KONINGSDEALS! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Rational ovens

CombiMaster Classic

CombiMaster Plus

CombiMaster Plus XS

SelfCookingCenter 5 Senses

SelfCookingCenter 5 Senses XS

Reiniging en Schoonmaakproducten

Accessoires 61 en 101

Accessoires 62 en 102

Accessoires 201 en 202

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rational
  Rational
  Reinigingstabs Combisteamer - SelfCooking Center/CombiMaster PLUS - 100 Stuks - Rational - 56.00.210
  De originele Rational Reinigingstabletten – Reinigingstabletten voor alle SelfCooking Centers De onderhoudsproducten werden speciaal aan de behoeften van de Rational apparaten aangepast. Enkel en alleen het gebruik van originel Rational onderhoudsproducten garandeert u het behoud van de waardevan uw investering. Originele RATIONAL... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 119,- Regular Price 149,-
 2. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 3. Rational
  Rational
  Ontkalker - 10 liter - Rational - 60060110
  RATIONAL ontkalker can 10 liter De onderhoudsproducten werden speciaal aan de behoeften van de Rational apparaten aangepast. Enkel en alleen het gebruik van originel Rational onderhoudsproducten garandeert u het behoud van de waardevan uw investering. Originele RATIONAL onderhoudsproducten staan voor: Beste reinigingsresulaten Krachtig... Meer
  Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
   Special Price 109,- Regular Price 149,-
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  9 producten

  Van hoog naar laag sorteren  Bij het praten over state-of-the-art keukenapparatuur voor de horeca, is Rational een naam die onvermijdelijk naar voren komt. Deze wereldleider in het leveren van professionele keukenoplossingen heeft een reputatie opgebouwd van kwaliteit, efficiëntie en technologische innovatie.

  Rational ovens staan vooral bekend om hun geavanceerde combisteamer technologie. Deze ovens kunnen bakken, braden, grillen, stomen, stoven, en zelfs frituren, allemaal binnen hetzelfde apparaat. Deze veelzijdigheid stelt chefs in staat om te experimenteren met diverse kooktechnieken en gerechten, van perfect geroosterde vleesgerechten tot delicate patisserie, in een enkele oven.

  Een van de belangrijkste troeven van Rational ovens is hun intelligente kooktechnologie. Veel modellen zijn uitgerust met het SelfCookingCenter, een geavanceerd systeem dat de kookcondities in de oven automatisch aanpast aan het specifieke gerecht. Met slechts enkele tikken kunnen chefs de grootte en het type van het gerecht selecteren, en de oven zal de rest doen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde consistentie en kwaliteit in de bereide maaltijden.

  Naast de automatische kookfuncties, zijn Rational ovens ook voorzien van innovatieve reinigingssystemen. De meeste modellen hebben een geïntegreerd CareControl systeem dat de oven reinigt en ontvet, en zelfs aangeeft wanneer de machine een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit vermindert niet alleen de dagelijkse schoonmaakinspanningen, maar verlengt ook de levensduur van de oven.

  Rational heeft ook rekening gehouden met de energie-efficiëntie van haar ovens. Functies zoals warmteterugwinning en energiebesparende modi helpen de operationele kosten laag te houden zonder concessies te doen aan de prestaties. Bovendien zijn Rational ovens gebouwd om robuust en duurzaam te zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de intensiteit van de horecaomgeving.

  De stijlvolle esthetiek en het compacte ontwerp van Rational ovens zorgen voor een harmonieuze integratie in elke keuken, ongeacht de grootte of stijl. Rational biedt ook een uitgebreide klantenservice en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat hun klanten het maximale uit hun ovens halen.

  Waar moet je op letten bij het kopen van Rational ovens voor de horeca?

