Terrasseizoen2024

Inbouw Bain Marie

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Diamond
  Diamond
  Bain-marie - Inbouw - Elektrisch - 1/1 GN - Diamond - EDI/BM4
  Bain-marie - elektrisch GN 1/1, inbouw Kuip : 325x535xh175 mm, GN tot en met 150 mm. Opening voor inbouw 385x585 mm. Bedieningspaneel afzonderlijk geleverd. NB: geleverd zonder GN bakken. Kuip in RVS AISI 304, voorzien van een geperforeerd rooster op de bodem, aftapkraan geplaatst onder het apparaat. Verwarming door gepantserde weerstanden in RVS,... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 762,- Regular Price 1.050,-
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  6 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  Een drop-in bain-marie is een inbouw bain-marie apparaat, waarin je gerechten kunt verwarmen en lange tijd warmhouden. Dankzij de au bain-marie werking lopen je gerechten niet het gevaar dat ze aanbranden of uitdrogen. Deze warmhoudapparatuur gebruikt namelijk warm water om gerechten langdurig en gelijkmatig op te warmen. Je kunt professionele drop-in bain-maries toepassen in de professionele horecakeuken, maar ook bij buffetten.

   

  De drop-in bain-maries van Promoline

  Goos Horeca is de exclusieve leverancier van de producten van het erkende merk Promoline. Dit zijn professionele apparaten van topkwaliteit, die we leveren tegen lage prijzen. Daarbij zijn de producten van Promoline bij ons altijd uit voorraad en dus snel leverbaar. In het assortiment van Promoline vind je ook diverse drop-in bain-maries. De maatvoering van deze apparaten is gebaseerd op het Gastronormsysteem. Hierdoor kun je GN-bakken variërend van 1/3 tot 4/3 GN eenvoudig in het apparaat plaatsen. De temperatuur van de Promoline drop-in bain-maries is regelbaar door middel van een thermostaatknop met controlelampje. GN-bakken worden niet meegeleverd, maar zijn wel apart verkrijgbaar.

   

  Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op

  Wil je meer informatie of twijfel je bij de keuze tussen een Promoline drop-in bain-marie en die van een ander merk uit ons assortiment? Onze deskundige adviseurs geven je graag advies op maat, ook met betrekking tot de benodigde capaciteit. Neem daarom gerust contact met ons op via de live chat, e-mail of door met ons te bellen.  Optimaliseer uw keukenruimte met onze inbouw Bain marie. Bij Goos Horeca kunt u vertrouwen op naadloze integratie in uw keuken. Onze inbouw Bain marie is perfect voor het warm houden van voedsel en het bereiden van gerechten. Door de inbouwoptie bespaart u kostbare ruimte in uw keuken en verbetert u uw keukenefficiëntie. Onze inbouw Bain marie is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Koop nu en geniet van de voordelen van een betere keukenorganisatie en efficiëntie. Vertrouw op Goos Horeca voor uw professionele keukenapparatuur.

  Waar moet je op letten bij het kopen van Inbouw bain marie?

  Bij het aanschaffen van een inbouw bain marie, een essentieel apparaat in de horeca, zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het van belang om te kijken naar de grootte van het apparaat en ervoor te zorgen dat deze groot genoeg is om al je gerechten op de juiste temperatuur te houden. Daarnaast is het van belang om te letten op de kwaliteit van het apparaat en te zorgen dat deze gemaakt is van duurzame materialen en lang meegaat. Een ander belangrijk aspect is de energie-efficiëntie van het apparaat. Het is van belang om te zorgen dat het apparaat niet te veel energie verbruikt en de energierekening niet omhoog drijft. Ook is het van belang om te kijken naar de temperatuurregeling van het apparaat en te zorgen dat deze nauwkeurig kan worden geregeld. Tot slot is het van belang om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat en ervoor te zorgen dat deze past binnen het budget, maar ook voldoet aan alle eisen. Door rekening te houden met deze factoren, kan er een weloverwogen keuze worden gemaakt bij het aanschaffen van een inbouw bain marie die past bij de behoeften van de keuken en het bedrijf.

