Vaatwassen & Hygiëne

Vaatwassen

Wasserette

Reinigen & Hygiëne

Badkamer Producten

Vaatwassen & Hygiëne

Als horecaondernemer kent u alle aspecten van hygiëne in de horeca. In deze categorie Vaatwassen & Hygiëne kunt u alle producten vinden die hiermee te maken hebben. Goos Horeca is uw partner en heeft daarom een uitgebreid en compleet assortiment voor u geselecteerd, van producten die met de hygiëne in de horeca te maken hebben.

Vaatwassen

Vaatwassen

Vaatwassen
Wasserette

Wasserette

Wasserette
Reinigen & Hygiëne

Reinigen & Hygiëne

Reinigen & Hygiëne
Badkamer Producten

Badkamer Producten

Badkamer Producten

Top-10 meest verkochte producten in Vaatwassen & Hygiëne

Opzoek naar de meest verkochte vaatwassen & hygiëne artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte vaatwassen & hygiëne artikelen.

Top 5 producten
  1. aanbieding

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Met onze bestsellers haal je kwaliteit in huis voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk de beste deals.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Met onze bestsellers haal je kwaliteit in huis voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk de beste deals.

Bekijk alle deals

Top-10 Vaatwasser voorladers

Opzoek naar de meest verkochte voorlaad-vaatwassers? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte voorlaadmodellen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Bij Goos Horeca vind je alles wat je nodig hebt voor hygiëne en reiniging in de horeca. Van peukenzuilen tot professionele vaatwassers, wij hebben het allemaal op voorraad. Als horecaondernemer ben je bekend met alle aspecten van hygiëne in jouw zaak. Terwijl je gasten genieten van een hapje en een drankje, hebben zij waarschijnlijk geen idee van de inspanningen die jij doet om de zaak schoon en hygiënisch te houden. In onze categorie Hygiëne & Reiniging vind je alle producten die je nodig hebt. Goos Horeca is jouw partner op het gebied van horecaproducten, inclusief hygiëne. Onze producten zijn effectief, veilig en speciaal ontworpen voor de horecabranche, en natuurlijk bieden we de laagste prijs!

 

Reiniging & Hygiëne

Onze subcategorie Reiniging & Hygiëne bevat alles wat je nodig hebt voor schoonmaken en opruimen. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan schoonmaakproducten, zoals doeken, papier, afvalbakken, schoonmaakwagens, peukenzuilen, zeepdispensers en nog veel meer. Deze grote subcategorie is zeker de moeite waard om te bekijken, aangezien hier veel producten te vinden zijn die elke horecaondernemer dagelijks gebruikt.

 

Wasserette en Vaatwassers

Voor het vaatwassen en wassen van textiel hebben we aparte subcategorieën. Als je zelf je linnengoed wilt wassen, kun je bij ons terecht voor Wasserette apparatuur. Daarnaast leveren we ook apparatuur om de was snel en efficiënt te drogen, en apparatuur die helpt bij het netjes strijken van grote hoeveelheden was. Vaatwassen in de horeca is een vak apart. Daarom biedt Goos Horeca topmachines die deze taak beter uitvoeren dan wat je ooit hebt gezien. In enkele minuten maken deze professionele vaatwassers één of twee korven glanzend schoon. Bovendien doen ze dit met een minimum aan energie en water en met maximale zorg voor het milieu!

 

Badkamer Producten

Om het assortiment compleet te maken, bieden we ook hygiëneproducten voor in de hotelkamer. Ons aanbod van Badkamer Producten bestaat voornamelijk uit handige mini-doucheproducten die je als extra service aan je gasten kunt aanbieden. Daarnaast hebben we een selectie van kwalitatieve badlakens en badmatten.

 

Winkelen bij Goos Horeca

Of je nu een vaatdoek nodig hebt of een wasstation waarmee je organisch afval aanzienlijk kunt verminderen in volume, Goos Horeca heeft het allemaal. Elk product is van professionele kwaliteit, of het nu een emmer is om de vloer te reinigen of een doorschuifvaatwasser om grote hoeveelheden vaat te verwerken. Veiligheid, gebruiksgemak en effectiviteit waren de belangrijkste criteria bij het samenstellen van ons assortiment. Voor jou betekent dit winkelgemak, want met een paar klikken vind je de producten die je nodig hebt. We bieden een breed scala aan keuzes, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.