ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Borden transportwagens

Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 3. Cambro
  Cambro
  Servieswagen - Verstelbaar - H 90.2 x 98.4 x 76.2 CM - Polyethyleen - Cambro - CT438
  Cambro verstelbare servieswagenCapaciteit: 45 tot 60 borden per stapelMet verstelbare schotten, waardoor u verschillende formaten servies kunt vervoeren. Inclusief vinyl hoes om servies hygiënisch op te slaan.Voor borden en kommen van 11 tot 33cmErgonomisch, duurzaam en gemakkelijk te manoeuvrerenMet 15,24cm zwenkwielenStevig vast wiel in het... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 974,23 Regular Price 1.910,-
 4. Jackstack
  Jackstack
  Hoes bordenrek - H 150 x 60 x 60 CM - Kunststof - Jackstack - L534
  Jackstack hoes voor 104, 88 en 72 bordenHoes met rits voor Jackstacks DN633, L528 en L531.Plastic hoes met rits, om voedsel vers te houden en te beschermen tijdens gekoelde opslag. Isolerende hoes beschikbaar om het voedsel warm en vers te houden tijdens transport. Lange levensduur en eenvoudig te reinigen. 052PC past op tafel- en verrijdbare... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 89,70 Regular Price 129,-
 5. Jackstack
  Jackstack
  Bordenrek - 104 borden - H 179 x 60 x 60 CM - Jackstack - L531
  Jackstack verrijdbaar bordenrek 104 bordenMateriaal: gelast staal. Capaciteit: 104 borden.Eenvoudig verrijdbaar model. Geschikt voor iedere bordenmaat en mogelijkheid twee bordenmaten tegelijk te gebruiken. 5 cm tussenruimte tussen de bordensteunen. Afmeting: 179(h) x 60 x 60cm.5cm ruimte tussen de bordensteunen17cm bordensteunen4x 15cm wielen (2... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 1.165,32 Regular Price 2.305,-
 6. Jackstack
  Jackstack
  Bordenrek - 52 borden - H 103 x 60 x 60 CM - Staal - Jackstack - L529
  Jackstack verrijdbaar bordenrek 52 bordenMateriaal: gelast staal. Capaciteit: 52 borden.Verstelbaar muur model. Eenvoudig op iedere wand te monteren. Geschikt voor iedere bordenmaat. 5cm ruimte tussen bordensteunen. Afmeting:70(h) x 24cm.4x 15cm wielen (waarvan 2 geremd)5cm ruimte tussen de bordensteunenKras- en roestbestendigFDA en NSF... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 748,02 Regular Price 1.465,-
 7. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 8. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dankzij deze borden transportwagens kunt u borden met eventueel gerechten er op ideaal opslaan en kunnen bijvoorbeeld gasten van een buffet de gerechten makkelijk pakken. Bekijk en bestel online bij Goos horeca!

Bent u een horecaondernemer op zoek naar manieren om uw bedrijfsvoering te optimaliseren? Heeft u ooit overwogen om borden transportwagens voor uw horecazaak in te zetten? Deze innovatieve apparatuur kan aanzienlijk bijdragen aan de efficiëntie, het gemak en de productiviteit van uw bedrijf.

Een van de grootste uitdagingen in de horeca is het efficiënt en veilig verplaatsen van serviesgoed. Borden transportwagens zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken. Ze bieden een handige, veilige en praktische oplossing voor het transporteren van grote hoeveelheden borden en ander serviesgoed van de keuken naar de eetruimte, en omgekeerd.

Borden transportwagens kunnen variëren in ontwerp, maar ze delen allemaal hetzelfde doel: het vergemakkelijken van het serveren en opruimen in uw restaurant. Ze beschikken over meerdere lagen of niveaus waar borden en schalen veilig en gestructureerd kunnen worden geplaatst, waardoor het risico op breuk en schade wordt verminderd. Dit draagt niet alleen bij aan de levensduur van uw serviesgoed, maar bespaart u ook op vervangingskosten.

Investeer in de duurzaamheid van uw horecazaak door te kiezen voor hoogwaardige borden transportwagens. Deze zijn vaak gemaakt van stevige materialen zoals roestvrij staal, die bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen, wat een essentiële eigenschap is in een omgeving waar hygiëne van het grootste belang is.

