Waarschuwingsborden

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Promoline
  Promoline
  Waarschuwingsbord - Wet floor - Inklapbaar - Promoline
  Wanneer een vloer nat is dan kan deze al snel spekglad zijn. Het is helaas niet altijd goed te zien of de vloer nat is en binnen uw horecazaak staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom is het belangrijk dat u na het moppen van de vloer een opvallend waarschuwingsbord neerzet. Dit waarschuwingsbord heeft een felle gele kleur en is aan beide zijden... Meer
  Voorraad status: Op voorraad
  • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  Special Price 6,25 Regular Price 12,99
 2. Waarschuwingsbanaan - Caution wet floor - Geel - H 60 x 29.2 x 29.2 CM - Polypropyleen - GK976
  Bananenschil waarschuwingsbord "Caution wet floor"Kleur: geel. Meertalig en vrijstaand.Eigenzinnig waarschuwingsbord met teksten in Engels, Spaans, Duits en Frans. Duurzame polypropyleen constructie.Zwarte/rode zeefdruk op alle 4 de zijdenStapelbaar en zeer duurzaamWaarschuwing wordt weergegeven in het Engels, Spaans, Duits en FransStevige basis... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 40,49 Regular Price 49,99
 3. Jantex
  Jantex
  Waarschuwingsbord - Wet floor - H 64 CM - Kunststof - Jantex - L416
  Jantex waarschuwingsbord "Wet floor"Vrijstaand. Tweezijdig bedrukt.Inklapbare borden voorzien van handgreep, zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn of op te hangen wanneer ze niet in gebruik zijn. Tweezijdig bedrukt.Opklapbaar om makkelijk op te kunnen bergenHandige handgreepTweezijdig bedruktLichtgewicht64cm... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 14,89 Regular Price 24,99
 4. Jantex
  Jantex
  Waarschuwingsbord - Cleaning in progress - H 64 CM - Jantex - L433
  Jantex waarschuwingsbord "Cleaning in progress"Vrijstaand. Tweezijdig.Inklapbare borden voorzien van handgreep, zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn of op te hangen wanneer ze niet in gebruik zijn. Tweezijdig bedrukt.Opklapbaar om makkelijk op te kunnen bergenStevige handgreep voor eenvoudige verplaatsingTweezijdigOpvallendSchoon te vegen... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 14,89 Regular Price 24,99
 5. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorterenVeiligheid is een prioriteit in de horeca, zowel voor uw gasten als voor uw medewerkers. Het gebruik van waarschuwingsborden is een effectieve manier om potentiële gevaren te signaleren, veiligheidsinstructies te communiceren en ongelukken te voorkomen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment waarschuwingsborden die speciaal zijn ontworpen voor de horecabranche.

Onze waarschuwingsborden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van opvallende kleuren en duidelijke symbolen of tekst om de boodschap effectief over te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zodat u de juiste borden kunt kiezen die passen bij uw specifieke behoeften en omgeving.

Of het nu gaat om het waarschuwen voor gladde vloeren, het aangeven van nooduitgangen, het markeren van verboden gebieden of het communiceren van hygiëneregels, onze waarschuwingsborden bieden een effectieve visuele manier om de veiligheid in uw horecazaak te bevorderen.

Het gebruik van waarschuwingsborden heeft verschillende voordelen. Ten eerste vergroten ze de bewustwording van mogelijke gevaren en helpen ze ongelukken te voorkomen. Ze dienen als een constante herinnering aan veiligheidsvoorschriften en helpen gasten en medewerkers om risico's te vermijden.

Daarnaast dragen waarschuwingsborden bij aan de professionaliteit van uw horecazaak. Ze laten zien dat u aandacht besteedt aan de veiligheid van uw gasten en medewerkers, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een positieve reputatie.

Waar moet je op letten bij het kopen van Waarschuwingsborden voor de horeca?

