Terrasseizoen2024

Koffer standaard

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bolero
  Bolero
  Kofferstandaard - H 50 x 45 x 50 CM - Heveahout - Bolero - DL018
  Bolero opklapbare houten kofferstandaardMateriaal: rubberwood. | Opklapbaar model.Na gebruik eenvoudig in te klappen en op te bergen.Opklapbaar, dus compact op te bergenStijlvol en stevigAfmetingen (opgeklapt): 500(H) x 500(B) x 55(D)mmStaat door de gebogen poten vlak op de vloer, zodat de vloerbedekking niet beschadigd raaktOok verkrijgbaar met... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 65,49 Regular Price 79,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorterenHeeft u zich ooit afgevraagd hoe u uw gasten na een lange reis echt kunt verwennen? Het antwoord is eenvoudiger dan u misschien denkt: maak het uitpakken van hun koffers zo gemakkelijk mogelijk! Goos Horeca biedt u de perfecte oplossing met onze handige en opklapbare pliant schragen.

Het inchecken in een hotel na een lange reis kan vermoeiend zijn. Gasten kijken ernaar uit om hun koffer te openen, hun spullen uit te pakken en te ontspannen. Maar wat als er geen geschikte plek is om de koffer uit te pakken? Daar komt de pliant schraag van Goos Horeca in beeld.

Onze pliant schragen zijn ontworpen om het uitpakken een naadloze ervaring te maken. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en makkelijk te verplaatsen. Het opklapbare ontwerp maakt ze bijzonder handig, aangezien ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen als ze niet in gebruik zijn.

Maar waarom is een pliant schraag zo'n cruciaal onderdeel van de gastervaring? Het zit in de details. Gasten waarderen het als er aan hun behoeften is gedacht. Een eenvoudig hulpmiddel zoals een pliant schraag kan een groot verschil maken in hoe gasten hun verblijf ervaren.

Bovendien zijn onze pliant schragen niet alleen functioneel, maar hebben ze ook een stijlvolle uitstraling. Ze voegen een subtiele touch van elegantie toe aan elke hotelkamer en zorgen voor een positieve indruk bij uw gasten.

Waar moet je op letten bij het kopen van Pliant schraag voor de horeca?

Wanneer men als ondernemer in de horeca overweegt om een Pliant schraag aan te schaffen, zijn er enkele belangrijke factoren om in overweging te nemen. Om te beginnen is het van belang om de duurzaamheid van de schraag te evalueren, aangezien deze in de horeca vaak intensief gebruikt wordt en daarom stevig en robuust moet zijn om dagelijks gebruik te kunnen doorstaan. Verder dient men rekening te houden met de afmetingen van de schraag. Indien deze als tafel gebruikt zal worden, dient deze groot genoeg te zijn om voldoende ruimte te bieden aan gasten om te zitten en te eten. Het is tevens van belang om ervoor te zorgen dat de hoogte van de schraag overeenkomt met de hoogte van de stoelen of krukken die men wil gebruiken. Een andere belangrijke factor om in overweging te nemen is de mobiliteit van de schraag. Indien men de schraag vaak wenst te verplaatsen, is het raadzaam om te kiezen voor een model met wielen, aangezien dit het gemakkelijker maakt om de schraag te verplaatsen wanneer dit nodig is. Tot slot is het van belang om het design van de schraag te evalueren. In de horeca speelt het uiterlijk van meubels en apparatuur een belangrijke rol, aangezien deze bijdragen aan de sfeer en uitstraling van het restaurant. Het is daarom aan te raden om een schraag te kiezen die past bij de stijl en uitstraling van de horecazaak. Al met al is het kopen van een Pliant schraag voor de horeca een belangrijke investering. Door rekening te houden met de duurzaamheid, afmetingen, mobiliteit en design van de schraag, kan men ervoor zorgen dat gasten comfortabel kunnen zitten en genieten van hun maaltijd in een stijlvolle omgeving.

Wat zijn de verschillende soorten Pliant schraag voor de horeca?

Pliant is een merk dat zich richt op het produceren van diverse soorten schragen voor verschillende toepassingen. In de horeca zijn er verschillende soorten Pliant schragen beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Een van de meest voorkomende soorten Pliant schraag voor de horeca is de inklapbare schraag. Deze schraag is ideaal voor gebruik in restaurants en cafés waar extra tafels en stoelen nodig zijn tijdens drukke periodes. De inklapbare schraag is gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag wanneer deze niet in gebruik is. Een andere soort Pliant schraag die populair is in de horeca is de bar schraag. Deze schraag is speciaal ontworpen voor gebruik aan de bar en biedt een stevige basis voor het serveren van drankjes en snacks. De bar schraag is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, zodat deze kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de bar. Naast de inklapbare en bar schragen zijn er ook andere soorten Pliant schragen beschikbaar voor de horeca, zoals de bankettafel schraag en de buffet schraag. De bankettafel schraag is ontworpen voor gebruik bij banketten en biedt een stevige basis voor tafels die worden gebruikt om voedsel en drankjes op te serveren. De buffet schraag is speciaal ontworpen voor gebruik bij buffetten en biedt een stevige basis voor het serveren van voedsel en drankjes. Kortom, er zijn verschillende soorten Pliant schragen beschikbaar voor de horeca, elk ontworpen voor een specifiek doel. Door het juiste type schraag te kiezen, kunnen horecagelegenheden hun ruimte efficiënter gebruiken en een betere service bieden aan hun klanten.

