Terrasseizoen2024

Diamond 2200 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de geavanceerde keukenapparatuur van Diamond bereid je moeiteloos een uitgebreid scala aan gerechten in een hoog tempo. Dankzij het indrukwekkende vermogen van deze elektrische keukenapparatuur verlaten smakelijke gerechten snel de keuken, waardoor het personeel je klanten razendsnel kan bedienen. Na gebruik zijn de apparaten eenvoudig en hygiënisch te reinigen, want de roestvrijstalen behuizing is bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast bieden ze een ongeëvenaard gebruiksgemak en onderscheiden ze zich door hun duurzaamheid.

 

Ervaar de veelzijdigheid van Diamond

De Diamond 2200 line elektrisch is onderverdeeld in vrijstaande apparaten met een onderkast en tafelmodellen. De tafelmodellen zijn ideaal als je geen behoefte hebt aan een combinatie van een fornuis of ander kooktoestel met een onderstel. Als je daarentegen een compleet apparaat wilt met directe opbergruimte, is een vrijstaand toestel een mooie optie. Bovendien kun je ervoor kiezen om je tafelmodel aan te vullen met een van de losse onderkasten uit het assortiment met accessoires. Dat is de veelzijdigheid van de Diamond 2200 line elektrisch.

 

Energiezuinig koken op duurzame keukenapparatuur

Een kenmerkend aspect van de elektrische keukenapparatuur van Diamond is de nadruk op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elektrisch koken wint steeds meer terrein als het gaat om energiezuinigheid, en dat geldt ook voor deze apparatuur. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals een roestvrijstalen behuizing. Hierdoor is de horeca keukenapparatuur bestand tegen intensief gebruik en kan het de tand des tijds doorstaat. De producten uit de Diamond 2200 line elektrisch staan garant voor betrouwbaarheid in de keuken. Zo kunnen gebruikers met vertrouwen koken, bakken, frituren, braden en nog veel meer.