Zeven

Tonen als Foto-tabel Lijst

155 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Oplegzeef - Ø35 CM - Steel 43 CM - RVS - Houten steel - Promoline
    Dankzij de handige haken en het lange handvat kunt u deze oplegzeeg gemakkelijk op de rand van een pan, beslagkom of maatbeker laten rusten. Zo heeft u uw handen vrij voor andere taken. De sterke oplegzeef heeft een duurzame houten steel en is vervaardigd met robuust RVS. Door deze hoogwaardige materialen geniet de oplegzeef van een uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 23,95 Regular Price 29,95
  2. Promoline
    Waardering:
    93%
    Promoline
    Passeerzeef - Ø18 CM - RVS - Promoline
    Deze fijne passeerzeef van Promoline is ideaal voor het bestuiven van gebakjes met poedersuiker of het zeven van bloem en dergelijke. Het fijne gaas maakt deze zeef geschikt voor fijne stoffen zoals poedersuiker, cacao, bloem en bakmeel. De passeerzeef is uitgevoerd in duurzaam RVS wat bijdraagt aan een lange levensduur en uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
    Special Price 5,25 Regular Price 6,95
  3. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Puntzeef - Ø18 CM- RVS - Promoline
    De puntzeef van Promoline is een ideale keukenhulp voor het zeven of filteren van bloem, soepen of sauzen. Vanwege de trechtervorm zullen vaste bestandsdelen achterblijven in de zeef, terwijl vloeistoffen er gemakkelijk doorheen vloeien. De puntzeef heeft een handig handvat om de zeef vast te houden of aan op kunt hangen.Deze puntzeef is 228 gram... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 4,99 Regular Price 6,99
  4. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Puntzeef - Ø20 CM - RVS - Promoline
    De puntzeef van Promoline is een ideale keukenhulp voor het zeven of filteren van bloem, soepen of sauzen. Vanwege de trechtervorm zullen vaste bestandsdelen achterblijven in de zeef, terwijl vloeistoffen er gemakkelijk doorheen vloeien. De puntzeef heeft een handig handvat om de zeef vast te houden of aan op kunt hangen.Deze puntzeef is 252 gram... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 6,49 Regular Price 8,99
  5. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Puntzeef - Ø24 CM - RVS - Promoline
    De puntzeef van Promoline is een ideale keukenhulp voor het zeven of filteren van bloem, soepen of sauzen. Vanwege de trechtervorm zullen vaste bestandsdelen achterblijven in de zeef, terwijl vloeistoffen er gemakkelijk doorheen vloeien. De puntzeef heeft een handig handvat om de zeef vast te houden of aan op kunt hangen.Deze puntzeef is 342 gram... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 7,49 Regular Price 9,99
  6. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Bakkers zeef - RVS - 1mm mazen - Ø25 x H 7.5 CM - Promoline
    Deze ruime zeef kan in een zeer korte tijd een grote hoeveelheid aan poedersuiker en verschillende soorten meel zeven. De fijne maaswijdte is slechts 1 mm dik wat zorgt voor een zeer fijn resultaat van zeven. Dit grote model zeef heeft een grote diameter van maar liefst 25 cm. Daarnaast is deze fraaie bakkers zeef ontworpen om lang mee te gaan. De... Meer
    Voorraad status: Nog maar 3 op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 10,95 Regular Price 14,95
  7. Promoline
    Waardering:
    93%
    Promoline
    Bakkers zeef - RVS - 1mm mazen - Ø21 x H 7 CM - Promoline
    Deze ruime zeef kan in een zeer korte tijd een grote hoeveelheid aan poedersuiker en verschillende soorten meel zeven. De fijne maaswijdte is slechts 1 mm dik wat zorgt voor een zeer fijn resultaat van zeven. Dit grote model zeef heeft een grote diameter van maar liefst 21 cm. Daarnaast is deze fraaie bakkers zeef ontworpen om lang mee te gaan. De... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 9,85 Regular Price 12,19
  8. Promoline
    Waardering:
    96%
    Promoline
    Meel/Poedersuiker zeef - RVS - Ø12 x H 13 CM - Promoline
    Deze duurzame meel- en poedersuiker zeef is uiterst handig in gebruik. Het prachtige hoogglans RVS geeft de zeef een stijlvolle uitstraling. Bovendien is het RVS robuust en sterk, het gaat gegarandeerd jaren mee. Dankzij het handige knijpmechanisme is de zeef is met één hand te bedienen. Promoline is een bekend merk in de horecabranche en heeft... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 14,25 Regular Price 19,95
  9. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  10. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Oplegzeef - Ø30 CM - Steel 43 CM - RVS - Houten steel - Promoline
    Dankzij de handige haken en het lange handvat kunt u deze oplegzeeg gemakkelijk op de rand van een pan, beslagkom of maatbeker laten rusten. Zo heeft u uw handen vrij voor andere taken. De sterke oplegzeef heeft een duurzame houten steel en is vervaardigd met robuust RVS. Door deze hoogwaardige materialen geniet de oplegzeef van een uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 19,75 Regular Price 24,95
