Hotelkluizen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bolero
  Bolero
  Hotelkluis - Standaard - H 20 x 31 x 20 CM - Staal - Bolero - GC608
  Bolero standaard hotelkluis20(h)x31(b)x20(d)cm. Zwart.Stalen kluis om uw waardevolle eigendommen te bewaren, zoals portefeuilles en paspoorten. Geschikt voor vloer- en muurmontage en komt met 2 noodsleutels en een informatiepaneel voor gasten.Met 2 noodsleutelsWand- of vloermontageToegankelijk door middel van gebruikers- en mastercodeMet... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 62,99 Regular Price 89,-
 2. Bolero
  Bolero
  Laptopkluis - H 19 x 43.7 x 38 CM - Bolero - CF129
  Bolero hotelkamer laptopkluisGeschikt voor de meeste laptops en tabletsZelfs geschikt voor laptops met breedbeeldscherm. Eenvoudig in gebruik, met duidelijk LCD-display en stap-voor-stap instructie voor het instellen van het elektronisch slot. Kan worden vastgeschroefd aan de muur of vloer (bevestigingen niet inbegrepen). Vereist 4xAA batterijen... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 194,99 Regular Price 299,-
 3. Bolero
  Bolero
  Hotelkluis - Klein - H 17 x 23 x 17 CM - Staal - Bolero - GC607
  Bolero mini hotelkluis17(h)x23(b)x17(d)cm. Zwart.Stalen kluis om uw waardevolle eigendommen te bewaren, zoals portefeuilles en paspoorten. Geschikt voor vloer- en muurmontage en komt met 2 noodsleutels en een informatiepaneel voor gasten.Met 2 noodsleutelsWand- of vloermontageToegankelijk door middel van gebruikers- en mastercodeMet... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 55,99 Regular Price 79,-
 4. Phoenix
  Phoenix
  Geldkistje - H 9 x 25 x 18 CM - Staal - Phoenix - HD035
  Phoenix geldkistje 9x25x18cmRood. Model: CB0102K.Stevig, met een slot van hoge kwaliteit. Met inzet voor brief- en muntgeld en handvat. Krasbestendige coating. Ideaal voor op kantoor en particulier gebruik.Voorzien van hoge kwaliteit sleutelslotInclusief 2 sleutelsKunststof inzet voor muntgeld en briefgeldHandig handvatKrasbestendige rode... Meer
  Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
   Special Price 41,95 Regular Price 54,95
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  4 producten

  Van hoog naar laag sorteren  De bescherming van persoonlijke eigendommen van gasten is een topprioriteit voor elke horecaonderneming. Hotelkluizen bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om deze taak te volbrengen, waardoor de tevredenheid en het comfort van de gast verhoogd worden.

  Hotelkluizen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in gastenkamers, en bieden een beveiligde ruimte waarin gasten waardevolle items zoals sieraden, paspoorten, elektronica en contant geld kunnen bewaren. Ze zijn vaak voorzien van elektronische sloten die gemakkelijk door de gasten kunnen worden bediend, en hebben een back-up-sleutel of code systeem voor het geval een gast de toegang tot de kluis verliest.

  Ons assortiment hotelkluizen voor de horeca biedt een reeks opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Gemaakt van robuuste, duurzame materialen, onze kluizen zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen pogingen tot inbraak, en zijn uitgerust met moderne beveiligingsfuncties voor extra bescherming.

  Daarnaast zijn onze hotelkluizen beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat ze kunnen worden geïntegreerd in de stijl en indeling van uw kamers zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

  Door het aanbieden van hotelkluizen in uw horecazaak toont u niet alleen uw toewijding aan de veiligheid van uw gasten, maar verhoogt u ook de algemene tevredenheid van de gast. Weten dat hun waardevolle spullen veilig zijn, kan een grote geruststelling zijn voor gasten, en hen toestaan om volledig te genieten van hun verblijf.

  Waar moet je op letten bij het kopen van Hotelkluizen voor de horeca?

