ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Trekker / mop

Tonen als Foto-tabel Lijst

99 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 4. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

99 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
PaginaHet dagelijks moppen van vloeren is een van die karweitjes die essentieel is in de horeca om een schone en hygiënische omgeving te behouden. Met de juiste hulpmiddelen kan dit werk echter gemakkelijker en efficiënter worden uitgevoerd. Bij ons vindt u hoogwaardige moppen en trekkers die speciaal zijn ontworpen voor een effectieve reiniging van uw vloeren.

Onze moppen zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden optimale reinigingsprestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende types, zoals katoenen moppen, microvezel moppen en wegwerpmoppen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze moppen zijn ontworpen om vuil en vloeistoffen effectief op te nemen, waardoor uw vloeren grondig worden gereinigd.

Daarnaast zijn onze moppen uitgerust met ergonomische stelen die zorgen voor comfortabel gebruik en minder belasting van uw personeel. De stelen zijn verstelbaar en kunnen worden aangepast aan de juiste werkhoogte, waardoor de kans op lichamelijke klachten wordt verminderd.

Om uw vloer zo goed mogelijk te drogen na het moppen, bieden we ook trekkers van hoge kwaliteit. Onze trekkers zijn voorzien van rubberen bladen die het water efficiënt kunnen verwijderen, waardoor uw vloeren snel droog zijn en het risico op uitglijden wordt verminderd.

Bij ons begrijpen we het belang van efficiëntie en kwaliteit bij het moppen en drogen van vloeren. Onze moppen en trekkers bieden betrouwbare prestaties en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de horecabranche.

Waar moet je op letten bij het kopen van Trekker / mop voor de horeca?

Als het gaat om het handhaven van hygiëne in een horecaonderneming, is het van cruciaal belang om de juiste schoonmaakartikelen te gebruiken. Een goede trekker of mop kan hierbij een belangrijk hulpmiddel zijn. Bij het kopen van deze schoonmaakartikelen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst moet je kijken naar de grootte van de trekker of mop en ervoor zorgen dat deze geschikt is voor de grootte van de ruimte die je wilt schoonmaken. Het materiaal waarvan de trekker of mop is gemaakt, is ook van groot belang. Kies voor een materiaal dat duurzaam en hygiënisch is, zoals roestvrij staal of kunststof. De vorm van de trekker of mop is ook belangrijk. Het is essentieel om een vorm te kiezen die goed aansluit bij de vloer of het oppervlak dat je wilt schoonmaken, zodat je efficiënter kunt schoonmaken en voorkomt dat er plekken worden overgeslagen. De kwaliteit van de trekker of mop is een andere belangrijke factor om op te letten. Kies voor een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Een goede trekker of mop gaat langer mee en zal beter schoonmaken dan een goedkoper alternatief. Tot slot is het van belang om te kijken naar de ergonomie van de trekker of mop. Kies voor een model dat comfortabel in de hand ligt en makkelijk te gebruiken is, om blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat het schoonmaken minder belastend is voor het personeel. Door rekening te houden met deze factoren bij het kopen van een trekker of mop voor de horeca, kun je zorgen voor een optimale hygiëne in je onderneming.

Wat zijn de verschillende soorten Trekker / mop voor de horeca?

Er zijn verschillende soorten trekkers/moppen die worden gebruikt in de horeca. Een trekker is een gereedschap dat wordt gebruikt om water van een oppervlak te verwijderen, terwijl een mop wordt gebruikt om oppervlakken schoon te maken. Een van de meest voorkomende soorten trekkers in de horeca is de handmatige trekker. Deze trekker heeft een rubberen blad dat over het oppervlak wordt getrokken om water weg te vegen. Handmatige trekkers zijn eenvoudig in gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verschillende oppervlakken te voldoen. Een andere soort trekker die in de horeca wordt gebruikt, is de vloertrekker. Deze trekker heeft een breder rubberen blad en een lange steel, waardoor het gemakkelijk is om grote oppervlakken schoon te maken. Vloertrekkers zijn ideaal voor het reinigen van vloeren in de keuken en andere gebieden waar veel water wordt gebruikt. Moppen zijn er in verschillende soorten en maten en worden gebruikt om oppervlakken schoon te maken. Een van de meest voorkomende soorten moppen in de horeca is de katoenen mop. Deze mop heeft een katoenen kop die water en reinigingsmiddelen kan absorberen om vloeren en andere oppervlakken schoon te maken. Katoenen moppen zijn duurzaam en kunnen herhaaldelijk worden gewassen en hergebruikt. Een andere soort mop die vaak wordt gebruikt in de horeca is de microvezelmop. Deze mop heeft een kop van microvezel die vuil en bacteriën opneemt en vasthoudt, waardoor oppervlakken grondiger worden gereinigd. Microvezelmoppen hebben ook het voordeel dat ze minder water en reinigingsmiddelen nodig hebben dan katoenen moppen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn. Kortom, er zijn verschillende soorten trekkers en moppen die worden gebruikt in de horeca, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Het is belangrijk om de juiste trekker of mop te kiezen voor de specifieke reinigingsbehoeften van de horeca-instelling om een ​​schone en hygiënische omgeving te behouden.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Trekker / mop geen strepen of vuil achterlaat op de vloer tijdens het schoonmaken van mijn restaurant?

