Visbakfriteuse

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Diamond
  Diamond
  Friteuse - 16 Liter - Elektrisch - Aftapkraan - Tafelmodel - Diamond - F16E/D-N
  Elektrische friteuse, kuip van 16 liter Ideaal voor smoutebollen, chips, donuts, enz. Kuip in R.V.S. AISI 304 met koude zone en aftapkraan, bodemrooster. Olie inhoud minimum 14 liter en maximum 16 liter. Temperatuurregelaar van 50 tot 190°C. Geleverd met een mand 475X245Xh80 mm, 2 warmtewerende handvaten. Onderstel in R.V.S. voorzien van 2... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 651,- Regular Price 730,-
  • Goohoreca

   Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

   Goohoreca

   Laagste prijs garantie

   Goohoreca

   De meeste producten de volgende dag in huis

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  8 producten

  Van hoog naar laag sorteren  Visbakfriteuses zijn speciaal ontworpen friteuses voor het bereiden van visgerechten in de horeca. Ze bieden unieke functies en voordelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van visbereiding. Visbakfriteuses worden geleverd met speciale manden en accessoires, zoals grotere maaswijdtes en visrekken, om visgerechten optimaal te frituren en overtollige olie af te laten druipen. Sommige modellen hebben gescheiden compartimenten om vis en andere voedingsmiddelen apart te frituren, waardoor smaken niet worden overgedragen. Met nauwkeurige temperatuurregeling, veiligheidsvoorzieningen en gemakkelijke reinigingsopties bieden visbakfriteuses een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bereiden van heerlijke gefrituurde visgerechten in de horeca.

  Visbakfriteuses zijn een waardevolle aanvulling op de keukenapparatuur van horecagelegenheden die visgerechten serveren. Ze zorgen voor een consistente en professionele bereiding van vis, waarbij de knapperigheid behouden blijft terwijl de vis van binnen sappig blijft. Met speciale manden en accessoires kunnen koks visgerechten optimaal frituren, waardoor overtollige olie wordt afgevoerd en de textuur perfect wordt. De gescheiden compartimenten zorgen voor een efficiënte werkomgeving en voorkomen smaakoverdracht. Met nauwkeurige temperatuurregeling, veiligheidsvoorzieningen en gemakkelijke reiniging zijn visbakfriteuses gebruiksvriendelijk en betrouwbaar in de horecakeuken.

  Waar moet je op letten bij het kopen van Visbakfriteuse voor de horeca?

  Bij het aanschaffen van een visbakfriteuse voor gebruik in de horeca, zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Het is allereerst van belang om de grootte van de friteuse te bepalen op basis van de grootte van de keuken en de hoeveelheid vis die normaal gesproken bereid wordt. Een te kleine friteuse kan leiden tot overbelasting en een te grote friteuse kan onnodig veel energie verbruiken. Het materiaal van de friteuse is ook belangrijk, waarbij roestvrij staal de beste keuze is vanwege de duurzaamheid en hygiëne. De kwaliteit van het verwarmingselement en de thermostaat is ook van belang om te zorgen voor gelijkmatige bereiding van de vis. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de veiligheidsvoorzieningen van de friteuse, zoals een oververhittingsbeveiliging en een veiligheidsklep om de druk te reguleren. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de onderhoudsvereisten van de friteuse om tijd en geld te besparen op de lange termijn. Door deze factoren in acht te nemen, kan de beste visbakfriteuse voor de specifieke keuken en gerechten worden gekozen.

  Wat zijn de verschillende soorten Visbakfriteuse voor de horeca?

  In de horeca zijn er verschillende soorten visbakfriteuses beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en functies. De meest voorkomende soorten zijn de elektrische friteuses en de gasfriteuses. Elektrische friteuses werken op elektriciteit en zijn ideaal voor kleine tot middelgrote horecabedrijven. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een snelle opwarmtijd. Elektrische friteuses zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn echter minder geschikt voor intensief gebruik en hebben een beperkte capaciteit. Gasfriteuses werken op gas en zijn geschikt voor middelgrote tot grote horecabedrijven. Ze hebben een grotere capaciteit en zijn geschikt voor intensief gebruik. Gasfriteuses zijn ook energiezuiniger dan elektrische friteuses. Ze zijn echter duurder in aanschaf en vereisen meer onderhoud. Er zijn ook visbakfriteuses met een ingebouwd filtersysteem, dat ervoor zorgt dat het frituurvet langer meegaat en de kwaliteit van het voedsel verbetert. Deze friteuses zijn duurder in aanschaf, maar kunnen op de lange termijn kosten besparen. Ten slotte zijn er visbakfriteuses met meerdere manden, die ideaal zijn voor het bereiden van verschillende soorten voedsel tegelijkertijd. Deze friteuses zijn handig voor drukke horecabedrijven, maar kunnen ook duurder zijn in aanschaf en onderhoud. Het is belangrijk om bij de keuze van een visbakfriteuse rekening te houden met de grootte van het horecabedrijf, de hoeveelheid voedsel die bereid moet worden en het budget. Door de juiste visbakfriteuse te kiezen, kan de efficiëntie van het horecabedrijf worden verbeterd en kunnen kosten worden bespaard op de lange termijn.

