Materiaal: roestvrij staalHard verchroomde 2/3 gladde en 1/3 gegroefde bakplaat2 kookzonesSpatbeschermingVerwijderbare lekbakVeiligheidsthermostaatBruto Gewicht: 34 kgAfmetingen: B 720, Bakplaat: 688 x D 460, Bakplaat: 410 x H 240 mmTemperatuur: 50 / +300 °CAansluiting: 230 V - 50 Hz - 3,5... Meer
Materiaal: roestvrij staalBakplaat is glad, hard verchroomd1 kookzoneSpatschermVerwijderbare lekbakVeiligheidsthermostaatBruto Gewicht: 24 kgAfmetingen: B 550, Bakplaat: 518 x D 380, Bakplaat: 328 x H 240 mmTemperatuur: 50 / +300 °CAansluiting: 230 V - 50 Hz - 2,4... Meer
Materiaal: roestvrij staalHoge kwaliteit bakplaat gegroefdRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVerwijderbare vetverzamelaar2 verwarmingszonesBruto Gewicht: 41 kgAfmetingen: B 600, Bakplaat: 600 x D 500, Bakplaat: 400 x H 245 mmTemperatuur: 0 / +300 °CAansluiting: 400 V - 50 Hz - 6... Meer
Mobiel kookstation voor een professioneel optreden in het front-kook-bereik. Van de inductiekoker met 230 V tot de solide grillplaat van de 650 serie met 400 V - Met tot 3 tafelopzetapparaten uiterst flexibel in het catering-, evenementen- en front-kook-bereik.Controlelampje: Aan/UitFrequentie: 50 HzApparaataansluiting: 3 NACAan/Uit-schakelaar:... Meer
Serie 650 - Apparatuur voor de professionele keuken. Deze serie onderscheid zich door een optimaal energiegebruik, groot vermogen en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De diverse modules zijn makkelijk te combineren in de opbouw en variabel indeelbaar. De apparatuur is compleet gemaakt van chroomnikkelstaal 18/10. Frequentie:... Meer
Materiaal: roestvrij staalBakplaat gladKeramische coatingSpatbescherming aan drie zijdenMet twee verwarmingszonesVerwijderbare vetverzamelaarBruto Gewicht: 22 kgAfmetingen: B 600, Bakplaat: 580 x D 460, Bakplaat: 370 x H 250 mmTemperatuur: +50 / +300 °CAansluiting: 2 x 230 V - 50 Hz - 2 x 2,25... Meer
Materiaal: roestvrij staalBakplaat gladKeramische coatingspatbescherming aan drie zijdenMet drie verwarmingszonesVerwijderbare vetverzamelaarBruto Gewicht: 25 kgAfmetingen: B 800, Bakplaat: 780 x D 460, Bakplaat: 370 x H 250 mmTemperatuur: +50 / +300 °CAansluiting: 400 V - 50 Hz - 6... Meer
Materiaal: (behuizing en druipbak) roestvrij staal, (plaat) gietijzer, (handvat) hittebestendig kunststof2 verwarmingszonesGegroefde plaatVerwijderbare lekbakBakplaten zijn eenvoudig schoon te makenBruto Gewicht: 25 kgAfmetingen: B 580, Bakplaat boven: 2x 215, Bakplaat onder: 440 x D 410, Bakplaat boven: 215, Bakplaat onder: 230 x H 190... Meer
Materiaal: roestvrij staalGladde bakplaat1 bakzoneRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijdenVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 28 kgAfmetingen: B 400, Bakplaat: 400 x D 500, Bakplaat: 400 x H 245 mmTemperatuur: 0 / +300 °CAansluiting: 230 V - 50 Hz - 3... Meer
Materiaal: roestvrij staalbakplaat gladVeiligheidsthermostaatVerwijderbaar vetreservoirRVS spat beschermingBruto Gewicht: 50 kgAfmetingen: B 400, Bratplatte: 395 x D 700, Bratplatte: 530 x H 270 mmTemperatuur: 100 /+270 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 5.4... Meer
Materiaal: roestvrij staal2 onafhankelijke regelbare kookzones1/2 gladde en 1/2 gegroefde bakplaatRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbaar vetreservoirBruto Gewicht: 93 kgAfmetingen: B 800, Bratplatte: 795 x D 700, Bratplatte: 530 x H 270 mmTemperatuur: 100 /+270 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 10,8... Meer
Materiaal: roestvrij staalGladde bakplaatRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 65 kgAfmetingen: B 400, Bratplatte: 395 x D 700, Bratplatte: 530 x H 850 mmTemperatuur: 100 /+240 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 5,4... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 1.525,44Regular Price 3.699,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Materiaal: roestvrij staalBakplaat gegroefdRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 65 kgAfmetingen: B 400, Bratplatte: 395 x D 700, Bratplatte: 530 x H 850 mmTemperatuur: 100 /+240 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 5,4... Meer
