Diamond 2200 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diamond is een vooraanstaand merk in de wereld van keukenapparatuur. Het onderscheid zich niet alleen door zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook door voortdurende innovatie. De Diamond 2200 line gas is dan ook een indrukwekkende serie keukenapparatuur die de professionele chef-kok zeker zal aanspreken. Dit is een modulaire kooklijn wat betekent dat wij de apparaten afzonderlijk leveren. Hierdoor heb je de vrijheid om ze naar eigen wens te configureren. Dankzij de uniforme diepte van 2200 millimeter zijn de losse modules eenvoudig met elkaar te combineren.

 

Gasfornuizen met Power Flame technologie

In het DNA van Diamond staat innovatie centraal, en dit komt tot uiting in de geavanceerde technologieën die zijn geïntegreerd in de apparatuur. De gasfornuizen in de Diamond 2200 line zijn bijvoorbeeld voorzien van de baanbrekende Power Flame technologie, wat resulteert in een indrukwekkend hoog vermogen. De branders en kroon, vervaardigd uit messing, bieden niet alleen hoge hittebestendigheid maar garanderen ook een lange levensduur. De veelzijdigheid van de Diamond 2200 line gas blijkt uit het assortiment keukenapparatuur. Hier tref je gasfornuizen met en zonder onderkast en gasoven, maar ook pastakokers, bain-marie’s, grillplaten en kookketels. Bovendien zijn de keukenelementen uitgerust met in hoogte verstelbare RVS poten, waardoor je de optimale hoogte naar eigen wens kunt instellen.

 

Geniet van de slimme kookfuncties

Of het nu gaat om slimme kookfuncties, energiezuinige technologieën of intuïtieve bedieningselementen, de keukenapparatuur uit de Diamond 2200 line gas biedt een naadloze combinatie van vooruitgang en gebruiksgemak. Deze kooklijn is niet alleen geavanceerd, maar ook zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Het is een ware aanwinst voor elke horecakeuken.