ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Gebaksvitrine

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Promoline
    Waardering:
    91%
    Promoline
    Gekoelde gebaksvitrine - 72 Liter - Zwart - 4 Plateau's - Promoline
    Geef uw gebakszaak, restaurant of bakkerij iets extra’s met deze uiterst stijlvolle gebaksvitrine. Deze zwarte gebaksvitrine van Promoline kan tot wel 72 liter aan cakes, taarten en andere soorten gebak dragen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de etenswaren altijd optimaal blijft. Vul de 4 plateau’s met patisserieën en zie hoe uw verkoop... Meer
    • Inhoud in liters: 72
    • Type koeling: Geventileerd
    • Aantal schappen:
    Voorraad status: Op voorraad
    • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
    Special Price 599,- Regular Price 845,-
  2. Hendi
    Hendi
    Gebaksvitrine Rond - 100 L - Hendi - 233825
    Behuizing van roestvast staal met gehard dubbel glas.Toegankelijk via een zelfsluitende deur.Geforceerde luchtkoeling met automatische ontdooiing, compressor geplaatst onder de koelruimte.Uitgerust met 3 verstelbare glazen schappen.Heldere LED-verlichting aan 2 zijden.Digitale temperatuurregelaar en display, met aan /... Meer
    • Inhoud in liters: 100
    • Type koeling: Geforceerd
    • Aantal schappen:
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 807,50 Regular Price 1.145,-
  3. Hendi
    Hendi
    Gebaksvitrine rond 360L - RVS - H 175 X 68 CM - Hendi - 233832
    Behuizing van roestvast staal met gehard dubbel glas. Toegankelijk via een zelfsluitende deur. Geforceerde luchtkoeling met automatische ontdooiing, compressor geplaatst onder de koelruimte. Uitgerust met 4 verstelbare glazen schappen. Heldere LED-verlichting aan 2 zijden. Uitgerust met 5 zwenkwielen waarvan 2 een rem heeft. Digitale... Meer
    • Inhoud in liters: 360
    • Type koeling:
    • Aantal schappen:
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 2.337,50 Regular Price 3.095,-
  4. Hendi
    Hendi
    Koelvitrine - 160 Liter - Rvs / Zwart - H 68.6 X 56.8 X 85 CM - Hendi - 233719
    Behuizing van roestvast staal, voorzien van gebogen dubbelglas voorzijde en zijpanelen van glas. Toegankelijk via twee glazen schuifdeuren aan de achterzijde. Geforceerde luchtkoeling met automatische ontdooiing, compressor geplaatst onder de koelruimte. Inclusief 2 verchroomde schappen. Heldere LED-verlichting in het plafond. Digitale... Meer
    • Inhoud in liters: 160
    • Type koeling:
    • Aantal schappen:
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 786,25 Regular Price 1.095,-
  5. Diamond
    Diamond
    Koelvitrine Tafelmodel - 4 Glazen Zijden - Grijs - Diamond - MIC-36/G
    Deze 60 liter minikoelvitrine van Diamond is een model dat met z'n 32 kg perfect op iedere tafel of toonbank past. Uw klanten komen dan op ooghoogte met uw heerlijke gebak dat u op de twee plateau's en de bodem kwijt kunt. Uw gebak kan rondom bekeken worden omdat zowel de deur als de drie wanden voorzien zijn van grote glazen ruiten. Het in grijs... Meer
    • Inhoud in liters: 60
    • Type koeling: Geventileerd
    • Aantal schappen:
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      Special Price 471,- Regular Price 550,-
    • Saro
      Saro
      Gebaksvitrine - 100 Liter - Rvs - Saro - 330-1125
      Materiaal: (behuizing) kunststof met roestvrij stalen kapDubbel glas3 verstelbare glazen plankenAfstand tussen glazen planken: 168 mmLED interieurverlichting aan 2 zijdenDigitale temperatuurregelingGeforceerde luchtkoelingAutomatisch ontdooienKoelmiddel: R600aTemp .: + 2 / + 10 ° C - Capaciteit: ca. 100 literBruto Gewicht: 55 kgAfmetingen: B 480... Meer
      • Inhoud in liters: 100
      • Type koeling: Geforceerd
      • Aantal schappen:
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      • Verwachte levering:
        2 - 4 werkdagen
      Special Price 747,- Regular Price 1.799,-
    • Saro
      Saro
      Gebaksvitrine - 300 Liter - Hout - Saro - 330-1106
      Materiaal: hout2 verstelbare glazen plankenDubbelzijdig beglazing4 x LED interieurverlichting4 wielen (2 met rem)Digitale temperatuurregelingGeforceerde luchtkoelingAutomatisch ontdooienKoelmiddel: 260 g R134a (GWP 1430), 200 g, 0,372 D CO₂ ETemp .: + 2 / + 10 ° CBruto Gewicht: 154 kgAfmetingen: B 915 x D 675 x H 1210 mmInhoud: 300... Meer
      • Inhoud in liters: 300
      • Type koeling: Geforceerd
      • Aantal schappen:
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      • Verwachte levering:
        2 - 4 werkdagen
      Special Price 1.833,47 Regular Price 4.399,-
    • Goohoreca

      Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

      Goohoreca

      Laagste prijs garantie

      Goohoreca

      De meeste producten de volgende dag in huis

    • Saro
      Saro
      Gebaksvitrine - 300 Liter - Rvs - Saro - 330-1105
      Materiaal: roestvrij staal2 verstelbare glazen plankenDubbelzijdig beglazing4 x LED interieurverlichting4 wielen (2 met rem)Digitale temperatuurregelingGeforceerde luchtkoelingAutomatisch ontdooienKoelmiddel: 260 g R134a (GWP 1430), 200 g, 0,372 D CO₂ ETemp .: + 2 / + 10 ° CBruto Gewicht: 154 kgAfmetingen: B 915 x D 675 x H 1210 mmInhoud: 300... Meer
      • Inhoud in liters: 300
      • Type koeling: Geforceerd
      • Aantal schappen:
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      • Verwachte levering:
        2 - 4 werkdagen
      Special Price 1.760,13 Regular Price 4.199,-
    • Saro
      Saro
      Gebaksvitrine - 360 Liter - Rvs - Saro - 330-1127
      Materiaal: Behuizing (onderzijde)RVS, bovenzijde glasVerstelbare glazen schappenDubbel gehard glasSchappen handmatig draaibaarAutomatisch sluitende deur5 wielen, 2 met remBrilliante interne LED-verlichting aan 2 zijdenDigitale temperatuurregelung en displayGeforceerde luchtkoelingAutomatische ontdooi functieKoelmiddel: R290Bruto Gewicht: 140... Meer
      • Inhoud in liters: 360
      • Type koeling: Geforceerd
      • Aantal schappen:
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      • Verwachte levering:
        2 - 4 werkdagen
      Special Price 2.047,62 Regular Price 4.899,-
    • Diamond
      Diamond
      Koelvitrine - 490 Liter - 5 Niveaus - RVS - Diamond - MAX/50AV
      FULL Vitrine, 5 niveaus, geventileerd Geventileerde koelkast met verdamper in het onderstel (HR : 65%) Volume aan de binnenkant (bruto): 490 liter Stalen structuur geverfd in meerdere lagen, bestand tegen vingerafdrukken. Klimaatklasse 4, atmosfeer +32°c en 55% U.R. Automatische ontdooiing via lucht, automatische verdamping van de... Meer
      • Inhoud in liters: 490
      • Type koeling: Geventileerd
      • Aantal schappen:
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
        Special Price 4.015,- Regular Price 5.040,-
      • Diamond
        Diamond
        Gekoelde Vitrine - 360 Liter - 5 Draaiende Plateaus - Antraciet - Diamond - SNE/RN-B1
        - 5 draaiende plateaus Ø 470 mm + spiegelglas.- De carrousel stopt automatisch bij het openen van de deur.- De carrousel draait rond door middel van wentellager (niet door wringspanning). Algemene kenmerken:- Interne LED-verlichting.- Een optimale verkoeling dankzij een (geventileerde) verdamper, geplaatst in het bovenste gedeelte van... Meer
        • Inhoud in liters: 360
        • Type koeling: Geventileerd
        • Aantal schappen:
        Levertijd: 2 - 4 werkdagen
          Special Price 2.216,- Regular Price 2.515,-
        • CaterCool
          CaterCool
          Koelvitrine - H 103 CM - 48 KG - Ø48 CM - 220 - 240 V - 210 W - Geventileerd - R600A - 100 Liter - +2°C / +8°C - CaterCool - 712032
          Geventileerde koeling en voorzien van geïsoleerd glas, LED verlichting, hoofdschakelaar, thermostatisch instelbaar 0°C/+10°C, digitale thermostaat, 3 glasplaten, draaibaar, ook uitermate geschikt voor koeling en presentatie van o.a. kaas, fruit en salades, vitrine kan ook voorzien worden van roosters... Meer
          • Inhoud in liters: 100
          • Type koeling: Geventileerd
          • Aantal schappen:
          Levertijd: 2 - 4 werkdagen
          • Verwachte levering:
            2 - 4 werkdagen
          Special Price 753,39 Regular Price 1.239,-
        • Goohoreca

          Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

          Goohoreca

          Laagste prijs garantie

          Goohoreca

          De meeste producten de volgende dag in huis

        • Diamond
          Diamond
          Vitrine - 4 Zijden in glas - 4 Niveaus - 2 Deuren - Geventileerd - Diamond - KUB/52MV
          Of u kiest voor een gebakvitrine met een breed temperatuurbereik, is een keuze die geheel aan u is. De uiteindelijke keuze hangt natuurlijk van een aantal factoren af. Heeft u de gebakvitrine enkel nodig om er gebak uit te serveren of wordt het gebak verkocht? Een breed temperatuurgebied zoals dat van deze gebakvitrine van Diamond, heeft... Meer
          • Inhoud in liters: 540
          • Type koeling: Geforceerd
          • Aantal schappen:
          Levertijd: 5 - 7 werkdagen
            Special Price 8.729,- Regular Price 11.350,-
          • Diamond
            Diamond
            Koelkast - 490 Liter - +5 C tot -22 C - Diamond - MAX/50MV
            Heeft u het liefste een gebakvitrine met een breed temperatuurbereik zodat u hem voor meerdere werkzaamheden kunt inzetten, dan is dit het apparaat dat u zoekt. Het temperatuurbereik is van 5 tot -22 C. U kunt er dus gebak mee uitstallen dat geschikt is om te serveren, maar u kunt er ook gebak veilig in bewaren bij lage temperaturen en dit... Meer
            • Inhoud in liters:
            • Type koeling: Geforceerd
            • Aantal schappen:
            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
              Special Price 5.784,29 Regular Price 9.605,-
            • Diamond
              Diamond
              Koelvitrine - 790 Liter - 5 Niveau's - Diamond - RON/79AV
              Glazen vitrine, cilinder, 5 niveaus, geventileerd Met een roterende beweging, voor een maximaal aan comfort en een flexibel gebruik (max 15kg/schap). Glazen deur met een ingebouwd handvat "onzichtbaar". Volume aan de binnenkant (bruto): 790 liter Vijf schappen in gehad glas (Ø 71mm) op steunen in RVS (AISI 304) Stalen structuur geverfd in... Meer
              • Inhoud in liters: 790
              • Type koeling: Geventileerd
              • Aantal schappen:
              Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                Special Price 11.185,78 Regular Price 14.000,-
              • Diamond
                Diamond
                Gekoelde Vitrine - 360 Liter - 4 Glazen Zijden - 5 Draaiende Plateaus - RVS - Diamond - SNE/RN-A1
                - 5 draaiende plateaus Ø 470 mm + spiegelglas. - De carrousel stopt automatisch bij het openen van de deur. - De carrousel draait rond door middel van wentellager (niet door wringspanning). Algemene kenmerken:- Interne LED-verlichting.- Een optimale verkoeling dankzij een (geventileerde) verdamper, geplaatst in het bovenste gedeelte... Meer
                • Inhoud in liters: 360
                • Type koeling: Geventileerd
                • Aantal schappen:
                Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                  Special Price 2.216,- Regular Price 2.515,-
                • Diamond
                  Diamond
                  Vriesvitrine - 360 Liter - 5 Niveaus - Panoramisch - Diamond - SNE/GB-A1
                  - 5 niveaus roosters (510x510 mm).- Interne LED-verlichting.- Een optimale verkoeling dankzij een (geventileerde) verdamper, geplaatst in het bovenste gedeelte van de vitrine.- Automatische ontdooiing.- Een perfecte isolatie dankzij de driedubbele glazen wanden.- Elektronische regelaar.- Deur met magneetsluiting.- Ingebouwde compressor-unit... Meer
                  • Inhoud in liters: 360
                  • Type koeling: Geventileerd
                  • Aantal schappen:
                  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                    Special Price 3.989,16 Regular Price 4.990,-
                  • Diamond
                    Diamond
                    Koelvitrine - 490 Liter - 6 Niveau's - RVS - Diamond - MAX/50BS
                    Vitrine " FULL beglaasd ", 6 niveaus, statisch Statische koeling. 5 roosters met geïntegreerde verdamper (HR: 75%) + glazen schappen (700x470mm) op rekken in RVS (AISI 304) (max. 12kg/schap). Manuele afvoering op de onderkant van de behuizing. Stalen structuur geverfd in meerdere lagen, bestand tegen vingerafdrukken. Klimaatklasse 4, atmosfeer... Meer
                    • Inhoud in liters:
                    • Type koeling: Statisch
                    • Aantal schappen:
                    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                      Special Price 5.147,93 Regular Price 8.540,-
                    • Bartscher
                      Bartscher
                      Gekoelde gebaksvitrine - 400 Liter - Zwart - Bartscher - 700314
                      Met een diameter van 530 mm bieden 6 stabiele 5 mm dikke glasplaten een bijzonder groot oppervlak om taarten, gebak of ook snacks effectief te presenteren.Frequentie: 50 HzAan/Uit-schakelaar: NeeVoeten in hoogte verstelbaar: NeeTemperatuurregeling: DigitaalDeuraanslag verwisselbaar: NeeBinnenverlichting: JaSoort beglazing: Dubbele beglazing,... Meer
                      • Inhoud in liters:
                      • Type koeling:
                      • Aantal schappen:
                      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                      • Verwachte levering:
                        2 - 4 werkdagen
                      Special Price 3.498,- Regular Price 4.250,-
                    • Goohoreca