Materiaal: roestvrij staal2 afzonderlijk regelbare kookzonesGladde bakplaatRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 95 kgAfmetingen: B 800, Bratplatte: 795 x D 700, Bratplatte: 530 x H 850 mmTemperatuur: 100 /+240 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 10,8... Meer
Materiaal: roestvrij staal2 afzonderlijk regelbare kookzonesGegroefde bakplaatRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 95 kgAfmetingen: B 800, Bratplatte: 795 x D 700, Bratplatte: 530 x H 850 mmTemperatuur: 100 /+240 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 10,8... Meer
Materiaal: roestvrij staal2 afzonderlijk regelbare kookzonesBakplaat 1/2 glad en 1/2 gegroefdRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVeiligheidsthermostaatVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 95 kgAfmetingen: B 800, Bratplatte: 795 x D 700, Bratplatte: 530 x H 850 mmTemperatuur: 100 /+240 °CAansluiting: 400 V - 50-60 Hz - 10,8... Meer
Materiaal: roestvrij staalGladde bakplaat3 bakzonesRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijdenVerwijderbare lekbakBruto Gewicht: 51 kgAfmetingen: B 845, Bakplaat: 830 x D 500, Bakplaat: 400 x H 245 mmTemperatuur: 0 / +300 °CAansluiting: 400 V - 50 Hz - 9... Meer
Serie 600 - Keukenapparatuur met een groot vermogen, beperkte afmetingen en een handige samenstelling. Door de vele toepassingsmogelijkheden ideaal inpasbaar bij bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, sportkantines en kleinere restaurants. Opbouw en uitrusting geheel naar eigen wens in te vullen. Apparatuur uit chroomnikkelstaal 18/10 wat mede staat... Meer
Serie 600 - Keukenapparatuur met een groot vermogen, beperkte afmetingen en een handige samenstelling. Door de vele toepassingsmogelijkheden ideaal inpasbaar bij bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, sportkantines en kleinere restaurants. Opbouw en uitrusting geheel naar eigen wens in te vullen. Apparatuur uit chroomnikkelstaal 18/10 wat mede staat... Meer
Serie 600 - Keukenapparatuur met een groot vermogen, beperkte afmetingen en een handige samenstelling. Door de vele toepassingsmogelijkheden ideaal inpasbaar bij bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants, sportkantines en kleinere restaurants. Opbouw en uitrusting geheel naar eigen wens in te vullen. Apparatuur uit chroomnikkelstaal 18/10 wat mede staat... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 1.801,84Regular Price 2.880,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Gezond, efficiënt en snel Handige bereiding van voedsel direct op het geribbelde kookoppervlak met slechts een kleine hoeveelheid vet. Gezonde en zachte bereiding van vis, vlees of groenten in een aantrekkelijke grilllook. Optimaal geschikt voor front-cooking.Controlelampje: OpwarmenFrequentie: 50 HzAan/Uit-schakelaar: NeeBreedte glasveld: 385... Meer
Multitasking: gelijktijdig grillen en warmhouden met slechts één apparaat. Grillen op het volledige oppervlak op 1/1 of grillen op 2/3 GN in combinatie met de beschermende warmhoudfunctie 1/3 GN.Controlelampje: OpwarmenFrequentie: 50/60 HzAan/Uit-schakelaar: NeeBreedte glasveld: 530 mmDiepte glasveld: 330 mmOververhittingsbeveiliging:... Meer
Serie 650 - Apparatuur voor de professionele keuken. Deze serie onderscheid zich door een optimaal energiegebruik, groot vermogen en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De diverse modules zijn makkelijk te combineren in de opbouw en variabel indeelbaar. De apparatuur is compleet gemaakt van chroomnikkelstaal 18/10 Frequentie:... Meer
