Terrasseizoen2024

Diamond 1700 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het succes van je horecagelegenheid begint met het kiezen van de juiste kookapparatuur voor jouw professionele keuken. Alle keukenapparatuur in deze categorie werkt op elektriciteit, waardoor je verzekerd bent van de meest veilige optie. Moderne elektrische kookmodules zijn uiterst zuinig en bieden ongeëvenaarde duurzaamheid, specifiek ontworpen voor de horeca. Deze gebruiksvriendelijke keukenapparaten bevorderen een harmonieuze werkomgeving en leveren maximale efficiëntie. Daarom ben je met de producten uit de Diamond 1700 line elektrisch verzekerd van kwaliteit.

 

Ontwerp je eigen horecakeuken met Diamond

Met de modulaire keukenelementen uit de Diamond 1700 elektrische kooklijn kun je je eigen keuken ontwerpen. Stem de opstelling van je werkruimte volledig af op je individuele behoeften en schaf alleen de apparatuur aan die je echt nodig hebt. Alle apparaten uit deze kooklijn kun je met elkaar combineren. Er zijn tafelmodellen die je zelfstandig kunt gebruiken of kunt voorzien van een onderstel. Natuurlijk kun je ook een compleet keukenapparaat inclusief een onderstel kopen; de keuze is aan jou. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, want dat is met alle elektrische apparatuur uit de Diamond 1700 line dik in orde.

 

Ontdek een wereld aan keuzemogelijkheden

De elektrische fornuizen uit de Diamond 1700 line zijn verkrijgbaar in verschillende opties zoals inductie en keramisch. Daarnaast zijn er bakplaten, pastakokers, kookketels, bain-maries en friteuses beschikbaar. Bovendien willen we je graag laten weten dat we, naast de elektrische kookapparatuur van de Diamond 1700 line, een categorie met accessoires hebben samengesteld. Hier vind je alles wat de functionaliteit van jouw keuken ten goede komt. Bekijk de gehele Diamond 1700 line gemakkelijk online en bestel deze betrouwbare apparatuur tegen de laagste prijsgarantie bij Goos Horeca.