Meubilair & Terras

Binnen meubilair

Terras meubilair

Kantoor meubilair

Overig meubilair

Meubilair & Terras

Het meubilair in uw horeca onderneming vormt als het ware uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit een goede is. Zorg dat alles bij elkaar past en er een bepaalde lijn in het meubilair zit. Bij Goos Horeca is er genoeg keuze om een perfecte uitstraling te creëren in uw meubilair & terras.

Binnen meubilair

Binnen meubilair

Binnen meubilair
Terras meubilair

Terras meubilair

Terras meubilair
Kantoor meubilair

Kantoor meubilair

Kantoor meubilair
Overig meubilair

Overig meubilair

Overig meubilair

Top-10 meest verkochte stoelen en banken

Opzoek naar het meest verkochte horeca meubilair? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte stoelen en banken. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals

Top-10 Stoffen stoelen

Opzoek naar het meest verkochte stoffen stoelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met ons meest verkochte stoffen stoelen. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. uit voorraad leverbaar
  2. uit voorraad leverbaar
  3. uit voorraad leverbaar
  4. uit voorraad leverbaar
  5. uit voorraad leverbaar
  6. uit voorraad leverbaar
  7. uit voorraad leverbaar
  8. uit voorraad leverbaar
  9. uit voorraad leverbaar
  10. uit voorraad leverbaar

Horeca meubilair

In het hart van een gastvrije en comfortabele horeca-onderneming staat kwalitatief hoogwaardig horeca meubilair. Dit gaat veel verder dan simpelweg het selecteren van de juiste horeca meubilair tafels; het creëert een omgeving waarin elke gast zich thuis voelt.

 

De eerste indruk telt


Het horeca materiaal meubilair dat je kiest voor je onderneming is je visitekaartje; de eerste indruk die je gasten krijgen zodra ze je zaak binnenstappen. Het is daarom cruciaal dat het meubilair niet alleen functioneel is maar ook perfect past bij de uitstraling die je voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een warme, gezellige uitstraling met handgemaakte houten tafels of juist een minimalistisch design met strak horeca rvs meubilair.

 

Gevarieerd assortiment voor iedere stijl


Ons assortiment is divers en biedt voor iedere horeca-ondernemer wat wils. Of je nu kiest voor gezelligheid en warmte, een specifiek tijdperk of een minimalistische uitstraling; bij ons kun je het perfecte horeca meubilair restaurant samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor retro bankjes die teruggaan naar de jaren zestig, of mix en match je eigen stijl met onze verschillende opties.

Personaliseer je ruimte tot in de kleinste details met ons breed assortiment, inclusief de mogelijkheid om je eigen tafel samen te stellen met onze keuze aan onderstellen en bladen. Voeg hier een mooie bestekkast aan toe en vergeet niet de kinderstoelen voor de allerkleinsten; een essentieel onderdeel van gastvrij horeca meubilair.

 

Gemak en comfort met horeca meubilair klaptafels


Comfort is een sleutelwoord als het gaat om horecameubilair. Gasten kiezen graag voor de comfortabelste optie, en daarom bieden wij een breed scala aan zitopties, inclusief banken die je zelf kunt samenstellen. Bovendien hebben we aan de logistieke kant gedacht met ons aanbod van horeca meubilair klaptafels, die zowel stijlvol als functioneel zijn. Deze zijn eenvoudig te vervoeren en op te zetten, perfect voor evenementen op locatie.

Waar horeca meubels kopen die zowel kwalitatief als betaalbaar zijn? In onze webshop vind je een breed scala aan opties die passen bij elk budget, zonder in te leveren op de kwaliteit. Ontdek hoe ons assortiment je kan helpen bij het creëren van een gastvrije, comfortabele en aantrekkelijke sfeer voor je horeca-onderneming.

 

De finishing touch


In deze moderne tijd is een mobiele telefoon oplaadpunt geen overbodige luxe. Dit strak vormgegeven oplaadpunt is een extra service voor je gasten en draagt bij aan een positieve ervaring in jouw horecazaak.

Bij onze horeca webshop begrijpen we dat het horeca meubilair de basis vormt voor een succesvolle onderneming. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en transformeer jouw zaak tot een plek waar gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van Meubilair voor de horeca?

