Hendi - Tools for Chefs

Hendi is een toonaangevend merk op het gebied van horeca apparatuur en een belangrijke speler in de horecawereld. Op Goos Horeca vind je een uitgebreid aanbod van Hendi-producten, van koffiemachines en Hendi koelkasten tot foodwarmers en Hendi barapparatuur. Al onze Hendi-producten zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van de horeca-industrie te voldoen en garanderen kwaliteit en duurzaamheid.

Of je nu op zoek bent naar een energie-efficiënte koelkast voor je restaurant of een robuuste koffiemachine voor je café, Hendi biedt producten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Onze producten zijn ontworpen met de laatste technologieën en innovaties, zodat je altijd de beste resultaten krijgt en je klanten tevreden blijven.

Op Goos Horeca willen we jou helpen bij het vinden van de beste horeca apparatuur voor jouw bedrijf. Onze expert-adviseurs zijn altijd beschikbaar om je te helpen bij het maken van een slimme keuze, of je nu op zoek bent naar nieuwe producten of het upgraden van je huidige apparatuur.

Laat de kwaliteit en betrouwbaarheid van Hendi voor zich spreken en maak een slimme investering in je horecabedrijf. Ontdek ons aanbod op Goos Horeca en vind de perfecte horeca apparatuur voor jou!

Hendi staat voor:

Ruim assortiment | Betaalbare kwaliteit | Klantgerichte service | Levering uit voorraad | Kennis van de gebruiker

Hendi levert uitsluitend via dealers, groothandels en horeca webshops.

Top 10 meest verkochte producten van Hendi

Onze meest verkochte producten van Hendi in een handig overzicht

Top 5 producten
  1. nieuw product
  2. nieuw product
  3. nieuw product
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaar in service en kwaliteit
  • Meer dan 3000 Tools for Chefs
 

Product ontwikkeling

Als leverancier van non-food horeca artikelen ontwikkelt Hendi continu innovatieve producten en oplossingen die zijn afgestemd op de wensen en kwaliteitseisen van de gebruikers. Aspecten als ‘efficiënter’, ‘hygiënischer’ en ‘betaalbare kwaliteit’ spelen daarbij een grote rol. Ook na het introduceren van producten blijft Hendi werken aan het verbeteren aan de hand van feedback uit de markt.

4000+ Artikelen

Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specialistische artikelen, Hendi kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden en weet waar de professionele gebruiker naar op zoek is. Hendi levert onder meer keukengereedschappen, friteuses, buffetartikelen, elektrische- en gasapparaten, klein keukenapparatuur, serveerartikelen, porselein en bestek.

Productie

Onze producten worden voor een groot deel ontwikkeld en ontworpen in eigen beheer. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit. De producten worden gemaakt bij streng geselecteerde fabrieken over de hele wereld. In alle gevallen zorgen eigen mensen voor de aansturing en de kwaliteitscontrole van het productieproces. Veel producten worden in China geproduceerd. Door schaalgrootte is ook het logistieke proces geoptimaliseerd.