KONINGSDEALS! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Poffertjes bakplaat

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Caterchef
  Caterchef
  Poffertjes Bakapparaat - H 17 x 55 x 60 CM - 16.7 KG - 220 - 240 V - 3000 W - +0°C / +300°C - Caterchef - 680255
  dit poffertjes bakapparaat beschikt over een ruime bakcapaciteit en u kunt hiermee eenvoudig en snel de lekkerste poffertjes of kwarteleitjes bakken. Voorzien van zware gegoten plaat met anti-aanbaklaag en opstaande rand, thermostaat 0-300°C en tijdklok. De rechter- en linkerzijde van de bakplaat zijn onafhankelijk... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 399,84 Regular Price 629,-
 2. Neumärker
  Neumärker
  Poffertjes Bakapparaat - H 20 x 57 x 33 CM - 24 KG - 220-240 V - 2200 W - +0°C / +300°C - Neumärker - 308021
  Alhoewel poffertjes echt Nederlands zijn, heeft het Duitse bedrijf Neumärker met deze Picco Poff een perfect poffertjesbakapparaat gemaakt. Ze zitten dan ook niet zo ver van de grens af en hebben dus de kans gehad om onze poffertjes goed te bestuderen. De bakplaat, die plaats biedt aan vijftig stuks heerlijke poffertjes, is een zware... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 879,66 Regular Price 1.389,-
 3. Neumärker
  Waardering:
  100%
  Neumärker
  Poffertjes Bakapparaat - H 20 x 57 x 59 CM - 34 KG - 220-240 V - 4400 W - +0°C / +300°C - Neumärker - 308025
  Met deze Poffertjes Grill van de firma Neumärker, kunt u in één bakbeurt maar liefst 100 heerlijke poffertjes maken. Geen gedoe met gasbranders maar gewoon met elektriciteit. De bakplaat is gemaakt van zwaar gietijzer en heeft holtes waarmee poffertjes met een diameter van 44 mm en een dikte van 11 mm kunnen worden gemaakt. De... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 1.258,46 Regular Price 2.039,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het assortiment poffertjesplaten van Goos Horeca bestaat uit professionele poffertjesbakapparaten van het Duitse bedrijf Neumärker. De poffertjesbakapparaten Pico Poff en Krapfchen hebben een roestvrijstalen behuizing. De bakplaten, die plaatsen bieden aan 50 of 100 stukjes poffertjes, zijn van zwaar gietijzer. De bakplaat is ingedeeld in twee zones die elk een eigen bediening hebben. Beide zones hebben een aparte aan- en uit schakelaar, thermosstaatknop en een controlelampje. Ze worden geleverd met staalborstel om de bakplaat schoon te maken en een invetkwast gemaakt van metaalhaar. Met de poffertjesbakapparaten van Neumärker bak je snel perfecte poffertjes van 44 mm doorsnede en 11mm dik.

Bent u een horeca ondernemer die uw menu wil uitbreiden met de authentieke smaak van Nederland? Of misschien bent u op zoek naar een manier om uw bestaande assortiment te verrijken? Laat ons u introduceren aan de magie van een poffertjes bakplaat voor de horeca!

Poffertjes zijn de traditionele Nederlandse lekkernij die al eeuwenlang het hart van elke zoetekauw verovert. Kleine, luchtige en heerlijk zoet, deze kleine traktaties zijn een grote hit bij zowel volwassenen als kinderen. Om deze heerlijke kleine pannenkoeken te maken, heeft u een speciale tool nodig: de poffertjes bakplaat.

De poffertjes bakplaat, een essentieel onderdeel van de keukenuitrusting in de horeca, maakt het mogelijk om deze iconische lekkernij snel en efficiënt te produceren. Maar niet elke bakplaat is hetzelfde. De kwaliteit, het materiaal en het ontwerp van de bakplaat kunnen allemaal invloed hebben op het eindproduct.

Een hoogwaardige poffertjes bakplaat is ontworpen voor consistentie, met gelijkmatige verwarmingselementen die ervoor zorgen dat elke poffertje perfect wordt gebakken. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de hoge temperaturen en de constante slijtage die in een drukke keuken gebruikelijk zijn.

Daarnaast biedt een goede poffertjes bakplaat voor de horeca de mogelijkheid om in grotere hoeveelheden te produceren. Dit betekent dat u snel kunt reageren op plotselinge pieken in de vraag, zonder in te boeten aan de kwaliteit of smaak van uw poffertjes.

Wanneer u kiest voor een poffertjes bakplaat voor uw horecazaak, kiest u voor veelzijdigheid. Met deze tool kunt u niet alleen traditionele poffertjes maken, maar ook experimenteren met verschillende vullingen en toppings om unieke, op maat gemaakte creaties aan te bieden. Dit betekent dat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie en uw klanten iets nieuws en spannends kunt bieden.

