Stoffer en blik

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 4. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

Je hebt hart voor je zaak en wilt je gasten alleen het allerbeste serveren. Dan is het ook ondenkbaar dat je hen laat eten en drinken van serviesgoed, bestek en glazen die er niet perfect verzorgd en schoon uitzien. Een professionele vaatwasser is daarvoor onontbeerlijk.
<br/><br/>
<strong>Professionele vaatwassers</strong><br/>
Of je nu een groot restaurant hebt, een hotel of een sportkantine runt, afwas is er altijd. En altijd veel. Vaatwassers voor huishoudelijk gebruik voldoen dan al snel niet meer. De horeca vaatwassers uit het assortiment van Goos Horeca zijn zonder uitzondering berekend op hun drukke taak. Ze zijn gemaakt om intensief gebruikt te worden, hebben een grote capaciteit en voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en arbeidsomstandigheden, die gelden in de horecakeuken.
<br/><br/>
<strong>Altijd een geschikte vaatwasser</strong><br/>
Bij Goos Horeca vind je de vaatwasser die past bij jouw bedrijf. Voorladers, doorschuivers, glazenspoelmachines, pannen vaatwassers, ze zijn allemaal voorhanden en vaak snel uit voorraad leverbaar. Ook voor aanverwante artikelen als poleermachines, voorspoeldouches, waterontharders, osmoseapparaten en vaatwaskorven kun je hier terecht. Zelfs zeer voordelige professionele vaatwasmiddelen bevinden zich in ons assortiment.
Neem gerust contact met ons op, via de chat of telefonisch, als je twijfelt over de juiste keuze. Een deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te adviseren.

 Een goede schoonmaak is van cruciaal belang in de horeca om een hygiënische en gastvrije omgeving te behouden. Een stoffer en blik zijn onmisbare tools voor het efficiënt opruimen van vuil en afval. Bij ons vindt u een breed assortiment stoffers en blikken die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de horecabranche.

Onze stoffers en blikken zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Ze zijn ergonomisch ontworpen, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en gemakkelijk te hanteren zijn. Het borstelgedeelte van de stoffer is voorzien van zachte en stevige haren, waardoor ze effectief zijn in het opvegen van vuil en stof.

Daarnaast is het blik ontworpen met praktische kenmerken, zoals een brede opening en een stevig handvat, waardoor het eenvoudig is om het opgeveegde vuil in het blik te deponeren zonder te morsen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte schoonmaak, wat vooral belangrijk is in een drukke horecaomgeving.

Onze stoffers en blikken zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het opruimen van gemorst voedsel, het verwijderen van vuil op vloeren en het schoonmaken van werkoppervlakken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze hygiënisch blijven en lang meegaan.

Bij ons begrijpen we de behoefte aan betrouwbare en efficiënte schoonmaaktools voor de horeca. Onze stoffers en blikken bieden kwaliteit en functionaliteit, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw schoonmaakuitrusting.

Wat zijn de voordelen van een stoffer en blik set met lange steel in vergelijking met een traditionele set?

