Terrasseizoen2024

Stoepborden

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Olympia
  Olympia
  Whiteboard - Magnetisch - Wit - H 60 x 90 CM - Olympia - GG046
  Olympia magnetisch whiteboard wit 60x90cm60(h)x90(b)cm.Aluminium frame met magnetisch bord, ideaal voor personeelsruimtes, keukens en vergaderruimtes. Eenvoudig te schoon te vegen. Inclusief bevestigingsmaterialen.Magnetisch, schoon te vegen bordIdeaal voor personeelsruimtes, keukens en vergaderruimtesDuurzaam aluminium frameEenvoudig aan de muur... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 36,49 Regular Price 44,95
 2. Securit
  Securit
  Stoepbord - H 85 x 55 x 8 CM - Securit - CE414
  Securit Duplo teakhouten stoepbord 85x55cmMaat: S. Schrijfvlak: 47x68cmStevige dubbelgelakte teak houten krijt stoepborden. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.Dubbele laag lak - geschikt voor binnen en buitenTe gebruiken met krijtstiftenTeak stijl frameMet ketting voor optimale positioneringGebruik reiniger Y994 om stift eenvoudig van de... Meer
  Voorraad status: Tijdelijk uitverkocht
   Special Price 161,49 Regular Price 194,95
  • Goohoreca

   Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

   Goohoreca

   Laagste prijs garantie

   Goohoreca

   De meeste producten de volgende dag in huis

  • Goohoreca

   Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

   Goohoreca

   Laagste prijs garantie

   Goohoreca

   De meeste producten de volgende dag in huis

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  19 producten

  Van hoog naar laag sorteren  Het gebruik van stoepborden in de horeca biedt talloze voordelen. Allereerst trekken stoepborden de aandacht van voorbijgangers en fungeren ze als krachtige marketinginstrumenten. Met je aantrekkelijk ontworpen stoepbord kun je je menu-items, speciale aanbiedingen, happy hours, live optredens en andere informatie op een opvallende manier communiceren. Stoepborden verleiden potentiële klanten om je horecagelegenheid binnen te stappen en vergroten de zichtbaarheid van je bedrijf.

  Daarnaast bieden stoepborden flexibiliteit en veelzijdigheid in gebruik. Je kunt je boodschap gemakkelijk aanpassen en updaten, afhankelijk van het seizoen, de dagelijkse specials of andere promoties. Of het nu gaat om het schrijven met krijt, het verwisselen van letters op een magnetisch bord of het programmeren van dynamische content op een digitaal stoepbord, je hebt de vrijheid om je informatie snel bij te werken en aan te passen.

  Onze stoepborden zijn niet alleen functioneel, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden en duurzaam in gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen regen, wind en UV-straling, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik. Onze stoepborden zijn stabiel en stevig, zodat ze op hun plaats blijven staan, zelfs op drukke locaties met veel voetgangersverkeer.

  Waar moet je op letten bij het kopen van Stoepborden voor de horeca?

  Als het gaat om het aantrekken van meer klanten in de horeca, kan het investeren in marketing en reclame een grote rol spelen. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is door het gebruik van stoepborden. Er zijn echter een aantal belangrijke overwegingen bij het kopen van deze borden. Ten eerste is het essentieel om de locatie te bepalen waar het stoepbord zal worden geplaatst. Het moet strategisch worden geplaatst om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Het is ook belangrijk om te controleren of er geen obstakels zijn die het zicht op het bord kunnen belemmeren. Ten tweede moet het formaat van het stoepbord worden overwogen. Het moet groot genoeg zijn om zichtbaar te zijn, maar niet zo groot dat het de doorgang belemmert. Een te groot bord kan ook een negatief effect hebben op de uitstraling van de zaak. Ten derde is het van belang om te investeren in een stoepbord van goede kwaliteit. Het moet bestand zijn tegen de elementen en duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan. Een goedkoop bord van slechte kwaliteit kan snel beschadigen en er onprofessioneel uitzien. Ten slotte is het van belang om te overwegen welke boodschap er op het bord moet worden geplaatst. Het moet duidelijk en aantrekkelijk zijn en de aandacht trekken van voorbijgangers. Het is ook belangrijk om de boodschap regelmatig te veranderen om de aandacht van klanten te blijven trekken. Door rekening te houden met de locatie, het formaat, de kwaliteit en de boodschap van het stoepbord, kan het een effectief marketinginstrument zijn dat bijdraagt aan het succes van de zaak.

