Salamander elektrisch

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Roller Grill
  Roller Grill
  Salamander - H 48 x 64 x 38 CM - 18.5 KG - 380 - 415 V - 4000 W - RVS - +0°C / +1050°C - Roller Grill - 304015
  deze salamander is uitgerust met drie sets van drie quartz buizen, beide etages kunnen afzonderlijk bediend worden, o.a. geschikt voor razendsnel ontdooien, gratineren grillen etc. compleet geleverd met twee uitneembare roosters waarvan 1 afgesloten (lade) en tosti-klem, uitgerust met keuzeschakelaar, tijdklok en... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 739,92 Regular Price 1.234,-
 2. Diamond
  Diamond
  Salamandergrill - Verstelbaar - 230V - Diamond - SA/60E
  Elektrische salamander, met beweegbare bovenstructuur Volledig vervaardigt in R.V.S. 2 afzonderlijke warmzones voor economisch koken met volle of halve kracht, voor de elektrische salamanders, een enkele zone voor de gassalamanders. Verwarming door gepantserde weerstanden in R.V.S. "incoloy" bewerkt, kracht schakelaar. Eenvoudig onderhoud door... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 1.764,- Regular Price 2.210,-
  • Diamond
   Diamond
   Elektrische Salamander - Regelbaar Rooster - Diamond - ST40A/D-N
   - Rooster in chroomstaal regelbaar in 3 standen door middel van hefboom. - Verwarming door inox gepansterde weerstanden "incoloy" bewerkt. - 2 energieregulatoren met verklikkerlampje. - Rooster in verchroomd staal 365x310 mm. - Opvangbord uitneembaar in R.V.S. - Achterwand demonteerbaar voor doorschuifmodel. - Frame in... Meer
   Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    Special Price 483,- Regular Price 580,-
   • Diamond
    Diamond
    Salamandergrill - Elektrisch - 400V - Diamond - ST70A/D-N
    Elektrische salamander, met regelbare rooster Rooster in chroomstaal regelbaar in 3 standen door middel van hefboom. Verwarming door inox gepansterde weerstanden "incoloy" bewerkt. 2 energieregulatoren met verklikkerlampje. Rooster in verchroomd staal 645x310 mm. Opvangbord uitneembaar in R.V.S. Achterwand demonteerbaar voor doorschuifmodel. Frame... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
     Special Price 669,- Regular Price 805,-
    • Diamond
     Diamond
     Salamandergrill - Elektrisch - 400V - Diamond - SX/80E
     Elektrische salamander, regelbaar 4 verdiepingen Volledig vervaardigt in R.V.S. 2 afzonderlijke warmzones voor economisch koken met volle of halve kracht, voor de elektrische salamanders, een enkele zone voor de gassalamanders. Verwarming door gepantserde weerstanden in R.V.S. "incoloy" bewerkt, kracht schakelaar. Eenvoudig onderhoud door... Meer
     Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      Special Price 1.275,- Regular Price 1.605,-
     Tonen als Foto-tabel Lijst

     5 producten

     Van hoog naar laag sorteren     Wanneer we het hebben over veelzijdigheid en efficiëntie in de horeca, is de elektrische salamander grill een apparaat dat niet onopgemerkt blijft. Van het karamelliseren van een perfecte crème brûlée tot het bruinen van een knapperige kaaslaag, een elektrische salamander grill is een essentieel keukenapparaat dat de mogelijkheid biedt om een scala aan gerechten te perfectioneren.

     Een elektrische salamander grill is een type broiler die een intense, directe warmte van bovenaf biedt. Dit is ideaal voor taken zoals grillen, gratineren, glaceren en roosteren, maar ook voor het snel opwarmen van gerechten. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling en de consistente warmteverdeling, biedt de elektrische salamander grill een ongeëvenaarde precisie in het kookproces.

     Een van de grootste voordelen van een elektrische salamander grill in de horeca is zijn efficiëntie. In tegenstelling tot een gas salamander, vereist de elektrische versie geen speciale ventilatie en kan hij overal in de keuken worden geïnstalleerd. Dit maakt het een flexibele oplossing voor keukens met beperkte ruimte.

     De elektrische salamander grill biedt ook een hoge mate van gebruiksgemak. Met eenvoudige temperatuurregelaars en een zichtbaar verwarmingselement, kunnen koks gemakkelijk de voortgang van het koken bewaken en aanpassen waar nodig. Daarnaast zijn de meeste modellen uitgerust met een uittrekbare grillplaat en een kruimellade voor eenvoudige reiniging en onderhoud.