Het is van belang voor ondernemers in de horeca om de veiligheid van hun gasten en medewerkers te waarborgen. Een effectieve manier om dit te doen is door het plaatsen van waarschuwingsborden. Om de juiste borden te kiezen, is het raadzaam om te letten op de specifieke risico's die in jouw bedrijf aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om gevaren als gladde vloeren, brandgevaar of scherpe voorwerpen. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de kwaliteit van de borden, waarbij leesbaarheid en duidelijkheid van de tekst, kleuren en symbolen van belang zijn. Het is tevens raadzaam om te kiezen voor borden die gemaakt zijn van duurzaam materiaal en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Tot slot is het van belang om de borden op een duidelijk zichtbare plek te hangen, op de juiste hoogte en afstand van de gevaarlijke situatie. Door deze zaken in acht te nemen, kan een veilige omgeving gecreëerd worden voor zowel gasten als medewerkers.

Wat zijn de verschillende soorten Waarschuwingsborden voor de horeca?

In de horeca zijn er verschillende soorten waarschuwingsborden die kunnen worden gebruikt om gasten en personeel te waarschuwen voor potentiële risico's en gevaren. Een van de meest voorkomende soorten waarschuwingsborden is het bord dat aangeeft dat de vloer nat of glad kan zijn. Dit bord wordt vaak gebruikt in gebieden waar vloeren regelmatig worden schoongemaakt of waar er sprake is van water of andere vloeistoffen op de vloer. Een ander type waarschuwingsbord dat veel wordt gebruikt in de horeca is het bord dat aangeeft dat er sprake is van een bepaald allergeen in een gerecht of drankje. Dit bord wordt gebruikt om gasten te waarschuwen voor potentiële allergenen en om hen te informeren over de ingrediënten die in een bepaald gerecht of drankje worden gebruikt. Daarnaast zijn er waarschuwingsborden die aangeven dat bepaalde gebieden alleen toegankelijk zijn voor personeel of dat er een bepaalde dresscode geldt. Deze borden worden gebruikt om gasten te informeren over de regels en voorschriften van het restaurant en om ervoor te zorgen dat het personeel veilig en efficiënt kan werken. Tot slot zijn er waarschuwingsborden die aangeven dat er sprake is van een bepaald gevaar, zoals een brandblusser of een nooduitgang. Deze borden worden gebruikt om gasten te informeren over de locatie van veiligheidsvoorzieningen en om hen te helpen in geval van nood. Over het algemeen zijn waarschuwingsborden een belangrijk onderdeel van de veiligheid en het risicobeheer in de horeca. Door het gebruik van duidelijke en effectieve waarschuwingsborden kunnen restaurants en andere horecagelegenheden ervoor zorgen dat hun gasten en personeel veilig blijven en dat ze voldoen aan de wettelijke voorschriften en richtlijnen.

Wat zijn de overwegingen bij het kiezen van het materiaal en de grootte van waarschuwingsborden voor duurzaamheid en zichtbaarheid in een horeca-omgeving?

Bij het kiezen van het materiaal en de grootte van waarschuwingsborden voor duurzaamheid en zichtbaarheid in een horeca-omgeving zijn er verschillende overwegingen die meegenomen moeten worden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het doel van de waarschuwingsborden. Wat wil je ermee bereiken? Wil je gasten waarschuwen voor gevaarlijke situaties, zoals gladde vloeren of hete oppervlakken? Of wil je hen informeren over regels en voorschriften, zoals het verbod op roken of het gebruik van mobiele telefoons? Het materiaal van de waarschuwingsborden moet passen bij het doel en de omgeving waarin ze worden gebruikt. Voor borden die buiten worden gebruikt, is het belangrijk dat ze bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Voor borden die binnen worden gebruikt, moet het materiaal bestand zijn tegen slijtage en reinigingsmiddelen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de veiligheid van het materiaal. Als het bord bijvoorbeeld in de buurt van voedsel wordt geplaatst, moet het materiaal voedselveilig zijn. De grootte van de waarschuwingsborden moet ook passen bij het doel en de omgeving. Een te klein bord kan over het hoofd worden gezien, terwijl een te groot bord juist afleidend kan zijn. Het is belangrijk om te kijken naar de afstand waarop het bord moet worden gelezen en de hoeveelheid informatie die erop moet worden weergegeven. Een bord dat waarschuwt voor een gladde vloer moet bijvoorbeeld groot genoeg zijn om op te vallen en de tekst moet duidelijk leesbaar zijn. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de esthetiek van de waarschuwingsborden. Ze moeten passen bij de uitstraling van de horeca-omgeving en niet afbreuk doen aan de sfeer. Door te kiezen voor een materiaal en grootte die passen bij het doel en de omgeving, en rekening te houden met de esthetiek, kunnen waarschuwingsborden effectief en veilig worden ingezet in een horeca-omgeving.

