Terrasseizoen2024

EHBO

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Blusdeken - 100 CM - L973
  Blusdeken 1x1m1x1mCompacte behuizing voor aan de wand. Aanbevolen voor olie- en vetbranden.Aan de wand te monterenEenvoudig door iedereen te gebruiken - geen training nodigKan kleine branden onmiddelijk blussenKan om het lichaam heen gewikkeld worden ter bescherming tegen brandBetrouwbaar een eenvoudig te... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 22,49 Regular Price 29,95
 2. Pleisters - 100 stuks - Blauw - H 5 x 7 x 3 CM - CB441
  Blauwe pleisters assorti100 stuks. Verschillende groottes.Assortiment van verschillende vormen en groottes voor allerlei soorten snij- en schaafwonden. Geleverd in dozen met 100 steriel verpakte pleisters - 6 soorten per doos.Steriel verpaktZeer goed zichtbaarEssentieel onderdeel van een EHBO-kit6 verschillende formaten per doos:5x... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 5,79 Regular Price 9,95
 3. Pleisters - 100 stuks - H 5 x 7 x 3 CM - Y680
  Stoffen pleisters assortiVerpakkingseenheid: 100. 6 groottes: vingertop-, strip, vierkante, patch, standaard en knokkelpleistersAssortiment van verschillende vormen en groottes voor allerlei soorten snij- en schaafwonden. Geleverd in dozen met 100 steriel verpakte pleisters - 6 soorten per doos.Steriel verpakt6 verschillende pleisters per... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 9,79 Regular Price 14,95
 4. Pleisters - 100 stuks - H 5 x 7 x 3 CM - CG295
  Latexvrije pleisters assortiVerpakkingseenheid: 100. 6 groottes: vingertop-, strip, vierkante, patch, standaard en knokkelpleisters.Assortiment van verschillende vormen en groottes voor allerlei soorten snij- en schaafwonden. Geleverd in dozen met 100 steriel verpakte pleisters - 6 soorten per doos.5x vingertoppleister (75x45mm)10x strip pleister... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 8,29 Regular Price 9,95
 5. Pleisters - 100 stuks - Blauw - H 5 x 7 x 3 CM - CD523
  Blauwe detecteerbare pleisters100 stuksAdemende, comfortabele pleisters met een superieure stretch. Water-, olie- en vetwerend. Zichtbaar op veiligheidscans / metaaldetectoren.Bestand tegen water, olie en vetAdemend en comfortabelMet CE keurmerkDuidelijk zichtbaarIdeaal voor gebruik in de horecaMagnetisch... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 21,49 Regular Price 29,95
 6. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 7. Brandwondenset - CB250
  Aeroburn brandwondenset mediumMedium setHoge kwaliteit behandelingsmiddelen voor eerste hulp bij brandwonden. De sets bevatten een selectie gels, verband en andere zaken voor effectieve eerste hulp bij lichte tot ernstige brandwonden.1x eerste hulp folder4x (10x10cm) brandwonden verband2x (20x20cm) brandwonden verband6x 3,5gr sachet brandwonden... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 53,99 Regular Price 64,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een EHBO-doos, brandwondenset of verbrandtrommel zijn belangrijk om te hebben in de horeca. In de grootkeuken of het restaurant kan een ongeluk immers snel gebeuren. Het komt geregeld voor dat mensen uitglijden, ondanks dat je een waarschuwingsbord had neergezet. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat mensen zichzelf per ongeluk snijden of een brandwond oplopen in de buurt van al die hete keukenapparatuur. Doe jezelf daarom een plezier en zorg dat je te allen tijde een horeca EHBO-doos beschikbaar hebt.

 

Is een EHBO-doos verplicht binnen de horeca?

Elk bedrijf binnen Nederland moet verplicht een EHBO-doos hebben, dus dat geldt ook voor horecazaken. Werkgevers moeten volgens de Arbowet zorgen voor goede werkomstandigheden, waaronder voldoende eerstehulpmateriaal. Met de juiste EHBO-koffer kun je in geval van nood snel en effectief handelen. Zorg er daarom voor dat de koffer op een zichtbare plek ligt en altijd goed is aangevuld.

