ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 1700 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het is van groot belang dat je je horecakeuken uitrust met de juiste professionele keukenapparatuur. De Diamond 1700 line gas is hiervoor een uitstekende keuze, omdat het duurzaamheid en kracht combineert. De horeca kookapparatuur is ontworpen om op hoog niveau te presteren en blinkt uit in functionaliteit. Je kunt de keukenelementen individueel combineren, en ze zijn allemaal vervaardigd in een roestvrijstalen behuizing. Dankzij dit materiaal profiteer je van eenvoudige reiniging en optimale hygiëne.

 

Een overvloed aan opties

De keuze is uitgebreid als het gaat om gasgestookte keukenapparatuur van de Diamond 1700 line gas. Er zijn onder andere bakplaten, doorkookplaten, lavagrills, friteuses en pastakokers beschikbaar. Ook is er een gasfornuis inclusief een gasoven met "Flower Flame"-technologie. Dit Diamond 1700 gasfornuis biedt ongeëvenaarde kracht en precisie in regeling. Daarnaast kun je zelf kiezen of je een tafelmodel wilt gebruiken of dat je de voorkeur geeft aan een gasapparaat inclusief een onderstel. Kortom, met de Diamond 1700 gasgestookte apparatuur kun je het volledige oppervlak van je grootkeuken benutten en optimaliseren.

 

Diamond heeft alles voor jouw grootkeuken

Dankzij het modulaire karakter van deze uitgebreide kooklijn heb je volledige keuzevrijheid wat betreft de keukenopstelling. De keukenmodules hebben een ruime diepte van 1700 mm, waardoor het een van de ruimste opties is in ons assortiment. Het slimme verbindingssysteem van deze apparatuur vergemakkelijkt het plaatsen en zorgt voor uitstekend comfort in de keuken. Bovendien kun je bij ons zelfs accessoires vinden die passen bij deze gasgestookte keukenapparatuur van de Diamond 1700 line gas. Kortom, het is een ideale kooklijn voor de horecaprofessional.