                      Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

                      Goohoreca

                      Laagste prijs garantie

                      Goohoreca

                      De meeste producten de volgende dag in huis

                    • Promoline
                      Waardering:
                      90%
                      Promoline
                      Gekoelde gebaksvitrine - 100 Liter - RVS - 3 Plateau's - Promoline
                      Voor goed gekoelde gebakjes die langer mee zullen gaan en ook nog eens zeer smakelijk gepresenteerd worden is deze professionele gebaksvitrine van het merk Promoline een uitstekende keuze. Deze vitrine is geheel gemaakt van stevig rvs wat zeer gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kunt u tot wel 100 liter aan gebakjes, taarten, cakes en... Meer
                      • Inhoud in liters: 120
                      • Type koeling: Geventileerd
                      • Aantal schappen:
                      Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                      • Verwachte levering: Week van 01 juli en 07 juli
                      Special Price 599,- Regular Price 895,-
                    • Hendi
                      Hendi
                      Gebakvitrines - H 68.6 X 56.8 X 68.6 CM - Hendi - 233702
                      Behuizing van roestvast staal, voorzien van gebogen dubbelglas voorzijde en zijpanelen van glas. Toegankelijk via twee glazen schuifdeuren aan de achterzijde. Geforceerde luchtkoeling met automatische ontdooiing, compressor geplaatst onder de koelruimte. Inclusief 2 verchroomde schappen. Heldere LED-verlichting in het plafond. Digitale... Meer
                      • Inhoud in liters: 120
                      • Type koeling:
                      • Aantal schappen:
                      Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                        Special Price 701,25 Regular Price 945,-
                      • Saro
                        Saro
                        Gebaksvitrine - 110 Liter - Rvs - Saro - 330-1034
                        Materiaal: (behuizing) staal,zwarte poedercoating4 roterende verchroomde roosters4 zijdig dubbel glas2 zijdig LED binnenverlichtingDigitale temperatuur regelingTemperatuur displayTemperatuur: +2 / +10 °CGeforceerde luchtkoelingAutomatische ontdooier, koelmiddel: R600aCapaciteit: ca. 108 literBruto Gewicht: 54 kgAfmetingen: B 470 x D 470 x H 870... Meer
                        • Inhoud in liters: 108
                        • Type koeling: Geforceerd
                        • Aantal schappen:
                        Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                          Special Price 911,- Regular Price 2.199,-
                        • Bartscher
                          Bartscher
                          Koelvitrine - 86 Liter - Wit - 230V - Bartscher - 700278G
                          Deze minikoelvitrine van Bartscher, met een inhoud van 86 liter, is weer zo'n voorbeeld van hoe men een perfect apparaat voor de horeca kan maken. De mooie witte kast met afmetingen van 98 x 43 x 44 cm (hxbxd), biedt aan vier zijden zicht op het uitgestalde gebak dat verdeeld kan worden over de drie roosters. Aan de voor- én de achterkant... Meer
                          • Inhoud in liters: 86
                          • Type koeling: Geventileerd
                          • Aantal schappen:
                          Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                            Special Price 436,49 Regular Price 479,-
                          • Saro
                            Saro
                            Gebaksvitrine - 650 Liter - Zwart - Saro - 330-1145
                            Materiaal: roestvrij staal3 Verstelbare glazen schappenDubbel gehard glasAutomatisch sluitende deur4 wielen, 2 met remBrilliante interne LED-verlichting voor elk schapjeDigitale temperatuurregelung en displayGeforceerde luchtkoelingAutomatische ontdooi functieKoelmiddel: R290Bruto Gewicht: 220 kgAfmeting: B 1200 x D 805 x H 1445Inhoud: 650... Meer
                            • Inhoud in liters: 650
                            • Type koeling: Geforceerd
                            • Aantal schappen:
                            Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                              Special Price 2.141,49 Regular Price 5.199,-
                            • Goohoreca

                              Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

                              Goohoreca

                              Laagste prijs garantie

                              Goohoreca

                              De meeste producten de volgende dag in huis

                            • Bartscher
                              Bartscher
                              Gekoelde gebaksvitrine - 100 Liter - Zwart - Bartscher - 700213G
                              Met de 4 robuuste glasplaten is deze gebakvitrine uitstekend geschikt voor een aansprekende presentatie van taarten, cake of ook snacks.Frequentie: 50 HzVoeten in hoogte verstelbaar: NeeDeuraanslag verwisselbaar: NeeBinnenverlichting: JaSoort beglazing: Dubbele beglazing, Beglazing rondomPositie van de deur: VoorkantVoorruit:... Meer
                              • Inhoud in liters: 100
                              • Type koeling:
                              • Aantal schappen:
                              Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                                Special Price 968,54 Regular Price 1.550,-
                              • Bartscher
                                Bartscher
                                Gekoelde gebaksvitrine - 72 Liter - Zwart - Bartscher - 700207G
                                Controlelampje: Aan/UitFrequentie: 50 HzAan/Uit-schakelaar: NeeVoeten in hoogte verstelbaar: NeeTemperatuurregeling: DigitaalDeuraanslag verwisselbaar: NeeBinnenverlichting: JaSoort beglazing: Dubbele beglazing, Beglazing rondomPositie van de deur: VoorkantVoorruit: AfgerondSoort planchetten: Draaistel met vastgelaste legroostersAantal... Meer
                                • Inhoud in liters: 72
                                • Type koeling: Geventileerd
                                • Aantal schappen:
                                Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
                                  Special Price 885,89 Regular Price 1.490,-
                                Tonen als Foto-tabel Lijst

                                34 producten

                                Van hoog naar laag sorteren

                                Gebaksvitrines


                                 

                                In een bakkerij of patisserie mag een gebaksvitrine eigenlijk niet ontbreken. Datzelfde geldt voor een lunchroom en een koffie- of theeshop. Het presenteren van gebak in een vitrine werkt zoveel beter dan een fotootje op een menukaart. Je zult zeker rendement halen uit het investeren in een professionele gebaksvitrine. Daarbij houdt een gekoelde gebaksvitrines je slagroomgebakjes, tompouces en je hazelnootgebakjes perfect op temperatuur zonder ze uit te drogen.