Een stoffer en blik set met lange steel biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele set. Ten eerste zorgt de lange steel ervoor dat gebruikers niet hoeven te bukken of te knielen tijdens het schoonmaken. Dit vermindert de belasting op de rug en knieën, wat vooral gunstig is voor mensen met rug- of gewrichtsproblemen, ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien kan het gebruik van een lange steel helpen om de ergonomie te verbeteren en de algehele schoonmaakervaring comfortabeler te maken. Een ander voordeel van een stoffer en blik set met lange steel is het bereik dat het biedt. Met een lange steel kunnen gebruikers gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken, plafonds en onder meubels schoonmaken, zonder dat ze zichzelf in ongemakkelijke posities hoeven te manoeuvreren. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat alle hoeken en kieren grondig worden gereinigd. Daarnaast biedt een stoffer en blik set met lange steel een hygiënischere schoonmaakoplossing. Omdat gebruikers niet rechtstreeks met het vuil in aanraking hoeven te komen, minimaliseert het gebruik van een lange steel het risico op besmetting of verspreiding van bacteriën en allergenen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is, zoals keukens, badkamers en ziekenhuizen. Een ander voordeel is de veelzijdigheid van een stoffer en blik set met lange steel. Sommige sets worden geleverd met verwisselbare opzetstukken, zoals borstels of microvezeldoeken, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende oppervlakken en schoonmaaktaken. Dit betekent dat één set kan worden gebruikt voor het vegen van vloeren, het afstoffen van meubels en het schoonmaken van andere oppervlakken, waardoor de noodzaak van meerdere schoonmaakgereedschappen wordt verminderd. Tot slot is een stoffer en blik set met lange steel vaak duurzamer dan een traditionele set. Lange steelsets zijn meestal gemaakt van stevige materialen zoals metaal of kunststof, waardoor ze langer meegaan en minder snel beschadigd raken. Dit bespaart niet alleen geld op de lange termijn, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl door de hoeveelheid afval te verminderen. Al met al biedt een stoffer en blik set met lange steel verschillende voordelen, waaronder ergonomisch comfort, verbeterde bereikbaarheid, hygiëne, veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze voordelen maken het een waardevolle investering voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Hoe kan het materiaal van een stoffer en blik invloed hebben op de duurzaamheid en efficiëntie van het schoonmaken?

Het materiaal van een stoffer en blik kan een grote invloed hebben op de duurzaamheid en efficiëntie van het schoonmaken. Verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen die van invloed kunnen zijn op hoe goed ze vuil en stof opnemen en vasthouden, hoe gemakkelijk ze schoon te maken zijn en hoe lang ze meegaan. Een belangrijke factor is de stijfheid van de borstelharen op de stoffer. Als de haren te zacht zijn, kunnen ze niet goed genoeg vuil en stof opnemen. Als ze te stijf zijn, kunnen ze krassen op oppervlakken maken. Het materiaal van de borstelharen kan ook van invloed zijn op hun stijfheid en duurzaamheid. Nylon borstelharen zijn bijvoorbeeld duurzamer dan natuurlijke haren en zijn beter bestand tegen slijtage. Het materiaal van het blik kan ook van invloed zijn op de efficiëntie van het schoonmaken. Een blik gemaakt van stevig metaal kan beter bestand zijn tegen de druk die wordt uitgeoefend bij het opvegen van vuil en stof, waardoor het minder snel vervormt of breekt. Een blik met een gladde, niet-poreuze afwerking kan ook gemakkelijker schoon te maken zijn en vuil en stof minder snel vasthouden. Tot slot kan het materiaal van de stoffer en blik van invloed zijn op hun levensduur. Als ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die goed bestand zijn tegen slijtage en breuk, zullen ze langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden. Dit kan niet alleen geld besparen op de lange termijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere levensstijl. Kortom, het materiaal van een stoffer en blik kan een grote invloed hebben op de duurzaamheid en efficiëntie van het schoonmaken. Het is belangrijk om te zoeken naar materialen die de juiste eigenschappen hebben om vuil en stof effectief op te nemen en vast te houden, gemakkelijk schoon te maken zijn en lang meegaan.

Zijn er specifieke onderhoudsinstructies voor de verzinkte stoffer en blik sets?

Ja, er zijn specifieke onderhoudsinstructies voor verzinkte stoffer en blik sets. Verzinken is een proces waarbij een laag zink op het metaal wordt aangebracht om het te beschermen tegen corrosie. Om de levensduur van de set te verlengen, is het belangrijk om deze instructies te volgen: 1. Reinig de set regelmatig met een mild reinigingsmiddel en warm water om vuil en stof te verwijderen. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of staalwol, omdat dit de verzinkte laag kan beschadigen. 2. Droog de set grondig af na het reinigen om te voorkomen dat er waterdruppels achterblijven die de verzinkte laag kunnen beschadigen. 3. Bewaar de set op een droge plaats om te voorkomen dat vocht de verzinkte laag aantast. 4. Controleer regelmatig de staat van de verzinkte laag. Als er beschadigingen zijn, zoals krassen of roestplekken, moet de set worden gerepareerd of vervangen. 5. Vermijd het gebruik van de set voor het opruimen van scherpe voorwerpen of chemicaliën, omdat deze de verzinkte laag kunnen beschadigen. Door deze onderhoudsinstructies te volgen, kunt u de levensduur van uw verzinkte stoffer en blik set verlengen en ervoor zorgen dat deze er als nieuw blijft uitzien.