  11. Promoline
    Waardering:
    96%
    Promoline
    Puntzeef - RVS - Ø20 CM - Promoline
    Deze degelijke puntzeef is geproduceerd door het erkende merk Gastro en bestaat geheel uit roestvast materiaal. RVS is ideaal voor het gebruik in de horeca dankzij de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud. Door de ruime diameter van 20 cm is de puntzeef geschikt voor het zeven van droge en natte ingrediënten en gerechten. Deze fijne zeef... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 15,35 Regular Price 19,95
  12. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Puntzeef - RVS - Ø24 CM - Promoline
    Deze degelijke puntzeef is geproduceerd door het erkende merk Promoline en bestaat geheel uit roestvast materiaal. RVS is ideaal voor het gebruik in de horeca dankzij de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud. Door de ruime diameter van 24 cm is de puntzeef geschikt voor het zeven van droge en natte ingrediënten en gerechten. Deze fijne... Meer
    Voorraad status: Nog maar 2 op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 21,95 Regular Price 29,95
  13. Promoline
    Waardering:
    93%
    Promoline
    Saus/Bouillonzeef - Ø12 CM - RVS - Promoline
    Het zeven van sauzen en bouillon gaat u voortaan gemakkelijk af met deze praktische zeef van Promoline. De zeef is zo ontworpen dat u hem op de rand van een pan of maatbeker kunt laten rusten. Op die manier heeft u uw handen vrij voor andere handelingen. De saus en bouillonzeef is geheel vervaardigd van robuust RVS. Dankzij dit sterke materiaal... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 4,39 Regular Price 5,59
  14. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Saus/Bouillonzeef - Ø15 CM - RVS - Promoline
    Het zeven van sauzen en bouillon gaat u voortaan gemakkelijk af met deze praktische zeef van Promoline. De zeef is zo ontworpen dat u hem op de rand van een pan of maatbeker kunt laten rusten. Op die manier heeft u uw handen vrij voor andere handelingen. De saus en bouillonzeef is geheel vervaardigd van robuust RVS. Dankzij dit sterke materiaal... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 5,49 Regular Price 6,69
  15. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Saus/Bouillonzeef - Ø18 CM - RVS - Promoline
    Het zeven van sauzen en bouillon gaat u voortaan gemakkelijk af met deze praktische zeef van Promoline. De zeef is zo ontworpen dat u hem op de rand van een pan of maatbeker kunt laten rusten. Op die manier heeft u uw handen vrij voor andere handelingen. De saus en bouillonzeef is geheel vervaardigd van robuust RVS. Dankzij dit sterke materiaal... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 6,59 Regular Price 7,79
  16. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Saus/Bouillonzeef - Ø20 CM - RVS - Promoline
    Het zeven van sauzen en bouillon gaat u voortaan gemakkelijk af met deze praktische zeef van Promoline. De zeef is zo ontworpen dat u hem op de rand van een pan of maatbeker kunt laten rusten. Op die manier heeft u uw handen vrij voor andere handelingen. De saus en bouillonzeef is geheel vervaardigd van robuust RVS. Dankzij dit sterke materiaal... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
    Special Price 7,69 Regular Price 8,89
  17. Promoline
    Waardering:
    95%
    Promoline
    Passeerzeef - Ø16 CM - RVS - Promoline
    Deze fijne passeerzeef van Promoline is ideaal voor het bestuiven van gebakjes met poedersuiker of het zeven van bloem en dergelijke. Het fijne gaas maakt deze zeef geschikt voor fijne stoffen zoals poedersuiker, cacao, bloem en bakmeel. De passeerzeef is uitgevoerd in duurzaam RVS wat bijdraagt aan een lange levensduur en uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
    Special Price 4,19 Regular Price 5,99
  18. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  19. Promoline
    Waardering:
    93%
    Promoline
    Passeerzeef - Ø20 CM - RVS - Promoline
    Deze fijne passeerzeef van Promoline is ideaal voor het bestuiven van gebakjes met poedersuiker of het zeven van bloem en dergelijke. Het fijne gaas maakt deze zeef geschikt voor fijne stoffen zoals poedersuiker, cacao, bloem en bakmeel. De passeerzeef is uitgevoerd in duurzaam RVS wat bijdraagt aan een lange levensduur en uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
    Special Price 6,25 Regular Price 8,95
  20. Promoline
    Waardering:
    94%
    Promoline
    Passeerzeef - Ø25 CM - RVS - Promoline
    Deze fijne passeerzeef van Promoline is ideaal voor het bestuiven van gebakjes met poedersuiker of het zeven van bloem en dergelijke. Het fijne gaas maakt deze zeef geschikt voor fijne stoffen zoals poedersuiker, cacao, bloem en bakmeel. De passeerzeef is uitgevoerd in duurzaam RVS wat bijdraagt aan een lange levensduur en uitstekende... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Spoedlevering: Voor 15:00 besteld, morgen in huis
