WINTERSE KORTINGEN! Bekijk hier alle deals > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Teppan

WinterseKortingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Diamond
    Diamond
    Teppanyaki Grill - Gas - 3 Zones - 3 x 7kW - Onderstel - Diamond - TPG3-15
    Teppanyaki gasplaat, 3 zones (3x 7 kW), op kast- Verwarmingsoppervlakte 1150x525mm. - Lagere opbergkast, met 2 schuifdeuren. - Hoge temperatuur plaat in staal (speciaal metaalmengsel), gepolijst, dikte van 20 mm.- Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming door gasbrander in lijn (7 kW),... Meer
    • Kcal/h:
    • Toevoer:
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      Special Price  6.303,- Regular Price  8.205,-
    • Diamond
      Diamond
      Teppanyaki Grill - Gas - 3 Zones - 3 x 7kW - Tafelmodel - Diamond - TPG3-15/T
      Teppanyaki gasplaat, 3 zones (3x 7 kW), tafelmodel -Top-- Verwarmingsoppervlakte 1150x525mm. - Hoge temperatuur plaat in staal (speciaal metaalmengsel), gepolijst, dikte van 20 mm.- Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming door gasbrander in lijn (7 kW), optimale verdeling van warmte.-... Meer
      • Kcal/h:
      • Toevoer:
      Levertijd: 5 - 7 werkdagen
        Special Price  4.728,- Regular Price  8.085,-
      • Teppanyakigrill - Elektrisch - Tafelmodel - 2 zones - 6.3kW - ahc0001/NN
        Plaat in R.V.S (AISI 420), dikte van 15 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektriciteit, heel de oppervlakte bedekkend, gelijke verdeling van warmte, te bedienen via schakelcentrales. Isolatie van het apparaat, met plaat van alluminium met dikte van 10 mm. Deze versies kunnen... Meer
        • Kcal/h:
        • Toevoer:
        Levertijd: 1 - 2 weken
          Special Price  6.047,- Regular Price  7.399,-
        • Teppanyakigrill - Elektrisch - Tafelmodel - 2 zones - 8.1kW - AHC0002/NN
          Plaat in R.V.S (AISI 420), dikte van 15 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektriciteit, heel de oppervlakte bedekkend, gelijke verdeling van warmte, te bedienen via schakelcentrales. Isolatie van het apparaat, met plaat van alluminium met dikte van 10 mm. Deze versies kunnen... Meer
          • Kcal/h:
          • Toevoer:
          Levertijd: 1 - 2 weken
            Special Price  7.460,- Regular Price  8.999,-
          • Teppanyakigrill - Elektrisch - Staandmodel - 2 zones - 11.7kW - AHC0004
            Hoge temperatuur plaat van staal (speciaal metaalmengsel) , gepolijst, dikte van 20 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektricische weerstanden; plaat over heel de oppervlakte gefreest, waarin de weerstanden zich bevinden, hoog rendement en optimale verdeling van warmte, te... Meer
            • Kcal/h:
            • Toevoer:
            Levertijd: 1 - 2 weken
              Special Price  8.310,- Regular Price  9.999,-
            • Waardering:
              89%
              Teppanyakigrill - Elektrisch - Staandmodel - 3 zones - 14.3kW - AHC0005
              Hoge temperatuur plaat van staal (speciaal metaalmengsel) , gepolijst, dikte van 20 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektricische weerstanden; plaat over heel de oppervlakte gefreest, waarin de weerstanden zich bevinden, hoog rendement en optimale verdeling van warmte, te... Meer
              • Kcal/h:
              • Toevoer:
              Levertijd: 1 - 2 weken
                Special Price  9.914,- Regular Price  11.999,-
              • Teppanyakigrill - Elektrisch - Tafelmodel - 2 zones - TP12EP
                Hoge temperatuur plaat van staal (spCEiaal metaalmengsel) , gepolijst, dikte van 20 mm. Met trCEhter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektricische weerstanden; plaat over heel de oppervlakte gefreest, waarin de weerstanden zich bevinden, hoog rendement en optimale verdeling van warmte, te... Meer
                • Kcal/h:
                • Toevoer:
                Levertijd: 1 - 2 weken
                  Special Price  6.611,- Regular Price  7.999,-
                • Diamond
                  Diamond
                  Teppanyaki Grill - Gas - 2 Zones - 2 x 7kW - Onderstel - Diamond - TPG2-12
                  Teppanyaki gasplaat, 2 zones (2x 7 kW), op kast- Verwarmingsoppervlakte 910x525mm. - Lagere opbergkast, met 2 schuifdeuren. - Hoge temperatuur plaat in staal (speciaal metaalmengsel), gepolijst, dikte van 20 mm.- Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming door gasbrander in lijn (7 kW),... Meer
                  • Kcal/h:
                  • Toevoer:
                  Levertijd: 5 - 7 werkdagen
                    Special Price  5.158,- Regular Price  8.805,-
                  • Goohoreca

