Koelen & Vriezen

Koelingen

Vriezers

IJsblokjesmachines

Koelcel / Vriescel

Koelen & vriezen

In een professionele keuken is het van groot belang dat u te allen tijde met verse producten aan de slag bent. Hoe u uw producten bewaard worden, bepaald in grote maten hoe de gerechten zullen smaken als ze gepresenteerd worden bij de gasten. Ga daarom voor kwaliteit en kies apparatuur die u kunt vertrouwen.

Koelingen

Koelingen

RVS wektafel
Vriezers

Vriezers

RVS wektafel
IJsblokjesmachines

IJsblokjesmachines

RVS wektafel
Koelcel / Vriescel

Koelcel / Vriescel

RVS wektafel

Top-10 Koelen & vriezen

Opzoek naar de meest verkochte koelen & vriezen artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte artikelen in de koelen & vriezen categorie.

Top 5 producten
  1. meest verkocht
  2. Meest verkocht
  3. meest verkocht
  4. mega deal
  5. meest verkocht
  6. aanbieding

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Koel en vriesapparatuur met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk en bestel onze beste deals hier.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Koel en vriesapparatuur met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk en bestel onze beste deals hier.

Bekijk alle deals

Top-10 Koelwerkbanken

Opzoek naar de meest verkochte koelwerkbanken? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte koelwerkbanken. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. aanbieding
  2. aanbieding
  3. aanbieding
  4. meest verkocht
  5. aanbieding

Koelen & Vriezen

Horeca koeling


In een professionele keuken is het van groot belang dat u te allen tijde met verse producten aan de slag bent. Dit komt de smaak en kwaliteit van de maaltijden die u bereidt ten goede en zal uw gasten versteld laten staan. Kies daarom voor hoogwaardige koel- en vriesapparatuur zodat u altijd met producten werkt die dagvers smaken en op de juiste temperatuur bewaard zijn. Let er bij koelapparatuur altijd op dat u een koelkast of koelcel koopt die aansluit bij de voorraad die u in huis heeft. Een koelkast die half leeg is verbruikt namelijk meer energie dan een volle koelkast, het is daarom zonde om een halflege koelkast te hebben staan. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat u wat extra voorraad kunt opslaan met bijvoorbeeld de feestdagen of voor andere dagen dat het druk is in uw horeca gelegenheid. Denk hier daarom goed over na. Kies voor extra schoonmaakgemak voor een vriezer met een ontdooistand en binnen en mum van tijd is uw vriezer weer klaar om in te richten. Het is aan te raden voor goede kwaliteit koel- en vriesapparaten te kiezen. Stel u eens voor dat een vriezer opeens niet meer koelt en u bij aankomst in uw restaurant een hele voorraad aan producten weg moet gooien. Dit kost u heel veel geld en is erg zonde van de producten. Door voor betrouwbare apparatuur te kiezen voorkomt u dit en weet u zeker dat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden. Koelen en vriezen lijkt misschien in eerste instantie een stuk minder belangrijk dan een goed fornuis, maar hoe uw producten bewaard worden bepaald in grote maten hoe ze zullen smaken als ze bij uw gasten op hun bord liggen. Ga daarom voor kwaliteit en kies apparatuur die u kunt vertrouwen.