Diamond 2200 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In dit assortiment vind je allerlei handige accessoires die speciaal zijn geproduceerd voor de 2200 serie van Diamond. Deze accessoires hebben dezelfde afwerking en kwaliteit als alle andere producten uit de Diamond 2200 line. Hierdoor passen ze niet alleen qua uitstraling perfect bij de keukenapparatuur, maar sluiten ze ook naadloos aan voor een feilloze integratie. Neem direct een kijkje en laat je verrassen door de hoogwaardige kwaliteit van de erkende horeca fabrikant Diamond.

 

Steunbruggen, bevestigingssteunen en centrale steunen

Een groot deel van de Diamond 2200 accessoires omvat steunen, variërend van steunbruggen tot bevestigingssteunen. De keukenapparatuur uit deze kooklijn heeft een ruime diepte van 2200 millimeter, waardoor het een van de grootste kookseries is in onze gehele catalogus. Met zulke ruime keukenapparatuur wil je natuurlijk de zekerheid dat het netjes en stevig in de horecakeuken staat. Dit is waar de verschillende steunen voor de onderstellen en werkbladen een belangrijke rol spelen. We hebben onder andere centrale steunen, steunbruggen en bevestigingssteunen. Bovendien zijn er zijafwerkingen verkrijgbaar, waarmee je eventuele zijkanten van het keukenmeubilair een fraaie finish kunt geven.

 

Bestel onderkasten en tops gemakkelijk online

Je kunt in de Diamond 2200 line accessoires ook losse open onderstellen bestellen, verkrijgbaar in uiteenlopende breedtes. En dat is nog niet alles, want naast onderstellen zijn er tops verkrijgbaar voor neutrale elementen. Door een onderstel met een top te combineren, profiteer je van een afgewerkte werkoppervlak en kast, ideaal voor in je professionele keuken. Deze Diamond 2200 accessoires zijn vervaardigd van AISI 304 roestvrij staal. Daarbij zijn de onderkasten voorzien van verstelbare poten en de tops van verstelbare cilinders. Bestel accessoires uit de Diamond 2200 serie bij Goos Horeca en profiteer van onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.