Cafe & Bar

Koffie & thee

Cafe / Bar en drank artikelen

Slush en drankenkoelers

MAGAZIJN SALE MET KORTINGEN TOT WEL 60%! WEES SNEL OP = OP! 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Cafe & Bar

In deze categorie Café en Bar vindt u alles wat te maken heeft met het zetten van koffie en thee, het schenken van andere dranken en in het algemeen alles wat te maken heeft met het werk achter de bar. Omdat dit een grote categorie is waar voor praktisch elke horecaondernemer wel producten in staan die deze nodig heeft, is de categorie opgesplitst in drie duidelijke subcategorieën:

Koffie & thee

Koffie & thee

RVS wektafel
Cafe / Bar en drank artikelen

Cafe / Bar en drank artikelen

RVS wektafel
Slush en drankenkoelers

Slush en drankenkoelers

RVS wektafel

Top-10 meest verkochte producten in Cafe & Bar

Opzoek naar de meest verkochte cafe & bar artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte cafe & bar artikelen.

Top 5 producten
  1. meest verkocht
  2. aanbieding
  3. aanbieding
  4. aanbieding

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Bekijk onze beste keuzes aan café en bar artikelen. We selecteren dagelijks de meest interessante superdeals.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Bekijk onze beste keuzes aan café en bar artikelen. We selecteren dagelijks de meest interessante superdeals.

Bekijk alle deals

Top-10 Koffiezetapparaten

Opzoek naar de meest verkochte koffiezetapparaten? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte koffiezetters. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Cafe & Bar

Alles wat u nodig heeft om koffie en andere dranken te serveren


In deze categorie café en bar vindt u alles wat te maken heeft met het zetten van koffie, thee en nog veel meer andere dranken. We hebben een aantal handige producten voor het schenken, serveren en opbergen. In het algemeen heeft het alles te maken met het werk achter de bar. Aangezien dit een grote categorie is hebben we deze collectie opgesplitst in een aantal subcategorieën: koffie & thee, café/ bar en drank artikelen en slush en drankkoelers.

 

Altijd heerlijke koffie, thee en warme chocolademelk

Op het gebied van koffie & thee heeft Goos Horeca een hoop te bieden. Van koffiemachines tot isoleerkannen, wij hebben alles wat u nodig heeft. Onze moderne koffiemachines en koffiezetapparaten zijn geschikt voor het maken van normale koffie tot gepersonaliseerde macchiato‘s, cappuccino’s en espresso’s. Uw koffie toebehoren bestelt u gemakkelijk en voordelig in onze webwinkel. Uiteraard vindt u in ons aanbod diverse artikelen om water te koken en serveren. Denk bijvoorbeeld aan een waterkoker, waterketel, isoleerkan en percolator. U denkt vast dat we een andere bekende warme drank zijn vergeten, maar niets is minder waar. We hebben namelijk ook verschillende warme chocolademelk dispensers.

 

Alle toebehoren voor op en bij de bar

Aan de bar worden op een avond tientallen verschillende drankjes besteld. Van een eenvoudig biertje tot een luxe cocktail. Als horecaondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Daarom staat de subcategorie voor café, bar en drank artikelen boordevol met handige producten die onmisbaar zijn achter de bar. Denk hierbij aan flessenopeners, wijnkoelers, maatschenkers, ijsblokjes-emmers en –tangen, spoelborstels, wijnrekken en nog veel meer. 

 

Even lekker opfrissen met een slush

Om ons aanbod met café en bar artikelen af te maken biedt Goos Horeca verschillende slush en drankenkoelers. Deze apparatuur is ideaal voor achter de bar of in de buurt van de kassa. Een andere plek waar slush machines het goed doen zijn op een zelfbedieningsbuffet. Jong en oud zijn dol op heerlijk gekoelde dranken en ijskoude slush. U ziet het, voor al uw koffie, thee, bar en drank artikelen bent u bij Goos Horeca aan het juiste adres.