    Special Price 8,39 Regular Price 10,99
  21. Hendi
    Waardering:
    100%
    Hendi
    Oplegzeef - Houten handgreep - Ø36 cm - Hendi - 639023
    Deze Hendi Oplegzeef met dubbelgaas is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele keuken. Met een diameter van 360 mm en een lengte van 850 mm biedt deze zeef een ruim oppervlak voor het zeven en uitlekken van grote hoeveelheden ingrediënten. Het dubbelgaas ontwerp zorgt voor een efficiënte filtering, waardoor u gemakkelijk vloeistoffen van... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 21,89 Regular Price 28,-
  22. Hendi
    Hendi
    Oplegzeef - Houten handgreep - Ø26 cm - Hendi - 639009
    De Hendi Oplegzeef, dubbelgaas, is een essentieel hulpmiddel in elke professionele keuken. Deze zeef, met een diameter van 260 mm en een lengte van 580 mm, is ontworpen om efficiënt vloeistoffen van vaste stoffen te scheiden, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan taken, waaronder het afgieten van pasta, het zeven van sauzen en het... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 15,94 Regular Price 22,-
  23. Hendi
    Hendi
    Puntzeef - Ø18.5 cm - Hendi - 547304
    De Hendi Puntzeef, met een diameter van 180 mm en een lengte van 380 mm, is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele keuken. Deze zeef is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal (RVS), wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Het fijne gaas vangt effectief kleine deeltjes op, waardoor het ideaal is voor het zeven van... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 14,41 Regular Price 20,-
  24. Hendi
    Hendi
    Puntzeef - Ø23.5 cm - Hendi - 547502
    De Hendi Puntzeef is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele keuken, ontworpen om snel en efficiënt vloeistoffen van vaste stoffen te scheiden. Met een diameter van 23,5 cm en een lengte van 43,5 cm is deze zeef ideaal voor het zeven van grote hoeveelheden pasta, rijst, groenten of fruit. De zeef is vervaardigd uit roestvast staal, wat... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 16,58 Regular Price 21,-
  25. Hendi
    Hendi
    Puntzeef - Half gaas - Ø20.5 cm - Hendi - 647554
    De Hendi Puntzeef, Half Gaas, is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele keuken. Deze zeef, gemaakt van duurzaam roestvast staal, is ontworpen om vloeistoffen van vaste stoffen te scheiden en is ideaal voor het afgieten van pasta, rijst, groenten en meer. Met een diameter van 20,5 cm en een hoogte van 46 cm, biedt deze zeef een ruime... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 20,83 Regular Price 30,-
  26. Hendi
    Hendi
    Groentezeef - RVS 1810 - H 17.5 X 21.5 X 40 CM - Hendi - 515501
    De Hendi Groentezeef is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele keuken, ontworpen om groenten, fruit en andere ingrediënten snel en efficiënt te wassen, af te gieten en te zeven. Deze zeef is vervaardigd uit duurzaam roestvast staal (RVS), waardoor hij bestand is tegen roest en corrosie, en is geschikt voor gebruik in de vaatwasser voor... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 42,46 Regular Price 59,-
  27. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  28. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø12 cm - Hendi - 635001
    Ontdek de veelzijdige Passeerzeef van Hendi, een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele keuken. Met een diameter van 120 mm en een lengte van 290 mm is deze zeef ideaal voor het zeven en pureren van een verscheidenheid aan ingrediënten, van delicate sauzen tot groenten. De zeef is gemaakt van duurzaam metaal en heeft een stevige draadgreep... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 1,66 Regular Price 3,95
  29. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø16 cm - Hendi - 635155
    De Hendi Passeerzeef is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele keuken, ontworpen om snel en moeiteloos een gladde en klontvrije consistentie te creëren. Deze passeerzeef, met een diameter van 16 cm en een lengte van 34 cm, is gemaakt van duurzaam metaal en is bestand tegen de zware omstandigheden van een drukke keuken. Het ergonomische... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 2,25 Regular Price 4,95
  30. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø18 cm - Hendi - 635209
    De Hendi Passeerzeef, onderdeel van de Kitchen Line, is een onmisbaar hulpmiddel voor het pureren en zeven van ingrediënten in elke professionele keuken. Deze passerzeef, gemaakt van duurzaam metaal, is ontworpen om een verscheidenheid aan taken aan te kunnen, van het maken van gladde sauzen tot het zeven van fijne deeltjes. Met een diameter van... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 2,81 Regular Price 5,95