Het implementeren van borden transportwagens in uw horecazaak kan leiden tot betere werkprocessen. Ze vergemakkelijken het serveren, opruimen en reinigen, wat resulteert in minder tijd en inspanning van uw personeel. Dit leidt tot een verbeterde productiviteit, waardoor uw personeel meer tijd heeft om zich te concentreren op wat echt telt: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Bovendien kunnen deze transportwagens de veiligheid op de werkvloer verbeteren. Ze minimaliseren het risico op ongelukken, zoals struikelen of vallen, doordat het personeel minder hoeft te dragen. Dit resulteert in een veiligere werkomgeving, wat bijdraagt aan de tevredenheid van uw werknemers.

Waar moet je op letten bij het kopen van Borden transportwagens?

Borden transportwagens zijn een belangrijke investering voor ondernemers in de horeca. Bij het kopen van deze wagens zijn er diverse zaken waar je op moet letten. Zo moet de grootte van de wagen voldoende zijn om alle borden te kunnen vervoeren, maar ook niet zo groot dat de wagen onhandelbaar wordt. Het materiaal waarvan de wagen is gemaakt dient stevig genoeg te zijn om het gewicht van de borden te kunnen dragen en eenvoudig schoon te maken te zijn. Verder is het van belang om te kijken naar de manier waarop de borden worden vastgehouden en de mobiliteit van de wagen. Door deze aspecten in overweging te nemen kan een geschikte borden transportwagen worden aangeschaft die ervoor zorgt dat de borden veilig en efficiënt worden getransporteerd van de keuken naar de eetzaal en vice versa.

Wat zijn de verschillende soorten Borden transportwagens voor de horeca?

In de horeca worden verschillende soorten borden transportwagens gebruikt om borden en ander serviesgoed efficiënt te vervoeren. Een veelvoorkomend type is de bordenwagen, die speciaal is ontworpen om borden veilig te transporteren zonder dat ze beschadigd raken. Deze wagen heeft vaak meerdere niveaus, waardoor er veel borden op één wagen kunnen worden vervoerd. Er zijn ook bordenwagens met een afsluitbare kap, waardoor het serviesgoed beschermd wordt tegen stof en vuil. Een ander type transportwagen dat veel wordt gebruikt in de horeca is de glazenwagen. Deze wagen is speciaal ontworpen om glazen veilig te vervoeren zonder dat ze breken. De meeste glazenwagens hebben meerdere niveaus en zijn voorzien van rubberen strips om de glazen op hun plaats te houden. Sommige glazenwagens hebben ook een afsluitbare kap om het glaswerk te beschermen. Naast borden- en glazenwagens zijn er ook algemene transportwagens die worden gebruikt om verschillende soorten serviesgoed te vervoeren. Deze wagens hebben vaak verstelbare planken en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het restaurant of de cateringservice. Tot slot zijn er ook speciale transportwagens voor dienbladen en bestek. Deze wagens hebben vaak meerdere niveaus en zijn voorzien van haken en clips om dienbladen en bestek op hun plaats te houden tijdens het transport. Kortom, er zijn verschillende soorten borden transportwagens voor de horeca, waaronder bordenwagens, glazenwagens, algemene transportwagens en transportwagens voor dienbladen en bestek. Elk type wagen is speciaal ontworpen om serviesgoed veilig te vervoeren en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het restaurant of de cateringservice.

Hoe kunnen borden transportwagens bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering in de horeca?

Borden transportwagens kunnen bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering in de horeca op verschillende manieren. Ten eerste kunnen deze wagens helpen om voedselverspilling te verminderen. Door het gebruik van borden transportwagens kunnen gerechten die niet opgegeten zijn gemakkelijk worden verzameld en opnieuw worden gebruikt in plaats van weggegooid te worden. Dit kan niet alleen de kosten van voedselverspilling verminderen, maar ook de ecologische voetafdruk van het bedrijf verkleinen. Ten tweede kunnen borden transportwagens helpen om het energieverbruik te verminderen. Door het gebruik van deze wagens hoeft het personeel niet voortdurend heen en weer te lopen tussen de keuken en de tafels om borden en bestek op te halen en af te ruimen. Dit kan niet alleen tijd besparen, maar ook de hoeveelheid energie die nodig is om te bewegen verminderen. Dit kan bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering door het energieverbruik te verminderen en de CO2-uitstoot te verminderen. Ten derde kunnen borden transportwagens helpen om de hygiëne en veiligheid van voedsel te verbeteren. Door het gebruik van deze wagens kunnen gerechten veilig en hygiënisch worden vervoerd van de keuken naar de tafels zonder dat er kans is op besmetting of morsen. Dit kan niet alleen de kwaliteit van het voedsel verbeteren, maar ook de gezondheid en veiligheid van de gasten en het personeel waarborgen. Kortom, het gebruik van borden transportwagens kan bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering in de horeca door voedselverspilling te verminderen, het energieverbruik te verminderen en de hygiëne en veiligheid van voedsel te verbeteren. Door deze voordelen te benutten, kan een bedrijf niet alleen duurzamer worden, maar ook kosten besparen en de kwaliteit van de service verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van borden transportwagens voor het verminderen van voedselverspilling in de horeca?