     Maar wat misschien wel het meest opvallend is aan de elektrische salamander grill, is de ongelooflijke snelheid. Met een vermogen om in slechts enkele minuten tot zeer hoge temperaturen te verwarmen, kunnen horecazaken die gebruik maken van een elektrische salamander, gerechten snel en efficiënt serveren zonder in te boeten aan kwaliteit.

     In een branche waar tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn, is een elektrische salamander grill een waardevolle toevoeging aan elke professionele horecakeuken. Met zijn veelzijdigheid, snelheid en gebruiksgemak, is het een investering die zichzelf snel terugverdient en een tastbare verbetering in de keukenprestaties kan bieden. Maak de stap vandaag nog en ontdek de voordelen van een elektrische salamander grill voor uw horecaonderneming.


     Waar moet je op letten bij het kopen van Salamander elektrisch voor de horeca ?

     Bij de aanschaf van een Salamander elektrisch als horecaondernemer zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Ten eerste is de grootte van de Salamander van belang, afhankelijk van de grootte van de keuken en het aantal gerechten dat tegelijkertijd bereid moet worden. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de kracht van de Salamander, aangezien een hogere wattage zorgt voor snellere opwarming en bereiding van gerechten. Ook de functies van de Salamander zijn belangrijk, aangezien deze kunnen variëren van alleen verwarmen tot grillen. Tot slot is het van belang om de prijs-kwaliteitverhouding in ogenschouw te nemen, aangezien een goedkopere Salamander uiteindelijk duurder kan uitvallen als de kwaliteit niet goed is. Door deze aspecten zorgvuldig af te wegen, kan er geïnvesteerd worden in een efficiënt apparaat dat de kwaliteit van de gerechten verbetert.

     Wat zijn de verschillende soorten Salamander elektrisch voor de horeca ?

     Salamander elektrische apparaten zijn een essentieel onderdeel van de horeca-uitrusting en worden gebruikt voor het snel en efficiënt bereiden van voedsel. Er zijn verschillende soorten Salamander elektrische apparaten beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en toepassingen. Een van de meest voorkomende soorten Salamander elektrische apparaten is de standaard Salamander grill. Dit apparaat is ontworpen om voedsel te grillen en te roosteren en is ideaal voor het bereiden van gerechten zoals steaks, hamburgers, kip en vis. De meeste Salamander grills hebben verstelbare roosters en temperatuurregelaars, waardoor het gemakkelijk is om de juiste temperatuur en kooktijd in te stellen voor verschillende soorten voedsel. Een andere veel voorkomende soort Salamander elektrische apparaten is de broodrooster Salamander. Deze apparaten zijn speciaal ontworpen om brood te roosteren en zijn ideaal voor het bereiden van toast, bagels en andere gebakken producten. Broodrooster Salamanders hebben meestal meerdere roosters en instelbare temperatuurregelaars, waardoor het gemakkelijk is om verschillende soorten brood te roosteren. Naast deze twee veel voorkomende soorten Salamander elektrische apparaten zijn er ook andere soorten beschikbaar, zoals de Salamander oven en de Salamander bain-marie. Salamander ovens zijn ontworpen om voedsel te bakken en te braden en zijn ideaal voor het bereiden van gerechten zoals lasagne, pizza en gebakken kip. Salamander bain-marie's worden gebruikt om voedsel warm te houden en zijn ideaal voor het serveren van warme gerechten zoals soepen en stoofschotels. Kortom, er zijn verschillende soorten Salamander elektrische apparaten beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en toepassingen. Het is belangrijk voor horecaondernemers om de juiste Salamander elektrische apparaten te kiezen die passen bij hun specifieke behoeften en eisen.

     Hoe kan het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming bijdragen aan een snellere bereidingstijd van gerechten en een hogere productiviteit van het keukenpersoneel?

