Slush machines

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Slush machine - 2 x 12 liter - Hendi - 274224
  Hendi
  Waardering:
  100%
  Slush machine - 2 x 12 liter - Hendi - 274224
  • Aantal bakken: 2
  • Inhoud in liters: 24
  • Volt:
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.977.07 Regular Price € 2.756.-

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Slush machines

Een slush machine is een veelzijdige toevoeging voor een snackbar, ijssalon, supermarkt, kiosk en benzinestation. We zien deze machines regelmatig in zwembaden, op vakantieparken en pretparken. Een slush puppy of granita is een geliefd drankje voor kinderen. Maar ook volwassenen houden op hun tijd van een koud drankje zoals bevroren cocktails. Kies voor een slush machine met meerdere compartimenten en bewaar verschillende smaken in de transparante bakken. Kinderen vinden het geweldig om meerdere smaken te kiezen en de lekkerste combinaties te maken.

 

Met 1, 2 of 3 reservoirs voor het bewaren van meerdere smaken

Onze selectie aan slush machines omvat topmerken zoals Diamond en Hendi. Het zijn kwalitatief zeer goede apparaten waarmee je grote hoeveelheden slush kunt maken. We leveren slush granitamachines met 1 reservoir, maar ook met 2 of 3 reservoirs. In deze bakken kun je verschillende smaken bewaren. Je kunt de slush eenvoudig en snel inschenken met behulp van de aftapkraan. Het lekbakje zorgt ervoor dat druppels en condensatie worden opgevangen. Verder zijn de meeste slush granitamachines voorzien van een dag- en nachtstand om gedurende de nacht energie te besparen.

 

De publiekstrekker voor de zomer

Een slush granitamachine is een effectief apparaat waarmee je gemakkelijk bevroren dranken kunt maken. De bevroren drank wordt constant geroerd zodat het de ideale textuur behoudt. Zodra de slush of sorbet de optimale temperatuur heeft bereikt kun je de klanten eenvoudig bedienen. Je hoeft alleen maar aan het hendeltje te trekken en het doseerkraantje zorgt voor een snelle dosering. Ervaar hoe je omzet vergroot wordt met behulp van deze populaire dorstlesser. Een horeca slush granitamachine is een echte publiekstrekker.