                    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

                    Goohoreca

                    Laagste prijs garantie

                    Goohoreca

                    De meeste producten de volgende dag in huis

                  • Diamond
                    Diamond
                    Teppanyaki Grill - Gas - 2 Zones - 2 x 7kW - Tafelmodel - Diamond - TPG2-12/T
                    Teppanyaki gasplaat, 2 zones (2x 7 kW), tafelmodel -Top-- Verwarmingsoppervlakte 910x525mm. - Hoge temperatuur plaat in staal (speciaal metaalmengsel), gepolijst, dikte van 20 mm.- Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming door gasbrander in lijn (7 kW), optimale verdeling van warmte.-... Meer
                    • Kcal/h:
                    • Toevoer:
                    Levertijd: 5 - 7 werkdagen
                      Special Price  3.957,- Regular Price  5.155,-
                    • Gas teppanyaki 3 zones kast schuifdeuren
                      "Teppanyaki" gasplaat, 3 zones (3x 5 kW), op kast, schuifdeuren Hoge temperatuur plaat in staal (speciaal metaalmengsel), gepolijst, dikte van 20 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming door gasbrander in lijn (5 kW), optimale verdeling van warmte. Regeling door gasventielen, met waakvlam... Meer
                      • Kcal/h:
                      • Toevoer:
                        Special Price  8.583,- Regular Price  10.399,-
                      • Diamond
                        Diamond
                        Teppanyaki Grill - Elektrisch - 2 Zones - 2 x 5.85kW - Diamond - TPE2-12/T
                        Elektrische "Teppanyaki" plaat, 2 zones (2x 5,85 kW), tafelmodel -Top-- Verwarmingsoppervlakte 910x525mm. - Hoge temperatuur plaat van staal (speciaal metaalmengsel) , gepolijst, dikte van 20 mm.- Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming via elektrische weerstanden; plaat over heel de... Meer
                        • Kcal/h:
                        • Toevoer:
                        Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                          Special Price  4.764,- Regular Price  6.375,-
                        • Diamond
                          Diamond
                          Teppanyaki Grill - Elektrisch - 3 Zones - 3 x 4.7kW - Diamond - TPE3-15/T
                          Elektrische "Teppanyaki" plaat, 3 zones (3x 4,7 kW), tafelmodel -Top- Verwarmingsoppervlakte 1150x525mm. Hoge temperatuur plaat van staal (speciaal metaalmengsel) , gepolijst, dikte van 20 mm. Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken. Verwarming via elektrische weerstanden; plaat over heel de... Meer
                          • Kcal/h:
                          • Toevoer:
                          Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                            Special Price  5.625,- Regular Price  7.500,-
                          • Diamond
                            Diamond
                            Teppanyaki Grill - Elektrisch - 2 Zones - 2 x 5kW - Tafelmodel - Diamond - TYE-90/T-N
                            Teppanyaki elektrische plaat, 2 zones (2x 5 kW), tafelmodelVerwarmingsoppervlakte 492x412mm - Plaat in R.V.S (AISI 420), dikte van 16 mm. - Met trechter voor afvoer van vetten, lade aan de voorkant, gemakkelijk schoon te maken.- Verwarming via elektriciteit, heel de oppervlakte bedekkend, gelijke verdeling van warmte, te bedienen via... Meer
                            • Kcal/h:
                            • Toevoer:
                            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                              Special Price  4.972,- Regular Price  6.750,-
                            • Saro
                              Saro
                              Teppanyaki Grill - Gas - 2 Zones - Saro - 423-3100
                              Materiaal: (behuizing en Teppanyaki) roestvrij staalRoestvrijstalen spatbescherming aan drie zijden2 branders: 2 x 5,8 kW3 vlambuizen per brander zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling2 uitsparingen in de Teppanyaki-top voor braadresten/afval (voorste hoeken links en rechts)2 verwijderbare lekbakkenOpwarmzones aan de linker- en... Meer
                              • Kcal/h:
                              • Toevoer:
                              Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                                Special Price  5.262,79 Regular Price  12.599,-
                              • Goohoreca

