Terrasseizoen2024

Bartscher 600 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bartscher 600 line gas is een voortreffelijke keuze voor professionele koks die op zoek zijn naar krachtige en efficiënte kookapparatuur. Met hun topkwaliteit en duurzaamheid zijn deze kookmodules een must-have voor elke professionele keuken. De Bartscher 600 line is ontworpen om te voldoen aan alle eisen van de moderne keuken. Ze bieden een breed scala aan functies die koken gemakkelijker en efficiënter maken, zodat je met de grootste precisie gerechten kunt bereiden.

 

Beperkte afmetingen en groot vermogen

Een kenmerk van de Bartscher 600 line gas is zijn beperkte afmetingen en groot vermogen. Deze gas keukenapparatuur biedt de nauwkeurige temperatuurregeling die je gewend bent van gasapparatuur. De behuizing van de apparatuur is vervaardigd van chroomnikkelstaal 18/10. Dankzij de samenstelling van 18 procent chroom en 10 procent nikkel is het materiaal bijzonder duurzaam en corrosiebestendig. Daarnaast heeft het een helderdere glans die zeker niet zal misstaan in je professionele horecakeuken.

 

Een uitstekende keuze voor horecaonderneming

Met de keukenapparatuur uit de Bartscher 600 line gas kun je een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden. Deze apparatuur is speciaal ontworpen om veelvuldig gebruik in de horeca aan te kunnen. Het onderhoudsvriendelijke chroomnikkelstaal zal zijn dienst bewijzen doordat je het eenvoudig kunt reinigen. Bovendien hebben deze keukenmodules een compact formaat met een diepte van 600 mm. Al deze kwaliteiten maken de Bartscher 600 line een uitstekende keuze voor horecaondernemingen zoals restaurants, cafés, bistro's en lunchrooms. Bestel nu en ervaar zelf de kracht en efficiëntie van deze topkwaliteit Bartscher kooklijn!