  Als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van gasten en hun bezittingen in de horeca, kan het aanschaffen van hotelkluizen een slimme investering zijn. Er zijn echter een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van deze kluizen. Zo is het van belang om te letten op de grootte van de kluis, zodat deze groot genoeg is voor waardevolle spullen maar niet te veel ruimte inneemt in de hotelkamer. Ook moet de kluis gemakkelijk te gebruiken zijn voor de gasten, bijvoorbeeld door te kiezen voor een eenvoudig codesysteem. Een andere belangrijke factor is het materiaal waarvan de kluis is gemaakt. Het is aan te raden om te kiezen voor een kluis van stevig materiaal, zoals staal, om te voorkomen dat deze gemakkelijk opengebroken kan worden. Daarnaast is het gewicht van de kluis van belang, omdat een zwaardere kluis lastiger te verplaatsen is en dus veiliger. Ook kan het verstandig zijn om te kiezen voor een kluis met een audit trail, zodat bijgehouden wordt wie de kluis heeft geopend en wanneer dit is gebeurd. Dit zorgt voor extra veiligheid en transparantie. Tot slot is het van belang om de prijs-kwaliteitverhouding in acht te nemen bij het kopen van hotelkluizen. Een goedkope kluis kan aantrekkelijk lijken, maar als deze niet veilig genoeg is, kan dit uiteindelijk meer kosten met zich meebrengen. Investeer daarom in een kwalitatief goede kluis die lang meegaat en de veiligheid van gasten waarborgt. Kortom, er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden bij het kopen van hotelkluizen voor de horeca, zoals de grootte, het materiaal, het gewicht, de gebruiksvriendelijkheid, de audit trail en de prijs-kwaliteitverhouding. Door deze factoren zorgvuldig af te wegen, kan er worden gezorgd voor een veilige en prettige ervaring voor gasten.

  Wat zijn de verschillende soorten Hotelkluizen voor de horeca?

  Er zijn verschillende soorten hotelkluizen beschikbaar voor de horeca, afhankelijk van de behoeften en vereisten van het hotel. De meest voorkomende soorten hotelkluizen zijn de inbouwkluizen, de mobiele kluizen en de elektronische kluizen. Inbouwkluizen zijn ontworpen om in de muur of het meubilair van het hotel te worden geplaatst, waardoor ze minder opvallen en meer veiligheid bieden. Deze kluizen zijn meestal gemaakt van stevig staal en hebben een sleutel- of codeslot. Mobiele kluizen zijn draagbare kluizen die gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze kluizen zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en hebben een sleutel- of codeslot. Elektronische kluizen zijn kluizen met een elektronisch slot dat kan worden ontgrendeld met een code of een kaart. Deze kluizen zijn meestal gemaakt van stevig staal en bieden een hoger niveau van veiligheid dan traditionele sleutelkluizen. Naast deze drie soorten hotelkluizen zijn er ook speciale kluizen beschikbaar voor specifieke doeleinden, zoals laptopkluizen, minibarkluizen en wapenkluizen. Laptopkluizen zijn ontworpen om laptops en andere waardevolle elektronica veilig op te bergen, terwijl minibarkluizen worden gebruikt om geld en andere waardevolle spullen veilig op te bergen. Wapenkluizen zijn ontworpen om vuurwapens veilig op te bergen en te beveiligen. Kortom, er zijn verschillende soorten hotelkluizen beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Het is belangrijk voor hotels om de juiste kluis te kiezen op basis van hun specifieke behoeften en vereisten om de veiligheid van hun gasten en eigendommen te waarborgen.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat de hotelkluis die ik kies gemakkelijk toegankelijk is voor mijn gasten, maar toch veilig genoeg om hun waardevolle spullen te beschermen?

  Het kiezen van een hotelkluis die zowel gemakkelijk toegankelijk is voor gasten als veilig genoeg om hun waardevolle spullen te beschermen, kan een uitdaging zijn. Er zijn echter verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden om de juiste balans te vinden tussen gemak en veiligheid. Ten eerste moet u rekening houden met de grootte en het ontwerp van de kluis. Een kluis die te klein is, kan problemen veroorzaken voor gasten die grote items willen opslaan, terwijl een kluis die te groot is, onnodige ruimte in de kamer kan innemen. Het ontwerp van de kluis moet ook gemakkelijk te begrijpen zijn voor gasten, met duidelijke instructies en een intuïtieve interface. Ten tweede moet u rekening houden met het type slot dat de kluis heeft. Een elektronisch slot kan handig zijn voor gasten, maar het kan ook kwetsbaar zijn voor hackers. Een mechanisch slot kan veiliger zijn, maar het kan ook moeilijker zijn voor gasten om te gebruiken. Ten derde moet u rekening houden met de locatie van de kluis. Als de kluis te gemakkelijk toegankelijk is voor iemand die niet de eigenaar van de kluis is, kan dit de veiligheid van de inhoud in gevaar brengen. Zorg ervoor dat de kluis op een veilige en onopvallende locatie staat. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat gasten zich bewust zijn van de veiligheidsmaatregelen die ze moeten nemen bij het gebruik van de kluis. Dit kan onder meer het gebruik van een unieke code of sleutel om de kluis te openen, het vermijden van het opslaan van belangrijke documenten of contant geld, en het melden van verdachte activiteiten in de buurt van de kluis omvatten. Door rekening te houden met deze factoren en een kluis te kiezen die zowel gemakkelijk toegankelijk als veilig is, kunt u uw gasten een gemoedsrust bieden en hun verblijf in uw hotel zo aangenaam mogelijk maken.