                                Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

                                Goohoreca

                                Laagste prijs garantie

                                Goohoreca

                                De meeste producten de volgende dag in huis

                              Tonen als Foto-tabel Lijst

                              16 producten

                              Van hoog naar laag sorteren



                              In een concurrerende horeca-industrie is het essentieel om te kiezen voor keukenapparatuur die de kwaliteit van uw gerechten verhoogt. Onze Teppan is precies zo'n product dat uw keuken naar een hoger niveau tilt.

                              Deze plaat, populair in Japanse keukens, is perfect voor het snel en gelijkmatig bereiden van een scala aan voedingsmiddelen. Van vlees en vis tot groenten, u zult merken dat de Teppan ongeëvenaarde resultaten levert. Door de uitstekende warmteverdeling en snelle kooktijden kunnen uw koks voortreffelijke gerechten bereiden met minimale inspanning.

                              Wilt u uw klanten de best mogelijke eetervaring bieden? Dan is onze Teppan een investering die u niet mag missen. Bestel nu en geef uw klanten een smaakervaring die ze niet snel zullen vergeten!

                              Waar moet je op letten bij het kopen van Teppan voor de horeca?

                              Bij het aanschaffen van een Teppan voor de horeca is het van belang om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten. Ten eerste is het van belang om de grootte van de Teppan af te stemmen op de grootte van de keuken en het aantal gasten dat je verwacht te ontvangen. Een te kleine Teppan kan leiden tot lange wachttijden, terwijl een te grote Teppan onnodig veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de kwaliteit van het materiaal waarvan de Teppan is gemaakt. Een Teppan van hoogwaardig roestvrij staal met een dikke bodem voor een gelijkmatige warmteverdeling is aan te raden. Een Teppan van lage kwaliteit kan leiden tot ongelijkmatig bakken en kan zelfs gevaarlijk zijn in het gebruik. Een ander belangrijk aspect is de temperatuurregeling van de Teppan. Een nauwkeurige temperatuurregeling stelt je in staat om de temperatuur precies in te stellen op de juiste temperatuur voor het gerecht dat je bereidt. Hierdoor kun je voorkomen dat het gerecht verbrandt of juist niet gaar wordt. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de garantie en het onderhoud van de Teppan. Een lange garantieperiode en gemakkelijk onderhoud en schoonmaak voorkomen problemen en zorgen ervoor dat de Teppan lang meegaat. Door rekening te houden met deze aspecten bij het aanschaffen van een Teppan voor de horeca, kun je ervoor zorgen dat je de juiste Teppan kiest voor jouw keuken en gasten.

                              Wat zijn de verschillende soorten Teppan voor de horeca?

