Terrasseizoen2024

Café & Bar

Koffie & thee

Cafe / Bar en drank artikelen

Slush en drankenkoelers

Cafe & Bar

In deze categorie Café en Bar vindt u alles wat te maken heeft met het zetten van koffie en thee, het schenken van andere dranken en in het algemeen alles wat te maken heeft met het werk achter de bar. Omdat dit een grote categorie is waar voor praktisch elke horecaondernemer wel producten in staan die deze nodig heeft, is de categorie opgesplitst in drie duidelijke subcategorieën:

Koffie & thee

Koffie & thee

Koffie & thee
Cafe / Bar en drank artikelen

Cafe / Bar en drank artikelen

Cafe / Bar en drank artikelen
Slush en drankenkoelers

Slush en drankenkoelers

Slush en drankenkoelers

Top-10 meest verkochte producten in Cafe & Bar

Opzoek naar de meest verkochte cafe & bar artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte cafe & bar artikelen.

Top 5 producten
  1. meest verkocht

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Bekijk onze beste keuzes aan café en bar artikelen. We selecteren dagelijks de meest interessante superdeals.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Bekijk onze beste keuzes aan café en bar artikelen. We selecteren dagelijks de meest interessante superdeals.

Bekijk alle deals

Top-10 Koffiezetapparaten

Opzoek naar de meest verkochte koffiezetapparaten? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte koffiezetters. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Hoewel klanten de menukaart met gerechten wel eens overslaan, is een drankje steevast onderdeel van de bestelling. Als we erop uit zijn, willen we immers ons voordeel doen met het feit dat we iemand kunnen aanstellen om een bijzondere drankspecialiteit voor ons te maken. Van een simpel kopje koffie tot een luxe cocktail, het smaakt nu eenmaal altijd beter als het professioneel bereid wordt. Om dranken voor je café en bar juist te bereiden, heb je professionele hulpmiddelen en apparatuur nodig. Goos Horeca heeft precies wat je zoekt, want onze producten voor café & bar zijn speciaal ontworpen voor de horeca.

 

Alles wat je nodig hebt voor het bereiden, warmhouden en serveren van koffie & thee

De meest geserveerde dranken in een café zijn natuurlijk koffie & thee. In de horeca is echter meer capaciteit nodig dan een eenvoudige waterkoker voor het verwarmen van slechts 1 liter water of één-groeps-koffiezetapparaat. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie professionele koffie- en theeapparaten aan. Hiermee kun je met groot gemak ruime hoeveelheden warme dranken bereiden. Voor het maken van koffiespecialiteiten en warme chocolademelk bieden we ook diverse opties. Bovendien leveren we verschillende thermoskannen en andere warmhoudapparatuur om de dranken zo lang mogelijk op temperatuur te houden.

 

Een bijzonder uitgebreid assortiment aan barbenodigdheden.

Of je nu ophangrekken voor glaswerk, kelnersmessen of andere benodigdheden zoekt, in onze categorie voor café-, bar- en drankartikelen vind je werkelijk alles wat je nodig hebt. Wij hebben de juiste producten om het tappen van een biertje met een perfecte schuimkraag kinderspel te maken. Daarnaast bieden we speciale cocktailaccessoires en shaker sets, evenals allerlei andere benodigdheden voor het bereiden van dranken achter de bar. Wat voor dranken je ook schenkt, wij kunnen de juiste bar- en drankartikelen verzorgen, zodat jij een zeer succesvol café, bar of restaurant kunt runnen.

 

Apparatuur voor een verfrissende dorstlesser

We hebben ook aan seizoensgebonden specialiteiten en andere gekoelde dranken gedacht. Onze slushmachines en drankenkoelers zijn voorzien van ruime transparante reservoirs. Zo kunnen voorbijlopende klanten in één oogopslag zien welke heerlijkheden jouw horecavoorziening te bieden heeft. Daarnaast vind je in deze categorie een verscheidenheid aan dispensers voor buffetten, ideaal voor het ontbijt in hotels.