  Welke eigenschappen moet ik zoeken in een hotelkluis om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk te gebruiken is voor mijn gasten, maar toch voldoende bescherming biedt tegen diefstal of verlies van waardevolle spullen?

  Als hotelier is het van groot belang om de veiligheid en het gemak van je gasten te waarborgen. Een hotelkluis is een belangrijk onderdeel van deze veiligheid. Bij het kiezen van een kluis moet je rekening houden met een aantal eigenschappen om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk te gebruiken is voor je gasten, maar toch voldoende bescherming biedt tegen diefstal of verlies van waardevolle spullen. Ten eerste moet de kluis groot genoeg zijn om waardevolle spullen zoals paspoorten, sieraden en contant geld veilig op te bergen. Een te kleine kluis kan ervoor zorgen dat gasten hun waardevolle spullen elders moeten opbergen, wat de veiligheid in het hotel kan verminderen. Ten tweede moet de kluis gemakkelijk te gebruiken zijn voor gasten van alle leeftijden en nationaliteiten. Dit betekent dat de kluis eenvoudig te openen en te sluiten moet zijn, zonder dat er veel instructies nodig zijn. Een duidelijke handleiding of instructiekaart kan hierbij helpen. Daarnaast moet de kluis stevig en duurzaam zijn om te voorkomen dat deze gemakkelijk kan worden opengebroken of beschadigd. Het is belangrijk om te investeren in een kluis van hoge kwaliteit die bestand is tegen potentiële inbraken of vandalisme. Tot slot moet de kluis discreet zijn geplaatst, zodat gasten zich veilig voelen en hun waardevolle spullen vertrouwd kunnen opbergen. Een kluis die zichtbaar is voor andere gasten kan een gevoel van onveiligheid creëren, wat de algehele ervaring van de gasten kan beïnvloeden. Door rekening te houden met deze eigenschappen bij het kiezen van een hotelkluis, kun je ervoor zorgen dat je gasten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun verblijf in je hotel.

  Welke soorten sloten zijn beschikbaar voor hotelkluizen en welke is het meest geschikt voor mijn horecazaak?

  Er zijn verschillende soorten sloten beschikbaar voor hotelkluizen, waaronder mechanische sloten, elektronische sloten en biometrische sloten. Mechanische sloten zijn de meest traditionele en worden geopend met een sleutel of een combinatie. Elektronische sloten zijn moderner en worden geopend met een pincode, een kaart of een sleutelhanger. Biometrische sloten zijn de meest geavanceerde en worden geopend met een vingerafdruk of een gezichtsherkenning. Het meest geschikte type slot voor uw horecazaak hangt af van uw specifieke behoeften en budget. Mechanische sloten zijn over het algemeen de goedkoopste optie en vereisen geen stroomvoorziening, maar ze zijn minder veilig dan elektronische of biometrische sloten omdat de combinatie of sleutel gestolen kan worden. Elektronische sloten zijn duurder, maar bieden meer veiligheid en kunnen gemakkelijk worden beheerd met software. Biometrische sloten zijn de duurste optie, maar bieden de hoogste mate van veiligheid en gemak, omdat er geen sleutels of pincodes nodig zijn en alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de kluis. Het is belangrijk om rekening te houden met het aantal kluizen dat u nodig heeft en hoe vaak ze worden gebruikt. Als uw klanten slechts af en toe gebruik maken van de kluis, is een mechanisch slot misschien voldoende. Als uw klanten de kluis vaak gebruiken, is het misschien de moeite waard om te investeren in een elektronisch of biometrisch slot om de veiligheid te maximaliseren. Tot slot moet u ook rekening houden met de esthetiek van de kluis en hoe goed deze past bij de inrichting van uw hotelkamer. Overweeg het materiaal, de grootte en de kleur van de kluis om ervoor te zorgen dat deze past bij de stijl van uw hotelkamer en niet te opvallend is.