Terrasseizoen2024

Flambeerwagens

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar een unieke en bijzondere manier om je gasten te verrassen? Overweeg dan eens een horeca flambeerwagen! Met een flambeerwagen creëer je niet alleen een unieke ambiance, maar kun je je gasten ook laten genieten van heerlijke gerechten die je ter plekke bereidt. Goos Horeca biedt een ruim assortiment aan professionele flambeerwagens van hoge kwaliteit. Onze professionele flambeerwagens zijn voorzien van alle benodigdheden om te kunnen flamberen.

 

Verrijdbare flambeerwagens voor de horeca

Flamberen is een culinaire techniek waarbij een gerecht in brand wordt gestoken met behulp van een alcoholische drank. De drank vlamt op en dooft langzaam uit, waarbij de alcohol verbrandt en het gerecht een unieke en overheerlijke smaak krijgt. Bij het ontsteken van de alcohol ontstaat een grote vlam, wat voor een show zorgt. Klanten vinden het vaak ontzettend leuk om te zien hoe dit proces plaatsvindt. Daarom levert Goos Horeca verrijdbare flambeerwagens.

 

Voorzien van opbergruimte, gasbranders en zwenkwielen met rem

Onze flambeerwagens zijn voorzien van een handig rekje aan de zijkant om alcoholische dranken en andere benodigdheden op te bergen. Daarnaast is er ook opbergruimte aan de zijkanten van de wagen. Hier kun je bijvoorbeeld de gasfles in plaatsen, zodat deze uit het zicht van de klanten staat. Verder zijn de wagens uitgerust met twee gasbranders en zwenkwielen, waarvan twee met rem. Zo blijft de wagen stevig op zijn plek staan, wat essentieel is voor de veiligheid van je werknemers en klanten. Bovendien hebben onze flambeerwagens een zeer luxe uitstraling, dankzij het frame van aantrekkelijk berkenmelaminehout.Als horecaondernemer zoekt u voortdurend naar manieren om uw service naar een hoger niveau te tillen. En in deze voortdurende zoektocht kan een belangrijk instrument uw weg kruisen: de flambeerwagen. Flambeerwagens zijn niet alleen een blikvanger in elk horecabedrijf, maar ook een onmisbaar hulpmiddel voor het bereiden van flambeer-gerechten direct aan tafel.

Flambeerwagens zijn speciaal ontworpen om het flamberen van gerechten te vergemakkelijken. De klassieke, maar nog steeds populaire bereidingsmethode, waarbij sterke drank wordt verhit en vervolgens over het gerecht wordt gegoten om het in vlammen te zetten. Het resultaat is een spectaculair schouwspel dat uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring biedt.

Deze flambeerwagens bieden niet alleen een visuele verrijking voor uw restaurant, maar ook praktische voordelen. Ze zijn mobiel, waardoor ze gemakkelijk van de keuken naar de eetzaal kunnen worden verplaatst. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met handige opbergruimte voor bestek, borden en glazen, wat betekent dat alles wat u nodig heeft voor een flambeersessie binnen handbereik is.

Bij de keuze van een flambeerwagen moet u rekening houden met verschillende factoren. Het ontwerp moet passen bij de uitstraling van uw restaurant. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de kleur en de grootte van de wagen. Een ander belangrijk aspect is de functionaliteit. Is er voldoende ruimte voor alle benodigdheden? Zijn er ingebouwde beveiligingsfuncties om ongelukken te voorkomen? Dit zijn allemaal essentiële overwegingen bij de aankoop van een flambeerwagen voor uw horecaonderneming.

Investeren in een flambeerwagen kan een uitstekende manier zijn om de concurrentie een stap voor te blijven. Het is een unieke kans om uw gasten te betrekken bij het kookproces en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. En laten we eerlijk zijn, in de huidige concurrerende markt kan dat kleine beetje extra het verschil maken.

Dus, als u op zoek bent naar een manier om de ervaring van uw klanten te verbeteren, het serviceniveau te verhogen en uw omzet te verhogen, dan is de flambeerwagen de perfecte investering. Het is meer dan alleen een keukentool, het is een statement. Een statement dat zegt dat u om kwaliteit, service en de ervaring van uw klanten geeft.

In de horecabranche draait het allemaal om details. Het gaat erom de verwachtingen van de klant te overtreffen. En een flambeerwagen kan daar een cruciale rol in spelen. Niet alleen zal het de culinaire ervaring van uw gasten naar een hoger niveau tillen, maar het zal ook de efficiëntie en functionaliteit van uw service verbeteren.