Hoe draagt het gebruik van een sluitend stofblik bij aan de hygiëne in een horecagelegenheid?

Het gebruik van een sluitend stofblik draagt bij aan de hygiëne in een horecagelegenheid om verschillende redenen. Ten eerste voorkomt het sluitende mechanisme van het stofblik dat stof, vuil en andere verontreinigingen die tijdens het schoonmaken worden opgeveegd, terug in de lucht terechtkomen. Dit is belangrijk omdat deze deeltjes kunnen bijdragen aan de verspreiding van ziektekiemen en allergenen die een risico vormen voor de gezondheid van de klanten en het personeel. Daarnaast zorgt het sluitende stofblik ervoor dat het opgeveegde vuil veilig en hygiënisch kan worden verwijderd zonder dat het opnieuw wordt verspreid. Het voorkomt dat het vuil uit het stofblik valt tijdens het transport naar de vuilnisbak, waardoor het risico op besmetting van oppervlakken en de omgeving wordt verminderd. Bovendien kan het gebruik van een sluitend stofblik helpen bij het verminderen van de schoonmaaktijd en het verbeteren van de efficiëntie van het schoonmaakproces. Het stofblik kan snel en gemakkelijk worden geleegd zonder dat het opgeveegde vuil opnieuw moet worden opgepakt of opnieuw moet worden gereinigd, waardoor het schoonmaakproces sneller kan worden afgerond. Tot slot draagt het gebruik van een sluitend stofblik bij aan de algehele uitstraling van de horecagelegenheid. Het zorgt ervoor dat de omgeving schoon en netjes blijft, waardoor klanten een positieve indruk krijgen van de hygiëne en de kwaliteit van de dienstverlening. Kortom, het gebruik van een sluitend stofblik is een belangrijk onderdeel van het schoonmaakproces in een horecagelegenheid. Het draagt bij aan de hygiëne en veiligheid van de omgeving, vermindert de schoonmaaktijd en verbetert de algehele uitstraling van de gelegenheid.

Welke overwegingen moeten worden gemaakt bij het kiezen van de juiste stoffer en blik set voor een horecagelegenheid?

Bij het kiezen van de juiste stoffer en blik set voor een horecagelegenheid zijn er verschillende overwegingen die moeten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de set voldoet aan de behoeften van de omgeving en de gebruikers. Hieronder volgen enkele belangrijke overwegingen: 1. Materiaal: Het materiaal van de stoffer en blik set moet duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn, omdat deze vaak wordt gebruikt voor het opruimen van vuil en afval in een horecagelegenheid. Een set van kunststof of metaal kan bijvoorbeeld een goede keuze zijn. 2. Grootte: De grootte van de stoffer en blik set moet passen bij de grootte van de ruimte en de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. Een te kleine set kan inefficiënt zijn en een te grote set kan onhandig zijn om op te bergen. 3. Ergonomie: De set moet ergonomisch zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor de gebruiker en om vermoeidheid en letsel te voorkomen. Een set met een lange steel kan bijvoorbeeld handig zijn om te voorkomen dat de gebruiker moet bukken. 4. Kleur: De kleur van de set kan van belang zijn in een horecagelegenheid, omdat deze kan helpen bij het voorkomen van kruisbesmetting. Een set met verschillende kleuren kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor verschillende gebieden in de keuken. 5. Prijs: De prijs van de set moet passen bij het budget van de horecagelegenheid. Hoewel duurdere sets vaak van hogere kwaliteit zijn, kan een goedkopere set ook voldoen aan de behoeften van de omgeving. 6. Onderhoud: De set moet gemakkelijk te onderhouden zijn om hygiëne en duurzaamheid te garanderen. Een set die gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald voor reiniging kan bijvoorbeeld handig zijn. Door rekening te houden met deze overwegingen kan een horecagelegenheid de juiste stoffer en blik set kiezen die voldoet aan de behoeften van de omgeving en de gebruikers.