ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Reinigingshaspel

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Diamond
  Diamond
  Reinigingshaspel - 6 meter - MIDIREEL-M6/N - Diamond
  Model met muurbevestiging, geplaatst op 1,50 m boven de vloer. Systeem met automatische oproller. Handgreep van het type pistool met een "no-drip" sproeier. Maximale werkdruk 8,5 bar en temperatuur van 60°C. Waterdebiet 10 liter/min. Omkasting in RVS 18/10 AISI 304 (geborstelde afwerking). N. B.: geleverd zonder mengkraan... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 759,- Regular Price 915,-
  • Diamond
   Diamond
   Reinigingshaspel - 6 Meter - Automatische oproller - Diamond - MID-6/R2
   Reinigingshaspel, automatische oproller 6 meter Model met muurbevestiging, geplaatst op 1,50 m boven de vloer. Systeem met automatische oproller. Handgreep van het type pistool met een "no-drip" sproeier. Maximale werkdruk 8,5 bar en temperatuur van 60°C. Waterdebiet 10 liter/min. Omkasting in RVS 18/10 AISI 304 (geborstelde afwerking).N. B.:... Meer
   Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    Special Price 759,- Regular Price 915,-
   Tonen als Foto-tabel Lijst

   5 producten

   Van hoog naar laag sorteren   Een goede reiniging is van essentieel belang in de horeca om een hygiënische en gastvrije omgeving te behouden. Een reinigingshaspel is een handig hulpmiddel dat u helpt bij het efficiënt en effectief reinigen van verschillende oppervlakken in uw horecazaak. Bij ons vindt u een ruim assortiment reinigingshaspels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de horecabranche.

   Onze reinigingshaspels zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden zowel functionaliteit als gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met een flexibele slang en een spuitpistool, waardoor u gemakkelijk verschillende oppervlakken kunt reinigen, zoals vloeren, muren, keukenapparatuur en meer. Met de regelbare waterstraal kunt u de druk aanpassen aan de specifieke reinigingsbehoeften.

   Een belangrijk voordeel van reinigingshaspels is dat ze u helpen om water efficiënt te gebruiken tijdens het reinigingsproces. De slanglengte en de mogelijkheid om de waterstroom aan te passen, stellen u in staat om gericht te reinigen en verspilling te voorkomen. Dit draagt niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan duurzaamheid.

   Daarnaast zijn onze reinigingshaspels vaak uitgerust met een oprolmechanisme, waardoor de slang netjes wordt opgerold en opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Dit bespaart ruimte en voorkomt struikelgevaar in uw werkomgeving.

   Bij ons begrijpen we de behoefte aan betrouwbare en veelzijdige reinigingshulpmiddelen in de horeca. Onze reinigingshaspels bieden kwaliteit en gebruiksgemak, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw schoonmaakuitrusting.

   Waar moet je op letten bij het kopen van reinigingshaspels voor de horeca?

   Een schone en hygiënische werkomgeving is van groot belang voor horecaondernemers. Een Reinigingshaspel kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. Bij de aanschaf van een Reinigingshaspel zijn er enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Allereerst is het van belang om de kwaliteit van de Reinigingshaspel te beoordelen. Een Reinigingshaspel van goede kwaliteit gaat langer mee en het is daarom raadzaam om te investeren in een gerenommeerd merk. Ten tweede moet de lengte van de slang worden afgestemd op de grootte van de keuken en de afstand tussen de kraan en de plek waar de Reinigingshaspel wordt gebruikt. Een te korte slang kan problemen veroorzaken bij het schoonmaken van de keuken. Daarnaast moet de diameter van de slang worden bekeken. Een grotere diameter zorgt voor een hogere waterdruk en een efficiëntere reiniging. Een te kleine diameter kan leiden tot een te lage waterdruk, waardoor het reinigen langer duurt en minder effectief is. Een andere belangrijke factor is de kwaliteit van de spuitkop. Een goede spuitkop zorgt voor een gerichte waterstraal en een efficiënte reiniging. Een slechte spuitkop kan leiden tot een ongerichte waterstraal en een minder efficiënte reiniging. Tot slot is het raadzaam om te kijken naar de garantie en servicevoorwaarden. Een goede garantie en servicevoorwaarden zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost en dat de Reinigingshaspel snel kan worden gerepareerd. In het kort, bij de aanschaf van een Reinigingshaspel is het van belang om te letten op de kwaliteit, lengte en diameter van de slang, de kwaliteit van de spuitkop en de garantie en servicevoorwaarden. Door hier goed op te letten, kan een schone en hygiënische werkomgeving in de keuken worden gerealiseerd.