                                 



                                Een goed ontworpen gebaksvitrine kan niet alleen bijdragen aan de esthetiek van je zaak, maar het kan ook helpen om je gebak langer vers te houden en de kwaliteit ervan te behouden. Gebaksvitrines zijn vaak voorzien van glazen panelen, waardoor het voor klanten makkelijk is om het gebak te zien en te kiezen wat ze willen. Dit kan leiden tot meer verkoop, omdat klanten zo eerder geneigd zijn om iets lekkers te kopen.

                                 



                                Er zijn verschillende soorten gebaksvitrines beschikbaar op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld statische gebaksvitrines, waarbij het gebak wordt gepresenteerd zonder dat er koude lucht door de vitrine wordt geblazen. Dit type vitrine is geschikt voor gebak dat niet gekoeld hoeft te worden, zoals bijvoorbeeld taarten. Daarnaast zijn er ook dynamische gebaksvitrines, waarbij er wel koude lucht door de vitrine wordt geblazen. Dit type vitrine is geschikt voor gebak dat gekoeld moet blijven, zoals bijvoorbeeld cupcakes.

                                 

                                Naast het type vitrine dat je kiest, zijn er ook andere belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een gebaksvitrine. Zo is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de vitrine en of deze past in jouw zaak. Ook is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de vitrine en of deze past bij de uitstraling van jouw zaak. Wil je bijvoorbeeld een moderne of juist klassieke uitstraling creëren? Er zijn gebaksvitrines beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je er altijd een kunt vinden die past bij jouw zaak.

                                 

                                Kleine tafelmodellen en vrijstaande gebaksvitrines

                                Horeca gebaksvitrines zijn er in veel soorten en maten. Er zijn hoge vrijstaande modellen die je op de vloer kunt plaatsen. Deze vrijstaande gekoelde gebaksvitrines zijn de eyecatcher in elke ruimte. Daarnaast zijn er kleinere vitrines die je op de toonbank of op een tafel kunt plaatsen. Beide varianten zijn leverbaar als vierkant of rond model en in diverse maten. We hebben vitrines op pootjes of op wielen, met vaste of roterende plateaus. De keus is enorm bij Goos Horeca.

                                 

                                Maak de juiste keuze

                                Belangrijk bij de keuze voor een gekoelde gebaksvitrine is de temperatuur waarop je de producten wil presenteren. Een ijstaart moet natuurlijk kouder staan dan een vruchtengebakje. Ook is belangrijk hoeveel gebak je wil laten zien. Welke omzet verwacht je, hoeveel voorraad is er? Allemaal belangrijke zaken om vooraf in beeld te hebben. Als je de juiste keuze maakt weet je ook zeker dat je gebaksvitrine winst verhogend zal werken. Zeker als je kiest voor een van de gerenommeerde merken die Goos Horeca in haar assortiment heeft, zoals Promoline, Diamond, Hendi, Saro en Bartscher.

                                 

                                Is het mogelijk om een gebaksvitrine op maat te laten maken voor mijn specifieke behoeften?

                                Ja, het is mogelijk om een gebaksvitrine op maat te laten maken voor jouw specifieke behoeften. Het voordeel van het op maat laten maken van een gebaksvitrine is dat deze precies aan jouw wensen en eisen kan worden aangepast. Door het op maat laten maken van een gebaksvitrine kun je bijvoorbeeld de afmetingen en indeling van de vitrine aanpassen, zodat deze perfect past in de beschikbare ruimte in jouw horecazaak. Daarnaast kun je de stijl en kleur van de gebaksvitrine aanpassen aan de rest van je interieur en de uitstraling van je horecazaak. Het op maat laten maken van een gebaksvitrine kan wel duurder zijn dan het kopen van een standaardmodel. Het is daarom belangrijk om de kosten af te wegen tegen de voordelen van een op maat gemaakte gebaksvitrine en te bepalen of dit binnen jouw budget past. Als je overweegt om een gebaksvitrine op maat te laten maken, is het belangrijk om te werken met een betrouwbare en ervaren fabrikant die begrijpt wat jouw specifieke behoeften zijn en die een hoge kwaliteit kan leveren. Zo weet je zeker dat je een gebaksvitrine krijgt die perfect past bij jouw horecazaak en die je kunt gebruiken om je gebak op een prachtige manier te presenteren.

                                Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn gebaksvitrine altijd schoon en aantrekkelijk blijft voor klanten?