Serie 650 - Apparatuur voor de professionele keuken. Deze serie onderscheid zich door een optimaal energiegebruik, groot vermogen en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De diverse modules zijn makkelijk te combineren in de opbouw en variabel indeelbaar. De apparatuur is compleet gemaakt van chroomnikkelstaal 18/10. Werkingsmodus:... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 1.576,42Regular Price 2.530,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Serie 650 - Apparatuur voor de professionele keuken. Deze serie onderscheid zich door een optimaal energiegebruik, groot vermogen en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De diverse modules zijn makkelijk te combineren in de opbouw en variabel indeelbaar. De apparatuur is compleet gemaakt van chroomnikkelstaal 18/10. Werkingsmodus:... Meer
Serie 650 - Apparatuur voor de professionele keuken. Deze serie onderscheid zich door een optimaal energiegebruik, groot vermogen en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. De diverse modules zijn makkelijk te combineren in de opbouw en variabel indeelbaar. De apparatuur is compleet gemaakt van chroomnikkelstaal 18/10. Werkingsmodus:... Meer
Materiaal: roestvrij staalHoge kwaliteit bakplaat1/3 gegroefd, 2/3 gladRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVerwijderbare vetverzamelaar3 verwarmingszonesBruto Gewicht: 51 kgAfmetingen: B 845, Bakplaat: 825 x D 500, Bakplaat: 400 x H 245 mmTemperatuur: 0 / +300 °CAansluiting: 400 V - 50 Hz - 9... Meer
Materiaal: roestvrij staalHoge kwaliteit bakplaat gegroefdRoestvrijstalen spatscherm aan drie zijdenVerwijderbare vetverzamelaar2 verwarmingszonesBruto Gewicht: 40 kgAfmetingen: B 600, Bakplaat: 600 x D 460, Bakplaat: 400 x H 235 mmTemperatuur: 0 / +300 °CAansluiting: 230 V - 50 Hz - 3,5... Meer
Op zoek naar een elektrische grill? Bij ons vind je een ruim assortiment aan elektrische grills van topkwaliteit. Met een elektrische grill geniet je van heerlijke gerechten zonder gedoe met kolen of gas. Bovendien is het ook nog eens gezonder omdat er minder vet wordt gebruikt. Bestel nu en ervaar het gemak van elektrisch grillen! Of je nu een beginner bent of een ervaren grillmeester, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en ontdek de vele voordelen van elektrisch grillen.
Waar moet je op letten bij het kopen van Grill elektrisch voor de horeca?
Bij het aanschaffen van een elektrische grill voor de horeca zijn er enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het van belang om te kijken naar de grootte van de grill en deze af te stemmen op de grootte van uw keuken en het aantal klanten dat u dagelijks bedient. Een klein restaurant heeft doorgaans geen grote grill nodig, terwijl een groot restaurant juist wel behoefte heeft aan een grotere grill om aan de vraag van klanten te kunnen voldoen. Daarnaast is de kwaliteit van de grill van groot belang. Een goede grill moet duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, zodat deze bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te maken is. Het is tevens van belang dat de grill voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van uw regio. Een andere factor om in overweging te nemen is de prijs van de grill. Het is belangrijk om een grill te kopen die binnen uw budget past, maar ook van goede kwaliteit is. Een te hoge prijs betalen voor een grill is niet wenselijk, maar besparen op kwaliteit is evenmin verstandig. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de functies van de grill. Sommige grills beschikken over extra functies, zoals een ingebouwde thermometer of een timer. Het is aan te raden om te bepalen welke functies voor uw restaurant van belang zijn en welke niet. Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u de beste grill kiezen voor uw restaurant en uw klanten tevreden houden.