  Hoe kan ik voorkomen dat mijn visbakfriteuse verstopt raakt en hoe kan ik deze problemen oplossen als ze zich voordoen?

  Een verstopte visbakfriteuse kan een frustrerend probleem zijn voor elke eigenaar. Het is belangrijk om te begrijpen dat het voorkomen van verstoppingen begint met een goede reiniging van de friteuse na elk gebruik. Dit betekent dat alle resten van voedsel en olie moeten worden verwijderd en dat de friteuse grondig moet worden schoongemaakt met warm water en zeep. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de friteuse niet overbelast wordt met voedsel, omdat dit kan leiden tot het verstopt raken van de afvoer. Als de friteuse toch verstopt raakt, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Een van de eerste dingen die je kunt proberen, is het gebruik van een ontstopper of een ontstoppingsmiddel om de verstopping los te maken. Als dit niet werkt, kun je proberen om de afvoer te ontstoppen met behulp van een lange, dunne draad of een speciale ontstoppingsstok. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze methoden om te voorkomen dat de afvoer beschadigd raakt. Als de verstopping niet kan worden opgelost met deze methoden, kan het nodig zijn om de friteuse uit elkaar te halen om de afvoer te reinigen. Dit kan een lastig proces zijn en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste gereedschappen en instructies hebt voordat je begint. Kortom, het voorkomen van verstoppingen in een visbakfriteuse begint met een goede reiniging na elk gebruik en het vermijden van overbelasting. Als er toch verstoppingen optreden, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken om het probleem op te lossen, afhankelijk van de ernst van de verstopping. Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je visbakfriteuse goed blijft werken en dat je er lang plezier van hebt.

  Welke soort olie is het beste om te gebruiken in een visbakfriteuse en hoe vaak moet ik deze olie vervangen?

  Het kiezen van de juiste olie voor een visbakfriteuse is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vis op de juiste manier wordt bereid en dat de olie niet snel bederft. Het beste type olie om te gebruiken is een olie met een hoog rookpunt, zoals arachideolie of zonnebloemolie. Deze oliën hebben een hogere temperatuur waarbij ze beginnen te roken, wat betekent dat ze beter bestand zijn tegen de hoge temperaturen die nodig zijn om vis te frituren. Bovendien hebben deze oliën een neutrale smaak die de smaak van de vis niet zal beïnvloeden. Het is belangrijk om de olie regelmatig te vervangen om te voorkomen dat deze ranzig wordt en de smaak van de vis beïnvloedt. Hoe vaak de olie moet worden vervangen, hangt af van verschillende factoren, zoals de frequentie van gebruik, de temperatuur waarop de olie wordt verwarmd en de hoeveelheid voedsel die wordt gefrituurd. Over het algemeen wordt aanbevolen om de olie na ongeveer 8 tot 10 keer gebruik te vervangen, maar het is belangrijk om de olie regelmatig te controleren op tekenen van bederf, zoals een onaangename geur, donkere kleur of troebelheid. Het is ook belangrijk om de olie op de juiste manier te bewaren om de houdbaarheid te verlengen. Bewaar de olie op een koele, donkere plaats, weg van direct zonlicht en warmtebronnen. Zorg ervoor dat de olie goed is afgedekt om te voorkomen dat er lucht, vocht of vuil in terechtkomt. Kortom, het kiezen van de juiste olie en het regelmatig vervangen ervan is essentieel voor het bereiden van heerlijk gefrituurde vis in een visbakfriteuse. Door de olie op de juiste manier te bewaren en regelmatig te controleren op tekenen van bederf, kunt u ervoor zorgen dat uw gefrituurde vis altijd perfect smaakt.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn visbakfriteuse niet alleen schoon is, maar ook vrij van geuren en smaken van eerdere frituursessies?

  Om ervoor te zorgen dat uw visbakfriteuse niet alleen schoon is, maar ook vrij van geuren en smaken van eerdere frituursessies, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u regelmatig de olie vervangt. Olie kan na verloop van tijd ranzig worden en de smaak en geur van eerdere frituursessies behouden. Door de olie regelmatig te vervangen, voorkomt u dat deze smaken en geuren zich ophopen. Ten tweede is het belangrijk om de friteuse grondig schoon te maken na elk gebruik. Dit omvat het legen van de olie, het verwijderen van alle voedselresten en het schoonmaken van de binnenkant van de friteuse met warm water en zeep. Zorg ervoor dat u alle hoeken en gaten schoonmaakt om ervoor te zorgen dat er geen resten achterblijven. Ten derde kunt u overwegen om een geurabsorberend middel in uw friteuse te plaatsen. Dit kan helpen om eventuele resterende geuren te neutraliseren en te voorkomen dat ze zich ophopen. Ten slotte is het belangrijk om de friteuse op de juiste manier op te slaan wanneer deze niet in gebruik is. Zorg ervoor dat de friteuse volledig is afgekoeld voordat u deze opbergt en bewaar deze op een koele, droge plaats om te voorkomen dat er vocht of vuil in terechtkomt. Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw visbakfriteuse niet alleen schoon is, maar ook vrij van geuren en smaken van eerdere frituursessies. Dit zal niet alleen de smaak en kwaliteit van uw voedsel verbeteren, maar ook de levensduur van uw friteuse verlengen.