ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Bartscher 600 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bartscher 600 line biedt een uitgebreide selectie van elektrische keukenapparatuur die voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie, duurzaamheid en innovatie. Of je nu op zoek bent naar een elektrisch fornuis compleet met oven of juist een tafelapparaat, het diverse aanbod van Bartscher heeft wat je zoekt. Deze kookserie omvat namelijk alle elektrische keukenapparatuur die je nodig hebt, van grillplaten tot friteuses. Zo kun je jouw horecakeuken compleet inrichten.

 

Stel d elektrische keukenapparatuur geheel naar eigen wens samen

De elektrische apparatuur uit de Bartscher 600 line is slechts 600 millimeter diep, maar heeft een uiterst handige samenstelling. Het biedt vele toepassingsmogelijkheden. Dankzij de veelzijdigheid van elektrische keukenapparatuur is deze kookserie ideaal in te passen bij kleinere restaurants, cafés, sportkantines en bedrijfsrestaurants. Bovendien is alle keukenapparatuur uit de Bartscher 600 line elektrisch afgewerkt in chroomnikkelstaal 18/10. Dit waarborgt de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, exact afgestemd op de eisen van professioneel gebruik.

 

Dit is de kooklijn met beperkte afmetingen en een groot vermogen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Bartscher, wat te zien is in de keuze van materialen en productieprocessen. De robuuste constructie van de apparatuur zorgt voor een lange levensduur, zelfs onder veeleisende omstandigheden. De voeten zijn in hoogte verstelbaar en de apparaten zijn gereed voor aansluiting voor extra gemak. Bovendien besteedt het merk aandacht aan milieuvriendelijke productiemethoden en het gebruik van energie-efficiënte componenten. Dit draagt bij aan een verantwoorde benadering van productie. Je kunt de Bartscher 600 line elektrisch tegen de scherpste prijzen bestellen bij Goos Horeca!