Berto's 700 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoewel elektrische kookapparatuur steeds meer terrein wint, zijn er nog altijd veel chef-koks die trouw blijven aan koken op gas. Gelukkig biedt de Berto's 700 line een breed scala aan opties voor beide kookmethoden. De gasgestookte apparaten doen niet onder voor hun elektrische tegenhangers wat betreft kwaliteit en duurzaamheid. Met een diepte van 700 mm en vervaardigd uit roestvrij staal, kenmerken deze apparaten zich door hun hoge duurzaamheid, onderhoudsgemak en stijlvolle uitstraling. Daarnaast kun je kiezen uit zowel tafelmodellen als vrijstaande keukenelementen met verstelbare poten en een stevig onderstel.

 

Aan keuze geen gebrek

De Berto's 700 kooklijn biedt diverse apparaten, zoals krachtige gasfornuizen met 2 of 4 pitten en een open onderstel voor het opbergen van pannen en kookgerei. Ook zijn er enkele of dubbele friteuses met een handige aftapkraan voor frituurvet aan de onderzijde. Daarbij zijn er bakplaten met zowel geribbelde als gladde oppervlakken, geschikt voor het bereiden van uiteenlopende gerechten. En dat is nog niet alles, want het assortiment van de Berto's 700 line omvat ook pastakokers, bain-maries, doorkookplaten, braadslede, lavasteengrills en nog veel meer. Kortom, ongeacht het type horeca-apparaat dat je nodig hebt, Berto’s heeft het in huis, of je nu de voorkeur geeft aan elektriciteit of gas. Keuze is er in overvloed!

 

Koken op gas biedt ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurigheid

Koken op gas biedt een snelheid en nauwkeurigheid die moeilijk te evenaren zijn door elektrische apparatuur. Gasbranders reageren direct op temperatuurveranderingen, waardoor koks optimale controle hebben over het kookproces, vooral bij het bereiden van gerechten die precisie vereisen. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van gasbranders is deze kookapparatuur tevens geschikt voor diverse bereidingen. Bovendien stelt de modulaire opzet van de Berto's 700 line je in staat om een keukenopstelling op maat te creëren die voldoet aan al je behoeften.