  31. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø20 cm - Hendi - 635308
    De Hendi Passeerzeef, onderdeel van de Kitchen Line, is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele keuken. Deze zeef, gemaakt van roestvast staal, is ontworpen voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor hij bestand is tegen de zware omstandigheden in een commerciële keukenomgeving. Met een diameter van 200 mm en een lengte van 365... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 3,10 Regular Price 5,95
  32. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø23 cm - Hendi - 635407
    De Hendi Passeerzeef is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele keuken. Deze zeef is vervaardigd uit roestvast staal, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam en bestand is tegen corrosie, wat hem ideaal maakt voor intensief gebruik in veeleisende horecaomgevingen. De passerzeef heeft een diameter van 23 cm en een lengte van 39,5 cm, waardoor... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 4,34 Regular Price 7,95
  33. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - Draadgreep - Ø25 cm - Hendi - 635605
    De Hendi Passeerzeef, onderdeel van de Kitchen Line, is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele keuken. Deze zeef, met een diameter van 250 mm en een lengte van 420 mm, is ideaal voor het zeven en pureren van een verscheidenheid aan ingrediënten, zoals fruit, groenten en sauzen. Gemaakt van duurzaam metaal, is de zeef bestand tegen... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 5,40 Regular Price 9,95
  34. Hendi
    Hendi
    Oplegzeef - Houten handgreep - Ø31 cm - Hendi - 639016
    De Hendi Oplegzeef met dubbelgaas is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele keuken. Met een diameter van 310 mm en een lengte van 800 mm is deze zeef ideaal voor het zeven en afgieten van grote hoeveelheden voedsel, zoals pasta, rijst, groenten en fruit. Het dubbelgaas ontwerp zorgt voor een optimale drainage, waardoor overtollig water... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 19,51 Regular Price 25,-
  35. Hendi
    Hendi
    Bolzeef - Fijn gaas - Ø10 cm - Hendi - 638309
    De Hendi Bolzeef uit de Profi Line is een onmisbaar hulpmiddel in elke professionele keuken. Deze zeef, met een diameter van 100 mm en een lengte van 255 mm, is ideaal voor het zeven van kleine hoeveelheden ingrediënten, zoals bloem, suiker en specerijen. Het fijne gaas van de zeef zorgt voor een nauwkeurige filtering, zodat u alleen de gewenste... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 4,46 Regular Price 7,95
  36. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  37. Hendi
    Hendi
    Bolzeef - Fijn gaas - Ø15 cm - Hendi - 638507
    De Hendi Bolzeef, onderdeel van de Profi Line, is een essentieel hulpmiddel in elke professionele keuken. Deze zeef, gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, is ontworpen om aan de strenge eisen van de horeca te voldoen. Met een diameter van 145 mm en een lengte van 340 mm is hij ideaal voor het zeven en afgieten van een breed scala aan... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 7,95 Regular Price 11,95
  38. Hendi
    Hendi
    Bolzeef - Fijn gaas - Ø20 cm - Hendi - 638705
    De Hendi Bolzeef Profi Line is een essentieel stuk gereedschap voor elke professionele keuken, speciaal ontworpen voor het efficiënt zeven van vloeistoffen en het verwijderen van vaste deeltjes. Met een diameter van 21 cm en een lengte van 45 cm, biedt deze bolzeef een ruime capaciteit en is hij geschikt voor een verscheidenheid aan taken. De... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 14,24 Regular Price 21,-
  39. Hendi
    Hendi
    Bolzeef - Fijn gaas - Ø25 cm - Hendi - 638903
    De Hendi Bolzeef, onderdeel van de professionele Profi Line, is een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken. Met een diameter van 230 mm en een hoogte van 455 mm is deze zeef perfect voor het zeven van een verscheidenheid aan ingrediënten, van bloem tot suiker en zelfs kleine stukjes fruit of groente. De fijnmazige gaasconstructie zorgt voor een... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 19,51 Regular Price 25,-
  40. Hendi
    Hendi
    Passeerzeef - RVS - Ø16 cm - Hendi - 637104
    De Hendi Passeerzeef, onderdeel van de Profi Line, is een onmisbaar hulpmiddel voor professionele keukens, ontworpen om snel en efficiënt vloeistoffen van vaste stoffen te scheiden. Deze passeerzeef, gemaakt van duurzaam roestvrij staal (RVS), is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor hij ideaal is voor intensief gebruik in de horeca. Met... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price 4,68 Regular Price 8,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

