Terrasseizoen2024

Peukenzuilen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorterenIn de horeca is het belangrijk om een schone en gastvrije omgeving te creëren voor uw gasten. Naast het bieden van uitstekende service en kwaliteit, is het ook essentieel om aandacht te besteden aan een goede afvalbeheer, inclusief het beheer van sigarettenpeuken. Peukenzuilen zijn een effectieve oplossing om het buitenterrein van uw horecazaak schoon en rookvrij te houden.

Onze peukenzuilen voor de horeca zijn speciaal ontworpen om rokers een geschikte en hygiënische plek te bieden om hun peuken weg te gooien. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en vandalisme. Daarnaast zijn ze uitgerust met speciale mechanismen, zoals een doofplaatje of een binnenbak met zand, om brandgevaar te minimaliseren.

Het plaatsen van peukenzuilen bij de ingangen, terrassen en rookzones van uw horecazaak heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een opgeruimde en schone omgeving, vrij van rondslingerende peuken. Dit draagt bij aan de uitstraling van uw horecazaak en verhoogt het comfort van uw gasten.

Daarnaast draagt het gebruik van peukenzuilen bij aan de veiligheid en het verminderen van brandrisico's. Sigarettenpeuken kunnen brand veroorzaken als ze niet goed worden gedoofd en weggegooid. Door een speciale peukenzuil te gebruiken, minimaliseert u het risico op brand en creëert u een veilige omgeving voor zowel uw gasten als het personeel.

Waar moet je op letten bij het kopen van Peukenzuilen voor de horeca?

Wanneer een horecaonderneming overweegt om peukenzuilen aan te schaffen, zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen. Het is belangrijk om te beginnen met de grootte van de peukenzuil, omdat deze groot genoeg moet zijn om voldoende peuken op te kunnen slaan en te voorkomen dat het personeel deze voortdurend moet legen. Daarnaast moet de kwaliteit van de peukenzuil worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat deze stevig genoeg is om lang mee te gaan en bestand is tegen weersomstandigheden. Het is van belang om de locatie van de peukenzuil te bepalen, zodat deze op een strategische plek kan worden geplaatst waar klanten er makkelijk bij kunnen en er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Tot slot is het essentieel om de uitstraling van de peukenzuil te overwegen, zodat deze past bij de uitstraling van de horecagelegenheid en er netjes uitziet. Door aandacht te besteden aan deze factoren kan de horecagelegenheid een nette uitstraling behouden en het personeel tijd en moeite besparen.

Wat zijn de verschillende soorten Peukenzuilen voor de horeca?

Peukenzuilen zijn een belangrijk onderdeel van de horeca-uitrusting, omdat ze bijdragen aan het behoud van een schone en gezonde omgeving voor gasten en personeel. Er zijn verschillende soorten peukenzuilen die beschikbaar zijn voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Een van de meest voorkomende soorten peukenzuilen is de traditionele staande peukenzuil. Deze zuilen zijn meestal gemaakt van metaal of kunststof en zijn ontworpen om op de grond te staan. Ze hebben een opening aan de bovenkant waar gasten hun sigaretten in kunnen gooien, en een afgesloten compartiment aan de onderkant waar de peuken worden opgevangen. Deze zuilen zijn meestal vrij eenvoudig van ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een andere soort peukenzuil die populair is in de horeca is de wandmontage peukenzuil. Deze zuilen zijn ontworpen om aan de muur te worden bevestigd en hebben meestal een klepje aan de voorkant waar de gasten hun sigaretten in kunnen gooien. Ze zijn meestal kleiner van formaat dan de staande peukenzuilen en zijn daarom geschikt voor kleinere ruimtes. Een derde soort peukenzuil die beschikbaar is voor de horeca is de asbak met deksel. Deze asbakken hebben meestal een deksel dat kan worden geopend om de peuken te verwijderen en zijn vaak gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Ze zijn meestal klein van formaat en kunnen op tafels of aan de muur worden bevestigd. Tot slot zijn er ook peukenzuilen die zijn ontworpen om te worden geïntegreerd in bestaande straatmeubilair, zoals banken of prullenbakken. Deze zuilen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals staal of beton en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vandalisme en weersinvloeden. In het algemeen zijn peukenzuilen een belangrijk onderdeel van de horeca-uitrusting en dragen ze bij aan een schone en gezonde omgeving voor gasten en personeel. Door te kiezen voor een peukenzuil die past bij de specifieke behoeften van de horecagelegenheid, kan een optimale oplossing worden gevonden voor het beheer van sigarettenpeuken.

Hoe kan de horecagelegenheid ervoor zorgen dat gasten de peukenzuilen op de juiste manier gebruiken en niet elders hun peuken achterlaten?