     Het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming kan bijdragen aan een snellere bereidingstijd van gerechten en een hogere productiviteit van het keukenpersoneel door verschillende factoren. Ten eerste kan de Salamander elektrisch zorgen voor een gelijkmatige en snelle verhitting van gerechten. Dit is vooral handig bij gerechten die snel bereid moeten worden, zoals gegrilde vis of vlees. Door de gelijkmatige verhitting wordt de kooktijd verkort en wordt het risico op verbranding verminderd. Dit zorgt voor een snellere doorstroming van gerechten en verhoogt de productiviteit van het keukenpersoneel. Ten tweede kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om gerechten warm te houden tot ze geserveerd worden. Dit is vooral handig bij gerechten die snel afkoelen, zoals soepen of sauzen. Door de Salamander elektrisch te gebruiken, kan het keukenpersoneel gerechten voorbereiden voordat de klant arriveert, wat de wachttijd voor klanten verkort en de efficiëntie van het keukenpersoneel verhoogt. Ten derde kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om gerechten te gratineren of te bruinen. Dit is vooral handig bij gerechten zoals lasagne of aardappelgratin. Door de Salamander elektrisch te gebruiken, kan het keukenpersoneel gerechten snel en gelijkmatig gratineren, wat de presentatie van het gerecht verbetert en de kooktijd verkort. Ten slotte kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om gerechten te roosteren of te bakken. Dit is vooral handig bij gerechten zoals broodjes of pizza's. Door de Salamander elektrisch te gebruiken, kan het keukenpersoneel gerechten snel en gelijkmatig roosteren of bakken, wat de kooktijd verkort en de efficiëntie van het keukenpersoneel verhoogt. Kortom, het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming kan bijdragen aan een snellere bereidingstijd van gerechten en een hogere productiviteit van het keukenpersoneel door een gelijkmatige en snelle verhitting van gerechten, het warm houden van gerechten, het gratineren of bruinen van gerechten, en het roosteren of bakken van gerechten.

     Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming ten opzichte van traditionele kookmethoden?

     Het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kookmethoden. Een Salamander elektrisch is een apparaat dat gebruikt wordt om voedsel te grillen, bakken en braden. Het belangrijkste voordeel van een Salamander elektrisch is dat het apparaat snel en efficiënt werkt. Dit betekent dat gerechten sneller bereid kunnen worden, wat de productiviteit van de keuken verhoogt en de wachttijden voor gasten verkort. Een ander voordeel van een Salamander elektrisch is dat het apparaat zeer nauwkeurig is in het regelen van de temperatuur. Dit is vooral belangrijk bij het bereiden van delicate gerechten zoals vis en vlees. Het apparaat zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor de kans op overkoken of aanbranden wordt verminderd. Dit resulteert in betere smaken en texturen van het voedsel. Daarnaast is een Salamander elektrisch zeer veelzijdig in gebruik. Het apparaat kan worden gebruikt voor het grillen van vlees en vis, het roosteren van groenten en het smelten van kaas. Dit betekent dat een Salamander elektrisch meerdere traditionele kookmethoden kan vervangen, waardoor er meer ruimte in de keuken ontstaat en het aantal apparaten dat nodig is om een gerecht te bereiden wordt verminderd. Een ander belangrijk voordeel van een Salamander elektrisch is dat het apparaat gemakkelijk schoon te maken is. Het grillrooster kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd, waardoor het apparaat snel weer klaar is voor gebruik. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op kruisbesmetting van voedsel. Tot slot is een Salamander elektrisch energiezuiniger dan traditionele kookmethoden. Het apparaat gebruikt minder energie om voedsel te bereiden, waardoor de energierekening van de horecaonderneming wordt verlaagd en het milieu minder wordt belast. Kortom, het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kookmethoden, waaronder snelheid, nauwkeurigheid, veelzijdigheid, gemakkelijke reiniging en energiezuinigheid.

     Hoe kan het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming bijdragen aan een gezondere manier van koken en het verminderen van vetgebruik?

     Het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming kan bijdragen aan een gezondere manier van koken en het verminderen van vetgebruik door verschillende factoren. Ten eerste kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om voedsel te grillen, bakken en braden zonder het gebruik van extra vet of olie. Dit kan leiden tot minder vetgebruik in de keuken en dus tot gezondere maaltijden voor de klanten. Ten tweede kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om voedsel snel te bereiden, waardoor de kooktijd wordt verminderd en er minder kans is op overkoken of verbranding. Dit kan ook leiden tot gezondere maaltijden, omdat het voedsel minder kans heeft om uit te drogen of te gaar te worden. Ten derde kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om voedsel te bereiden op hogere temperaturen dan traditionele kookmethoden, waardoor het voedsel sneller gaar wordt en minder tijd heeft om vet op te nemen. Dit kan ook leiden tot gezondere maaltijden en minder vetgebruik in de keuken. Ten slotte kan de Salamander elektrisch worden gebruikt om voedsel te bereiden zonder het gebruik van pannen of bakplaten, waardoor er minder afwas en minder kans op kruisbesmetting is. Dit kan ook leiden tot een schonere en gezondere keukenomgeving. Kortom, het gebruik van een Salamander elektrisch in de keuken van een horecaonderneming kan bijdragen aan een gezondere manier van koken en het verminderen van vetgebruik door het grillen, bakken en braden van voedsel zonder extra vet of olie, het verminderen van de kooktijd en het verminderen van de kans op overkoken of verbranding, het bereiden van voedsel op hogere temperaturen en het verminderen van afwas en kruisbesmetting.