  Wat zijn de verschillende soorten Inbouw bain marie voor de horeca?

  Een inbouw bain marie is een essentieel apparaat in de horeca dat gebruikt wordt om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Er zijn verschillende soorten inbouw bain marie beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en behoeften van de horeca. De eerste soort inbouw bain marie is de standaard inbouw bain marie. Dit type is geschikt voor algemeen gebruik en is beschikbaar in verschillende maten en capaciteiten. Het is ontworpen om voedsel op de juiste temperatuur te houden en kan worden gebruikt voor het verwarmen van verschillende soorten voedsel, zoals soepen, sauzen, stoofschotels en groenten. Een andere soort inbouw bain marie is de drop-in bain marie. Dit type is ontworpen om in een bestaande werkruimte te worden geïnstalleerd en is ideaal voor keukens met beperkte ruimte. Het is beschikbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het verwarmen van voedsel dat al in potten en pannen zit. Een derde soort inbouw bain marie is de dubbele inbouw bain marie. Dit type heeft twee compartimenten en is ideaal voor het verwarmen van verschillende soorten voedsel tegelijkertijd. Het is beschikbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het verwarmen van voedsel zoals soepen, sauzen en stoofschotels. Een vierde soort inbouw bain marie is de inbouw bain marie met een waterbad. Dit type is ontworpen om voedsel op de juiste temperatuur te houden door middel van een waterbad. Het is beschikbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het verwarmen van voedsel zoals soepen, sauzen en stoofschotels. Tot slot is er de inbouw bain marie met een koelunit. Dit type is ontworpen om voedsel op de juiste temperatuur te houden door middel van een koelunit. Het is beschikbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het koelen van voedsel zoals salades, desserts en dranken. Kortom, er zijn verschillende soorten inbouw bain marie beschikbaar voor de horeca, elk geschikt voor verschillende toepassingen en behoeften. Het is belangrijk om de juiste inbouw bain marie te kiezen op basis van de specifieke behoeften van de keuken en het type voedsel dat verwarmd of gekoeld moet worden.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn inbouw bain marie hygiënisch blijft en welke schoonmaak- en onderhoudsprocedures moet ik volgen?

  Om ervoor te zorgen dat je inbouw bain marie hygiënisch blijft, zijn er enkele belangrijke schoonmaak- en onderhoudsprocedures die je moet volgen. Allereerst is het van essentieel belang om regelmatig schoon te maken om bacteriegroei en contaminatie te voorkomen. Voor het schoonmaken van je inbouw bain marie, begin je met het uitschakelen van de stroomtoevoer en het verwijderen van alle voedselresten en vuil. Gebruik hiervoor een zachte borstel of spons en een mild schoonmaakmiddel dat geschikt is voor voedselbereidingsapparatuur. Vermijd agressieve chemicaliën, omdat deze de oppervlakken kunnen beschadigen. Spoel vervolgens grondig af met schoon water om alle zeepresten te verwijderen. Zorg ervoor dat er geen water in de elektrische componenten of bedieningsknoppen terechtkomt om elektrische schade te voorkomen. Droog alle oppervlakken af met een schone doek of laat ze aan de lucht drogen. Naast regelmatig schoonmaken, is het belangrijk om je inbouw bain marie ook regelmatig te desinfecteren. Gebruik hiervoor een oplossing van water en een geschikt desinfectiemiddel, zoals een mild bleekmiddel of een door de gezondheidsautoriteiten goedgekeurd desinfectiemiddel. Volg de instructies op het desinfectiemiddel zorgvuldig om de juiste verdunning en contacttijd te garanderen. Daarnaast is het raadzaam om periodiek de interne componenten van je inbouw bain marie te controleren en te onderhouden. Controleer de afdichtingen en pakkingen op eventuele slijtage of beschadiging en vervang ze indien nodig. Reinig en ontkalk de verwarmingselementen regelmatig om efficiënte werking te garanderen. Tot slot, zorg ervoor dat je altijd de specifieke aanbevelingen en instructies van de fabrikant opvolgt met betrekking tot schoonmaak- en onderhoudsprocedures. Deze kunnen variëren afhankelijk van het model en het materiaal van je inbouw bain marie. Door regelmatig schoon te maken, te desinfecteren en onderhoudsprocedures te volgen, kun je ervoor zorgen dat je inbouw bain marie hygiënisch blijft en veilig kan worden gebruikt voor voedselbereiding.