                                Het is belangrijk om je gebaksvitrine regelmatig schoon te maken en te onderhouden, zodat deze er altijd schoon en aantrekkelijk uitziet voor klanten. Maak de gebaksvitrine dagelijks schoon. Het is belangrijk om de vitrine dagelijks schoon te maken om stof en vuil te verwijderen. Maak de vitrine schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Zorg ervoor dat je de vitrine droogt met een schone doek om vlekken te voorkomen. Reinig de vitrine grondig. Naast de dagelijkse schoonmaak, is het belangrijk om de vitrine regelmatig grondig schoon te maken. Haal al het gebak uit de vitrine en maak deze schoon met warm water en een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je alle hoekjes en kiertjes meeneemt en de vitrine goed droogt voordat je het gebak weer terugplaatst. Houd de vitrine geordend. Zorg ervoor dat het gebak in de vitrine geordend en netjes gepresenteerd wordt. Plaats het gebak op een manier zodat de klanten makkelijk kunnen zien wat er beschikbaar is en wat de opties zijn. Controleer de temperatuur regelmatig. Zorg ervoor dat de temperatuur in de vitrine op de juiste temperatuur staat om het gebak langer vers te houden. Controleer de temperatuur regelmatig en pas deze aan indien nodig. Vervang de display regelmatig. Als de display in de gebaksvitrine vies of beschadigd is, vervang deze dan direct. Een vies of beschadigd display kan de uitstraling van de vitrine negatief beïnvloeden en kan klanten afschrikken.

                                Welke stijl en kleur gebaksvitrine past het beste bij de uitstraling van mijn zaak?

                                De stijl en kleur van de gebaksvitrine die het beste bij de uitstraling van jouw zaak past, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type horecazaak dat je runt en de sfeer die je wilt creëren. Als je bijvoorbeeld een klassiek restaurant runt, dan kan een gebaksvitrine met een klassieke uitstraling in een donkere houten kleur goed passen. Als je een modern café runt, dan kan een strakke en minimalistische gebaksvitrine in een neutrale kleur, zoals zwart of wit, beter passen. Het is belangrijk om te overwegen hoe de gebaksvitrine past bij de rest van je interieur en of het een aanvulling vormt op de algemene uitstraling van je horecazaak. Een gebaksvitrine kan ook worden aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen, bijvoorbeeld door de kleur en het materiaal aan te passen aan de stijl van jouw zaak. Kortom, er is geen one-size-fits-all antwoord op welke stijl en kleur gebaksvitrine het beste bij de uitstraling van jouw zaak past. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke kenmerken van jouw horecazaak en welke uitstraling je wilt creëren, om zo de juiste gebaksvitrine te kiezen die past bij jouw unieke stijl en smaak.

                                Wat is het verschil tussen een statische en een dynamische gebaksvitrine?

                                Het belangrijkste verschil tussen een statische en een dynamische gebaksvitrine is de manier waarop de vitrine werkt om het gebak te koelen en vers te houden. Een statische gebaksvitrine maakt geen gebruik van luchtstroom en koeling. Het gebak in de vitrine wordt op een natuurlijke manier gekoeld door de omgevingstemperatuur en de isolatie van de vitrine zelf. Dit type vitrine is geschikt voor gebak dat niet gekoeld hoeft te worden, zoals bijvoorbeeld taarten. Een dynamische gebaksvitrine maakt juist wel gebruik van luchtstroom en koeling. In dit type vitrine wordt gekoelde lucht door de vitrine geblazen om het gebak op de gewenste temperatuur te houden. Dit type vitrine is geschikt voor gebak dat gekoeld moet blijven, zoals bijvoorbeeld cupcakes. Naast dit verschil zijn er nog andere factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een gebaksvitrine, zoals de grootte, stijl en onderhoudsvereisten. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van jouw horecazaak en het gebak dat je wilt verkopen, om zo de juiste gebaksvitrine te kiezen.

                                Welke grootte van gebaksvitrine past het beste bij mijn horecazaak?

                                Het kiezen van de juiste grootte van de gebaksvitrine is afhankelijk van de grootte van je horecazaak en de hoeveelheid gebak die je wilt presenteren. Het is belangrijk om te kiezen voor een vitrine die groot genoeg is om al je gebak mooi en overzichtelijk te presenteren, maar ook weer niet zo groot dat het overweldigend of onpraktisch is. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte in je zaak, zodat de vitrine goed past en niet in de weg staat. Het is aan te raden om de afmetingen van de beschikbare ruimte op te meten en deze te vergelijken met de afmetingen van de gebaksvitrine die je op het oog hebt, voordat je overgaat tot aankoop.

                                Waar moet je op letten bij het kopen van Gebaksvitrine voor de horeca?

