Terrasseizoen2024

Baddoeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Mitre comfort
  Mitre comfort
  Badlaken - Wit - 100 CM - Mitre Comfort - GT791
  Mitre Comfort Nova badlaken wit 100x150cmBadlaken | 1000(B) x 1500(L)mmComfortabele handdoeken van 500gms materiaal. Eén sierband op de handdoeken, twee op de baddoeken en 3 op de badlakens.Ideaal voor hotels, guest houses, resorts en bed-and-breakfastsGeschikt voor frequent machinewassenDecoratieve... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 14,29 Regular Price 19,95
 2. Mitre comfort
  Mitre comfort
  Badhanddoek - Wit - 70 CM - Mitre Comfort - GT795
  Mitre Comfort Nova badhanddoek wit 70x137cmBadhanddoek | 700(B) x 1370(L)mmComfortabele handdoeken van 500gms materiaal. Eén sierband op de handdoeken, twee op de baddoeken en 3 op de badlakens.Perfect voor hotels, guest houses, resorts en bed-and-breakfastsSnel te herkennen aan de sierbandGeschikt voor frequent... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 9,29 Regular Price 14,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorterenBaddoeken zijn een essentieel onderdeel van de horeca, vooral in hotels, spa's en sportfaciliteiten. Ze dragen bij aan het comfort en de ervaring van de gasten en zijn daarom een belangrijk onderdeel van de service die u levert.

Horecabaddoeken moeten aan bepaalde eisen voldoen. Ze moeten duurzaam zijn, omdat ze dagelijks worden gebruikt en vaak worden gewassen. Ze moeten ook zacht en comfortabel zijn, om uw gasten het best mogelijke comfort te bieden. Verder moeten ze goed absorberend zijn, zodat ze snel drogen en effectief zijn in hun functie. Ten slotte is het ook belangrijk dat ze een professionele en schone uitstraling hebben.

Waar moet je op letten bij het kopen van Baddoeken voor de horeca?

Bij het selecteren van baddoeken voor de horeca is het essentieel om de juiste keuzes te maken om de beste service te bieden aan klanten. Het materiaal van de baddoeken is van groot belang en het is aan te raden om te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit katoen, zoals Egyptisch katoen, dat zacht aanvoelt en goed absorbeert. De grootte van de baddoeken is ook een belangrijke factor om rekening mee te houden, omdat deze groot genoeg moeten zijn om klanten volledig te bedekken en niet te klein mogen zijn waardoor ze niet goed functioneren. Een standaardmaat voor baddoeken in de horeca is ongeveer 50 x 100 cm. Het is ook belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de uitstraling van het bedrijf en die gemakkelijk te wassen zijn. Witte baddoeken zijn een klassieke keuze en stralen hygiëne uit, maar kunnen ook snel vies lijken. Ten slotte is het van belang om te letten op de duurzaamheid van de baddoeken, zodat deze lang meegaan en niet snel verslijten na veelvuldig gebruik en wassen. Door deze factoren in overweging te nemen, kan de juiste keuze worden gemaakt voor het bedrijf en kan worden gegarandeerd dat klanten altijd kunnen genieten van een comfortabele en hygiënische ervaring.

Wat zijn de verschillende soorten Baddoeken voor de horeca?

In de horeca zijn er verschillende soorten baddoeken die worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een van de meest voorkomende soorten baddoeken is de keukendoek. Deze doek wordt gebruikt om de handen af te drogen, om oppervlakken schoon te maken en om servies en bestek te drogen. Keukendoeken zijn meestal gemaakt van katoen of een katoen-polyester mix, omdat deze materialen goed absorberen en duurzaam zijn. Een andere soort baddoek die veel wordt gebruikt in de horeca is de barhanddoek. Deze doek is speciaal ontworpen om vocht op te nemen van glazen en flessen en om de bar schoon te maken. Barhanddoeken zijn meestal kleiner dan keukendoeken en hebben een hoge absorptiecapaciteit. Ze zijn vaak gemaakt van microvezel of katoen. Een derde soort baddoek die in de horeca wordt gebruikt, is de servet. Servetten worden gebruikt om de tafels schoon te maken en om de gasten te voorzien van een doekje om hun handen af te vegen tijdens het eten. Servetten zijn er in verschillende maten en materialen, van papieren servetten tot stoffen servetten van katoen of linnen. Tot slot zijn er nog speciale baddoeken die worden gebruikt voor het schoonmaken van glazen en bestek. Deze doeken zijn vaak gemaakt van microvezel en hebben een speciale structuur die zorgt voor een streeploos resultaat. In de horeca is het belangrijk om te kiezen voor baddoeken van goede kwaliteit, die goed absorberen en duurzaam zijn. Door regelmatig te wassen en te vervangen, zorg je ervoor dat de baddoeken hygiënisch blijven en hun functie goed blijven vervullen.

Hoe beïnvloeden de verschillende was- en droogmethoden de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca?

