Diamond 1700 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nu je je horecakeuken hebt uitgerust met de hoogwaardige apparatuur uit de Diamond 1700 line, hebben we nog iets moois voor je. Deze categorie omvat alle bijbehorende Diamond 1700 accessoires, van handgrepen om de onderschappen mee te voorzien tot accessoires zoals ovenroosters en frituurmandjes. Met deze producten kun je je horecakeuken compleet maken en de capaciteit van je keukenapparatuur vergroten.

 

Personaliseer en optimaliseer je horecakeuken

De Diamond 1700 line accessoires biedt een uitgebreide keuze en gegarandeerde kwaliteit, zoals je dat van Diamond gewend bent. Dit assortiment zit boordevol praktische accessoires, waaronder verschillende soorten mandjes zoals pastamandjes, frituurmandjes en mandjes voor de kookketel. Een andere optie zijn de vele roosters, onder andere voor de oven maar ook voor de lavagrill. Daarnaast hebben we accessoires waarmee je de onderstellen van de keukenapparatuur kunt personaliseren. Je kunt hierbij denken aan lades, deuren, geleidersets, handgrepen en wielensets om de onderstellen verrijdbaar te maken.

 

Kwaliteit in elk detail

Alle accessoires uit de Diamond 1700 line hebben dezelfde stijl en uitvoering, zodat ze perfect passen bij de keukenapparatuur uit dezelfde kooklijn. Dit zorgt niet alleen voor een harmonieus geheel in je horecakeuken, maar garandeert ook dat je op dezelfde kwaliteit van Diamond kunt vertrouwen. Bovendien zijn de accessoires uiteraard afgestemd op de afmetingen van de keukenapparatuur, zodat je ze naadloos kunt integreren. Bekijk alle Diamond 1700 line accessoires en bestel ze direct online bij Goos Horeca tegen de laagste prijsgarantie.