ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Stoompan

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vogue
  Vogue
  Stomer - 3.16 Liter - Ø 24 CM - Vogue - GG033
  Vogue Triwall stomer 24cmMateriaal: RVS en aluminium. Afmeting: 24(Ø)cm. Geschikt voor inductie.Geschikt voor Vogue RVS en Triwall pannen met dezelfde diameter. GG033 past op T149, T192, M940 en Y255, terwijl GG034 past op T177, M941 en Y256.Sterke, 2,7mm dikke wandVoor T149, T192 en M940Geklonken, koelblijvende... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 42,99 Regular Price 49,99
 2. Vogue
  Vogue
  Stomer - 5.53 Liter - Ø 28 x H 9.4 CM - Vogue - GG034
  Vogue Triwall stomer 28cmMateriaal: RVS en aluminium. Afmeting: 28(Ø)cm. Geschikt voor inductie.Geschikt voor Vogue RVS en Triwall pannen met dezelfde diameter. GG033 past op T149, T192, M940 en Y255, terwijl GG034 past op T177, M941 en Y256.Sterke, 2,7mm dikke wandVoor T177 en M941Geklonken, koelblijvende handvattenVaatwasserbestendigGeschikt... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 61,99 Regular Price 69,99
 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorterenHet bereiden van voedzaam en smakelijk voedsel begint met het gebruik van de juiste apparatuur. Onze stoompannen voor de horeca zijn ontworpen om uw ingrediënten op de zachtst mogelijke manier te koken, waardoor de voedingswaarde en smaak van uw voedsel behouden blijven.

Stomen is een van de gezondste manieren om voedsel te bereiden, omdat het de voedingsstoffen in het voedsel behoudt en geen vet of olie vereist. Onze stoompannen voor de horeca maken het gemakkelijk om deze kookmethode in uw keuken te implementeren. Ze zijn perfect voor het bereiden van een breed scala aan gerechten, van groenten en vis tot dumplings en rijst.

Onze stoompannen zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals roestvrij staal en aluminium, die uitstekend bestand zijn tegen de hoge temperaturen van het stoomkoken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan de behoeften van elke horecakeuken, van kleine café's tot grote restaurants.

Waar moet je op letten bij het kopen van Stoompan voor de horeca?

Als het gaat om het kiezen van de juiste apparatuur voor een horecakeuken, kan een stoompan een waardevolle toevoeging zijn. Het gebruik van een stoompan biedt een gezonde manier om voedsel te bereiden en behoudt de smaak en textuur van het voedsel. Bij het kopen van een stoompan zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat de juiste optie wordt gekozen. Een belangrijke factor om te overwegen is de grootte van de stoompan. Het is essentieel om een pan te kiezen die groot genoeg is om de benodigde hoeveelheid voedsel te bereiden. Sommige stoompannen zijn stapelbaar, wat handig kan zijn bij het gebruik van meerdere pannen tegelijk. Het materiaal van de stoompan is ook belangrijk. Roestvrij staal is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemakkelijke schoonmaken. Het is ook belangrijk om de kwaliteit van de stoommandjes te overwegen, omdat deze het voedsel ondersteunen en ervoor zorgen dat het gelijkmatig wordt gestoomd. Een andere factor om te overwegen is de temperatuurregeling van de stoompan. Sommige pannen hebben een ingebouwde thermostaat, terwijl andere gebruik maken van een externe thermometer. Het is belangrijk om een stoompan te kiezen met een nauwkeurige temperatuurregeling om ervoor te zorgen dat het voedsel op de juiste manier wordt bereid. Ten slotte is het belangrijk om te kijken naar de veiligheidsvoorzieningen van de stoompan. Sommige pannen hebben bijvoorbeeld een automatische uitschakelfunctie wanneer het waterreservoir leeg is. Dit is een belangrijk veiligheidsaspect om te overwegen om te voorkomen dat de pan oververhit raakt en onveilig wordt. In het kort is het belangrijk om bij het kopen van een stoompan voor de horeca rekening te houden met de grootte, het materiaal, de temperatuurregeling en de veiligheidsvoorzieningen. Door deze factoren te overwegen, kan de juiste stoompan worden gekozen om gezond en smakelijk voedsel te bereiden voor gasten.

Wat zijn de verschillende soorten Stoompan voor de horeca?

Een stoompan is een essentieel keukenapparaat in de horeca, omdat het een gezonde en efficiënte manier biedt om voedsel te bereiden. Er zijn verschillende soorten stoompannen beschikbaar voor gebruik in de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. De eerste soort stoompan is de traditionele stoompan. Dit type pan bestaat uit twee delen: een onderste deel dat gevuld is met water en een bovenste deel dat het voedsel bevat dat gestoomd moet worden. De stoom wordt gegenereerd door het water in het onderste deel te verwarmen, waardoor het voedsel in het bovenste deel gaar wordt. Traditionele stoompannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor het stomen van verschillende soorten voedsel. Een andere soort stoompan is de elektrische stoompan. Dit type pan werkt op elektriciteit en heeft een ingebouwde verwarmingselement om het water te verwarmen en stoom te genereren. Elektrische stoompannen zijn vaak voorzien van extra functies, zoals programmeerbare timers en automatische uitschakelfuncties, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn dan traditionele stoompannen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor het stomen van verschillende soorten voedsel. Een derde soort stoompan is de combi-stoompan. Dit type pan combineert de functies van een traditionele stoompan en een conventionele oven, waardoor het mogelijk is om voedsel te stomen, te bakken en te braden in één apparaat. Combi-stoompannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor het bereiden van een breed scala aan voedsel, van groenten en vis tot vlees en gebak. Tot slot zijn er ook nog stoomovens beschikbaar voor gebruik in de horeca. Dit type apparaat werkt op dezelfde manier als een combi-stoompan, maar is ontworpen om grotere hoeveelheden voedsel te kunnen bereiden. Stoomovens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor het bereiden van een breed scala aan voedsel op een efficiënte en gezonde manier. In het kort zijn er dus verschillende soorten stoompannen beschikbaar voor gebruik in de horeca, waaronder traditionele stoompannen, elektrische stoompannen, combi-stoompannen en stoomovens. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, waardoor het belangrijk is om de juiste stoompan te kiezen voor de specifieke behoeften van de horeca-onderneming.