                                Het is van belang voor ondernemers in de horeca om te investeren in de juiste apparatuur om de bedrijfsvoering optimaal te laten verlopen. Een belangrijk apparaat in de horeca is de gebaksvitrine. Het is essentieel om een geschikte gebaksvitrine te kiezen, omdat deze niet alleen de presentatie van het gebak verbetert, maar ook de kwaliteit en versheid van de producten behoudt. Bij het aanschaffen van een gebaksvitrine zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het van belang om te kijken naar de grootte van de vitrine. Deze moet passen bij de grootte van de zaak en de hoeveelheid gebak die verkocht wordt. Een kleine zaak heeft voldoende aan een kleine vitrine, terwijl een groot restaurant een grotere vitrine nodig heeft om aan de vraag te voldoen. Daarnaast dient er gelet te worden op de temperatuurregeling van de gebaksvitrine. Een constante temperatuur is belangrijk om het gebak vers en smakelijk te houden. Een goede gebaksvitrine beschikt over een temperatuurregeling die automatisch aangepast wordt aan de omgevingstemperatuur. Een andere belangrijke factor is de verlichting van de vitrine. De verlichting moet helder genoeg zijn om het gebak te kunnen zien, maar niet te fel om de smaak van het gebak te beïnvloeden. Een goede gebaksvitrine beschikt over geïntegreerde LED-verlichting die het gebak op een aantrekkelijke manier presenteert. Tot slot is het van belang om te letten op de hygiëne van de gebaksvitrine. De vitrine dient gemakkelijk schoon te maken te zijn en vrij te zijn van vuil en bacteriën. Een goede gebaksvitrine beschikt over afneembare planken en is gemaakt van materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Concluderend kan gesteld worden dat het bij het aanschaffen van een gebaksvitrine van belang is om te letten op de grootte, temperatuurregeling, verlichting en hygiëne van de vitrine. Door te investeren in een goede gebaksvitrine, kan de presentatie en kwaliteit van het gebak verbeterd worden en de klanttevredenheid verhoogd worden.

                                Wat zijn de verschillende soorten Gebaksvitrine voor de horeca?

                                In de horeca zijn er verschillende soorten gebaksvitrines beschikbaar, die elk ontworpen zijn om aan verschillende behoeften en vereisten te voldoen. Een van de meest voorkomende soorten gebaksvitrines is de gekoelde vitrine, die wordt gebruikt om gebak en andere desserts op te slaan en te presenteren. Deze vitrines zijn voorzien van koelsystemen die ervoor zorgen dat de temperatuur binnenin op een constante en veilige temperatuur blijft, waardoor bederf van het gebak wordt voorkomen. Gekoelde vitrines zijn er in verschillende maten en vormen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een horecaonderneming. Een andere soort gebaksvitrine is de verwarmde vitrine, die wordt gebruikt om warm gebak en andere lekkernijen op te slaan en te presenteren. Verwarmde vitrines zijn voorzien van verwarmingselementen die ervoor zorgen dat het gebak op de juiste temperatuur blijft en niet uitdroogt. Verwarmde vitrines zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een horecaonderneming. Naast deze twee hoofdtypen gebaksvitrines zijn er ook andere soorten beschikbaar, zoals de droge vitrine, die wordt gebruikt om gebak en andere lekkernijen op te slaan die niet gekoeld of verwarmd hoeven te worden. Droge vitrines zijn voorzien van planken en kunnen worden afgesloten om de inhoud te beschermen tegen stof en vuil. Tot slot zijn er ook hybride vitrines beschikbaar, die zowel gekoelde als verwarmde ruimtes bieden. Deze vitrines zijn ideaal voor horecaondernemingen die verschillende soorten gebak en desserts aanbieden en behoefte hebben aan flexibiliteit in hun vitrineopstelling. In het algemeen is het belangrijk om bij het kiezen van een gebaksvitrine rekening te houden met de specifieke behoeften van de horecaonderneming, zoals de grootte van de vitrine, het type gebak dat wordt aangeboden en de beschikbare ruimte in de keuken of op de verkoopvloer. Door een zorgvuldige afweging te maken tussen de verschillende soorten gebaksvitrines en hun specifieke kenmerken, kan een horecaonderneming een vitrine kiezen die optimaal voldoet aan haar behoeften en die bijdraagt aan een succesvolle verkoop van gebak en desserts.

                                Hoe kan de luchtstroom en temperatuurregeling worden geoptimaliseerd om de kwaliteit en versheid van het gebak te behouden in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte?