  Wat zijn de verschillende soorten Stoepborden voor de horeca?

  Stoepborden zijn een belangrijk marketinginstrument voor horecabedrijven om hun menu's, aanbiedingen en evenementen te promoten. Er zijn verschillende soorten stoepborden die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en omgevingen. Het eerste type stoepbord is het klassieke A-bord. Dit type stoepbord is gemaakt van hout, metaal of kunststof en heeft twee zijden waarop informatie kan worden geplaatst. Het A-bord is ideaal voor buiten gebruik omdat het weerbestendig is en gemakkelijk te verplaatsen. Een ander type stoepbord is het krijtbord. Dit type stoepbord heeft een krijtbordoppervlak waarop informatie kan worden geschreven met krijt of krijtstiften. Krijtborden zijn ideaal voor horecabedrijven die hun menu's regelmatig willen veranderen of aanpassen. Krijtborden zijn ook aantrekkelijk omdat ze een rustieke uitstraling hebben die goed past bij bepaalde horecaconcepten. Een derde type stoepbord is het LED-bord. Dit type stoepbord heeft een digitaal display waarop informatie kan worden getoond. LED-borden zijn ideaal voor horecabedrijven die hun boodschap op een opvallende manier willen presenteren. LED-borden zijn ook handig omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast en geprogrammeerd om verschillende berichten weer te geven. Ten slotte zijn er nog de folderbakjes. Dit type stoepbord heeft een houder voor folders en flyers. Folderbakjes zijn ideaal voor horecabedrijven die hun menu's en aanbiedingen op een meer gedetailleerde manier willen presenteren. Folderbakjes zijn ook handig omdat ze klanten in staat stellen om informatie mee te nemen en te delen met anderen. Kortom, er zijn verschillende soorten stoepborden beschikbaar voor horecabedrijven, elk met hun eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk voor horecabedrijven om het juiste type stoepbord te kiezen dat past bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn stoepborden consistent zijn met de branding van mijn horecazaak en tegelijkertijd opvallen tussen de andere reclame-uitingen op straat?

  Een belangrijk aspect om te overwegen bij het ontwerpen van stoepborden voor jouw horecazaak is de consistentie met de branding van jouw zaak. Het is essentieel om de kleuren, lettertypen en stijl van jouw logo en andere marketingmaterialen te gebruiken om een samenhangend en herkenbaar merk te creëren. Dit zal ervoor zorgen dat jouw klanten jouw zaak gemakkelijk kunnen herkennen en onthouden. Naast consistentie is het van belang om op te vallen tussen de andere reclame-uitingen op straat. Dit kan bereikt worden door het gebruik van heldere kleuren en opvallende afbeeldingen. Het is echter belangrijk om niet te overdrijven, omdat dit het ontwerp rommelig kan maken en de boodschap kan verliezen. Een andere manier om op te vallen is door het gebruik van creatieve en pakkende teksten. Dit kan worden bereikt door het gebruik van woordspelingen, humor of een bijzondere aanbieding. Het is belangrijk om de boodschap kort en krachtig te houden, zodat deze gemakkelijk te lezen is voor voorbijgangers. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de locatie van het stoepbord. Plaats het bord op een strategische locatie waar het goed zichtbaar is voor voorbijgangers, maar niet in de weg staat. Het is ook belangrijk om het bord regelmatig te verplaatsen om de aandacht van voorbijgangers te blijven trekken. Door rekening te houden met deze factoren kan jouw stoepbord opvallen tussen andere reclame-uitingen op straat, terwijl het toch consistent blijft met de branding van jouw horecazaak. Dit zal helpen om jouw zaak te onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

  Welke kleuren, lettertypen en afbeeldingen kan ik het beste gebruiken op mijn stoepborden om de herkenbaarheid van mijn horecazaak te vergroten en de aandacht van voorbijgangers te trekken?