                              Teppan is een Japanse kooktechniek waarbij voedsel op een hete stalen plaat wordt bereid. Het is een populaire manier van koken in de horeca en wordt vaak gebruikt in Japanse restaurants. Er zijn verschillende soorten Teppan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de horeca. De eerste soort Teppan is de standaard Teppan. Dit is een grote stalen plaat die op een hoge temperatuur wordt verwarmd en wordt gebruikt om voedsel te bereiden. Het is geschikt voor het bereiden van verschillende soorten voedsel, zoals vlees, vis, groenten en rijstgerechten. Het wordt vaak gebruikt in Japanse restaurants waar het voedsel voor de gasten aan tafel wordt bereid. Een andere soort Teppan is de Teppanyaki-grill. Dit is een grotere versie van de standaard Teppan en wordt vaak gebruikt in grote restaurants of voor cateringevenementen. Het heeft meerdere kookzones en kan worden gebruikt om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden. Een derde soort Teppan is de Hibachi-grill. Dit is een kleinere versie van de Teppanyaki-grill en wordt vaak gebruikt in kleinere restaurants of voor thuisgebruik. Het is geschikt voor het bereiden van kleine hoeveelheden voedsel en kan worden gebruikt voor het bereiden van voorgerechten, bijgerechten en desserts. Tot slot is er de Infrarood Teppan. Dit is een nieuwere technologie die gebruikmaakt van infraroodstraling om voedsel te bereiden. Het heeft een snellere opwarmtijd en een efficiëntere warmteoverdracht dan de traditionele Teppan. Het wordt vaak gebruikt in moderne restaurants waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn. In conclusie zijn er verschillende soorten Teppan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de horeca. Het kiezen van de juiste Teppan is afhankelijk van de grootte van het restaurant, het type voedsel dat wordt bereid en de gewenste kooktijd en efficiëntie.

                              Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Teppan-tafels regelmatig worden onderhouden en schoongemaakt om de levensduur van de apparatuur te verlengen en de veiligheid van de klanten te waarborgen?

                              Het onderhouden en schoonmaken van Teppan-tafels is een belangrijk aspect van het behoud van de apparatuur en het waarborgen van de veiligheid van de klanten. Het is begrijpelijk dat u wilt weten hoe u ervoor kunt zorgen dat dit regelmatig en effectief gebeurt. Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat het onderhoud van Teppan-tafels niet alleen de verantwoordelijkheid is van het personeel dat de tafels gebruikt, maar ook van het management. Het is aan het management om regelmatig onderhoud en schoonmaak te plannen en ervoor te zorgen dat het personeel hiervan op de hoogte is. Ten tweede is het belangrijk om het personeel op te leiden over het belang van regelmatig onderhoud en schoonmaak. Dit kan worden gedaan door middel van trainingen en het opstellen van duidelijke richtlijnen en procedures. Het personeel moet begrijpen dat het niet alleen de levensduur van de apparatuur verlengt, maar ook de veiligheid van de klanten waarborgt. Ten derde is het van belang om de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen te gebruiken. Het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen kan de apparatuur beschadigen en de veiligheid van de klanten in gevaar brengen. Het is dus belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken en deze op de juiste manier toe te passen. Tot slot is het belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren om te controleren of de Teppan-tafels goed worden onderhouden en schoongemaakt. Dit kan worden gedaan door het management of door een externe partij. Op deze manier kunnen eventuele problemen tijdig worden opgespoord en opgelost. In het kort, het regelmatig onderhouden en schoonmaken van Teppan-tafels is van cruciaal belang om de levensduur van de apparatuur te verlengen en de veiligheid van de klanten te waarborgen. Het is aan het management om hiervoor te zorgen door het personeel op te leiden, duidelijke richtlijnen en procedures op te stellen, de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken en regelmatig inspecties uit te voeren.

                              Wat zijn de beste methoden en producten om de Teppan-tafels schoon te maken en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en hygiënisch blijven voor gebruik?

