ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Berto's 700 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gezien de groeiende populariteit van elektrisch koken, heeft Berto's ervoor gezorgd dat de 700 line een uitgebreid assortiment aan elektrische kookapparatuur biedt. Elk apparaat in de Berto’s 700 kooklijn is met uiterste precisie, duurzaamheid en innovatie ontworpen. Daarbij zijn ze vervaardigd van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit om een ongeëvenaarde bestendigheid te bieden. Hierdoor is de keukenapparatuur van Berto’s onmisbaar in iedere professionele keuken en zal zonder twijfel aan je verwachtingen voldoen.

 

Berto’s heeft een diversiteit aan apparaten

Onze categorie elektrische kookapparatuur uit de Berto’s 700 lijn omvat een diversiteit aan apparaten. Deze apparatuur is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar zal ook een eigentijdse stijl toevoegen aan je keuken, wat een professionele uitstraling bevordert. Dankzij gebruiksvriendelijke bediening zijn de apparaten in de Berto’s 700 line een plezier om mee te werken. Daarbij heb je de vrijheid om je eigen keukenopstelling te creëren door te kiezen uit bakplaten, kooktafels, friteuses, bain-maries, kookketels en frites-warmhoudapparaten. Met een overvloed aan opties is er voor elk wat wils, omdat Berto’s aan alles heeft gedacht.

 

Kies zelf de benodigde modulaire keukenelementen

De Berto’s 700 line bestaat uit modulaire keukenelementen, waardoor je zelf de perfecte keukenopstelling kunt samenstellen. Bovendien kun je de modulaire elementen zelfs combineren met modules uit andere kooklijnen. Hierbij moet je er alleen rekening mee houden dat de elementen uit deze kooklijn een diepte van 700 mm hebben. Dankzij deze compacte afmetingen zijn de elektrische keukenapparaten bij uitstek geschikt voor zowel kleine als middelgrote ruimtes. Kies voor Berto’s apparatuur en ervaar het gemak en de duurzaamheid die hun elektrische kooktoestellen te bieden hebben. Vertrouw op consistente resultaten en behoud de optimale controle over je culinaire creaties.