  Om de herkenbaarheid van uw horecazaak te vergroten en de aandacht van voorbijgangers te trekken, zijn er enkele belangrijke aspecten waar u rekening mee kunt houden bij het kiezen van kleuren, lettertypen en afbeeldingen voor uw stoepborden. Kleuren spelen een cruciale rol bij het aantrekken van de aandacht en het creëren van herkenbaarheid. Het is belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij de uitstraling en sfeer van uw horecazaak. Denk aan kleuren die uw merkidentiteit weerspiegelen en die aantrekkelijk zijn voor het oog. Bijvoorbeeld, als uw horecazaak een gezellige en warme sfeer heeft, kunt u overwegen om warme kleuren zoals oranje of rood te gebruiken. Als uw horecazaak juist modern en verfijnd is, kunt u kiezen voor neutrale kleuren zoals grijs of wit, gecombineerd met een opvallende accentkleur. Het lettertype dat u kiest, moet leesbaar en goed leesbaar zijn, zelfs op afstand. Vermijd ingewikkelde en decoratieve lettertypen die moeilijk te lezen zijn. Kies in plaats daarvan voor duidelijke en eenvoudige lettertypen die de boodschap gemakkelijk overbrengen. Overweeg ook de grootte van het lettertype, zodat het opvallend genoeg is om de aandacht te trekken, zelfs van voorbijgangers die snel voorbij lopen. Afbeeldingen kunnen een krachtig middel zijn om de herkenbaarheid van uw horecazaak te vergroten. Kies afbeeldingen die de essentie van uw horecazaak weergeven en die een positieve associatie oproepen bij voorbijgangers. Bijvoorbeeld, als uw horecazaak bekend staat om heerlijke koffie, kunt u een afbeelding van een smakelijke kop koffie gebruiken. Zorg ervoor dat de afbeeldingen van goede kwaliteit zijn en dat ze duidelijk en aantrekkelijk zijn, zelfs van een afstand. Het is ook belangrijk om consistent te zijn in het gebruik van kleuren, lettertypen en afbeeldingen op al uw stoepborden en andere marketingmaterialen. Dit helpt bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en vergroot de herkenbaarheid van uw horecazaak. Kortom, bij het kiezen van kleuren, lettertypen en afbeeldingen voor uw stoepborden, is het belangrijk om rekening te houden met de uitstraling en sfeer van uw horecazaak, leesbaarheid, aantrekkelijkheid en consistentie. Door zorgvuldig te kiezen en deze elementen op harmonieuze wijze te combineren, vergroot u de herkenbaarheid van uw horecazaak en trekt u de aandacht van voorbijgangers.

  Hoe vaak moet ik mijn stoepborden voor horeca bedrijven veranderen om de aandacht van voorbijgangers te blijven trekken en hoe kan ik deze veranderingen het beste communiceren met mijn klanten?

  Het is belangrijk om te begrijpen dat de frequentie waarmee u uw stoepborden verandert, afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de locatie van uw bedrijf, het type voorbijgangers dat uw stoepborden ziet en het seizoen. Over het algemeen is het aan te bevelen om uw stoepborden minstens één keer per week te veranderen om de aandacht van voorbijgangers te blijven trekken. Dit kan variëren afhankelijk van de boodschap die u wilt overbrengen en de doelgroep die u wilt bereiken. Het is belangrijk om te onthouden dat uw stoepborden niet alleen de aandacht van voorbijgangers moeten trekken, maar ook moeten overtuigen om naar binnen te stappen en uw diensten te gebruiken. Om deze veranderingen het beste te communiceren met uw klanten, kunt u verschillende strategieën gebruiken. Een effectieve manier is om uw klanten op de hoogte te houden van uw nieuwe aanbiedingen en veranderingen via sociale media en e-mailmarketing. Door regelmatig updates te versturen, blijven uw klanten op de hoogte van uw laatste aanbiedingen en blijft u top-of-mind. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van uw stoepborden zelf om uw klanten te informeren over uw nieuwe aanbiedingen en veranderingen. Door het gebruik van opvallende kleuren en duidelijke lettertypen kunt u uw boodschap effectief overbrengen. Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat uw stoepborden een belangrijk onderdeel zijn van uw marketingstrategie en dat het regelmatig veranderen van uw boodschap en het effectief communiceren van deze veranderingen met uw klanten een cruciale rol spelen in het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.