155 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een zeef is niet alleen een handig keukengerei om ingrediënten te ontzien van klontjes en ongewenste deeltjes, het kan ook helpen bij de presentatie van gerechten. Een vleugje poedersuiker op een gebakje of een mooie topping van cacao op een cappuccino zorgt voor een finishing touch. Voor het toevoegen van poedersuiker op een gebakje heb je overigens een andere zeef nodig, dan voor het zeven van poedersuiker voor een cakebeslag. Daarom hebben we bij Goos Horeca een ruim assortiment aan horeca zeven voor verschillende doeleinden.

 

Van kleine puntzeven tot ruime bakkerszeven

We vertellen je graag meer over ons assortiment van professionele zeven voor de horecakeuken. Kleine puntzeven en passeerzeven met een fijnmazig gaas zijn perfect voor het zeven van bouillons en sauzen. Voor bakkers hebben we ruime bakkerszeven waarmee je grote hoeveelheden bloem en meel gemakkelijk kunt zeven. Daarnaast hebben we ook groentezeven met meerdere inzetten voor fijn, middel en grof zeven. Een andere handige zeef is de oplegzeef, die je gemakkelijk op een kom of pan kunt leggen door zijn lange steel en ophangoog. Het erkende merk Promoline biedt zelfs een set van 4 bakkerszeven, compleet met gaas in verschillende maasdiktes.

 

Goos Horeca heeft voor elk gerecht de juiste zeef

Kortom, een zeef is een veelzijdig keukengereedschap dat je gebruiken voor het zeven van allerlei producten, zoals sauzen, bouillons, sappen en jam. Koks en professionele patissiers gebruiken vaak zeven ook om een fijne en gladde textuur te krijgen bij het maken van gerechten zoals crèmes, custards. Met ons brede aanbod aan zeven hebben wij voor elke behoefte de juiste zeef. Bestel direct snel, voordelig en gemakkelijk online bij Goos Horeca!