  Bij het aanschaffen van Rational ovens voor de horeca is het van belang om rekening te houden met diverse factoren. De grootte van de oven is afhankelijk van de grootte van de keuken en het aantal gerechten dat tegelijkertijd bereid moet worden. De capaciteit van de oven is belangrijk om te bepalen of deze voldoende is voor de drukte in het restaurant. Daarnaast is gebruiksvriendelijkheid van groot belang om efficiëntie te verhogen en fouten te minimaliseren. Rational ovens staan bekend om hun eenvoudige bediening en intuïtieve interface. Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende functies die de oven biedt, zoals bakken, braden, stomen en grillen van gerechten. Tot slot is betrouwbaarheid en duurzaamheid van groot belang. Rational ovens staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur, wat zorgt voor minder onderhoudskosten en hogere klanttevredenheid. Door deze aspecten in overweging te nemen, kan de juiste keuze gemaakt worden om de kwaliteit van gerechten en service naar een hoger niveau te tillen.

  Wat zijn de verschillende soorten Rational ovens voor de horeca?

  Rational AG is een Duits bedrijf dat professionele keukenapparatuur produceert voor de horeca. Rational ovens zijn een van de meest populaire producten van het bedrijf en worden gebruikt in restaurants, hotels, cafetaria's en andere commerciële keukens over de hele wereld. Er zijn verschillende soorten Rational ovens die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de horeca. De Rational CombiMaster Plus is een veelzijdige oven die kan worden gebruikt voor het bereiden van een breed scala aan gerechten, waaronder vlees, vis, groenten en desserts. Deze oven heeft een aantal handige functies, zoals een automatisch reinigingssysteem en een geïntegreerde kerntemperatuurmeter, die ervoor zorgen dat gerechten perfect worden bereid. De Rational SelfCookingCenter is een intelligente oven die gebruik maakt van geavanceerde technologieën om gerechten automatisch te bereiden. Deze oven kan worden geprogrammeerd om verschillende kookprocessen uit te voeren, zoals bakken, braden, stomen en grillen. Het heeft ook een automatisch reinigingssysteem en kan worden bediend via een touchscreen-interface. De Rational VarioCooking Center is een multifunctionele kookplaat die kan worden gebruikt voor het bereiden van soepen, sauzen, stoofpotten en andere gerechten. Deze kookplaat heeft een aantal handige functies, zoals een automatisch roersysteem en een geïntegreerde temperatuurregeling, die ervoor zorgen dat gerechten gelijkmatig worden bereid. De Rational iCombi Pro is een krachtige oven die kan worden gebruikt voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel in korte tijd. Deze oven heeft een aantal handige functies, zoals een automatisch reinigingssysteem en een geïntegreerde kerntemperatuurmeter, die ervoor zorgen dat gerechten perfect worden bereid. Over het algemeen bieden Rational ovens een breed scala aan functies en mogelijkheden die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de horeca. Of het nu gaat om het bereiden van vlees, vis, groenten of desserts, er is een Rational oven die aan de behoeften van elke professionele keuken kan voldoen.

  Hoe kan de Rational oven helpen bij het verminderen van de arbeidskosten in de horeca door het verminderen van de noodzaak voor handmatige controle en monitoring van het kookproces?

  De Rational oven kan een belangrijke rol spelen bij het verminderen van de arbeidskosten in de horeca door het verminderen van de noodzaak voor handmatige controle en monitoring van het kookproces. Dit komt doordat de Rational oven is ontworpen om een groot aantal taken te automatiseren die traditioneel handmatig worden uitgevoerd door koks en ander horecapersoneel. Door de Rational oven te gebruiken, kunnen koks en ander personeel zich concentreren op andere taken, zoals het bereiden van ingrediënten, het opmaken van borden en het bedienen van klanten. Dit kan leiden tot een vermindering van de arbeidskosten doordat er minder personeel nodig is om het kookproces te monitoren en te controleren. Een ander voordeel van de Rational oven is dat het kookproces nauwkeuriger en consistenter kan worden uitgevoerd dan wanneer het handmatig wordt uitgevoerd. Dit komt doordat de Rational oven is uitgerust met geavanceerde technologieën die de temperatuur, vochtigheid en andere factoren in de oven controleren en aanpassen om ervoor te zorgen dat het voedsel op de juiste manier wordt bereid. Dit kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van het voedsel en een betere consistentie in de bereiding, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en meer herhaalbezoeken. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verhoging van de omzet en winstgevendheid van het restaurant. Al met al kan de Rational oven een belangrijke rol spelen bij het verminderen van de arbeidskosten in de horeca door het verminderen van de noodzaak voor handmatige controle en monitoring van het kookproces. Door het gebruik van geavanceerde technologieën kan de Rational oven zorgen voor een nauwkeuriger en consistenter kookproces, wat kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van het voedsel en een hogere klanttevredenheid. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verhoging van de omzet en winstgevendheid van het restaurant.