Waar moet je op letten bij het kopen van Flambeerwagens?

Bij het kopen van Flambeerwagens zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste aankoop doet. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de wagen en of deze past bij de grootte van je keuken en het aantal gerechten dat je van plan bent te bereiden. Daarnaast moet je ook rekening houden met het materiaal waarvan de wagen is gemaakt en of dit geschikt is voor het bereiden van gerechten op hoog vuur. Een ander belangrijk aspect om op te letten is de stabiliteit van de Flambeerwagen. Het is belangrijk dat de wagen stevig op de grond staat en niet wiebelt tijdens het bereiden van gerechten. Dit voorkomt niet alleen ongelukken, maar zorgt er ook voor dat je gerechten gelijkmatig kunnen worden bereid. Verder is het van belang om te kijken naar de accessoires die worden meegeleverd bij de Flambeerwagen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een snijplank, opbergruimte voor keukengerei en een afvalbak. Deze accessoires kunnen het koken een stuk gemakkelijker maken en zorgen voor een efficiëntere werkruimte. Tot slot moet je ook rekening houden met de prijs van de Flambeerwagen. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en niet alleen te focussen op de laagste prijs. Een duurdere wagen kan bijvoorbeeld van betere kwaliteit zijn en daardoor langer meegaan. Kortom, bij het kopen van Flambeerwagens moet je letten op de grootte, het materiaal, de stabiliteit, de accessoires en de prijs. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je de juiste aankoop doen en optimaal genieten van het koken op een Flambeerwagen.

Wat zijn de verschillende soorten Flambeerwagens voor de horeca?

Flambeerwagens zijn een belangrijk onderdeel van de horeca-industrie, omdat ze de mogelijkheid bieden om gerechten op een spectaculaire manier te bereiden en te serveren. Er zijn verschillende soorten flambeerwagens beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Een van de meest voorkomende soorten flambeerwagens is de traditionele houten wagen. Deze wagens zijn vaak gemaakt van hoogwaardig hout en hebben een klassieke uitstraling die perfect past bij de sfeer van veel restaurants. Ze zijn meestal voorzien van wielen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst, en hebben een ingebouwde brander om het voedsel te kunnen flamberen. Een andere veel voorkomende soort flambeerwagen is de moderne roestvrijstalen wagen. Deze wagens zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en hebben een strakke, moderne uitstraling die perfect past bij moderne restaurants. Ze zijn vaak voorzien van meerdere branders en andere functies, zoals ingebouwde koelkasten en opslagruimte voor keukengerei. Sommige flambeerwagens zijn speciaal ontworpen voor specifieke soorten gerechten. Bijvoorbeeld, er zijn wagens die zijn ontworpen voor het flamberen van desserts, zoals crème brûlée, terwijl andere wagens zijn ontworpen voor het flamberen van vleesgerechten, zoals steak. Tot slot zijn er ook mobiele flambeerwagens beschikbaar, die ideaal zijn voor gebruik op evenementen en feesten. Deze wagens zijn vaak voorzien van wielen en kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties. Kortom, de verschillende soorten flambeerwagens voor de horeca variëren in materiaal, ontwerp en functionaliteit. Het is belangrijk voor restauranteigenaren om de juiste wagen te kiezen die past bij hun specifieke behoeften en stijl, om zo een onvergetelijke ervaring te bieden aan hun gasten.

Wat zijn de verschillende soorten gerechten die ik kan bereiden met behulp van een flambeerwagen en hoe kan ik deze gerechten het beste presenteren aan mijn gasten?