                                Een drukke horecagelegenheid heeft vaak te maken met een hoge omzet en daardoor een hoge productie van gebakken producten. Om de kwaliteit en versheid van het gebak te behouden, is het belangrijk om de luchtstroom en temperatuurregeling te optimaliseren. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt. Ten eerste is het van belang om de juiste apparatuur te gebruiken. Een goede oven met een geavanceerde luchtstroomtechnologie kan bijvoorbeeld helpen om de luchtstroom te optimaliseren en de temperatuur gelijkmatig te verdelen. Dit zorgt ervoor dat het gebak gelijkmatig wordt gebakken en de kwaliteit behouden blijft. Daarnaast kan het gebruik van een koel- en vriesinstallatie helpen om de versheid van het gebak te behouden. Door het gebak direct na het bakken snel af te koelen en vervolgens te bewaren in een gekoelde omgeving, blijft de kwaliteit behouden en wordt bederf voorkomen. Bij het optimaliseren van de luchtstroom en temperatuurregeling moet ook rekening worden gehouden met de beperkte ruimte in de horecagelegenheid. Het is belangrijk om de apparatuur zo efficiënt mogelijk te plaatsen en te gebruiken, zodat er voldoende ruimte overblijft voor het bereiden en serveren van andere gerechten. Tot slot is het van belang om het personeel goed te trainen en te instrueren over het belang van een goede luchtstroom en temperatuurregeling. Door het personeel bewust te maken van de impact op de kwaliteit en versheid van het gebak, kunnen zij hier beter op letten en de juiste maatregelen nemen om de kwaliteit te behouden. Al met al is het optimaliseren van de luchtstroom en temperatuurregeling een belangrijke factor voor het behoud van de kwaliteit en versheid van gebak in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte. Door het gebruik van de juiste apparatuur, koel- en vriesinstallatie, efficiënt gebruik van de ruimte en goede training van het personeel kan dit worden bereikt.

                                Hoe kan de luchtvochtigheid worden gecontroleerd om de textuur en smaak van gebak te behouden in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte?

                                In een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte kan het lastig zijn om de luchtvochtigheid onder controle te houden, vooral als er veel mensen in en uit lopen en er veel warme apparatuur in gebruik is. Toch is het belangrijk om dit te doen om de textuur en smaak van gebak te behouden. Een eerste stap is om te zorgen voor goede ventilatie. Dit kan door bijvoorbeeld ramen open te zetten of een afzuigsysteem te installeren. Hierdoor wordt vochtige lucht afgevoerd en kan drogere lucht binnenkomen. Een andere optie is om een luchtbevochtiger te gebruiken. Dit apparaat voegt vocht toe aan de lucht, waardoor de luchtvochtigheid stijgt. Het is belangrijk om de luchtvochtigheid wel binnen een bepaalde range te houden, anders kan dit juist nadelig zijn voor de textuur en smaak van het gebak. Daarnaast kan het helpen om gebak af te dekken met bijvoorbeeld een stolp of folie. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid rondom het gebak stabiel en wordt uitdroging voorkomen. Tot slot is het belangrijk om regelmatig de luchtvochtigheid te meten en bij te stellen waar nodig. Dit kan bijvoorbeeld met een hygrometer. Door dit regelmatig te doen, kan voorkomen worden dat de luchtvochtigheid te hoog of te laag wordt en het gebak hierdoor wordt aangetast. Al met al vergt het controleren van de luchtvochtigheid in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte wel wat aandacht en inspanning, maar het is zeker mogelijk om de textuur en smaak van gebak op deze manier te behouden.

                                Hoe kan de temperatuur van de koelapparatuur worden geoptimaliseerd om de kwaliteit en houdbaarheid van gebak te verbeteren in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte?

                                Om de temperatuur van de koelapparatuur te optimaliseren voor het verbeteren van de kwaliteit en houdbaarheid van gebak in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste is het van belang om de juiste temperatuurinstellingen te gebruiken voor de koelapparatuur. De optimale temperatuur voor gebak is over het algemeen tussen de 2 en 7 graden Celsius. Dit kan echter variëren afhankelijk van het type gebak en de ingrediënten die worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om de temperatuurinstellingen regelmatig te controleren en aan te passen indien nodig. Ten tweede is het van belang om de luchtvochtigheid in de koelapparatuur te regelen. Te veel vocht kan leiden tot schimmelvorming en bederf van het gebak, terwijl te weinig vocht kan leiden tot uitdroging en verlies van smaak en textuur. Het gebruik van vochtregulerende technologieën, zoals vochtige doeken of bakjes met water, kan helpen om de luchtvochtigheid op peil te houden. Ten derde is het van belang om de koelapparatuur regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Vuil en bacteriën kunnen zich ophopen in de koelapparatuur en de kwaliteit en houdbaarheid van het gebak negatief beïnvloeden. Door de koelapparatuur regelmatig schoon te maken en te onderhouden, kan de kwaliteit en houdbaarheid van het gebak worden verbeterd. Ten slotte is het van belang om de koelapparatuur op de juiste manier te gebruiken. Dit betekent onder andere het vermijden van overbelasting en het vermijden van het plaatsen van warm gebak in de koelapparatuur. Door de koelapparatuur op de juiste manier te gebruiken, kan de kwaliteit en houdbaarheid van het gebak worden verbeterd en kan de levensduur van de koelapparatuur worden verlengd. Al met al zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het optimaliseren van de temperatuur van de koelapparatuur om de kwaliteit en houdbaarheid van gebak te verbeteren in een drukke horecagelegenheid met beperkte ruimte. Door de juiste temperatuurinstellingen te gebruiken, de luchtvochtigheid te regelen, de koelapparatuur regelmatig schoon te maken en te onderhouden en de koelapparatuur op de juiste manier te gebruiken, kan de kwaliteit en houdbaarheid van het gebak worden verbeterd en kan de levensduur van de koelapparatuur worden verlengd.