Hoe kan het gebruik van een stoompan de efficiëntie en productiviteit van een keuken verbeteren in vergelijking met traditionele kookmethoden?

Het gebruik van een stoompan kan de efficiëntie en productiviteit van een keuken aanzienlijk verbeteren in vergelijking met traditionele kookmethoden. Ten eerste is een stoompan een veelzijdig apparaat dat een breed scala aan voedingsmiddelen kan bereiden, van groenten en vis tot rijst en broodjes. Dit betekent dat koks minder tijd hoeven te besteden aan het wisselen tussen verschillende kookgerei en dat er minder ruimte nodig is in de keuken. Ten tweede is stomen een gezondere kookmethode dan traditioneel koken, omdat voedingsstoffen en smaken beter behouden blijven. Dit betekent dat koks minder tijd hoeven te besteden aan het voorbereiden van extra ingrediënten om de smaak te verbeteren, en dat ze minder tijd hoeven te besteden aan het koken van extra porties om de voedingswaarde te behouden. Ten derde is stomen een energiezuinige kookmethode die minder elektriciteit of gas verbruikt dan traditionele kookmethoden. Dit betekent dat koks minder tijd hoeven te besteden aan het wachten op water om te koken en dat ze minder tijd hoeven te besteden aan het controleren van de temperatuur om te voorkomen dat voedsel aanbrandt. Ten slotte is een stoompan gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor koks minder tijd hoeven te besteden aan het opruimen van de keuken na het koken. Dit betekent dat koks meer tijd kunnen besteden aan het bereiden van voedsel en minder tijd hoeven te besteden aan het schoonmaken van de keuken. Kortom, het gebruik van een stoompan kan de efficiëntie en productiviteit van een keuken aanzienlijk verbeteren door het verminderen van de tijd die nodig is voor het bereiden van voedsel, het behouden van voedingsstoffen en smaken, het verminderen van het energieverbruik en het vereenvoudigen van het schoonmaken en onderhoud van de keuken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een stoompan ten opzichte van traditionele kookmethoden voor het behoud van voedingsstoffen in voedsel?

Het gebruik van een stoompan heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kookmethoden als het gaat om het behoud van voedingsstoffen in voedsel. Een stoompan zorgt ervoor dat voedsel wordt bereid door middel van stoom, wat een veel zachtere en minder agressieve manier van koken is dan bijvoorbeeld bakken of braden. Hierdoor blijven voedingsstoffen beter behouden en blijft de smaak van het voedsel beter behouden. Een ander voordeel van het gebruik van een stoompan is dat het voedsel gelijkmatig wordt verwarmd, waardoor het minder snel overgaar wordt en de voedingsstoffen behouden blijven. Bij traditionele kookmethoden kan het voedsel vaak aan de buitenkant te gaar zijn, terwijl het aan de binnenkant nog niet gaar genoeg is. Dit kan resulteren in verlies van voedingsstoffen en een minder smakelijk gerecht. Een stoompan is ook een gezondere optie omdat er geen olie of vet nodig is om het voedsel te bereiden. Hierdoor bevat het voedsel minder calorieën en vetten dan bijvoorbeeld bij het bakken of braden van voedsel. Tot slot is een stoompan ook een handige manier om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder dat de smaken van de verschillende gerechten elkaar beïnvloeden. Dit zorgt voor een efficiëntere manier van koken en bespaart tijd en energie. Kortom, het gebruik van een stoompan is een gezonde en efficiënte manier van koken die ervoor zorgt dat voedingsstoffen beter behouden blijven en de smaak van het voedsel beter behouden blijft dan bij traditionele kookmethoden.

Welke factoren moeten in overweging worden genomen bij het kiezen van de juiste stoompan voor een horecakeuken en hoe kan deze het beste worden onderhouden om de levensduur te verlengen?

Bij het kiezen van de juiste stoompan voor een horecakeuken zijn er verschillende factoren die in overweging moeten worden genomen. Ten eerste moet er worden gekeken naar de grootte van de pan en de capaciteit die deze biedt. Het is belangrijk om een pan te kiezen die groot genoeg is om aan de behoeften van de keuken te voldoen, maar niet zo groot dat deze onpraktisch wordt om te gebruiken. Daarnaast moet er worden gekeken naar de kwaliteit van de pan en het materiaal waarvan deze is gemaakt. Roestvrij staal is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en hygiënische eigenschappen. Ook moet er worden gelet op de beschikbaarheid van accessoires en onderdelen, zoals deksels en mandjes. Om de levensduur van een stoompan te verlengen is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Allereerst moet de pan na elk gebruik grondig worden gereinigd om ophoping van voedselresten te voorkomen. Het is ook belangrijk om de pan regelmatig te controleren op slijtage en beschadiging. Indien nodig moeten onderdelen worden vervangen om de functionaliteit van de pan te behouden. Het is aan te raden om de pan op te bergen op een droge en goed geventileerde plaats om roest en corrosie te voorkomen. Tot slot is het belangrijk om de pan op de juiste manier te gebruiken, volgens de instructies van de fabrikant, om schade te voorkomen en de levensduur te verlengen.