ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Wandmaat schenkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Olympia
  Olympia
  Flessenhouder - 7 flessen - H 21 x 34 x 40 CM - Olympia - GH051
  Olympia wandmodel fleshouder 7 flessen21(h)x34(b)x40(d)cm. Voor flessen tot 1 liter.Maakt schenken sneller en eenvoudiger tijdens drukke bartijden. Bespaart ruimte in drukke bars.Voor 7 flessenMet mechanisme waardoor snel en eenvoudig van fles gewisseld kan wordenVoor flessen van 0,7 tot 1 literVoorkomt verspilling in combinatie met een... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 63,99 Regular Price 79,99
 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 4. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wandmaat schenkers, ook wel bekend als schenktuiten, zijn essentiële tools in de horeca die bartenders helpen om nauwkeurig en efficiënt drankjes te schenken. Met ingebouwde maatbekeringen zorgen ze voor consistente schenksnelheden, minimaliseren ze verspilling, verbeteren ze de hygiëne en dragen ze bij aan een uniforme uitstraling van de bar, waardoor bartenders in staat zijn om met precisie en snelheid heerlijke dranken te serveren aan hun gasten. Wandmaat schenkers zijn ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid bij het schenken van dranken in de horeca te optimaliseren. Met hun ingebouwde maatbekeringen zorgen ze ervoor dat bartenders consistent de juiste hoeveelheid drank kunnen schenken, waardoor de smaak en verhoudingen van cocktails en mixdranken worden behouden. Bovendien minimaliseren wandmaat schenkers verspilling door een gecontroleerde schenksnelheid, wat resulteert in kostenbesparingen voor uw horecaonderneming. Daarnaast dragen ze bij aan een hygiënische omgeving door te voorkomen dat vuil of insecten in de drankflessen terechtkomen, en zorgen ze voor een professionele uitstraling van uw bar met hun uniforme en gestroomlijnde design. Dankzij wandmaat schenkers kunnen bartenders met precisie en gemak hoogwaardige dranken serveren, waardoor de algehele gastbeleving wordt verbeterd.

Waar moet je op letten bij het kopen van Wandmaat schenkers?

Bij het aanschaffen van Wandmaat schenkers, is het van belang om enkele belangrijke aandachtspunten in ogenschouw te nemen. Ten eerste is het aan te raden om te kiezen voor schenkers die gemaakt zijn van duurzaam materiaal, zoals roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat de schenkers lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de maatvoering van de schenkers en te kiezen voor schenkers die goed passen bij de flessen waaruit u wilt schenken. Dit voorkomt druppels en lekkages tijdens het schenken. Verder is de vormgeving van de schenkers van belang. Kies voor ergonomisch vormgegeven schenkers, die comfortabel en efficiënt in gebruik zijn voor uw personeel. Tot slot is het verstandig om te letten op de prijs-kwaliteitverhouding van de schenkers en te kiezen voor schenkers van goede kwaliteit die passen binnen uw budget. Door deze aandachtspunten in acht te nemen, kunt u ervoor zorgen dat u goede schenkers aanschaft die bijdragen aan een efficiënte en hygiënische werkomgeving voor uw personeel.

Wat zijn de verschillende soorten Wandmaat schenkers voor de horeca?

Er zijn verschillende soorten Wandmaat schenkers voor de horeca beschikbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Een van de meest voorkomende soorten is de fleswandhouder, die wordt gebruikt om flessen drank op te bergen en te schenken. Deze houders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals plastic en roestvrij staal, en kunnen worden bevestigd aan de muur of aan een bar. Een andere veel voorkomende soort Wandmaat schenker is de tapkraan, die wordt gebruikt om bier of andere dranken vanuit een vat te schenken. Deze kranen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden bevestigd aan een muur of aan een bar. Sommige kranen zijn voorzien van een druppelvanger om morsen te voorkomen, terwijl andere zijn uitgerust met een terugslagklep om te voorkomen dat lucht in het vat komt. Een derde soort Wandmaat schenker is de dispenser, die wordt gebruikt om dranken zoals sap, water en frisdrank te schenken. Deze dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden bevestigd aan een muur of aan een bar. Sommige dispensers zijn voorzien van een koelmechanisme om de dranken op temperatuur te houden, terwijl andere zijn uitgerust met een doseermechanisme om de hoeveelheid drank te regelen die wordt uitgeschonken. Tot slot zijn er ook nog speciale Wandmaat schenkers beschikbaar voor specifieke dranken, zoals wijn en sterke dranken. Deze schenkers zijn vaak voorzien van een doseermechanisme om de hoeveelheid drank te regelen die wordt uitgeschonken, en kunnen worden bevestigd aan een muur of aan een bar. Kortom, er zijn verschillende soorten Wandmaat schenkers beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen specifieke kenmerken en voordelen. Door te kiezen voor de juiste schenker voor de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker, kan de efficiëntie en productiviteit van de horeca-activiteiten worden verhoogd, terwijl tegelijkertijd de kwaliteit van de dranken wordt verbeterd.

Hoe kan ik de hoeveelheid afval verminderen door het gebruik van Wandmaat schenkers in mijn horecazaak en wat zijn de gevolgen hiervan voor het milieu?