Een flambeerwagen is een veelzijdig kookinstrument dat een breed scala aan gerechten kan bereiden. Met behulp van deze wagen kunt u verschillende soorten vlees, vis en groenten bereiden. U kunt bijvoorbeeld biefstuk, kip, zalm, garnalen, asperges en champignons bereiden. Het is belangrijk om te onthouden dat de bereidingstijd en -temperatuur verschillen per ingrediënt, dus het is essentieel om dit goed in de gaten te houden om het beste resultaat te krijgen. Wanneer u uw gasten serveert, is de presentatie net zo belangrijk als de smaak van het gerecht. Er zijn verschillende manieren om uw gerechten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Een populaire manier is om uw gerechten op een houten plank te serveren, samen met bijgerechten zoals gegrilde groenten en aardappelen. U kunt ook een mooie salade maken om het gerecht compleet te maken. Een andere optie is om uw gerechten op individuele borden te serveren en ze te garneren met verse kruiden en sauzen. Het is belangrijk om te onthouden dat de presentatie van uw gerechten niet alleen afhankelijk is van de manier waarop u ze serveert, maar ook van de manier waarop u ze presenteert aan uw gasten. Zorg ervoor dat u uw gerechten op een professionele en gastvrije manier presenteert, zodat uw gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van de heerlijke gerechten die u heeft bereid. Kortom, met een flambeerwagen kunt u een breed scala aan gerechten bereiden en presenteren op een manier die uw gasten zal verrassen en verleiden. Door de tijd te nemen om uw gerechten zorgvuldig te bereiden en op een aantrekkelijke manier te presenteren, zult u uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring bieden.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn flambeerwagen veilig en efficiënt werkt tijdens het bereiden van gerechten voor mijn gasten?

Het is van groot belang om bij het bereiden van gerechten met een flambeerwagen rekening te houden met een aantal belangrijke factoren om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Ten eerste moet de wagen op een vlakke en stabiele ondergrond staan om te voorkomen dat deze omvalt tijdens het gebruik. Daarnaast moet de wagen worden uitgerust met de juiste branders en brandstof om ervoor te zorgen dat de vlammen niet te hoog worden en dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de pan of schaal. Het is ook belangrijk om de juiste veiligheidsvoorzieningen te treffen, zoals een brandblusser en een blusdeken, voor het geval er toch iets mis gaat. Het is verstandig om deze voorzieningen in de buurt te houden en ervoor te zorgen dat alle gasten op de hoogte zijn van hun locatie en hoe ze deze kunnen gebruiken in geval van nood. Daarnaast is het belangrijk om de juiste gereedschappen te gebruiken bij het bereiden van gerechten op een flambeerwagen. Bijvoorbeeld, het gebruik van een lange tang om de pan of schaal vast te houden, zodat je niet per ongeluk je handen of armen verbrandt tijdens het koken. Het is ook belangrijk om de juiste kleding te dragen, zoals een schort en hittebestendige handschoenen, om jezelf te beschermen tegen brandwonden. Tot slot is het van groot belang om de gasten op een veilige afstand te houden van de flambeerwagen tijdens het gebruik. Dit kan worden bereikt door het plaatsen van een afzetting of door de gasten te vragen om op een veilige afstand te blijven. Door deze maatregelen te nemen, kan je ervoor zorgen dat je flambeerwagen veilig en efficiënt werkt tijdens het bereiden van gerechten voor je gasten.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van een geschikte flambeerwagen voor mijn horecaonderneming?

Bij het kiezen van een geschikte flambeerwagen voor uw horecaonderneming zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten die in overweging moeten worden genomen. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke soorten gerechten u wilt bereiden met behulp van de flambeerwagen. Sommige modellen zijn geschikt voor het bereiden van specifieke gerechten, terwijl andere modellen meer flexibiliteit bieden in het bereiden van verschillende soorten gerechten. Een ander belangrijk aandachtspunt is de grootte van de flambeerwagen. Het is belangrijk om een model te kiezen dat voldoende ruimte biedt om de gerechten te bereiden die u wilt serveren, maar ook niet te groot is voor uw keuken of eetruimte. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de mobiliteit van de flambeerwagen, vooral als u van plan bent om deze regelmatig te verplaatsen tussen verschillende locaties. Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welke brandstof het model gebruikt. Sommige modellen werken op gas, terwijl andere modellen werken op elektriciteit of houtskool. Elk type brandstof heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Ten slotte is het belangrijk om te overwegen welke extra functies en accessoires beschikbaar zijn voor de flambeerwagen. Sommige modellen worden geleverd met extra functies zoals ingebouwde koeling of opslagruimte, terwijl andere modellen worden geleverd met accessoires zoals kookgerei en servies. Kortom, bij het kiezen van een geschikte flambeerwagen voor uw horecaonderneming zijn er verschillende belangrijke aandachtspunten om te overwegen, waaronder het type gerechten dat u wilt bereiden, de grootte van de flambeerwagen, het type brandstof dat wordt gebruikt en de beschikbare extra functies en accessoires. Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kunt u een model kiezen dat perfect past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.