Ontdek de veelzijdigheid en het belang van zeven in de horeca. Of het nu gaat om het filteren van ingrediënten, het creëren van gladde sauzen of het verwijderen van ongewenste klontjes, zeven spelen een cruciale rol in de keuken.


In de horeca is het bereiken van de gewenste textuur en consistentie van gerechten essentieel. Zeven bieden de perfecte oplossing voor het filteren en zeven van ingrediënten om een gladde en gelijkmatige basis te creëren. Of het nu gaat om het verwijderen van klontjes uit sauzen, het zeven van bloem voor bakgerechten of het scheiden van vloeistoffen en vaste stoffen, zeven zorgen voor een professioneel resultaat. Horecabedrijven kunnen kiezen uit verschillende maten en maaswijdtes, afhankelijk van hun specifieke behoeften en de gewenste fijnheid van de zeefresultaten.


Hygiëne en efficiëntie zijn van groot belang in de horeca. Het kiezen van zeven met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. Roestvrijstalen zeven zijn bestand tegen corrosie, roest en voedselzuren, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik in drukke keukens. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor horecabedrijven voldoen aan de hygiënenormen en snel kunnen werken tijdens piekuren.


Veelzijdigheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van zeven voor de horeca. Zeven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals ronde, conische of puntzeven, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Puntzeven zijn ideaal voor het zeven van kleinere hoeveelheden ingrediënten, terwijl ronde zeven handig zijn voor grotere porties. Horecabedrijven kunnen ook zeven kiezen met handvatten voor een betere controle en stabiliteit tijdens het zeven. Door rekening te houden met de specifieke behoeften van hun keukenactiviteiten, kunnen zeven worden gekozen die perfect passen bij de vereisten van het horecabedrijf.


Opslag en gebruiksgemak zijn ook belangrijke overwegingen bij het kiezen van zeven. Zeven moeten gemakkelijk op te bergen zijn, bijvoorbeeld door ze op te stapelen of op te hangen, zodat ze snel en gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens drukke service-uren. Het gebruik van zeven met ergonomische handvatten zorgt voor comfort en grip, wat bijdraagt aan de efficiëntie van de keukenwerkzaamheden. Horecabedrijven moeten ook letten op de duurzaamheid van zeven om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en lang meegaan.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van roestvrijstalen zeven in vergelijking met siliconen zeven in de horeca?

Roestvrijstalen zeven bieden verschillende voordelen ten opzichte van siliconen zeven in de horeca. Ten eerste is roestvrij staal een duurzaam en robuust materiaal dat bestand is tegen zware belasting en langdurig gebruik. Dit maakt roestvrijstalen zeven ideaal voor de veeleisende omgeving van een professionele keuken. In tegenstelling tot siliconen zeven, die gevoeliger zijn voor beschadiging en slijtage, kunnen roestvrijstalen zeven jarenlang meegaan zonder dat ze hun functionaliteit verliezen. Een ander voordeel van roestvrijstalen zeven is hun hygiënische eigenschappen. Roestvrij staal is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat het geen voedseldeeltjes, bacteriën of geuren absorbeert. Dit maakt het reinigen van roestvrijstalen zeven eenvoudig en effectief, waardoor de kans op kruisbesmetting en voedselveiligheidsproblemen wordt verminderd. Bovendien kunnen roestvrijstalen zeven worden gesteriliseerd op hoge temperaturen, wat extra zekerheid biedt bij het voorkomen van bacteriële besmetting. Daarnaast bieden roestvrijstalen zeven een grotere stabiliteit en stevigheid tijdens het zeven van ingrediënten. Het stijve en solide karakter van roestvrij staal zorgt ervoor dat zeven niet buigen of vervormen, zelfs niet bij het verwerken van grote hoeveelheden voedsel. Dit helpt bij het verkrijgen van consistente resultaten en voorkomt dat zeven tijdens het gebruik breken of beschadigd raken. Tot slot hebben roestvrijstalen zeven een breed scala aan maasgroottes en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de horeca. Of het nu gaat om het zeven van meel, het filteren van sauzen of het afscheiden van vaste stoffen uit vloeistoffen, roestvrijstalen zeven bieden de veelzijdigheid die nodig is in een professionele keuken. Kortom, roestvrijstalen zeven bieden duurzaamheid, hygiëne, stabiliteit en veelzijdigheid in vergelijking met siliconen zeven in de horeca. Hun robuuste constructie en gemakkelijke reiniging maken ze ideaal voor intensief gebruik, terwijl hun niet-poreuze eigenschappen en steriliseerbaarheid zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste zeef voor een specifieke taak in de horeca?