Het is belangrijk om te begrijpen dat de keuze van was- en droogmethoden een aanzienlijke invloed kan hebben op de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen, zoals de gebruikte wasmiddelen, de temperatuur van het water en de droogtijd. Allereerst is het belangrijk om te kiezen voor wasmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in professionele wasmachines. Deze wasmiddelen zijn vaak krachtiger en kunnen beter omgaan met de grote hoeveelheden was die in de horeca worden gewassen. Daarnaast is de temperatuur van het water belangrijk. Te heet water kan de vezels beschadigen, terwijl te koud water niet effectief genoeg is om de handdoeken grondig schoon te maken. Een andere factor die van invloed kan zijn op de levensduur en kwaliteit van baddoeken is de droogtijd. Het is belangrijk om de handdoeken volledig te drogen om schimmelgroei te voorkomen, maar overmatig drogen kan de vezels beschadigen en de handdoeken ruw maken. Een goede balans tussen droogtijd en droogtemperatuur kan helpen om de handdoeken zacht en pluizig te houden. Tot slot is het belangrijk om regelmatig te investeren in nieuwe handdoeken om ervoor te zorgen dat ze altijd fris en van hoge kwaliteit zijn. Door te kiezen voor duurzame handdoeken van hoge kwaliteit en ze op de juiste manier te wassen en te drogen, kunnen horecaondernemers ervoor zorgen dat hun gasten altijd kunnen genieten van zachte en comfortabele handdoeken.

Wat zijn de beste was- en droogmethoden om de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca te verlengen?

Het is van groot belang om de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca te verlengen, aangezien deze dagelijks worden gebruikt en gewassen. Er zijn verschillende was- en droogmethoden die kunnen worden toegepast om ervoor te zorgen dat de baddoeken zo lang mogelijk meegaan en hun kwaliteit behouden. Ten eerste is het belangrijk om de baddoeken voor het wassen goed te sorteren op kleur en mate van vervuiling. Hierdoor wordt voorkomen dat de baddoeken verkleuren en dat er vlekken ontstaan. Daarnaast is het aan te raden om de baddoeken niet te heet te wassen, aangezien dit de vezels kan beschadigen. Een temperatuur van 60 graden Celsius is in de meeste gevallen voldoende om de baddoeken goed schoon te krijgen. Bij het drogen van de baddoeken is het belangrijk om te kiezen voor een methode die zo min mogelijk belastend is voor de vezels. Het gebruik van een droger op lage temperatuur is hierbij aan te raden. Het is ook mogelijk om de baddoeken aan de lucht te laten drogen, maar dit kan langer duren en de baddoeken kunnen hierdoor stijver worden. Verder is het belangrijk om de baddoeken regelmatig te vervangen, zodat ze niet te oud worden en hun kwaliteit behouden. Het is aan te raden om de baddoeken na ongeveer 200 wasbeurten te vervangen. Tot slot is het belangrijk om de baddoeken op de juiste manier op te bergen, zodat ze niet vochtig worden en schimmel kunnen vormen. Het is aan te raden om de baddoeken op een droge en goed geventileerde plaats op te bergen. Door deze was- en droogmethoden toe te passen en de baddoeken regelmatig te vervangen en op te bergen, kan de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca worden verlengd.

Hoe beïnvloeden verschillende wasmiddelen en wasprogramma's de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca en welke opties zijn het meest geschikt voor het behoud van de kleur en zachtheid van de handdoeken?

De keuze van wasmiddelen en wasprogramma's kan een grote invloed hebben op de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca. Verschillende soorten wasmiddelen bevatten verschillende ingrediënten en hebben verschillende eigenschappen die van invloed kunnen zijn op de stof van de handdoeken. Sommige wasmiddelen bevatten bijvoorbeeld bleekmiddelen die de kleur van de handdoeken kunnen vervagen, terwijl andere wasmiddelen zachtmakers bevatten die de stof van de handdoeken kunnen beschadigen. Het wasprogramma dat wordt gebruikt kan ook van invloed zijn op de levensduur en kwaliteit van de handdoeken. Sommige wasprogramma's kunnen bijvoorbeeld te agressief zijn en de stof van de handdoeken beschadigen, terwijl andere wasprogramma's niet krachtig genoeg zijn om de handdoeken grondig schoon te maken. Om de levensduur en kwaliteit van baddoeken in de horeca te behouden, zijn er verschillende opties beschikbaar. Het gebruik van wasmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op textiel kan helpen om de stof van de handdoeken te beschermen en de kleur te behouden. Het kiezen van een wasprogramma dat geschikt is voor de stof van de handdoeken en niet te agressief is, kan ook helpen om de levensduur van de handdoeken te verlengen. Een andere optie is om gebruik te maken van professionele wasserijdiensten die gespecialiseerd zijn in het reinigen van textiel voor de horeca. Deze diensten hebben vaak de juiste apparatuur en expertise om de handdoeken op de juiste manier te reinigen en te onderhouden, waardoor de levensduur en kwaliteit van de handdoeken worden verlengd. Al met al is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen welke wasmiddelen en wasprogramma's worden gebruikt bij het reinigen van baddoeken in de horeca. Door de juiste keuzes te maken en de handdoeken op de juiste manier te onderhouden, kan de levensduur en kwaliteit van de handdoeken worden verlengd, waardoor de kosten van vervanging worden verminderd en de klanttevredenheid wordt verhoogd.