Bij het kiezen van meubilair voor de horeca is het van belang om rekening te houden met verschillende aspecten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de zaak en welk meubilair hier het beste bij past. Vervolgens is het van belang om te kijken naar de functionaliteit van het meubilair, zoals de mogelijkheid tot verplaatsing en de afmetingen. Daarnaast is het verstandig om te investeren in duurzaam meubilair dat bestand is tegen intensief gebruik. Tot slot is het van belang om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van het meubilair en te investeren in kwalitatief hoogwaardig meubilair dat lang meegaat en de zaak een professionele uitstraling geeft. Door deze aspecten in overweging te nemen, kan er een weloverwogen beslissing worden genomen en kan er een sfeervolle en functionele inrichting worden gecreëerd.

Wat zijn de verschillende soorten Meubilair voor de horeca voor de horeca?

Er zijn verschillende soorten meubilair die gebruikt worden in de horeca. Allereerst zijn er de stoelen en tafels die gebruikt worden in restaurants, bars en cafés. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal en kunststof. Stoelen en tafels kunnen ook verschillende functies hebben, zoals stapelbaarheid en verstelbaarheid. Daarnaast zijn er ook specifieke meubelstukken die gebruikt worden in de horeca, zoals barkrukken en loungestoelen. Deze worden vaak gebruikt in bars en lounges, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van hun drankjes. Barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en materialen, zoals leer en metaal. Verder zijn er ook speciale meubelstukken voor buiten, zoals terrasstoelen en -tafels. Deze zijn vaak gemaakt van weerbestendige materialen, zoals aluminium en kunststof, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Terrasmeubilair is belangrijk voor horecagelegenheden die buitenruimte hebben, omdat het gasten de mogelijkheid biedt om buiten te zitten en te genieten van de omgeving. Tot slot zijn er ook meubelstukken die specifiek zijn ontworpen voor hotels, zoals hotelbedden en -meubels. Deze worden vaak gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om comfortabel en stijlvol te zijn. Hotelmeubilair kan ook verschillende functies hebben, zoals opbergruimte en ingebouwde verlichting. In het kort zijn er verschillende soorten meubilair die gebruikt worden in de horeca, waaronder stoelen, tafels, barkrukken, loungestoelen, terrasmeubilair en hotelmeubilair. Elk type meubilair heeft zijn eigen specifieke functie en stijl, en kan worden aangepast aan de behoeften van de horecagelegenheid.

Hoe kan het meubilair bijdragen aan het comfort en gemak van de gasten in een horecagelegenheid?

Het meubilair in een horecagelegenheid kan een grote invloed hebben op het comfort en gemak van de gasten. Allereerst moet het meubilair functioneel zijn en passen bij de activiteiten die plaatsvinden in de ruimte. Zo moeten stoelen en tafels bijvoorbeeld geschikt zijn voor het type maaltijd dat wordt geserveerd, of voor het soort evenement dat wordt gehouden. Daarnaast moet het meubilair ergonomisch zijn en comfort bieden aan de gasten. Stoelen moeten bijvoorbeeld goed ondersteunend zijn en tafels moeten op de juiste hoogte staan om comfortabel te eten of te werken. Het materiaal van het meubilair kan ook bijdragen aan het comfort van de gasten. Zachte kussens of bekleding kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een aangename zitervaring en een gevoel van luxe. Daarnaast kan het meubilair ook bijdragen aan de sfeer van de ruimte en het gevoel van welkom zijn voor de gasten. Een goed ontworpen en mooi afgewerkt meubelstuk kan bijvoorbeeld bijdragen aan een gevoel van elegantie en comfort. Bovendien kan het meubilair ook bijdragen aan het gemak van de gasten. Tafels met ingebouwde stopcontacten of USB-poorten bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om apparaten op te laden tijdens het eten of werken. Ook kunnen meubelstukken met ingebouwde opslagruimte, zoals kasten of lades, bijdragen aan het gemak van de gasten door hen de mogelijkheid te bieden om hun spullen op te bergen. Kortom, het meubilair in een horecagelegenheid kan een grote invloed hebben op het comfort en gemak van de gasten. Door te zorgen voor functioneel, ergonomisch en comfortabel meubilair dat past bij de sfeer van de ruimte, kunnen gasten zich welkom voelen en genieten van een aangename ervaring.