 

Vul je horeca EHBO-doos regelmatig aan

Het is van belang dat je regelmatig controleert of je nog voldoende eerstehulpmateriaal hebt. Als je iets tekortkomt, kun je dit gemakkelijk online bestellen en bijvullen. Goos Horeca heeft niet alleen complete EHBO-dozen in het assortiment, maar ook diverse pleisters en vingercondooms. Daarnaast leveren we artikelen zoals oogspoeling capsules, brandwondenspray, blusdeken en een ijspack voor brandwonden. Bestel je professionele EHBO-doos voor de horeca in onze webshop en profiteer van onze laagsteprijsgarantie.Bij Goos Horeca weten we dat veiligheid op de werkvloer van het grootste belang is, vooral in de snelle, hectische omgeving van een horecakeuken. Ondanks de beste preventiemaatregelen kunnen ongevallen gebeuren, en als ze dat doen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Daarom bieden we een selectie van EHBO-dozen, brandwondenkits en verbandtrommels die speciaal zijn samengesteld voor de horeca.

Een horeca EHBO-doos is een essentiële uitrusting voor elke keuken of eetgelegenheid. Deze kits bevatten een scala aan benodigdheden om allerlei soorten letsel aan te pakken, van snijwonden en brandwonden tot kneuzingen en schaafwonden. Ze zijn ook uitgerust met handige items zoals pleisters, verband, schaar, pincetten en meer.

Naast de algemene EHBO-doos, is het ook raadzaam om een specifieke brandwondenkit of verbandtrommel in de keuken te hebben. Deze kits bevatten gespecialiseerde verbanden en andere materialen die specifiek zijn ontworpen om brandwonden te behandelen, een veelvoorkomend letsel in de horecaomgeving.

Elk van onze EHBO-kits en brandwondenkits voldoet aan de geldende voorschriften en richtlijnen, en ze zijn allemaal verpakt in stevige, gemakkelijk herkenbare containers die ze gemakkelijk toegankelijk maken in geval van nood.

Bij Goos Horeca begrijpen we dat de veiligheid van uw personeel van het grootste belang is. Door het beschikbaar hebben van een goed uitgeruste EHBO-doos, kunt u ervoor zorgen dat uw team adequaat kan reageren op elk ongelukje dat zich voordoet, hoe klein ook.

Waar moet je op letten bij het kopen van EHBO artikelen voor de horeca?

Als eigenaar van een horecagelegenheid is het van essentieel belang om de veiligheid van zowel gasten als personeel te waarborgen. Een belangrijk aspect hiervan is het hebben van EHBO artikelen en deze up-to-date houden. Bij het aanschaffen van deze artikelen zijn er verschillende zaken waarop gelet moet worden. Allereerst is het van belang om te kijken naar de aard van de activiteiten die plaatsvinden in de horecagelegenheid. Indien er bijvoorbeeld een zwembad of speeltuin aanwezig is, moet er extra aandacht besteed worden aan de EHBO artikelen. Hierbij kan gedacht worden aan verbandmiddelen die geschikt zijn voor kinderen. Daarnaast is het van belang om te letten op de houdbaarheidsdatum van de EHBO artikelen. Het heeft geen zin om verbandmiddelen te kopen die binnenkort verlopen zijn. Het is daarom raadzaam om regelmatig te controleren of de EHBO artikelen nog houdbaar zijn en deze indien nodig te vervangen. Het is tevens belangrijk om te kiezen voor betrouwbare merken en producten die voldoen aan de Europese normen. Hierbij kan het verstandig zijn om advies te vragen aan een specialist op het gebied van EHBO artikelen. Tot slot is het van belang om te zorgen voor een goede opslag van de EHBO artikelen. Hierbij moet erop gelet worden dat de artikelen op een droge en goed bereikbare plaats worden opgeslagen, zodat er snel gehandeld kan worden in geval van nood. Al met al is het bij het aanschaffen van EHBO artikelen voor de horeca van belang om te letten op de aard van de activiteiten, de houdbaarheidsdatum, de kwaliteit van de producten en de opslag van de artikelen. Door hier aandacht aan te besteden, kan er gezorgd worden voor een veilige omgeving voor gasten en personeel.

