ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Koelplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een horeca koelplaat is een multifunctioneel koelproduct waarmee je van alles kunt doen. Ze vormen onder andere een uitstekende accessoire om gerechten koel te houden bij een buffet. Daarbij kun je met deze glanzende metalen koelplaten je producten bijzonder aantrekkelijk tentoonstellen aan je klanten. Naast het buffet komen ze ook uitstekend van pas bij de catering van evenementen, aangezien je deze platen vrij gemakkelijk kunt transporteren naar de gewenste bestemming. Daarnaast hebben wij diverse koelplaten in ons assortiment, die je direct online in onze webshop kunt bekijken.

 

Ideaal voor de organisatie van je buffet of bij de catering

Deze duurzame koelplaten voor de horeca zijn een uitkomst voor elke horecazaak en zullen al snel van pas komen. Ze koelen grondig, waardoor gerechten goed op temperatuur blijven, voor zo lang als je nodig hebt. Dit komt niet alleen de structuur van de verschillende ingrediënten ten goede, maar zorgt er ook voor dat het langer vers en houdbaar blijft. Een warme salade is immers niet zo knapperig en fris, en hetzelfde geldt voor een ferm dessert dat op zijn luchtige maar stevige consistentie vertrouwt. Bovendien kun je ze gemakkelijk hygiënisch schoonmaken en voorbereiden voor het volgende gebruik.

 

Stijlvolle metalen koelplaten die professionaliteit uitstralen

Voor het koelen van gerechten en andere producten zit je bij Goos Horeca goed, want wij hebben verschillende oplossingen. Deze horeca koelplaten zijn daar een van, en ze zullen je zeker niet teleurstellen. Een aantal van hen zijn vervaardigd in Gastronormmaten, wat betekent dat je ze kunt gebruiken in combinatie met diverse horeca apparatuur. Daarnaast hebben we zowel rechthoekige als ronde koelplaten. Ze zijn de perfecte koelapparatuur voor etenswaren die uit de koeling moeten, maar wel voor langere tijd gekoeld moeten blijven. Of je er nu kleine desserts op presenteert of gekoelde verse sappen op bewaart, je kunt er werkelijk van alles mee. Bovendien zullen ze met hun strakke uiterlijk een hoge mate van professionaliteit uitstralen.