  Welke materialen zijn het meest geschikt voor het bouwen van een professionele inbouw bain marie en waar moet ik op letten bij de keuze van deze materialen?

  Bij het bouwen van een professionele inbouw bain marie zijn er verschillende materialen die geschikt kunnen zijn, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van de gebruiker. Over het algemeen zijn roestvrij staal en aluminium populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid, hittebestendigheid en corrosiebestendigheid. Roestvrij staal is bijvoorbeeld een uitstekende keuze vanwege zijn hygiënische eigenschappen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Aluminium is daarentegen een goede keuze vanwege zijn lichtgewicht en warmtegeleidende eigenschappen, waardoor het snel opwarmt en energiezuinig is. Bij het kiezen van materialen voor een inbouw bain marie is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte en vorm van de bak, de temperatuurvereisten en de omgeving waarin deze zal worden gebruikt. Het is bijvoorbeeld belangrijk om ervoor te zorgen dat de materialen bestand zijn tegen hoge temperaturen en dat ze niet corroderen of roesten in vochtige omgevingen. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de dikte en kwaliteit van de materialen, om ervoor te zorgen dat de inbouw bain marie duurzaam en veilig is in gebruik. Bij het bouwen van een professionele inbouw bain marie is het ook belangrijk om rekening te houden met de esthetische aspecten van het ontwerp, zoals de afwerking en de stijl van de bak. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn bij het creëren van een uniforme uitstraling in een keuken of restaurant, of bij het creëren van een specifieke sfeer of ambiance. Kortom, bij het bouwen van een professionele inbouw bain marie zijn er verschillende materialen die geschikt kunnen zijn, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van de gebruiker. Door rekening te houden met factoren zoals de grootte, vorm, temperatuurvereisten en omgeving, evenals de esthetische aspecten van het ontwerp, kan een duurzame en functionele inbouw bain marie worden gecreëerd die aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn inbouw bain marie gemakkelijk schoon te maken is en hygiënisch blijft?

  Om ervoor te zorgen dat uw inbouw bain marie gemakkelijk schoon te maken is en hygiënisch blijft, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen. Ten eerste is het belangrijk om de bain marie na elk gebruik grondig schoon te maken. Dit kan worden gedaan door de bain marie af te laten koelen en vervolgens alle losse voedselresten en vuil te verwijderen met een zachte borstel en warm water. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen, omdat deze de oppervlakken van de bain marie kunnen beschadigen. Als er hardnekkige vlekken zijn, kunt u een mild reinigingsmiddel gebruiken dat speciaal is ontworpen voor gebruik op roestvrij staal. Breng het reinigingsmiddel aan op een zachte doek en wrijf voorzichtig over de vlekken. Spoel de bain marie vervolgens af met warm water en droog hem grondig af met een schone doek. Om ervoor te zorgen dat de bain marie hygiënisch blijft, is het belangrijk om regelmatig te desinfecteren. Dit kan worden gedaan door een oplossing van water en een desinfecterend middel te gebruiken, zoals chloor of waterstofperoxide. Breng de oplossing aan op de oppervlakken van de bain marie en laat het enkele minuten intrekken voordat u het afspoelt met warm water en droogt met een schone doek. Ten slotte is het belangrijk om de bain marie goed te onderhouden. Controleer regelmatig of er geen lekkages zijn en vervang indien nodig de afdichtingen en andere onderdelen. Zorg er ook voor dat de bain marie goed geventileerd is en dat er geen vochtige omstandigheden ontstaan die bacteriegroei kunnen bevorderen. Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw inbouw bain marie gemakkelijk schoon te maken is en hygiënisch blijft, wat essentieel is voor de veiligheid en gezondheid van uw klanten en personeel.