Terrasseizoen2024

Douchegordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wanneer een gast een accommodatie boekt, komen bepaalde verwachtingen om de hoek kijken. Dit geldt zeker met betrekking tot de badkamer, want men verwacht nu eenmaal dat bepaalde voorzieningen aanwezig zijn. Naast het gebruikelijke badkamermeubilair willen gasten ook zo comfortabel mogelijk kunnen douchen. Op dit gebied kan een douchegordijn een groot verschil maken. Als je geen douchecabine hebt maar een open douche, kun je niet zonder een douchegordijn. Zonder het gordijn zou het water uit de douche zich immers binnen de kortste keren door de hele badkamer verspreiden.

 

Een douchegordijn biedt privacy

Een douchegordijn houdt het water binnen de douche waar het hoort. Tegelijkertijd geeft het de gast ook meer privacy. Deze afscheiding in de badkamer mag je niet over het hoofd zien, want het dient verschillende belangrijke doelen. Deze hoogwaardige douchegordijnen zijn waterbestendig en zorgen ervoor dat vocht de badkamervloer niet bereikt, behalve in de douche natuurlijk. Dit bevordert de algemene hygiëne en voorkomt wateroverlast. Bovendien zijn douchegordijnen betaalbaar, dus je kunt ze tegen een lage prijs vervangen wanneer dat nodig is.

 

Een stijlaccent voor de badkamer

Naast de praktische functie kunnen douchegordijnen ook bijdragen aan de stijl van de badkamer. Daarom bieden wij douchegordijnen aan in verschillende kleuren. Op deze manier kun je de gewenste kleur kiezen die het beste bij het interieur van je accommodatie past. Bovendien leveren we ook accessoires voor de douchegordijnen, zoals ringen waarmee je het gordijn stevig kunt ophangen. Zo kunnen je gasten het douchegordijn gemakkelijk openen en sluiten. Bekijk onze douchegordijnen en andere badkamerproducten voor professioneel gebruik en profiteer van onze laagsteprijsgarantie.