Investeren in een poffertjes bakplaat is niet alleen een manier om uw menu uit te breiden, maar ook een manier om uw klanttevredenheid te verhogen. Wanneer uw klanten de authentieke smaak van perfect gebakken poffertjes proeven, zullen ze zeker terugkomen voor meer.

Waar moet je op letten bij het kopen van Poffertjes bakplaat voor de horeca?

Bij het aanschaffen van een Poffertjes bakplaat voor de horeca zijn er diverse belangrijke aspecten om te overwegen. Allereerst is het cruciaal om te kijken naar de grootte van de bakplaat, zodat voldoende poffertjes tegelijkertijd gebakken kunnen worden en er efficiënt gewerkt kan worden. Ook is het raadzaam om te controleren of de afmetingen van de bakplaat passen binnen de beschikbare ruimte in de keuken. Daarnaast is de kwaliteit van de bakplaat van groot belang. Het is essentieel dat de bakplaat gemaakt is van duurzame materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en intensief gebruik. Ook dient de bakplaat eenvoudig schoon te maken te zijn, zodat er snel geschakeld kan worden tussen het bakken van verschillende gerechten. Een ander belangrijk element is de warmteverdeling. De bakplaat dient gelijkmatig te verwarmen, zodat de poffertjes gelijkmatig kunnen bakken en niet aanbranden. Een bakplaat met een goede warmteverdeling zorgt voor een constante kwaliteit van de poffertjes en tevreden klanten. Tot slot is het raadzaam om te letten op het merk en de prijs van de bakplaat. Een gerenommeerd merk biedt vaak een betere kwaliteit en garantie, al kan dit ook leiden tot een hogere prijs. Het is van belang om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs, zodat een passende bakplaat wordt aangeschaft die past binnen het budget en de behoeften van de horecaonderneming. Door rekening te houden met deze factoren kan een weloverwogen keuze worden gemaakt en kan de beste Poffertjes bakplaat worden gekozen voor de horecaonderneming.

Wat zijn de verschillende soorten Poffertjes bakplaat voor de horeca?

Poffertjes zijn een populaire lekkernij in de Nederlandse keuken en worden vaak geserveerd in restaurants en cafés. Een poffertjes bakplaat is dan ook een essentieel onderdeel van de keukenapparatuur in de horeca. Er zijn verschillende soorten poffertjes bakplaten beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De eerste soort poffertjes bakplaat is de traditionele gietijzeren bakplaat. Deze bakplaten zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten poffertjes bakplaten. De gietijzeren bakplaat heeft echter een langere opwarmtijd nodig en kan moeilijk schoon te maken zijn. Een andere soort poffertjes bakplaat is de elektrische bakplaat. Deze bakplaten zijn snel op temperatuur en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn echter duurder dan de traditionele gietijzeren bakplaat en hebben een kortere levensduur. Een derde soort poffertjes bakplaat is de gasgestookte bakplaat. Deze bakplaten zijn snel op temperatuur en hebben een gelijkmatige warmteverdeling. Ze zijn echter duurder dan de traditionele gietijzeren bakplaat en vereisen een gasaansluiting. Ten slotte zijn er ook speciale poffertjes bakplaten beschikbaar die zijn ontworpen voor gebruik in foodtrucks en op festivals. Deze bakplaten zijn compact en draagbaar en hebben een snelle opwarmtijd. Ze zijn echter duurder dan de traditionele gietijzeren bakplaat en hebben een kortere levensduur. In het kort zijn er verschillende soorten poffertjes bakplaten beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De keuze voor een bepaalde soort hangt af van de behoeften van de horecaonderneming, zoals budget, beschikbare ruimte en gewenste snelheid en gemak van gebruik.

Wat is het optimale formaat van een poffertjes bakplaat voor een drukke horecazaak en waarom?

Het bepalen van het optimale formaat van een poffertjes bakplaat voor een drukke horecazaak is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de horecazaak en het aantal klanten dat dagelijks wordt bediend. Een drukke horecazaak met veel klanten heeft een grotere bakplaat nodig dan een kleinere zaak met minder klanten. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de efficiëntie van de bakplaat. Een bakplaat die te groot is, kan ervoor zorgen dat er onnodig veel energie wordt verbruikt om de plaat op te warmen. Dit kan leiden tot hogere energiekosten en een vermindering van de winstgevendheid van de horecazaak. Een te kleine bakplaat kan echter ook problemen veroorzaken. Als de bakplaat niet groot genoeg is om aan de vraag te voldoen, kan dit leiden tot lange wachttijden voor klanten en een verminderde klanttevredenheid. Dit kan op zijn beurt leiden tot een vermindering van de omzet en een negatieve invloed hebben op de reputatie van de horecazaak. Het is daarom belangrijk om een bakplaat te kiezen die groot genoeg is om aan de vraag te voldoen, maar niet te groot om efficiëntie en kosten te behouden. Een bakplaat van ongeveer 50 cm breed en 40 cm diep is een goede keuze voor een drukke horecazaak. Dit formaat biedt voldoende ruimte om een groot aantal poffertjes tegelijk te bakken, terwijl het energieverbruik en de kosten beperkt blijven. Kortom, het optimale formaat van een poffertjes bakplaat voor een drukke horecazaak hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de zaak, het aantal klanten en de efficiëntie van de bakplaat. Een bakplaat van ongeveer 50 cm breed en 40 cm diep is een goede keuze om aan de vraag te voldoen en de kosten te beperken.