Hoe kan de keuze van meubilair de sfeer en uitstraling van een horecagelegenheid beïnvloeden?

De keuze van meubilair kan een enorme impact hebben op de sfeer en uitstraling van een horecagelegenheid. Het meubilair is immers een belangrijk onderdeel van de inrichting en kan de algehele uitstraling van de ruimte bepalen. Zo kan het gebruik van zware, donkere meubels een formele en klassieke sfeer creëren, terwijl lichtere, modernere meubels een meer informele en eigentijdse uitstraling kunnen geven. Daarnaast kan de keuze van het meubilair ook de functionaliteit van de ruimte beïnvloeden. Zo kan het gebruik van hoge tafels en barkrukken de ruimte geschikt maken voor een informele borrel of een snelle hap, terwijl het gebruik van lagere tafels en comfortabele stoelen juist een meer ontspannen en gezellige sfeer kan creëren, die uitnodigt tot lang tafelen. Ook de kleur en stijl van het meubilair kan van invloed zijn op de sfeer en uitstraling van de horecagelegenheid. Zo kan het gebruik van felle kleuren en opvallende designs een gedurfde en trendy uitstraling geven, terwijl het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren juist een rustige en huiselijke sfeer kan creëren. Tot slot kan de keuze van het meubilair ook van invloed zijn op de doelgroep die de horecagelegenheid aantrekt. Zo kan het gebruik van luxe meubels en chique decoratie een exclusieve doelgroep aantrekken, terwijl het gebruik van meer informele meubels en een speelse inrichting juist een jonger publiek kan aanspreken. Kortom, de keuze van meubilair is een belangrijke factor bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling van een horecagelegenheid. Het is dan ook van groot belang om hier zorgvuldig over na te denken en de juiste meubels te kiezen die passen bij de gewenste uitstraling en doelgroep van de horecagelegenheid.

Hoe kunnen ergonomische overwegingen worden meegenomen bij het kiezen van meubilair voor een horecagelegenheid?

Bij het kiezen van meubilair voor een horecagelegenheid is het van cruciaal belang om ergonomische overwegingen in acht te nemen. Ergonomie is de wetenschap van het ontwerpen van werkplekken, producten en systemen die veilig, comfortabel en efficiënt zijn voor de menselijke gebruiker. In de horeca-industrie kan ergonomie bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van werknemers, het verminderen van vermoeidheid en pijn, en het verhogen van de productiviteit en efficiëntie. Een van de belangrijkste ergonomische overwegingen bij het kiezen van meubilair voor een horecagelegenheid is de hoogte van de tafels en stoelen. De tafels moeten op de juiste hoogte zijn om comfortabel te kunnen eten en drinken, terwijl de stoelen moeten worden gekozen op basis van de lengte van de zitting en de rugleuning, de breedte van de stoel en de hoogte van de armleuningen. Het is belangrijk om rekening te houden met de verschillende lichaamstypes en maten van de gasten en werknemers, zodat iedereen comfortabel kan zitten en eten. Daarnaast moeten ook de vorm en grootte van de tafels en stoelen worden overwogen. Ronde tafels kunnen bijvoorbeeld meer flexibiliteit bieden bij het indelen van de ruimte, terwijl vierkante tafels meer ruimte bieden voor borden en bestek. Het is ook belangrijk om voldoende ruimte te bieden tussen tafels en stoelen, zodat gasten en werknemers comfortabel kunnen bewegen en zich niet bekneld voelen. Ten slotte moeten ook de materialen en afwerkingen van het meubilair worden overwogen. Het is belangrijk om te kiezen voor materialen die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn, zoals leer, vinyl of kunststof. Ook moeten de afwerkingen van de meubels worden gekozen op basis van het type activiteit dat plaatsvindt in de horecagelegenheid. Een ruwe afwerking kan bijvoorbeeld beter zijn voor een bar, terwijl een gladde afwerking geschikter is voor een restaurant. In conclusie, ergonomische overwegingen zijn van essentieel belang bij het kiezen van meubilair voor een horecagelegenheid. Door rekening te houden met de hoogte, vorm, grootte, materialen en afwerkingen van het meubilair, kan een comfortabele en veilige omgeving worden gecreëerd voor zowel gasten als werknemers.