ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Opstapje

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Denox
  Denox
  Opstap - H 24.5 x 36 x 29.5 CM - 0.836 KG - Denox - 600005
  Het opstapje is heel belangrijk voor meerdere situaties. Dingen kunnen hoog in een kast staan, waar niet iedereen even bij kan. Opstapje erbij en er hoeven geen gevaarlijke capriolen te worden uitgehaald. Wordt er in de horecaonderneming gepoetst dan is dit opstapje ook onontbeerlijk. Stof verzamelt zich altijd op plekken zoals bovenop... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 8,35 Regular Price 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorterenWil je de toegankelijkheid van je horecagelegenheid verbeteren? Dan zijn onze praktische opstapjes de perfecte oplossing! Bij Goos Horeca bieden we een breed assortiment aan opstapjes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om het verbeteren van de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers of het creëren van extra hoogte voor het bereiken van hoge planken, onze opstapjes zijn de ideale keuze. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Bestel nu bij Goos Horeca en verbeter de toegankelijkheid van jouw zaak!

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen tussen opstapladders, trapjes en opstapjes voor gebruik in de horeca?

Bij het aanschaffen van een opstapje voor gebruik in de horeca is het van belang om rekening te houden met diverse factoren. Een belangrijk aspect is de veiligheid van het opstapje. Het is van belang dat het opstapje stevig en stabiel is, zodat zowel medewerkers als gasten niet uitglijden of vallen. Daarnaast is het raadzaam om te kijken naar de hoogte van het opstapje en te zorgen dat deze geschikt is voor de specifieke behoeften van het bedrijf. Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect om in ogenschouw te nemen bij de aanschaf van een opstapje. Het is raadzaam om te kijken naar het materiaal waarvan het opstapje is gemaakt en of deze bestand is tegen slijtage en beschadiging, zodat het opstapje lang meegaat en geschikt is voor veelvuldig gebruik. Tot slot is het raadzaam om te kijken naar de functionaliteit van het opstapje. Het is van belang dat het opstapje gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Daarnaast is het raadzaam om te kijken of het opstapje voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, zoals het schoonmaken van hoge plekken of het bereiken van opslagruimtes. Het aanschaffen van een opstapje voor de horeca is een belangrijke investering die zorgvuldig overwogen dient te worden. Door te letten op de veiligheid, hoogte, duurzaamheid en functionaliteit van het opstapje, kan ervoor gezorgd worden dat medewerkers en gasten veilig en efficiënt kunnen werken in het horecabedrijf.

Hoe beïnvloeden de materialen van de krukjes (kunststof, staal) hun duurzaamheid, gewichtscapaciteit en gebruiksgemak in een horeca-omgeving?

De keuze van materialen voor krukjes in een horeca-omgeving is van groot belang voor de duurzaamheid, gewichtscapaciteit en gebruiksgemak. Kunststof krukjes zijn over het algemeen lichter en goedkoper dan stalen krukjes, maar zijn vaak minder duurzaam en hebben een lagere gewichtscapaciteit. Kunststof kan bijvoorbeeld snel beschadigen door zware belasting of door het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Stalen krukjes zijn daarentegen vaak duurzamer en hebben een hogere gewichtscapaciteit. Ze zijn echter zwaarder en kunnen daardoor minder gebruiksgemak bieden bij het verplaatsen en opbergen van de krukjes. Bij het kiezen van het juiste materiaal voor krukjes in een horeca-omgeving is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van de locatie. Als de krukjes bijvoorbeeld vaak worden verplaatst of opgeslagen, kan het gewicht een belangrijke factor zijn. Als er echter veel zware belasting wordt verwacht, is het belangrijker om te kiezen voor duurzaamheid en gewichtscapaciteit. Daarnaast spelen ook andere factoren een rol bij het gebruiksgemak van de krukjes, zoals de vormgeving en de hoogte. Een goede vormgeving kan bijdragen aan het comfort van de gasten en de efficiëntie van het personeel. De hoogte van de krukjes moet aangepast zijn aan de hoogte van de tafels en het comfort van de gasten. In het kort is de keuze van materialen voor krukjes in een horeca-omgeving van groot belang voor de duurzaamheid, gewichtscapaciteit en gebruiksgemak. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van de locatie en de gasten, en om te kiezen voor materialen die de beste combinatie bieden van duurzaamheid, gewichtscapaciteit en gebruiksgemak.

Hoe kan het gebruik van opstapladders, trapjes en opstapjes de veiligheid en efficiëntie van het personeel in een horecazaak verbeteren?