   Wat zijn de verschillende soorten Reinigingshaspel voor de horeca?

   De Reinigingshaspel, ook wel bekend als een hogedrukreiniger, is een belangrijk hulpmiddel voor de horeca om de hygiëne in de keuken en andere ruimtes te waarborgen. Er zijn verschillende soorten reinigingshaspels beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Een van de meest voorkomende soorten reinigingshaspels voor de horeca is de koudwater hogedrukreiniger. Deze heeft een hoge druk en kan worden gebruikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals vloeren, wanden, keukenapparatuur en sanitair. Deze reinigingshaspel is relatief eenvoudig te gebruiken en is geschikt voor dagelijks gebruik. Een andere soort reinigingshaspel voor de horeca is de warmwater hogedrukreiniger. Deze heeft een hogere druk dan de koudwater variant en is in staat om hardnekkiger vuil en vet te verwijderen. De warmwater hogedrukreiniger is vooral geschikt voor het reinigen van keukenapparatuur en andere oppervlakken die in contact komen met voedsel. Naast de koud- en warmwater hogedrukreinigers, zijn er ook nog specifieke reinigingshaspels beschikbaar voor bepaalde toepassingen. Zo is er bijvoorbeeld de vetoplosser, die speciaal is ontworpen om vet en olie te verwijderen van keukenapparatuur en -oppervlakken. Ook zijn er reinigingshaspels met een roterende kop, die geschikt zijn voor het reinigen van rioolbuizen en afvoerleidingen. Tot slot zijn er nog verschillende accessoires beschikbaar voor reinigingshaspels, zoals verschillende soorten spuitmonden en borstels. Deze accessoires kunnen helpen bij het reinigen van specifieke oppervlakken en het verwijderen van hardnekkig vuil. Kortom, er zijn verschillende soorten reinigingshaspels beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om de juiste reinigingshaspel te kiezen voor de specifieke reinigingsbehoeften van een horecabedrijf, om zo de hygiëne te waarborgen en de levensduur van keukenapparatuur te verlengen.

   Wat is het verschil tussen een reinigingshaspel voor warm water en koud water en welke is geschikt voor mijn horecazaak?

   Een reinigingshaspel voor warm water en koud water verschillen in de temperatuur van het water dat ze leveren. Warm water heeft een hogere temperatuur dan koud water en kan effectiever zijn bij het verwijderen van vetten en oliën, terwijl koud water kan worden gebruikt voor het afspoelen van oppervlakken en het koelen van voedsel. Bij het kiezen van een reinigingshaspel voor uw horecazaak is het belangrijk om te overwegen welke taken u wilt uitvoeren en welke temperaturen het meest geschikt zijn voor die taken. Als u bijvoorbeeld veel vettig voedsel bereidt, kan een reinigingshaspel voor warm water nuttig zijn om de vetten effectief te verwijderen. Aan de andere kant, als u voornamelijk oppervlakken wilt afspoelen, is een reinigingshaspel voor koud water wellicht meer geschikt. Het is ook belangrijk om te overwegen of u warm water beschikbaar heeft in uw horecazaak. Als u geen warm water heeft, kan het installeren van een reinigingshaspel voor warm water een extra kostenpost zijn. Bovendien kan het gebruik van warm water meer energie verbruiken dan koud water, wat kan leiden tot hogere energiekosten. Tot slot is het raadzaam om te overleggen met een specialist op het gebied van reinigingsapparatuur om te bepalen welke reinigingshaspel het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat u een veilige en effectieve reinigingsoplossing heeft voor uw horecazaak.

