ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Bartscher 900 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Als aanvulling op de Bartscher 900 line bieden we een scala aan accessoires. Deze toebehoren sluiten perfect aan op zowel het uiterlijk, de afmetingen en functionaliteit van de keukenapparatuur in de Bartscher 900 serie. Geniet van een uitgebreide selectie accessoires die de prestaties van de apparatuur kunnen uitbreiden en verbeteren. Deze accessoires doen niet onder in kwaliteit en zullen het gebruik van de Bartscher line nog plezieriger maken. Bekijk alle accessoires voor de Bartscher 900 kooklijn gemakkelijk online bij Goos Horeca en profiteer van de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

 

Klein keukengerei zoals frituurmandjes en grillroosters

Voor kookapparatuur zoals friteuses, grillplaten en ovens kun bijpassende kookbenodigdheden zoals frituurmandjes en grillroosters goed gebruiken. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar onderscheiden zich niet in ontwerp en kwaliteit. Zo zorgt de Bartscher 900 line accessoires voor uniformiteit in jouw horecakeuken. Naast grillroosters zijn er specifieke roosters beschikbaar voor het bereiden van vlees en vis. Deze Bartscher roosters zijn ontworpen om een optimale bereiding van gerechten mogelijk te maken.

 

Accessoires voor het keukenmeubilair

Naast kleine accessoires voor in de professionele keuken omvat de Bartscher 900 line ook meubilair, zoals neutrale elementen. Deze meubelstukken zijn ideaal als je extra werkoppervlak aan je keuken wilt toevoegen. Bovendien bieden de neutrale elementen extra opbergruimte voor voorraad en keukenbenodigdheden. Voor het meubilair zijn diverse accessoires beschikbaar, waaronder een spatrand voor de bakplaat. Een handige optie is ook de adapter waarmee je het fornuis geschikt kunt maken voor kleinere pannen. Bartscher maakt de 900 serie compleet met losse deuren en laden voor de onderstellen van neutrale elementen en keukenapparatuur.