Wat zijn de verschillende soorten EHBO artikelen voor de horeca?

In de horeca is het van groot belang om goed voorbereid te zijn op eventuele noodsituaties. Daarom zijn er verschillende EHBO artikelen die in de horeca gebruikt kunnen worden. De meest voorkomende EHBO artikelen zijn verbanddozen, pleisters, desinfectiemiddelen, handschoenen en EHBO-instructies. Verbanddozen zijn een belangrijk onderdeel van de EHBO uitrusting in de horeca. Deze bevatten verschillende soorten verbanden, zoals wondkussens, gaasjes, zwachtels en pleisters. Deze kunnen gebruikt worden bij kleine verwondingen en bij het stoppen van bloedingen. Pleisters zijn ook een belangrijk onderdeel van de EHBO uitrusting in de horeca. Deze kunnen gebruikt worden bij kleine verwondingen, zoals snijwonden en schaafwonden. Er zijn verschillende soorten pleisters, zoals waterdichte pleisters en pleisters met antibacteriële eigenschappen. Desinfectiemiddelen zijn belangrijk om de wond schoon en bacterievrij te houden. Deze kunnen gebruikt worden om de huid te desinfecteren voordat er verband wordt aangebracht. Er zijn verschillende soorten desinfectiemiddelen beschikbaar, zoals alcohol, jodium en chloorhexidine. Handschoenen zijn belangrijk om de hygiëne te waarborgen en om te voorkomen dat er besmetting plaatsvindt. Deze kunnen gebruikt worden bij het verlenen van eerste hulp en bij het schoonmaken van wonden. Er zijn verschillende soorten handschoenen beschikbaar, zoals latex handschoenen en nitril handschoenen. EHBO-instructies zijn belangrijk om te weten wat te doen bij verschillende noodsituaties. Deze instructies kunnen in de verbanddoos zitten of op een zichtbare plaats in de horecagelegenheid worden opgehangen. Het is belangrijk dat alle medewerkers op de hoogte zijn van deze instructies en weten hoe ze moeten handelen in geval van nood. Kortom, er zijn verschillende EHBO artikelen die in de horeca gebruikt kunnen worden. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op eventuele noodsituaties en daarom is het van groot belang om deze EHBO artikelen in huis te hebben.

Welke trainingen of certificeringen zijn nodig voor horeca-medewerkers om adequaat te kunnen handelen bij EHBO-situaties?

Het is van essentieel belang dat horeca-medewerkers adequaat kunnen handelen bij EHBO-situaties, omdat deze situaties onverwacht kunnen optreden en levensbedreigend kunnen zijn. Om hierop voorbereid te zijn, is het aan te raden dat horeca-medewerkers een EHBO-training volgen die specifiek gericht is op de horeca-industrie. Deze trainingen moeten de medewerkers leren hoe ze snel en effectief kunnen handelen bij verschillende soorten noodsituaties die zich in de horeca kunnen voordoen, zoals het behandelen van brandwonden, het stoppen van bloedingen en het reanimeren van een persoon. Daarnaast is het belangrijk dat horeca-medewerkers weten hoe ze moeten omgaan met verschillende soorten klanten en situaties. Ze moeten leren hoe ze kunnen communiceren met gasten die mogelijk in paniek zijn, en hoe ze kunnen omgaan met agressief gedrag of andere onverwachte situaties. Dit kan worden bereikt door middel van certificeringen zoals de cursus "Omgaan met agressie in de horeca" of "Gastvrijheidstraining". Ten slotte moeten horeca-medewerkers ook worden getraind in het gebruik van de juiste apparatuur en hulpmiddelen die nodig zijn bij EHBO-situaties. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en het correct toedienen van EHBO-materialen zoals verband en pleisters. Kortom, om adequaat te kunnen handelen bij EHBO-situaties in de horeca, is het belangrijk dat medewerkers een specifieke EHBO-training volgen die gericht is op de horeca-industrie, certificeringen behalen die gericht zijn op klantenservice en omgaan met agressie, en getraind worden in het gebruik van de juiste apparatuur en hulpmiddelen. Dit zal ervoor zorgen dat horeca-medewerkers goed voorbereid zijn op noodsituaties en in staat zijn om snel en effectief te handelen om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen.