                              Om de Teppan-tafels schoon te maken en te onderhouden, zijn er verschillende methoden en producten beschikbaar die kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat ze veilig en hygiënisch blijven voor gebruik. Een van de beste methoden om de tafels schoon te maken, is door gebruik te maken van warm water en een mild reinigingsmiddel. Het is belangrijk om de tafel grondig te reinigen en alle etensresten en vuil te verwijderen om te voorkomen dat bacteriën en andere ziekteverwekkers zich kunnen verspreiden. Een andere methode om de Teppan-tafels schoon te maken, is door gebruik te maken van een desinfecterend middel. Dit middel kan worden gebruikt om bacteriën en andere ziekteverwekkers te doden en de tafel schoon en hygiënisch te houden. Het is belangrijk om het desinfecterende middel volgens de instructies te gebruiken en ervoor te zorgen dat alle delen van de tafel grondig worden gereinigd. Naast het gebruik van reinigingsmiddelen en desinfecterende middelen, is het belangrijk om de Teppan-tafels regelmatig te onderhouden. Dit kan onder andere door het regelmatig vervangen van de grillplaten en het schoonmaken van de afzuigkap en de filters. Het is ook belangrijk om de tafels regelmatig te inspecteren op beschadigingen en deze indien nodig te repareren. Tot slot zijn er verschillende producten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor het schoonmaken en onderhouden van Teppan-tafels. Deze producten zijn vaak ontworpen om de tafels grondig te reinigen en te desinfecteren en kunnen helpen om de tafels veilig en hygiënisch te houden voor gebruik. Het is belangrijk om de Teppan-tafels regelmatig schoon te maken en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en hygiënisch blijven voor gebruik. Door gebruik te maken van de juiste methoden en producten, kunnen de tafels grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd, waardoor de kans op ziekteverwekkers en andere bacteriën wordt verminderd.

                              Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Teppan-tafels duurzaam worden gebruikt en wat zijn de beste praktijken voor het verminderen van afval en energieverbruik tijdens het kookproces?

                              Om ervoor te zorgen dat Teppan-tafels duurzaam worden gebruikt, zijn er verschillende maatregelen die men kan nemen om afval en energieverbruik te verminderen tijdens het kookproces. Allereerst is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige en duurzame apparatuur, zoals energiezuinige kookplaten en gereedschappen van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en afval minimaliseren. Een andere belangrijke factor om duurzaamheid te bevorderen, is het gebruik van duurzame ingrediënten. Door te kiezen voor biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten, kunnen onnodige transportkosten en verpakkingen worden vermeden. Bovendien kan het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten helpen om afval te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Om energieverbruik te verminderen tijdens het kookproces, kan men ervoor zorgen dat de kookplaten en gereedschappen efficiënt worden gebruikt. Dit kan worden bereikt door de kookplaten op de juiste temperatuur in te stellen en de gereedschappen op een efficiënte manier te gebruiken om energieverlies te minimaliseren. Bovendien kan men ervoor zorgen dat de kookplaten alleen worden gebruikt wanneer dat nodig is, en dat ze worden uitgeschakeld wanneer ze niet in gebruik zijn. Om afval te verminderen tijdens het kookproces, kan men ervoor zorgen dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild. Dit kan worden bereikt door de porties op de juiste grootte af te stemmen en restjes te bewaren voor later gebruik. Bovendien kan men ervoor zorgen dat er zo min mogelijk verpakkingsmateriaal wordt gebruikt door gerechten te serveren op herbruikbare borden en kommen. Tot slot is het belangrijk om het personeel te trainen in duurzame praktijken, zoals het verminderen van afval en energieverbruik. Door het personeel bewust te maken van de impact van hun handelingen en hen te voorzien van de juiste tools en kennis, kan duurzaamheid worden bevorderd en kan er een positieve impact worden gemaakt op het milieu.