Het gebruik van Wandmaat schenkers in uw horecazaak kan een effectieve manier zijn om de hoeveelheid afval te verminderen. Door het gebruik van deze schenkers wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt, omdat er geen individuele verpakkingen meer nodig zijn voor bijvoorbeeld suiker, melk en koffiepoeder. Dit kan de hoeveelheid afval die uw horecazaak produceert aanzienlijk verminderen. Bovendien kunnen de Wandmaat schenkers worden bijgevuld, waardoor er minder verpakkingen hoeven te worden weggegooid en er minder afval wordt geproduceerd. De gevolgen van het verminderen van afval zijn positief voor het milieu. Het verminderen van afval vermindert de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt en vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen. Dit kan de druk op natuurlijke hulpbronnen verminderen en de uitstoot van broeikasgassen verminderen die worden geproduceerd bij de productie van nieuwe grondstoffen en bij het afbreken van afval op stortplaatsen. Bovendien kan het verminderen van afval ook helpen om de vervuiling van water en bodem te verminderen, aangezien er minder afvalstoffen in het milieu terechtkomen. Het gebruik van Wandmaat schenkers kan ook andere voordelen hebben voor uw horecazaak. Het kan bijvoorbeeld de efficiëntie verbeteren door het verminderen van de tijd die nodig is om individuele verpakkingen te openen en weg te gooien. Bovendien kan het uw klanten een positieve indruk geven van uw inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Kortom, het gebruik van Wandmaat schenkers in uw horecazaak kan een effectieve manier zijn om de hoeveelheid afval te verminderen en positieve gevolgen hebben voor het milieu. Het kan ook andere voordelen hebben voor uw horecazaak, zoals efficiëntie en klanttevredenheid.

Hoe kan het gebruik van Wandmaat schenkers in mijn horecazaak bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering en welke voordelen heeft dit voor het milieu?

Het gebruik van Wandmaat schenkers in je horecazaak kan bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering op verschillende manieren. Ten eerste kunnen deze schenkers helpen om voedselverspilling te verminderen. Door het gebruik van de schenkers kan je de hoeveelheid drankjes die je serveert beter doseren en afstemmen op de vraag van je klanten. Hierdoor hoef je minder drankjes weg te gooien die niet op tijd zijn opgedronken en voorkom je dat je te veel drankjes inschenkt die niet worden verkocht. Daarnaast kan het gebruik van Wandmaat schenkers bijdragen aan een vermindering van plastic afval. In plaats van wegwerpverpakkingen te gebruiken, kan je de schenkers vullen met drankjes die je in bulk hebt ingekocht. Hierdoor hoef je minder plastic flessen en verpakkingen weg te gooien en verminder je de hoeveelheid afval die je bedrijf produceert. Bovendien kan het gebruik van Wandmaat schenkers bijdragen aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Doordat je minder plastic flessen en verpakkingen hoeft te transporteren en weg te gooien, verklein je de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Ook kan je ervoor kiezen om drankjes in te kopen van lokale producenten, waardoor je de afstand tussen producent en consument verkleint en de CO2-uitstoot van transport vermindert. Ten slotte kan het gebruik van Wandmaat schenkers bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering doordat het je kan helpen om bewuster om te gaan met je inkoop en voorraadbeheer. Doordat je precies weet hoeveel drankjes je inschenkt, kan je beter inschatten hoeveel je moet inkopen en hoeveel je op voorraad moet hebben. Hierdoor kan je verspilling voorkomen en je bedrijfsvoering efficiënter maken. Al met al kan het gebruik van Wandmaat schenkers bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering door het verminderen van voedselverspilling, plastic afval en CO2-uitstoot. Bovendien kan het je helpen om bewuster om te gaan met je inkoop en voorraadbeheer, waardoor je bedrijfsvoering efficiënter wordt. Dit heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar kan ook bijdragen aan een positief imago van je bedrijf en een hogere klanttevredenheid.

Hoe kan het gebruik van Wandmaat schenkers in mijn horecazaak bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van mijn dranken en hoe kan dit mijn klanttevredenheid verhogen?

Het gebruik van Wandmaat schenkers in een horecazaak kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van dranken en de klanttevredenheid verhogen op verschillende manieren. Ten eerste zorgen Wandmaat schenkers voor een consistente en nauwkeurige dosering van dranken, waardoor de smaak en kwaliteit van de dranken consistent blijven. Dit is vooral belangrijk bij het serveren van cocktails en mixdranken, waarbij de juiste verhoudingen van ingrediënten cruciaal zijn voor de smaak en kwaliteit van het drankje. Door het gebruik van Wandmaat schenkers wordt het risico op fouten in de dosering van ingrediënten verminderd, waardoor de kwaliteit van de dranken verbetert. Ten tweede kunnen Wandmaat schenkers ook bijdragen aan een efficiëntere bediening en vermindering van verspilling. Doordat de schenkers nauwkeurig doseren, wordt er minder drank verspild door overmatig schenken of morsen. Bovendien kan het gebruik van Wandmaat schenkers de snelheid van het schenken verhogen, waardoor de bediening efficiënter kan werken en klanten sneller bediend kunnen worden. Ten slotte kan het gebruik van Wandmaat schenkers ook bijdragen aan een verbetering van de presentatie van dranken. De schenkers zijn vaak ontworpen om er aantrekkelijk uit te zien en kunnen bijdragen aan een professionele uitstraling van de horecazaak. Dit kan bijdragen aan een verbetering van de algehele klantbeleving en klanttevredenheid. Al met al kan het gebruik van Wandmaat schenkers in een horecazaak bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van dranken door consistente dosering, efficiëntere bediening en verbeterde presentatie. Dit kan bijdragen aan een verhoging van de klanttevredenheid door een betere kwaliteit van de dranken en een verbeterde algehele klantbeleving.