Waarom is het gebruik van blauwe pleisters specifiek aanbevolen in horeca en voedselverwerkingsindustrieën, en hoeveel zouden we er op voorraad moeten hebben?

Het gebruik van blauwe pleisters in horeca en voedselverwerkingsindustrieën is aanbevolen omdat deze kleur niet voorkomt in voedsel en daarom direct opvalt als deze per ongeluk in het voedsel terecht komt. Dit is belangrijk omdat het voorkomen van verontreiniging van voedsel van cruciaal belang is voor de voedselveiligheid en het voorkomen van ziektes bij consumenten. Het is moeilijk om een exact aantal blauwe pleisters aan te geven dat op voorraad moet zijn, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, het aantal werknemers en de risico's die gepaard gaan met de werkzaamheden. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om voldoende blauwe pleisters op voorraad te hebben om alle werknemers te voorzien van pleisters in geval van een verwonding. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te controleren of er voldoende pleisters op voorraad zijn en deze tijdig aan te vullen om tekorten te voorkomen. Het gebruik van blauwe pleisters is dus een belangrijke maatregel om de voedselveiligheid te waarborgen en het risico op verontreiniging van voedsel te verminderen. Het is daarom van groot belang dat bedrijven in de horeca en voedselverwerkingsindustrieën hier voldoende aandacht aan besteden en ervoor zorgen dat er altijd voldoende blauwe pleisters op voorraad zijn.

Welke EHBO-artikelen zijn essentieel voor horecabedrijven om een veilige en gezonde omgeving te waarborgen en hoe kunnen onze producten hierbij ondersteunen?

EHBO-artikelen zijn van cruciaal belang voor horecabedrijven om een veilige en gezonde omgeving te waarborgen. Deze artikelen zijn nodig om snel en effectief te kunnen reageren op noodsituaties en om de gezondheid van het personeel en de gasten te beschermen. Enkele essentiële EHBO-artikelen voor horecabedrijven zijn verbanddozen, pleisters, desinfecterende middelen, handschoenen, oogspoeling, brandwondenkompressen en EHBO-instructies. Verbanddozen moeten aanwezig zijn op elke verdieping en in elke ruimte van het horecabedrijf. Deze moeten goed gevuld zijn en regelmatig worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alle benodigde artikelen aanwezig zijn en in goede staat verkeren. Desinfecterende middelen zijn essentieel om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Dit is vooral belangrijk in de horeca, waar veel mensen samenkomen en voedsel wordt bereid en geserveerd. Handschoenen zijn nodig om de handen te beschermen en om te voorkomen dat ziektekiemen zich verspreiden. Oogspoeling is nodig voor noodsituaties waarbij de ogen in contact komen met gevaarlijke stoffen of vloeistoffen. Brandwondenkompressen zijn nodig om brandwonden te behandelen en te voorkomen dat deze erger worden. EHBO-instructies moeten beschikbaar zijn voor personeel en gasten, zodat iedereen weet wat te doen in geval van nood. Onze producten kunnen horecabedrijven ondersteunen bij het waarborgen van een veilige en gezonde omgeving door het leveren van kwalitatief hoogwaardige EHBO-artikelen. Wij bieden een breed scala aan EHBO-artikelen die voldoen aan de hoogste normen en die zijn ontworpen om snel en effectief te reageren op noodsituaties. Onze producten zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd, zodat horecabedrijven altijd de juiste EHBO-artikelen bij de hand hebben.