ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Bartscher 900 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keukenapparatuur op gas is populair vanwege de directe warmtecontrole die het biedt. Daarom omvat de Bartscher 900 line gas een ruime selectie van gas apparatuur. Je hebt de keuze uit apparatuur zoals gasfornuizen, pastakokers, lavagrills, bakplaten en kookketels. Alle producten uit deze kookserie zijn modulair, wat betekent dat je ze moeiteloos met elkaar kunt combineren. Kies zelf welke gasapparatuur jouw horecagelegenheid nodig heeft en stel met het grootste gemak je optimale keuken samen.

 

Profiteer van de precieze kookkracht van Bartscher

De kooktoestellen van Bartscher in dit assortiment maken gebruik van gas als energiebron. Deze professionele keukenapparatuur voorziet je drukke horecakeuken van de precieze kracht die je nodig hebt om op hoog tempo gerechten te bereiden. Dit type apparatuur is geliefd vanwege de snelheid waarmee je de temperatuur kunt aanpassen. Daarnaast getuigt de Bartscher 900 line gas niet alleen van functionaliteit, maar ook van esthetisch vakmanschap. Het doordachte ontwerp heeft grote, gebruiksvriendelijke knoppen. Bovendien zijn de apparaten voorzien van een strakke behuizing met afgeronde hoeken en verstelbare poten voor optimale stabiliteit op verschillende ondergronden.

 

Alle apparatuur heeft een hoogwaardige behuizing van roestvrij staal

De keukenapparaten van de Bartscher 900 line gas worden geaccentueerd door een behuizing van roestvrij staal (CNS 18/10). Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling in de horecakeuken, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Het corrosiebestendige karakter van het materiaal zorgt ervoor dat het prachtige uiterlijk lang behouden blijft. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden zal de Bartscher 900 line gas zijn dienst bewijzen. Het is ontworpen voor intensief gebruik in een professionele keukenomgeving, wat het een uitstekende keuze maakt voor jouw restaurant.