   Welke factoren moet ik overwegen bij het kiezen van een reinigingshaspel voor mijn horecazaak?

   Bij het kiezen van een reinigingshaspel voor je horecazaak zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van je keuken en de hoeveelheid schoonmaakwerk die er dagelijks verricht moet worden. Als je een kleine keuken hebt met weinig schoonmaakwerk, dan volstaat een kleinere reinigingshaspel. Maar als je een grote keuken hebt met veel schoonmaakwerk, dan is het verstandig om te investeren in een grotere haspel die meer capaciteit heeft. Een andere factor om te overwegen is de kracht van de waterstraal. Als je bijvoorbeeld hardnekkig vuil wilt verwijderen, dan is het belangrijk dat de haspel een krachtige waterstraal heeft. Daarnaast is het ook van belang om te kijken naar de lengte van de slang. Een lange slang kan handig zijn als je grote oppervlaktes moet schoonmaken, maar kan ook onhandig zijn als je weinig ruimte hebt. Verder moet je ook kijken naar de kwaliteit van de haspel. Het is belangrijk om te investeren in een haspel van goede kwaliteit, omdat deze langer meegaat en minder snel kapot gaat. Daarnaast moet je ook rekening houden met het onderhoud van de haspel. Zorg ervoor dat je regelmatig de haspel reinigt en controleert op eventuele gebreken. Tot slot is het verstandig om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn verschillende reinigingshaspels op de markt en het is belangrijk om te kijken welke haspel het beste past bij jouw budget en behoeften. Het is niet altijd nodig om de duurste haspel te kopen, maar het is wel belangrijk om te investeren in een haspel van goede kwaliteit die past bij jouw horecazaak.

   Wat zijn de verschillende soorten slangen die beschikbaar zijn voor reinigingshaspels en welke is het meest geschikt voor mijn horecazaak?

   Er zijn verschillende soorten slangen beschikbaar voor reinigingshaspels, waaronder PVC, rubber en siliconen slangen. Elk type slang heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. PVC-slangen zijn over het algemeen de meest betaalbare optie en zijn geschikt voor algemeen gebruik. Ze zijn bestand tegen de meeste chemicaliën en hebben een goede buigzaamheid, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. PVC-slangen zijn echter minder flexibel dan rubberen of siliconen slangen en kunnen barsten als ze worden blootgesteld aan extreme temperaturen. Rubberen slangen zijn duurzamer dan PVC-slangen en zijn bestand tegen hogere temperaturen. Ze hebben een uitstekende flexibiliteit en zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met hoge druk. Rubberen slangen zijn echter minder bestand tegen sommige chemicaliën en kunnen na verloop van tijd verhard worden. Siliconen slangen zijn de meest duurzame optie en zijn bestand tegen extreme temperaturen en chemicaliën. Ze hebben een uitstekende flexibiliteit en zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met hoge druk. Siliconen slangen zijn echter duurder dan PVC- en rubberen slangen en zijn niet geschikt voor gebruik in omgevingen met veel wrijving. Het meest geschikte type slang voor uw horecazaak hangt af van uw specifieke behoeften en omgeving. Als u bijvoorbeeld werkt met agressieve chemicaliën, is een siliconen slang de beste keuze. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie voor algemeen gebruik, is een PVC-slang geschikt. Als u echter hoge temperaturen en drukken nodig heeft, is een rubberen slang de beste keuze. Het is belangrijk om uw slang regelmatig te inspecteren en te vervangen wanneer deze versleten of beschadigd is. Een goed onderhouden slang zorgt voor een betrouwbare en efficiënte reiniging van uw horeca-apparatuur.