Terrasseizoen2024

Bartscher 650 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bartscher 650 line gas omvat moderne apparatuur die bestand is tegen het continue gebruik in de horeca. Deze kookserie biedt een breed scala aan keukenapparatuur, waaronder gasfornuizen met of zonder gasoven, gas kookplaten, friteuses en lavagrills. De keukenapparatuur uit de Bartscher 650 line gas is vervaardigd van chroomnikkelstaal 18/10. Het roestvrijstalen ontwerp geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgt ook voor eenvoudige reiniging en onderhoud.

 

Groot vermogen en gemakkelijk in onderhoud

Kenmerkend voor deze kooklijn is dat elk apparaat optimaal energiegebruik en groot vermogen levert. Ook niet onbelangrijk is dat je de apparaten gemakkelijk schoon kunt maken en onderhouden. Na een dag hard werken in de horecakeuken wil je immers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het reinigen van je apparatuur. Daarom is de Bartscher 650 line gas zo'n uitstekende keuze voor jouw horecagelegenheid. Bovendien past het met zijn bescheiden formaat van 650 millimeter diep in vrijwel elke keuken. Je kunt de losse keukenmodules eenvoudig met elkaar combineren in de opbouw, want ze zijn allemaal variabel deelbaar.

 

Bartscher levert stijlvolle keukenapparatuur

Het esthetische aspect is bij de Bartscher 650 line gas ook niet over het hoofd is gezien. De keukenapparatuur van Bartscher combineert functionaliteit met een eigentijds design. Hierdoor is het niet alleen een waardevolle aanvulling op de keuken, maar ook een visueel aantrekkelijk element. Strakke lijnen, hoogwaardige afwerkingen en intuïtieve bedieningselementen dragen bij aan de esthetiek van de keukenomgeving. Bovendien is de roestvrijstalen behuizing een lust voor het oog. Het zal lang mooi blijven, zodat je langer plezier zult hebben van je professionele keukenapparatuur.