Het gebruik van borden transportwagens in de horeca kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling. Deze transportwagens bieden een efficiënte en veilige manier om borden en ander serviesgoed van de tafel naar de keuken te brengen, zonder dat er gerechten worden gemorst of gebroken. Dit betekent dat er minder voedsel en serviesgoed verloren gaat, wat niet alleen kostenbesparend is voor de horecaonderneming, maar ook bijdraagt aan een duurzamere bedrijfsvoering. Daarnaast kunnen borden transportwagens ook helpen om de snelheid en de kwaliteit van de service te verbeteren. Door het gebruik van deze wagens kunnen serveerders meer borden en serviesgoed tegelijkertijd vervoeren, wat betekent dat ze minder heen en weer hoeven te lopen tussen de tafels en de keuken. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van de bediening, waardoor klanten sneller worden bediend en de service beter wordt. Een ander voordeel van het gebruik van borden transportwagens is dat ze bijdragen aan een schonere en hygiënischer werkomgeving. Serveerders hoeven niet meer met hun handen vol borden en serviesgoed te lopen, wat het risico op besmetting of besmetting van voedsel vermindert. Bovendien kunnen de wagens gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor ze een belangrijk hulpmiddel zijn bij het handhaven van de hygiëne in de keuken en de bediening. Tot slot kan het gebruik van borden transportwagens ook bijdragen aan een betere werkomgeving voor het personeel. Serveerders hoeven niet meer te sjouwen met zware borden en serviesgoed, wat de kans op blessures en vermoeidheid vermindert. Dit kan bijdragen aan een hogere arbeidstevredenheid en een lager ziekteverzuim onder het personeel. Kortom, het gebruik van borden transportwagens in de horeca biedt tal van voordelen, waaronder het verminderen van voedselverspilling, het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van de service, het handhaven van de hygiëne en het creëren van een betere werkomgeving voor het personeel.

Hoe kunnen borden transportwagens bijdragen aan een betere klanttevredenheid en een snellere service in de horeca?

Borden transportwagens kunnen bijdragen aan een betere klanttevredenheid en een snellere service in de horeca door het efficiënter en effectiever bedienen van klanten. Door het gebruik van borden transportwagens, kunnen meerdere borden tegelijkertijd worden vervoerd, wat resulteert in minder tijd die nodig is voor het bedienen van klanten. Dit kan de snelheid van de service verhogen en de wachttijd voor klanten verminderen. Bovendien kunnen borden transportwagens het aantal benodigde personeelsleden verminderen, wat kan leiden tot kostenbesparingen voor de horecaonderneming. Daarnaast kunnen borden transportwagens ook bijdragen aan een betere presentatie van het voedsel. Door het gebruik van borden transportwagens kunnen borden en schalen op een nette en georganiseerde manier worden gepresenteerd, wat de algehele uitstraling van het gerecht kan verbeteren. Dit kan bijdragen aan een betere klanttevredenheid en een positieve indruk achterlaten bij klanten. Borden transportwagens kunnen ook bijdragen aan een betere hygiëne in de horeca. Door het gebruik van borden transportwagens, kunnen borden en schalen op een hygiënische manier worden vervoerd, waardoor de kans op besmetting of ziekteverwekkers wordt verminderd. Dit kan bijdragen aan een veiligere en gezondere omgeving voor zowel klanten als personeel. Tot slot kunnen borden transportwagens bijdragen aan een betere organisatie en efficiëntie in de keuken. Door het gebruik van borden transportwagens, kunnen borden en schalen op een georganiseerde manier worden opgeslagen en vervoerd, waardoor de keuken efficiënter kan werken en de kans op fouten wordt verminderd. Dit kan bijdragen aan een betere kwaliteit van het voedsel en een hogere klanttevredenheid.