Het is begrijpelijk dat horecagelegenheden zich zorgen maken over de manier waarop gasten peuken achterlaten. Het achterlaten van peuken kan niet alleen een onaangename geur veroorzaken, maar kan ook schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van anderen. Er zijn verschillende manieren waarop een horecagelegenheid ervoor kan zorgen dat gasten de peukenzuilen op de juiste manier gebruiken en niet elders hun peuken achterlaten. Ten eerste kan de horecagelegenheid ervoor zorgen dat de peukenzuilen op strategische plaatsen worden geplaatst, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor gasten. Dit kan bijvoorbeeld op de ingang van de gelegenheid zijn, of op andere plaatsen waar gasten vaak roken. Door de peukenzuilen op deze plaatsen te plaatsen, zullen gasten eerder geneigd zijn om ze te gebruiken in plaats van hun peuken elders achter te laten. Ten tweede kan de horecagelegenheid borden plaatsen die gasten aansporen om de peukenzuilen te gebruiken. Deze borden kunnen bijvoorbeeld informatie bevatten over de schadelijke effecten van peuken op het milieu en de gezondheid van anderen, of kunnen simpelweg aangeven waar de peukenzuilen zich bevinden. Door deze borden op strategische plaatsen te plaatsen, kunnen gasten worden aangemoedigd om de peukenzuilen te gebruiken. Ten derde kan de horecagelegenheid personeel inzetten om gasten aan te spreken die hun peuken elders achterlaten. Dit kan gebeuren door het personeel te instrueren om gasten vriendelijk te vragen om hun peuken in de peukenzuilen te gooien. Door deze vriendelijke benadering kunnen gasten worden aangemoedigd om de peukenzuilen te gebruiken en hun peuken niet elders achter te laten. Kortom, er zijn verschillende manieren waarop een horecagelegenheid ervoor kan zorgen dat gasten de peukenzuilen op de juiste manier gebruiken en niet elders hun peuken achterlaten. Door de peukenzuilen op strategische plaatsen te plaatsen, borden te plaatsen die gasten aansporen om de peukenzuilen te gebruiken en personeel in te zetten om gasten aan te spreken die hun peuken elders achterlaten, kan de horecagelegenheid een schone en gezonde omgeving creëren voor alle gasten.

Wat zijn effectieve manieren om gasten te informeren over het gebruik van peukenzuilen en hen te motiveren om deze op de juiste manier te gebruiken?

Een effectieve manier om gasten te informeren over het gebruik van peukenzuilen is door middel van duidelijke en opvallende communicatie. Dit kan bijvoorbeeld door middel van borden of posters die op strategische plaatsen worden opgehangen. Het is belangrijk dat deze communicatie niet alleen de regels en het belang van het gebruik van peukenzuilen benadrukt, maar ook de mogelijke gevolgen van het niet naleven van deze regels. Een andere effectieve manier om gasten te motiveren om peukenzuilen op de juiste manier te gebruiken, is door middel van positieve bekrachtiging. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van kleine beloningen, zoals een gratis drankje of korting op een volgend bezoek, aan gasten die hun sigarettenpeuken op de juiste manier weggooien. Het is belangrijk dat deze beloningen op een positieve manier worden gecommuniceerd, zodat gasten zich gestimuleerd voelen om zich aan de regels te houden. Daarnaast kan het betrekken van gasten bij het proces van het gebruik van peukenzuilen ook helpen om hun motivatie te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van een wedstrijd waarbij gasten worden uitgedaagd om zoveel mogelijk peuken op de juiste manier weg te gooien. Door het creëren van een gezonde competitie en het aanbieden van prijzen, kunnen gasten worden aangemoedigd om hun best te doen om de regels te volgen. Tot slot is het belangrijk om het belang van het gebruik van peukenzuilen te benadrukken door middel van het creëren van bewustzijn over de impact van sigarettenpeuken op het milieu en de gezondheid. Door gasten te informeren over de schadelijke gevolgen van het weggooien van peuken op de grond, kunnen zij worden gemotiveerd om hun steentje bij te dragen aan een schoner en gezonder milieu.

Hoe kan een horecagelegenheid ervoor zorgen dat de peukenzuilen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling en sfeer van het interieur?

Een horecagelegenheid kan ervoor zorgen dat de peukenzuilen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling en sfeer van het interieur door rekening te houden met verschillende aspecten zoals ontwerp, kleur, materiaal en locatie. Ten eerste is het belangrijk om een peukenzuil te kiezen die past bij de stijl van het interieur. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar, variërend van klassiek tot modern. Door een peukenzuil te kiezen die past bij de algehele uitstraling van de horecagelegenheid, kan deze bijdragen aan de sfeer en uitstraling. Ten tweede kan de kleur van de peukenzuil worden afgestemd op de kleuren van het interieur om een harmonieus geheel te creëren. Zo kan een zwarte peukenzuil bijvoorbeeld goed passen bij een industrieel interieur, terwijl een witte peukenzuil beter past bij een modern interieur. Ten derde kan de materiaalkeuze van de peukenzuil ook bijdragen aan de uitstraling en sfeer van het interieur. Zo kan een peukenzuil van roestvrij staal een moderne uitstraling hebben, terwijl een peukenzuil van hout juist een warmere uitstraling kan hebben. Tot slot is het belangrijk om de locatie van de peukenzuil zorgvuldig te kiezen. Door de peukenzuil op een strategische plek te plaatsen, kan deze bijdragen aan de algehele uitstraling van de horecagelegenheid. Zo kan een peukenzuil bijvoorbeeld worden geplaatst naast een bankje of op een terras, waar deze niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van de buitenruimte. Door rekening te houden met deze aspecten kan een horecagelegenheid ervoor zorgen dat de peukenzuilen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling en sfeer van het interieur.