Wat zijn de verschillende soorten Grill elektrisch voor de horeca?
Er zijn verschillende soorten grill elektrisch beschikbaar voor gebruik in de horeca. Een van de belangrijkste soorten is de contactgrill, die wordt gebruikt om voedsel snel en efficiënt te grillen. Dit type grill heeft twee verwarmde platen die op het voedsel worden geplaatst, waardoor het gelijkmatig wordt gegrild en aan beide zijden wordt gekookt. Contactgrills zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te bereiden, zoals vlees, vis en groenten. Een andere soort grill elektrisch voor de horeca is de plancha grill. Dit type grill heeft een vlakke, gladde kookplaat die wordt gebruikt om voedsel te grillen, te bakken of te braden. Plancha-grills zijn ideaal voor het bereiden van voedsel dat niet gemakkelijk op een contactgrill kan worden bereid, zoals eieren, pannenkoeken en delicate visfilets. Een derde soort grill elektrisch voor de horeca is de salamander grill. Dit type grill heeft een verwarmde plaat die aan het plafond van de grill is bevestigd en die wordt gebruikt om voedsel te grillen, te roosteren of te gratineren. Salamander-grills zijn ideaal voor het bereiden van voedsel dat snel moet worden gekookt, zoals steaks en hamburgers, en kunnen ook worden gebruikt om voedsel te gratineren, zoals kaas op een Franse uiensoep. Tot slot is er nog de barbecue grill, die wordt gebruikt om voedsel te grillen op een open vuur. Dit type grill is ideaal voor het bereiden van voedsel dat een rokerige smaak nodig heeft, zoals vlees en vis. Barbecue-grills zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. Kortom, er zijn verschillende soorten grill elektrisch beschikbaar voor gebruik in de horeca, waaronder contactgrills, plancha-grills, salamander-grills en barbecue-grills. Elk type grill heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten voedselbereiding en evenementen.
Hoe zit het met de milieuvriendelijkheid van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill en welke impact heeft dit op de duurzaamheid van een horecabedrijf?
De milieuvriendelijkheid van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill is afhankelijk van verschillende factoren. Bij het gebruik van een gasgrill wordt gas verbrand om de warmte te genereren die nodig is om het voedsel te koken. Dit proces stoot CO2 en andere schadelijke gassen uit die bijdragen aan de opwarming van de aarde. Daarentegen gebruikt een elektrische grill elektriciteit om de warmte te genereren die nodig is om het voedsel te koken. Als deze elektriciteit afkomstig is van hernieuwbare bronnen, zoals wind- of zonne-energie, kan de elektrische grill aanzienlijk milieuvriendelijker zijn dan een gasgrill. Het is echter belangrijk om op te merken dat de productie en afvoer van elektrische apparaten ook een impact hebben op het milieu. De productie van elektrische grills vereist de winning van grondstoffen en de productie van componenten, wat bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen en andere milieuproblemen. Bovendien kunnen elektrische apparaten moeilijker te recyclen zijn dan gasgrills vanwege de aanwezigheid van elektronische componenten en andere materialen. De impact van de milieuvriendelijkheid van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill op de duurzaamheid van een horecabedrijf kan aanzienlijk zijn. Horecabedrijven die zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid kunnen ervoor kiezen om elektrische grills te gebruiken die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen. Dit kan niet alleen helpen om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verminderen, maar ook om de perceptie van het bedrijf als milieuvriendelijk te verbeteren en klanten aan te trekken die zich zorgen maken over duurzaamheid. In conclusie, de keuze tussen een elektrische grill en een gasgrill hangt af van verschillende factoren, waaronder de bron van de elektriciteit en de impact van de productie en afvoer van de apparaten op het milieu. Horecabedrijven die zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid kunnen profiteren van het gebruik van elektrische grills die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen om hun ecologische voetafdruk te verminderen en hun klantenbestand uit te breiden.
Wat zijn de kostenbesparingen van het gebruik van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill op de lange termijn voor een horecabedrijf?