Het gebruik van opstapladders, trapjes en opstapjes kan een aanzienlijke impact hebben op de veiligheid en efficiëntie van het personeel in een horecazaak. Allereerst kunnen deze hulpmiddelen helpen om ongelukken en blessures te voorkomen. Door het hebben van een stabiele en veilige manier om hoger gelegen gebieden te bereiken, kunnen medewerkers voorkomen dat ze vallen of uitglijden. Dit kan leiden tot minder afwezigheid door ziekte of letsel en kan ook de arbeidskosten verlagen die gepaard gaan met arbeidsongevallen. Daarnaast kunnen opstapladders, trapjes en opstapjes de efficiëntie van het personeel verhogen. Door het gebruik van deze hulpmiddelen kunnen medewerkers eenvoudig en snel toegang krijgen tot hoger gelegen gebieden, zoals planken, bovenkasten en rekken. Dit kan de tijd die nodig is om taken uit te voeren aanzienlijk verkorten, waardoor het personeel meer tijd heeft om andere taken uit te voeren. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en een betere klantenservice. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de opstapladders, trapjes en opstapjes die worden gebruikt in de horecazaak veilig en geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen stabiel zijn en dat ze voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast moeten medewerkers goed worden opgeleid in het gebruik van deze hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief worden gebruikt. In het kort kan het gebruik van opstapladders, trapjes en opstapjes de veiligheid en efficiëntie van het personeel in een horecazaak aanzienlijk verbeteren. Door het gebruik van deze hulpmiddelen kunnen medewerkers veilig en snel toegang krijgen tot hoger gelegen gebieden, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de kans op arbeidsongevallen wordt verminderd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen veilig en geschikt zijn voor het beoogde gebruik en dat medewerkers goed worden opgeleid in het gebruik ervan.

Wat zijn de voordelen van opklapbare trapjes, zoals die van Vogue, in termen van opslag en ruimtebesparing in een horecazaak?

Opklapbare trapjes, zoals die van Vogue, bieden verschillende voordelen voor horecazaken in termen van opslag en ruimtebesparing. Allereerst zorgen deze trapjes ervoor dat er minder ruimte nodig is om ze op te bergen. Dit is vooral handig in kleinere horecazaken waar de ruimte beperkt is. Door de trapjes op te klappen, kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen in een hoek of kast, waardoor er meer ruimte vrijkomt voor andere benodigdheden. Daarnaast zijn opklapbare trapjes ook handig omdat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is vooral handig in een drukke horecaomgeving waar de indeling van de ruimte regelmatig moet worden aangepast. Door de trapjes op te klappen en te verplaatsen, kunnen ze snel en gemakkelijk worden gebruikt op verschillende locaties in de zaak. Een ander voordeel van opklapbare trapjes is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. In een horecazaak is hygiëne van groot belang en het regelmatig reinigen van de trapjes is daarom essentieel. Door de trapjes op te klappen, kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor de hygiëne in de zaak wordt verbeterd. Tot slot bieden opklapbare trapjes ook voordelen voor het personeel. Doordat de trapjes gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn, kunnen medewerkers ze snel en efficiënt gebruiken wanneer dat nodig is. Dit kan de productiviteit en efficiëntie van het personeel verbeteren, wat weer kan leiden tot een betere service voor de klanten. Kortom, opklapbare trapjes bieden verschillende voordelen voor horecazaken in termen van opslag, ruimtebesparing, hygiëne en efficiëntie. Ze zijn daarom een waardevolle investering voor elke horecaonderneming die op zoek is naar manieren om de ruimte optimaal te benutten en de service aan klanten te verbeteren.

Hoe kan de keuze van opstapladders, trapjes en opstapjes variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van verschillende horecazaken (bijvoorbeeld hoogte van de plafonds, opslagruimte, budget)?

De keuze van opstapladders, trapjes en opstapjes in de horeca kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van verschillende horecazaken. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op deze keuze, zoals de hoogte van de plafonds, de beschikbare opslagruimte en het beschikbare budget. Als het gaat om de hoogte van de plafonds, is het belangrijk om een opstapladder of trapje te kiezen die hoog genoeg is om veilig te kunnen werken. Voor hogere plafonds kan een telescopische opstapladder een goede optie zijn, omdat deze in hoogte verstelbaar is. Voor lagere plafonds kan een eenvoudige opstap of een klein trapje voldoende zijn. De beschikbare opslagruimte kan ook van invloed zijn op de keuze van opstapladders en trapjes. Als er weinig opslagruimte is, kan het handig zijn om te kiezen voor een opstap die gemakkelijk op te bergen is, zoals een inklapbaar trapje. Als er wel voldoende opslagruimte is, kan er gekozen worden voor een groter trapje of een opstapladder. Het beschikbare budget is ook een belangrijke factor bij de keuze van opstapladders en trapjes. Er zijn verschillende prijsklassen beschikbaar, van goedkope opstapjes tot dure professionele opstapladders. Het is belangrijk om een opstap te kiezen die past binnen het budget van de horecazaak, zonder concessies te doen aan de veiligheid en kwaliteit. Kortom, de keuze van opstapladders, trapjes en opstapjes in de horeca kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van verschillende horecazaken. Door rekening te houden met factoren zoals de hoogte van de plafonds, de beschikbare opslagruimte en het beschikbare budget, kan er een veilige en praktische opstap gekozen worden die past bij de behoeften van de horecazaak.