RVS & Afzuiging

RVS

Afzuigkappen

Afzuigmotoren

Geurfilterkasten

Standenregelaars

Gas/magneetkleppen

Afzuig filter

RVS & Afzuiging

Een goede afzuiging is van groot belang in een keuken zo houdt je de werkomgeving prettig voor de koks en is niet heel de zaak begeven van etensgeuren. Je wilt immers dat je klanten heerlijk kunnen genieten van de maaltijd.

RVS

RVS

RVS
Afzuigkappen

Afzuigkappen

Afzuigkappen
Afzuigmotoren

Afzuigmotoren

Afzuigmotoren
Geurfilterkasten

Geurfilterkasten

Geurfilterkasten
Standenregelaars

Standenregelaars

Standenregelaars
Gas/magneetkleppen

Gas/magneetkleppen

Gas/magneetkleppen
Afzuig filter

Afzuig filter

Afzuig filter

Top-10 meest verkochte producten in Afzuiging & RVS

Opzoek naar de meest verkochte afzuiging & rvs artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte afzuiging & rvs artikelen.

Top 5 producten
  1. uit voorraad leverbaar
  2. uit voorraad leverbaar
  3. Uit voorraad leverbaar
  4. uit voorraad leverbaar
  5. Uit voorraad leverbaar

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Topklasse RVS producten, perfect voor toepassingen in de horeca. Dit zijn onze aanraders voor professioneel gebruik.

Bekijk alle deals

Top-10 Afzuigkappen

Opzoek naar de meest verkochte rvs afzuigkappen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte afzuigkappen. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Binnen de horecakeuken geeft men vrijwel altijd de voorkeur aan apparatuur en meubilair van roestvrij staal. Dit komt mede doordat RVS een bijzonder hoge kwaliteit heeft en duurzaam is. Je kunt het heel gemakkelijk hygiënisch schoonmaken en onderhouden. Het is ook bestand tegen hoge temperaturen en corrosie, wat het een ideale keuze maakt voor de afzuiginstallatie van je keuken. In deze categorie vind je alles omtrent Afzuiging & RVS voor professioneel gebruik. Welkom!

 

Aan roestvrijstalen producten geen gebrek

Onze categorie met RVS producten is zeer ruim en gevarieerd. Hier kun je terecht voor je werkmeubilair, waaronder werktafels, spoeltafels, cheftafels en woktafels. Daarnaast bieden we oplossingen voor de organisatie van je keuken in de vorm van RVS werkbanken, stellingen, (wand)kasten, wandplanken en etagères. Deze ruime RVS meubels bieden alle ruimte om je keukengerei en voorraden te ordenen en bewaren. Tot slot bieden we ook een aantal RVS accessoires, zoals kranen, crushed ice bakken en vloerputten.

 

Goos Horeca levert tevens alles voor je afzuiging

Onder onze RVS producten valt ook een groot gedeelte van ons assortiment aan afzuiging. Hierbij verwijzen we uiteraard naar afzuigkappen die wij onder andere compleet met afzuigmotoren leveren. Je kunt er echter ook voor kiezen om de afzuigmotoren los bij te bestellen. Ter vervanging of aanvulling op je afzuiginstallatie zijn er tevens afzuig filters verkrijgbaar. Verder hebben we geurfilterkasten en standenregelaars in het assortiment opgenomen.

 

Schroom niet om contact met ons op te nemen

Zoals je ziet hebben we aan alles gedacht wat betreft je horeca Afzuiging & RVS. Gezien ons assortiment zo breed en uitvoerig is, helpt onze vriendelijke en deskundige klantenservice je graag bij het kiezen van de juiste producten. Neem dus gerust contact met ons op door ons te bellen, een e-mail te sturen of gebruik te maken van onze live chat. We staan je graag te woord en je mag uiteraard ook altijd even langskomen voor een kopje koffie in een van onze vele showrooms!