Het gebruik van een elektrische grill in plaats van een gasgrill kan op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor een horecabedrijf. Dit komt doordat elektrische grills over het algemeen energiezuiniger zijn en minder onderhoud vereisen dan gasgrills. Allereerst zijn elektrische grills over het algemeen energiezuiniger dan gasgrills. Dit komt doordat elektrische grills alleen elektriciteit gebruiken om te werken, terwijl gasgrills gas verbruiken om warmte te genereren. Elektriciteit is over het algemeen goedkoper dan gas, wat betekent dat het gebruik van een elektrische grill op de lange termijn kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening van een horecabedrijf. Daarnaast vereisen elektrische grills minder onderhoud dan gasgrills. Gasgrills hebben bijvoorbeeld regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de gasleidingen schoon en veilig blijven. Elektrische grills hebben daarentegen geen gasleidingen en hebben minder onderhoud nodig. Dit kan leiden tot besparingen op onderhoudskosten en arbeidskosten voor een horecabedrijf. Bovendien zijn elektrische grills vaak compacter en gemakkelijker te verplaatsen dan gasgrills, wat betekent dat ze minder ruimte in beslag nemen in een keuken of op een terras. Dit kan leiden tot besparingen op huurkosten voor een horecabedrijf. Tot slot kan het gebruik van een elektrische grill ook voordelen hebben op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Elektrische grills stoten geen schadelijke stoffen uit zoals gasgrills dat wel doen, en het gebruik van elektriciteit kan worden gecombineerd met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen. Kortom, het gebruik van een elektrische grill in plaats van een gasgrill kan op de lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor een horecabedrijf, vanwege de energiezuinigheid, het lagere onderhoud en de compactere vorm.
Wat zijn de onderhoudskosten van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill voor een horecabedrijf?
De onderhoudskosten van een elektrische grill ten opzichte van een gasgrill voor een horecabedrijf kunnen verschillen op basis van verschillende factoren. Een elektrische grill heeft over het algemeen minder onderhoud nodig dan een gasgrill, omdat er geen gasleidingen, branders of ontstekers zijn die moeten worden onderhouden. Elektrische grills hebben minder bewegende delen en zijn over het algemeen eenvoudiger in ontwerp, waardoor ze minder onderhoudsgevoelig zijn. De kosten voor het onderhoud van een elektrische grill zijn voornamelijk gerelateerd aan het vervangen van onderdelen zoals de verwarmingselementen en thermostaten. Deze onderdelen hebben een beperkte levensduur en moeten periodiek worden vervangen om de prestaties van de grill te behouden. Het vervangen van deze onderdelen kan echter minder duur zijn dan het vervangen van componenten van een gasgrill, zoals de branders en gastoevoerleidingen. Gasgrills hebben meer onderhoud nodig dan elektrische grills vanwege de complexiteit van hun ontwerp en het gebruik van gas. Gasgrills hebben gasleidingen, branders, ontstekers en regelkleppen die allemaal moeten worden onderhouden en vervangen als ze versleten zijn. Het onderhoud van een gasgrill kan duurder zijn dan dat van een elektrische grill vanwege de kosten van onderdelen en arbeid. Naast de kosten van onderhoud zijn er ook andere factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van het gebruik van een grill in een horecabedrijf, zoals de energiekosten en de aanschafprijs. Elektrische grills hebben over het algemeen lagere energiekosten dan gasgrills, maar kunnen duurder zijn in aanschaf. Gasgrills zijn over het algemeen goedkoper in aanschaf, maar hebben hogere energiekosten vanwege het gebruik van gas. In het algemeen kunnen de onderhoudskosten van een elektrische grill lager zijn dan die van een gasgrill voor een horecabedrijf vanwege de eenvoudigere ontwerp en minder onderhoudsgevoelige onderdelen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met andere factoren, zoals de energiekosten en de aanschafprijs, bij het bepalen van de totale kosten van het gebruik van een grill in een horecabedrijf.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-
Nieuwsbrief
close
Ontvang een kortingscode t.w.v. 20 euro!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Goos Horeca en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-. Blijf altijd op de hoogte van wekelijkse kortingen en de nieuwste producten op de website van Goos Horeca.
Kortingscode geldig bij besteding vanaf 300 euro (excl. BTW).