Bij het kiezen van de juiste zeef voor een specifieke taak in de horeca zijn er verschillende belangrijke factoren om te overwegen. Allereerst is het essentieel om te kijken naar het type voedsel dat gezeefd moet worden. Sommige voedingsmiddelen, zoals soepen of sauzen, vereisen fijnere zeven om kleine deeltjes of klontjes te verwijderen, terwijl andere, zoals pasta of groenten, baat hebben bij grovere zeven om sneller en efficiënter te kunnen zeven. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de zeef. Afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die gezeefd moet worden, kan het nodig zijn om te kiezen voor een grotere zeef met een ruimere capaciteit. Dit voorkomt dat de zeef overbelast raakt en zorgt voor een vlotte doorstroming van het voedsel. Een andere factor om te overwegen is het materiaal van de zeef. Roestvrij staal is een veel voorkomend materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is het belangrijk om te controleren of de zeef een stevig handvat heeft dat comfortabel in de hand ligt, zodat het zeven gemakkelijk en veilig kan worden uitgevoerd. Naast deze praktische overwegingen is het ook van belang om rekening te houden met de esthetiek van de zeef. In de horeca speelt presentatie een grote rol, dus het kiezen van een zeef die past bij de stijl en uitstraling van het restaurant kan een positieve invloed hebben op de algehele ervaring van de gasten. Tot slot is het raadzaam om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van de zeef. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor de goedkoopste optie, is het belangrijk om te investeren in een zeef van goede kwaliteit die lang meegaat en efficiënt zijn taak kan vervullen. Al met al zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van de juiste zeef voor een specifieke taak in de horeca het type voedsel, de capaciteit, het materiaal, de esthetiek en de prijs-kwaliteitverhouding. Door zorgvuldig rekening te houden met deze factoren kan een horecagelegenheid de juiste zeef selecteren die voldoet aan de behoeften van de keuken en bijdraagt aan een succesvolle culinaire ervaring voor de gasten.

Hoe kan het gebruik van verschillende soorten zeven de efficiëntie en productiviteit in een horecakeuken verbeteren?

In een horecakeuken is efficiëntie en productiviteit van groot belang om ervoor te zorgen dat de gerechten op tijd en van hoge kwaliteit worden bereid. Het gebruik van verschillende soorten zeven kan hierbij een belangrijke rol spelen. Ten eerste kan het gebruik van zeven met verschillende maaswijdtes helpen om ingrediënten op de juiste grootte te krijgen. Bijvoorbeeld, een grove zeef kan worden gebruikt om meel te zeven en grote klonten te verwijderen, terwijl een fijnere zeef kan worden gebruikt om poedersuiker of cacaopoeder te zeven en klontjes te verwijderen. Dit zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van ingrediënten en voorkomt dat er klontjes in het beslag of de saus terechtkomen, wat tijd en energie bespaart bij het mengen en roeren. Ten tweede kan het gebruik van zeven helpen bij het verwijderen van ongewenste stukjes of deeltjes uit ingrediënten. Bijvoorbeeld, een zeef kan worden gebruikt om zaden of pitjes uit vruchten te verwijderen voordat ze worden verwerkt in een gerecht. Dit voorkomt dat er ongewenste stukjes in het gerecht terechtkomen en zorgt voor een betere presentatie van het gerecht. Ten derde kan het gebruik van zeven helpen bij het creëren van een gladde en homogene textuur in sauzen en soepen. Door ingrediënten door een zeef te drukken, worden eventuele klontjes of stukjes verwijderd en wordt een gladdere textuur bereikt. Dit zorgt voor een betere smaak en presentatie van het gerecht en bespaart tijd bij het mengen en roeren. Kortom, het gebruik van verschillende soorten zeven kan de efficiëntie en productiviteit in een horecakeuken verbeteren door het creëren van een gelijkmatigere verdeling van ingrediënten, het verwijderen van ongewenste stukjes en het creëren van een gladde textuur in sauzen en soepen. Door het gebruik van zeven kan er tijd en energie worden bespaard bij het bereiden van gerechten en kan de kwaliteit van het eindproduct worden verbeterd.

Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten die gemaakt worden bij het zeven van ingrediënten en hoe kunnen deze worden voorkomen?

Wanneer we ingrediënten zeven, willen we ongewenste stukjes en klontjes uit ons mengsel verwijderen om een ​​gladde en homogene textuur te verkrijgen. Een veelvoorkomende fout is echter dat mensen te snel of te hard zeven, waardoor er ongewenste stukjes in het mengsel achterblijven. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige textuur en ongewenste smaakcombinaties. Een andere fout is het gebruik van een zeef met te grote of te kleine gaatjes. Als de gaatjes te groot zijn, zullen er nog steeds grote stukjes in het mengsel achterblijven. Als de gaatjes te klein zijn, kan het zeven te lang duren en kan het mengsel te fijn worden, waardoor het zijn structuur verliest. Een derde veelvoorkomende fout is het niet voorbereiden van de ingrediënten voordat ze gezeefd worden. Als de ingrediënten te groot zijn, moeten ze eerst worden fijngemaakt voordat ze worden gezeefd. Als de ingrediënten te nat zijn, kan het zeven moeilijker worden en kan het mengsel te dun worden. Om deze fouten te voorkomen, is het belangrijk om de juiste zeef te kiezen en deze voor gebruik goed schoon te maken. Het is ook belangrijk om de ingrediënten voor te bereiden voordat ze worden gezeefd, zodat ze gemakkelijker door de zeef gaan. Daarnaast is het belangrijk om geduldig te zijn en de tijd te nemen om de ingrediënten goed te zeven. Door deze stappen te volgen, kunnen we een glad en homogeen mengsel krijgen dat perfect is voor onze recepten.

Hoe kan het regelmatig zeven van ingrediënten bijdragen aan de consistentie en kwaliteit van gerechten in een horecaomgeving?

Het regelmatig zeven van ingrediënten kan bijdragen aan de consistentie en kwaliteit van gerechten in een horecaomgeving op verschillende manieren. Ten eerste kan het zeven ervoor zorgen dat de ingrediënten vrij zijn van klontjes, vuil en andere onzuiverheden die de textuur en smaak van het gerecht kunnen beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk bij poedervormige ingrediënten zoals bloem, cacao en suiker, die gemakkelijk kunnen klonteren en de textuur van het gerecht kunnen verstoren. Door het zeven van deze ingrediënten wordt de consistentie van het gerecht gelijkmatiger en wordt de smaak verbeterd. Ten tweede kan het zeven van ingrediënten bijdragen aan de luchtigheid van het gerecht. Bijvoorbeeld bij het maken van cakebeslag, kan het zeven van bloem ervoor zorgen dat er meer lucht in het beslag komt, wat resulteert in een luchtigere en zachtere cake. Dit geldt ook voor het zeven van andere ingrediënten zoals bakpoeder en bicarbonaat, die ook de luchtigheid van het gerecht kunnen beïnvloeden. Ten derde kan het zeven van ingrediënten bijdragen aan de presentatie van het gerecht. Door het zeven van bijvoorbeeld poedersuiker over een taart of dessert, wordt het gerecht mooier gepresenteerd en krijgt het een professionele uitstraling. Kortom, het regelmatig zeven van ingrediënten kan bijdragen aan de consistentie, luchtigheid en presentatie van gerechten in een horecaomgeving. Het is een belangrijke techniek die bijdraagt aan de kwaliteit van gerechten en de tevredenheid van klanten.