ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Droogrekken

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wasrekken


Bij het voldoen aan de hygiënevereisten in de horeca hoort ook het verzorgen van de was. Goos Horeca biedt een scala aan apparaten voor de wassarette, waaronder professionele wasmachines en wasdrogers. Hoewel je voor een klein wasje natuurlijk de wasdroger kunt gebruiken, is het gebruik van een wasrek duurzamer en voordeliger. Bovendien biedt het ophangen van de was aan een rek het voordeel dat je niet in de buurt hoeft te blijven, in tegenstelling tot bij een wasdroger. In ons assortiment hebben we diverse droogrekken opgenomen. Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen en bestel eenvoudig een voordelig horeca droogrek online.

 

Duurzaam en kostenbesparend

Wasrekken bieden een duurzame, kostenefficiënte en ruimtebesparende oplossing voor het drogen van de was. Hoewel je voor een uitgeklapt wasrek wat ruimte nodig hebt, kun je ze na gebruik gemakkelijk inklappen en wegbergen in bijvoorbeeld een kast. Onze droogrekken zijn eenvoudig uitklapbaar en licht van gewicht, waardoor je ze moeiteloos kunt verplaatsen. Ze bieden voldoende ruimte voor het drogen van diverse items, zoals vaatdoeken, kokskleding, sloven en meer. Daarnaast zijn ze vervaardigd van hoogwaardig staal, waardoor ze lang meegaan en je er lang plezier van zult hebben.

 

Ideale wasrekken voor vakantieaccommodaties

Tegenwoordig is het verleidelijk om even snel de droger aan te zetten, maar dit is niet bepaald duurzaam. Allereerst verbruikt een droger veel energie en ten tweede kunnen sommige textielsoorten erdoor beschadigd raken. Er zijn zelfs stoffen die niet geschikt zijn voor de droger vanwege krimp of omdat ze te delicaat zijn. Onze horeca wasrekken bieden niet alleen een uitstekende oplossing voor eigen gebruik, maar zijn ook ideaal voor vakantieaccommodaties. Als je een appartement, woning of andere accommodatie met een wasmachine verhuurt, is een professioneel wasrek een waardevolle aanvulling. Onze droogrekken zijn zeer betaalbaar en van uitstekende kwaliteit, zodat ze langdurig meegaan.