Bartscher 650 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In de horecakeuken is er vaak behoefte aan extra opbergruimte en meer werkoppervlakte voor activiteiten zoals snijden, marineren en andere bereidingen. Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Bartscher hun 650 kooklijn uitgebreid met een speciale categorie vol accessoires. Hier vind je onderstellen en bijbehorende accessoires, evenals neutrale elementen. Al deze producten passen zowel visueel als praktisch perfect bij de keukenapparatuur van de Bartscher 650 line.

 

Optimaliseer je horecakeuken met accessoires van Bartscher

We kunnen de accessoires van de Bartscher 650 line grofweg onderverdelen in onderkasten en neutrale elementen. De neutrale elementen, zoals tafelapparaten, zijn ideaal als je extra werkoppervlak aan je horecakeuken wilt toevoegen. Ze passen op de onderstellen en de tafelmodellen van de keukenapparatuur. De onderkasten bieden ruimte voor het opbergen van kookgerei zoals pannen en snijplanken, maar ook voor voorraad zoals olie en kruiden. Zo heb je deze benodigdheden altijd binnen handbereik. Het assortiment accessoires omvat ook deuren die je op de kast kunt plaatsen, evenals schuifladen. Deze laden zijn voorzien van kunststof inzetstukken en zijn ontworpen volgens de 1/1 GN-maat.

 

Vervaardigd van chroomnikkelstaal 18/10

Alle Bartscher 650 line accessoires zijn vervaardigd uit chroomnikkelstaal 18/10, waardoor ze perfect aansluiten bij de rest van de keukenapparatuur uit dezelfde lijn. Chroomnikkelstaal met een nikkelgehalte van 10 procent draagt bij aan de corrosiebestendigheid en geeft de legering tevens een mooie glans. Het is een zeer hygiënische keuze voor keukenapparatuur en accessoires. Bovendien is het materiaal hitte- en corrosiebestendig, wat een lange levensduur garandeert. Kortom, de Bartscher 650 kookserie blijft betrouwbaar presteren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen zoals een horecakeuken.