Hoeveel poffertjes kunnen er tegelijkertijd gebakken worden op een standaard poffertjes bakplaat en wat zijn de voordelen van het gebruik van meerdere bakplaten?

Een standaard poffertjes bakplaat heeft meestal plaats voor 25 poffertjes tegelijkertijd. Dit aantal kan echter variëren afhankelijk van de grootte van de bakplaat en de grootte van de poffertjes. Het is belangrijk om te vermelden dat het bakken van poffertjes een nauwkeurige en tijdrovende taak is, waarbij de bakplaat regelmatig moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de poffertjes perfect worden gebakken. Het gebruik van meerdere bakplaten heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan het aantal poffertjes dat tegelijkertijd wordt gebakken worden verhoogd, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en het aantal poffertjes dat per uur kan worden geproduceerd wordt verhoogd. Dit is vooral handig in drukke omgevingen zoals restaurants en evenementen waar veel poffertjes nodig zijn. Een ander voordeel van het gebruik van meerdere bakplaten is dat het de flexibiliteit vergroot. Als er bijvoorbeeld verschillende maten poffertjes moeten worden gebakken, kunnen verschillende bakplaten met verschillende maten worden gebruikt. Dit zorgt voor meer variatie in het menu en kan ook helpen om klanten tevreden te stellen die specifieke behoeften hebben. Bovendien kan het gebruik van meerdere bakplaten ook de kwaliteit van de poffertjes verbeteren. Wanneer er minder poffertjes op een bakplaat worden gebakken, hebben ze meer ruimte om te bakken en kunnen ze gelijkmatiger worden gebakken. Dit kan leiden tot een betere textuur en smaak van de poffertjes. Kortom, het gebruik van meerdere bakplaten heeft verschillende voordelen, waaronder een verhoogde productiviteit, meer flexibiliteit en een verbeterde kwaliteit van de poffertjes. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het bakken van poffertjes een nauwkeurige taak is en dat de bakplaten regelmatig moeten worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de poffertjes perfect worden gebakken.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een elektrische en een gasgestookte poffertjes bakplaat en welke variant is het meest geschikt voor mijn horecazaak?

De belangrijkste verschillen tussen een elektrische en gasgestookte poffertjes bakplaat zijn de manier waarop ze worden verwarmd en het gebruik van energiebronnen. Een elektrische poffertjes bakplaat wordt verwarmd door elektriciteit, terwijl een gasgestookte poffertjes bakplaat wordt verwarmd door gas. Een elektrische poffertjes bakplaat heeft als voordeel dat het eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het is ook gemakkelijk om de temperatuur te regelen en te handhaven, wat belangrijk is voor het bakken van poffertjes van hoge kwaliteit. Bovendien is het energieverbruik van een elektrische poffertjes bakplaat lager dan dat van een gasgestookte poffertjes bakplaat, wat kan leiden tot lagere kosten op de lange termijn. Aan de andere kant heeft een gasgestookte poffertjes bakplaat als voordeel dat het sneller opwarmt dan een elektrische poffertjes bakplaat. Het is ook handiger voor buitenevenementen waar geen elektriciteit beschikbaar is. Bovendien kan het gasverbruik bij een gasgestookte poffertjes bakplaat goedkoper zijn dan het gebruik van elektriciteit, afhankelijk van de lokale energieprijzen. Welke variant het meest geschikt is voor uw horecazaak hangt af van verschillende factoren, zoals uw budget, de beschikbaarheid van energiebronnen en uw voorkeur voor gemak en snelheid. Als u een hoge kwaliteit van poffertjes wilt bakken en de kosten op lange termijn wilt verlagen, is een elektrische poffertjes bakplaat de beste keuze. Als u echter op zoek bent naar snelheid en handigheid voor buitenevenementen, kan een gasgestookte poffertjes bakplaat de beste optie zijn. Het is belangrijk om de verschillen tussen de twee opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij uw specifieke behoeften en budget.