Het schoonmaken van een restaurant kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn. Een van de grootste frustraties bij het schoonmaken van vloeren is het achterlaten van strepen of vuil. Er zijn echter verschillende stappen die u kunt nemen om dit probleem te voorkomen. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de trekker of mop schoon en vrij van vuil is voordat u begint met schoonmaken. Vuil op de trekker of mop kan zich ophopen en zich verspreiden over de vloer, waardoor strepen worden achtergelaten. Zorg er daarom voor dat u de trekker of mop regelmatig schoonmaakt en vervangt als deze versleten is. Een andere belangrijke factor bij het voorkomen van strepen is de keuze van het schoonmaakmiddel. Het gebruik van een teveel aan schoonmaakmiddel kan leiden tot een opeenhoping van zeepresten op de vloer, wat kan resulteren in strepen. Gebruik daarom alleen de aanbevolen hoeveelheid schoonmaakmiddel en zorg ervoor dat u het grondig afspoelt. Een andere tip is om de vloer in kleine secties schoon te maken en ervoor te zorgen dat elke sectie grondig is afgespoeld voordat u doorgaat naar de volgende. Dit voorkomt dat er water of schoonmaakmiddel op de vloer blijft liggen en zorgt ervoor dat de vloer gelijkmatig wordt schoongemaakt. Tot slot is het belangrijk om de vloer goed te drogen na het schoonmaken. Dit voorkomt dat er water op de vloer blijft liggen en voorkomt dat er strepen ontstaan. Gebruik hiervoor een schone doek of trekker en zorg ervoor dat u alle hoeken en gaten van de vloer goed droogt. Door deze tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw trekker of mop geen strepen of vuil achterlaat op de vloer tijdens het schoonmaken van uw restaurant. Het belangrijkste is om geduldig en zorgvuldig te zijn bij het schoonmaken en ervoor te zorgen dat u de juiste tools en schoonmaakmiddelen gebruikt.

Welke soorten reinigingsmiddelen zijn het meest geschikt om strepen en vuil op de vloer te vermijden bij het schoonmaken van mijn restaurant met een Trekker / mop?

Bij het schoonmaken van een restaurantvloer met een Trekker / mop is het belangrijk om te kiezen voor reinigingsmiddelen die effectief zijn in het verwijderen van vuil en strepen, maar tegelijkertijd ook veilig zijn voor de vloer en de gezondheid van de mensen die in het restaurant werken en eten. Er zijn verschillende soorten reinigingsmiddelen beschikbaar op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Een veelgebruikt type reinigingsmiddel is een allesreiniger. Dit is een veelzijdig product dat geschikt is voor het reinigen van verschillende oppervlakken, waaronder vloeren. Het voordeel van een allesreiniger is dat het snel en gemakkelijk te gebruiken is en vaak een aangename geur heeft. Echter, sommige allesreinigers kunnen strepen achterlaten op de vloer als ze niet goed worden afgespoeld of als er te veel product wordt gebruikt. Een ander type reinigingsmiddel dat geschikt is voor het schoonmaken van restaurantvloeren is een speciale vloerreiniger. Deze reiniger is speciaal ontworpen om vuil en strepen op vloeren te verwijderen en is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals voor tegelvloeren of houten vloeren. Het voordeel van een vloerreiniger is dat het specifiek is ontworpen voor vloeren en daarom minder snel strepen achterlaat dan een allesreiniger. Bovendien zijn er vaak varianten beschikbaar die geen agressieve chemicaliën bevatten en daarom veilig zijn voor de vloer en de gezondheid van de mensen in het restaurant. Een derde type reinigingsmiddel dat geschikt is voor het schoonmaken van restaurantvloeren is een natuurlijk reinigingsmiddel. Dit type reinigingsmiddel bevat geen agressieve chemicaliën en is daarom veilig voor de vloer en de gezondheid van de mensen in het restaurant. Natuurlijke reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals azijn, citroensap en baking soda. Het voordeel van deze middelen is dat ze vaak goedkoop zijn en gemakkelijk verkrijgbaar zijn, maar het nadeel is dat ze soms minder effectief zijn in het verwijderen van hardnekkig vuil en strepen. Al met al is het belangrijk om een reinigingsmiddel te kiezen dat effectief is in het verwijderen van vuil en strepen, maar ook veilig is voor de vloer en de gezondheid van de mensen in het restaurant. Het is aan te raden om verschillende soorten reinigingsmiddelen uit te proberen en te kijken welke het beste werkt voor de specifieke vloer en omstandigheden in het restaurant.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Trekker / mop geen krassen op mijn vloer achterlaat tijdens het schoonmaken van mijn restaurant?

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat de trekker of mop geen krassen op je vloer achterlaat tijdens het schoonmaken van je restaurant. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer vrij is van vuil en puin voordat je begint met schoonmaken. Dit kan worden bereikt door regelmatig te vegen en te stofzuigen om los vuil en stof te verwijderen. Ten tweede is het belangrijk om de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Sommige reinigingsmiddelen kunnen agressieve chemicaliën bevatten die de vloer kunnen beschadigen en krassen kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat je reinigingsmiddelen gebruikt die speciaal zijn ontworpen voor jouw type vloer en volg de instructies op de verpakking nauwkeurig. Ten derde is het belangrijk om de juiste techniek te gebruiken tijdens het schoonmaken. Zorg ervoor dat je de trekker of mop niet te hard op de vloer drukt en vermijd het gebruik van schurende pads of borstels. In plaats daarvan moet je de trekker of mop zachtjes over de vloer bewegen om vuil en vocht te verwijderen zonder de vloer te beschadigen. Tot slot is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan je trekker of mop. Zorg ervoor dat de rubberen randen van de trekker niet versleten zijn en vervang deze indien nodig. Reinig ook regelmatig de mopkop om ervoor te zorgen dat deze vrij is van vuil en puin dat krassen op de vloer kan veroorzaken. Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw trekker of mop geen krassen op uw vloer achterlaat tijdens het schoonmaken van uw restaurant.