Hoe kan het ontwerp van waarschuwingsborden worden aangepast om te passen bij de esthetiek en het thema van een horecazaak zonder de duidelijkheid en de boodschap te belemmeren?

Het ontwerp van waarschuwingsborden kan worden aangepast om te passen bij de esthetiek en het thema van een horecazaak zonder de duidelijkheid en de boodschap te belemmeren door rekening te houden met verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om de boodschap van het waarschuwingsbord duidelijk te communiceren. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van heldere en contrasterende kleuren en lettertypen die gemakkelijk te lezen zijn. Het is ook belangrijk om de tekst op het bord kort en bondig te houden, zodat het snel te begrijpen is. Ten tweede kan het ontwerp van het waarschuwingsbord worden aangepast aan de esthetiek van de horecazaak door gebruik te maken van passende kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Bijvoorbeeld, als de horecazaak een rustieke uitstraling heeft, kan het waarschuwingsbord worden ontworpen met een houten achtergrond en een eenvoudig lettertype dat past bij de sfeer van de zaak. Ten derde kan het waarschuwingsbord worden geïntegreerd in het interieurontwerp van de horecazaak. Bijvoorbeeld, als de horecazaak een industriële uitstraling heeft, kan het waarschuwingsbord worden ontworpen met een metalen frame en worden opgehangen aan een bakstenen muur. Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met de locatie van het waarschuwingsbord. Het moet op een prominente en goed zichtbare plaats worden geplaatst, zodat het de aandacht trekt en gemakkelijk te vinden is in geval van nood. Kortom, het ontwerp van waarschuwingsborden kan worden aangepast aan de esthetiek en het thema van een horecazaak zonder de duidelijkheid en de boodschap te belemmeren door rekening te houden met verschillende factoren, zoals de boodschap, kleuren, lettertypen, afbeeldingen, integratie in het interieurontwerp en locatie. Het doel is om een waarschuwingsbord te creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is en past bij de algehele uitstraling van de horecazaak.

Hoe kunnen meertalige waarschuwingsborden bijdragen aan een beter begrip en naleving door gasten en personeel in een horecazaak met een divers publiek?

Het gebruik van meertalige waarschuwingsborden in een horecazaak met een divers publiek kan bijdragen aan een beter begrip en naleving van de regels door gasten en personeel. Door de waarschuwingsborden in meerdere talen te plaatsen, kunnen gasten die de taal van het land niet spreken, toch begrijpen wat er van hen wordt verwacht en wat de consequenties zijn als zij zich niet aan de regels houden. Dit kan leiden tot een betere naleving van de regels en een veiligere omgeving voor alle gasten en personeel. Het is belangrijk om te begrijpen dat het gebruik van meertalige waarschuwingsborden geen vervanging is voor het hebben van meertalig personeel. Het hebben van meertalig personeel kan helpen om de communicatie tussen gasten en personeel te verbeteren en kan ook bijdragen aan een betere klanttevredenheid. Meertalige waarschuwingsborden kunnen echter een aanvulling zijn op het hebben van meertalig personeel en kunnen bijdragen aan een betere communicatie en begrip tussen gasten en personeel. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de culturele verschillen tussen de gasten en het personeel. Het gebruik van meertalige waarschuwingsborden moet worden aangepast aan de culturele achtergrond van de gasten en het personeel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de waarschuwingsborden geen beledigende of respectloze taal bevatten en dat ze passen bij de culturele normen en waarden van de gasten en het personeel. In het kort kan het gebruik van meertalige waarschuwingsborden bijdragen aan een beter begrip en naleving van de regels door gasten en personeel in een horecazaak met een divers publiek. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de culturele verschillen tussen de gasten en het personeel en om ervoor te zorgen dat de waarschuwingsborden passen bij de culturele normen en waarden van de gasten en het personeel.