  Op welke manier kan de Rational oven bijdragen aan een efficiëntere werkwijze in de keuken, waardoor er meer tijd vrijkomt voor andere belangrijke taken in de horeca?

  De Rational oven kan op verschillende manieren bijdragen aan een efficiëntere werkwijze in de keuken, waardoor er meer tijd vrijkomt voor andere belangrijke taken in de horeca. Ten eerste biedt de Rational oven verschillende kookprogramma's die speciaal zijn ontworpen om de kooktijd te verkorten en de consistentie van gerechten te verbeteren. Dit betekent dat chefs minder tijd hoeven te besteden aan het handmatig controleren van de temperatuur en de kooktijd, en zich in plaats daarvan kunnen concentreren op andere taken in de keuken. Daarnaast zorgt de Rational oven voor een betere benutting van de beschikbare ruimte in de keuken. Door de compacte en veelzijdige ontwerp van de oven kan deze worden gebruikt voor verschillende soorten gerechten en kan er meer voedsel tegelijkertijd worden bereid. Dit betekent dat chefs minder tijd hoeven te besteden aan het wisselen van pannen en het in- en uitruimen van de oven, en zich in plaats daarvan kunnen concentreren op andere belangrijke taken in de keuken. Bovendien biedt de Rational oven een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om de oven te bedienen en de kooktijd en temperatuur aan te passen. Dit betekent dat chefs minder tijd hoeven te besteden aan het leren hoe ze de oven moeten gebruiken en zich in plaats daarvan kunnen concentreren op andere belangrijke taken in de keuken. Tot slot kan de Rational oven bijdragen aan een efficiëntere werkwijze in de keuken door het verminderen van voedselverspilling. Door de nauwkeurige temperatuurregeling en de mogelijkheid om verschillende kookprogramma's te gebruiken, kan de oven ervoor zorgen dat voedsel gelijkmatig wordt bereid en niet wordt over- of ondergekookt. Dit betekent dat chefs minder voedsel hoeven weg te gooien en zich in plaats daarvan kunnen concentreren op andere belangrijke taken in de keuken. In het kort draagt de Rational oven bij aan een efficiëntere werkwijze in de keuken door het verkorten van de kooktijd, het verbeteren van de consistentie van gerechten, het beter benutten van de beschikbare ruimte, het verminderen van voedselverspilling en het bieden van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

  Hoe kan de Rational oven worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn horecabedrijf, en welke ondersteuning biedt het bedrijf bij het implementeren van de oven in mijn keuken?

  De Rational oven kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw horecabedrijf door middel van verschillende instellingen en opties die beschikbaar zijn op het apparaat. Deze instellingen en opties omvatten onder andere de temperatuur, de luchtvochtigheid en de kooktijd. Door deze parameters aan te passen, kunt u verschillende soorten voedsel bereiden en de oven afstemmen op uw specifieke menu en kookstijl. Het bedrijf biedt ook ondersteuning bij het implementeren van de oven in uw keuken. Dit omvat onder andere het verstrekken van technische ondersteuning en training voor uw keukenpersoneel. Het bedrijf kan ook helpen bij het installeren van de oven en het configureren van de instellingen om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. Bovendien biedt het bedrijf ook regelmatig onderhoud en reparatieservices om ervoor te zorgen dat de oven in goede staat blijft en optimaal blijft presteren. Dit omvat onder andere het vervangen van onderdelen en het uitvoeren van preventief onderhoud om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen. Kortom, de Rational oven kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw horecabedrijf door middel van de verschillende instellingen en opties die beschikbaar zijn op het apparaat. Het bedrijf biedt ook ondersteuning bij het implementeren van de oven in uw keuken, inclusief technische ondersteuning, training en onderhouds- en reparatieservices om ervoor te zorgen dat de oven optimaal blijft presteren.