Terrasseizoen2024

Bartscher 650 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bartscher 650 line elektrische keukenapparatuur is bijzonder geschikt voor vooraanstaande restaurants, hotels en andere horecagelegenheden. Deze uitgebreide serie omvat diverse keukenapparaten zoals fornuizen, bain-maries, grillplaten, braadpannen, pastakokers en friteuses. Maar dat is nog niet alles, want Bartscher heeft aan alles gedacht. Het betreft een zeer complete kooklijn met een uiterst stijlvolle uitstraling die perfect past in elke horecakeuken. Bekijk het volledige assortiment van de Bartscher 650 line elektrisch eenvoudig online in onze webshop.

 

Ervaar optimale controle over het kookproces

De bediening van de elektrische keukenapparatuur uit de Bartscher 650 line is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met behulp van de nauwkeurige draaiknoppen kunnen koks de warmte-instellingen eenvoudig aanpassen. Hierdoor behoud je optimale controle over het kookproces en is de apparatuur over het algemeen geschikt voor een breed scala aan gerechten. De opstelling van de elektrische apparatuur is variabel indeelbaar, dus je bepaalt helemaal zelf waar welk apparaat komt te staan. Bovendien garandeert de roestvrijstalen behuizing stevigheid en zorgt het voor duurzaamheid en maximale hygiëne in je horecakeuken.

 

Voorzien van vooruitstrevende technologieën

Een opvallend kenmerk van de Bartscher 650 line elektrisch is de geavanceerde technologie die is toegepast in elk product. Of het nu gaat om state-of-the-art ovens, kookplaten of warmhoudapparatuur, Bartscher integreert vooruitstrevende technologieën om de kookervaring te verbeteren. Deze technologische innovaties zorgen niet alleen voor nauwkeurige controle over de bereiding van voedsel, maar optimaliseren ook het energieverbruik. Dit is zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk. Bestel de Bartscher 650 kookserie direct online bij Goos Horeca tegen de laagsteprijsgarantie!