Terrasseizoen2024

Berto's 700 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Als aanvulling op de Berto’s 700 line keukenapparatuur hebben we een speciale categorie met accessoires samengesteld. Met deze producten kun je je Berto’s keukenopstelling volledig aanvullen. We bieden bijvoorbeeld diverse neutrale elementen waarmee je lege ruimtes in je keukenopstelling kunt opvullen. Deze elementen zijn ook ideaal als je behoefte hebt aan extra werkruimte in plaats van extra kookruimte. Bekijk onze collectie Berto’s 700 lijn accessoires gemakkelijk online en maak je keuze.

 

Een selectie van neutrale elementen

Een aanzienlijk deel van de Berto’s 700 lijn accessoires bestaat uit neutrale elementen. Deze keukenelementen zijn vrij van ingebouwde apparatuur en lenen zich uitstekend voor gebruik als werkbladen of opbergruimte. We bieden een verscheidenheid aan onderstellen, zowel open als voorzien van deuren, die uitstekend dienstdoen als opbergruimte. Deze onderstellen kun je naadloos combineren met onze tafelmodellen keukenapparatuur, ongeacht of je voor gas of elektrisch kiest. Ook kun je deze onderstellen aanvullen met tafelmodel neutrale elementen. Hierbij zijn complete neutrale elementen inclusief een werkblad en onderstel ook beschikbaar.

 

Nog veel meer accessoires voor jouw professionele keuken

Naast de neutrale elementen omvat de Berto’s 700 line accessoires ook kookgerei, zoals pastamandjes, die uitstekend van pas komen bij de pastakokers uit de Berto’s 700 kooklijn. Dit is slechts een voorbeeld van de vele andere accessoires en toebehoren die bij deze kooklijn horen. We zijn er trots op dat we zo'n uitgebreid assortiment van Berto’s kunnen aanbieden en leveren deze keukenapparatuur en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hebben we een ruim magazijn met voldoende voorraad, waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. Je kunt dus met vertrouwen rekenen op Goos Horeca voor al je keukenproducten.