Hoe kunnen Pliant schragen bijdragen aan een betere organisatie van de werkruimte in de keuken of op het terras?

Pliant schragen zijn een handig hulpmiddel voor het organiseren van de werkruimte in de keuken of op het terras. Deze schragen zijn ontworpen om tijdelijke werkoppervlakken te creëren die kunnen worden gebruikt voor het bereiden van voedsel, het serveren van drankjes of het opbergen van keukengerei. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in een drukke keuken of op een druk terras. Een van de belangrijkste voordelen van Pliant schragen is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt als werkbladen, tafels of opbergrekken, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Dit maakt ze ideaal voor kleine keukens of terrassen waar ruimte beperkt is. Door gebruik te maken van deze schragen kan men de beschikbare ruimte optimaal benutten en zo een betere organisatie van de werkruimte creëren. Een ander voordeel van Pliant schragen is hun mobiliteit. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst van de ene naar de andere locatie, waardoor de gebruiker meer flexibiliteit heeft bij het organiseren van de werkruimte. Dit is vooral handig voor buitenactiviteiten zoals barbecues op het terras, waar de werkruimte constant kan veranderen afhankelijk van het aantal gasten en de activiteiten die plaatsvinden. Ten slotte zijn Pliant schragen ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vocht en vuil, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn na gebruik. Dit zorgt voor een hygiënische en veilige werkomgeving, wat vooral belangrijk is bij het bereiden van voedsel. Kortom, Pliant schragen zijn een handig hulpmiddel voor het organiseren van de werkruimte in de keuken of op het terras. Ze zijn veelzijdig, mobiel en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in een drukke keuken of op een druk terras. Door gebruik te maken van deze schragen kan men de beschikbare ruimte optimaal benutten en zo een betere organisatie van de werkruimte creëren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Pliant schragen voor het creëren van extra werkruimte in de keuken of op het terras?

Pliant schragen zijn een handige en praktische oplossing voor het creëren van extra werkruimte in de keuken of op het terras. Deze schragen zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Het gebruik van Pliant schragen heeft een aantal voordelen. Ten eerste bieden Pliant schragen extra werkruimte, waardoor je meer ruimte hebt om te koken, te eten of te ontspannen. Dit is vooral handig als je een kleine keuken of terras hebt en niet veel ruimte hebt om te werken. Door het gebruik van schragen kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en kun je meer doen met de ruimte die je hebt. Ten tweede zijn Pliant schragen gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt ze gemakkelijk verplaatsen naar waar je ze nodig hebt, waardoor je flexibel bent in het gebruik van de ruimte. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een feestje geeft en extra werkruimte nodig hebt om hapjes en drankjes te serveren. Door het gebruik van schragen kun je snel en gemakkelijk extra werkruimte creëren waar je het nodig hebt. Ten derde zijn Pliant schragen duurzaam en gaan ze lang mee. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken dat ze snel verslijten of kapot gaan. Dit maakt ze een kosteneffectieve oplossing voor het creëren van extra werkruimte in de keuken of op het terras. Kortom, het gebruik van Pliant schragen biedt een aantal voordelen voor het creëren van extra werkruimte in de keuken of op het terras. Ze bieden extra werkruimte, zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn duurzaam en gaan lang mee. Door het gebruik van schragen kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en meer doen met de ruimte die je hebt.

Hoe kunnen Pliant schragen bijdragen aan het verminderen van kosten en het verhogen van de winstgevendheid in de horeca?

Pliant schragen zijn een type tafelondersteuning die gebruikt kan worden in de horeca-industrie. Deze schragen bieden een aantal voordelen die kunnen bijdragen aan het verminderen van kosten en het verhogen van de winstgevendheid van een horecabedrijf. Ten eerste zijn Pliant schragen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en beschadiging, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden dan andere soorten tafelondersteuning. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor de kosten voor onderhoud en reparatie worden verminderd. Een ander voordeel van Pliant schragen is dat ze flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende situaties en omgevingen. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten tafels en stoelen, en kunnen worden aangepast aan verschillende hoogtes en afmetingen. Dit maakt ze ideaal voor horecabedrijven die vaak van opstelling veranderen of die verschillende soorten evenementen organiseren. Ten slotte zijn Pliant schragen relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten tafelondersteuning. Dit betekent dat horecabedrijven die Pliant schragen gebruiken, minder hoeven te investeren in hun meubilair en meer geld kunnen besteden aan andere aspecten van hun bedrijf, zoals marketing, personeel en producten. Dit kan op zijn beurt leiden tot een hogere winstgevendheid en een betere financiële gezondheid van het bedrijf. Al met al kunnen Pliant schragen dus bijdragen aan het verminderen van kosten en het verhogen van de winstgevendheid in de horeca door hun duurzaamheid, flexibiliteit en relatief lage kosten. Door deze voordelen te benutten, kunnen horecabedrijven hun operationele kosten verlagen en hun winstmarges vergroten, wat kan leiden tot een gezondere en succesvollere onderneming.